Sweatbox Sauna

Sweatbox Sauna

Suosittu 24h-kuntosali ja sauna Sohon keskustassa.

Sweatbox Sauna

Sijainti-kuvake

Ramillies House, 1-2 Ramillies St, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta, W1F 7LN

Sweatbox Sauna
Tänään: Zero for Heroes - Key Workers ilmainen sisäänpääsy klo 10-2 (20 % alennus muina aikoina) - Joka tiistai
Huomenna: Keskiviikon kuuluisat vaahtojuhlat - Joka keskiviikko

Sweatbox on palkittu homosauna Sohossa, Lontoon West Endin sydämessä. Ei ihme, että Sweatboxia ympäröi 21 gay-baaria (kaikki alle 9 minuutin kävelymatkan päässä), ja se on luokiteltu Lontoon vilkkaimmaksi homosaunaksi.

Rönsyilevä tapahtumapaikka sisältää täysin varustetun kuntosalin, yli 20 kapasiteetin porealtaan, yksityismökkien käytävät (ei lisämaksua), 3 vuokrattavaa kalustettua mökkiä, infrapunasauna ja Lontoon ainoan homohöyrylabyrintti- ja vaahtojuhlien isäntä. Heidän viikoittaisiin tapahtumiinsa (sisältyy osallistumismaksuun) kuuluvat alaston harjoitukset, puolivälin vaahtojuhlat sekä pitkäkestoiset Hard Up maanantai- ja torstaitapahtumat (joihin alle 25-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi – on oltava yli 18-vuotiaita).

Sweatbox on ylpeä ainoana homojen omistamana laitoksena (listattu alustalle), joka tukee sankariemme hyvinvointia etulinjassa. Se oli ensimmäinen homosauna, joka suljettiin Lontoossa asiakkaidensa ja henkilökunnan suojelemiseksi ennen pandemian puhkeamista. Ja se oli viimeinen sauna Lontoossa, joka avattiin hallituksen ohjeiden mukaan. Sweatbox vihdoin avattiin uudelleen, kun se oli täysin turvallista.

Hyvin harkitun pohjaratkaisun ansiosta ympäristöystävälliset ja antibakteeriset pyyhkeet ovat lääkkeiden nollatoleranssia, joten tapahtumapaikka on 24/7. Se toivottaa tervetulleeksi kaikki ne, jotka tunnustavat olevansa hän ja he/he.

Ma:Avaa 24 tuntia

Ti:Avaa 24 tuntia

Ke:Avaa 24 tuntia

To:Avaa 24 tuntia

Pe:Avaa 24 tuntia

La:Avaa 24 tuntia

aurinko:Avaa 24 tuntia

Lähin asema: Oxford Circus

Ominaisuudet:
Sokkelo
Rentouttavat mökit
Pimeä huone
kahvila
Internet-yhteys
Höyrysauna
Sauna
Viestikenttä
Poreallas / kuuma allas
Kunto
hinta Sweatbox Sauna
3.5
Yleisön ikäraja

Perustuu 449 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

Visit Website
G
Gianluca Grieco

29-Apr-2024

Bel locale 🤤

Mukava paikka taatulla hauskalla. Erittäin suuri useilla tasoilla. Siellä on mökkejä, loistoaukkoja, vesihieronta, pimeä huone, kuiva ja märkä sauna...lyhyesti sanottuna on kaikkea. Erittäin suositeltavaa. Hinta 23 puntaa kaapin kanssa. Se on vain kivenheiton päässä sohon homoalueelta...4 tähteä!!

A
Andrew

10-Jun-2023

Kamala sauna älä tuhlaa rahojasi!

Epäkunnioittava henkilökunta ja kauheat saunatilat! 1. Toimitetuilla pyyhkeillä oli sietämätön haju ja ne näyttivät olevan epäpuhtaita. 2. Poreallas oli epäkunnossa eikä toiminut vierailuni aikana. 3. Kuivasauna oli rakenteilla, ilman ennakkoilmoitusta tai ilmoitusta verkkosivuillasi käynnissä olevista töistä ja sulkemisista. 4. Höyrysaunassa oli teräviä reunoja putoavista laatoista, irronnut kattomaali, paha haju kuin WC:ssä ja useita roikkuvia kaapeleita, mikä aiheutti mahdollisen vaaran. 5. Kuusi kymmenestä ylimmän kerroksen suihkusta oli epäkunnossa, ja jälleen kerran, verkkosivustollasi ei ollut tietoa näistä viallisista tiloista. 6. Lämpimässä huoneessa oli epämiellyttävä haju, eikä vettä ollut saatavilla pintojen puhdistamiseen tai huuhteluun. 7. Mökit olivat likaisia, erilaisia ​​käytettyjä kondomeja oli jäljellä ja vettä lattialla. 8. Alakerran suihkut eivät toimineet kunnolla, ja useimmat saippuatelineet olivat tyhjiä vierailuni aikana. 9. Tilojen yleinen kunto oli epähygieeninen ja vaaransi terveyteni. Tilat olivat likaiset, eikä 20 punnan sisäänpääsymaksusta huolimatta ollut viitteitä siitä, että tilat olisivat olleet osittain rikki, rakenteilla tai käyttökelvottomia.
J
Jim

23-Feb-2023

Ei minulle!

Koska olen kokenut homosaunoita kaikkialla Euroopassa, en ollut kovin vaikuttunut tästä. Olen ollut parissa muussa Lontoon saunassa (ennen Covidia) ja ajattelin kokeilla tätä, kun olin viime viikolla kaupungissa. Se oli ensimmäinen vierailuni siellä ja luultavasti myös viimeinen! Hyviä puolia - Se on erittäin keskeinen ja helppo löytää. Baarimikko, hänen nimensä oli Denholm (lausutaan Denim), oli erittäin ystävällinen ja avulias, todellinen voimavara kaikille yrityksille. Minulle tarjottiin ilmaista lippua palatakseni seuraavana päivänä, josta kieltäydyin. "hyvien pisteiden" loppu. Sisäänkäynnin kassalla oleva kaveri oli aivan hukassa tehtävästä, sisäänkäynti on pieni ja täynnä miehiä, jotka odottivat sisäänpääsyä. Selitin, että tämä oli ensimmäinen vierailuni, mutta koko rituaali on niin monimutkainen ja virkailija ei pystynyt. t tee itsestäni selväksi, eksyin täysin vain yrittäessäni kirjautua sisään! Se on naurettavin tapa tehdä asioita, joita olen koskaan tavannut. Pienet laatikot, avaimet jne. Minua tuntui epämukavalta jättää puhelimeni ja lompakkoni jonkun muun hoidettavaksi, vaikka baarimikko myöhemmin vakuutti minulle, että se oli turvallista. Pyyhkeiden on oltava niukimmat Euroopan saunat ja olen käynyt homosaunoissa Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Itävallassa, Belgiassa, Hollannissa ja Ranskassa. "Steam Maze" oli vitsi, lähinnä siksi, että (A) höyryä ei juuri tullut ja (B) valaistus oli aivan liian kirkas. Pimeä huone on oikeastaan ​​vain outo tila käytävän päässä, aivan liian pieni ja ei kovin puhdas. Valaistus oli liian kirkas kaikkialla, jopa hytissä ja patjoissa - UGH! Vaahtomuovin palaset, jotka pystyvät imemään kosteutta. Kuten aikaisemmissa kommenteissa todetaan, portaat, joita on monia, ovat vaarallisia, wc-tiloja ei ole tarpeeksi ja ne tulisi siivota säännöllisemmin. Kääntöportti alakertaan on naurettava, se on mielestäni tarpeeton. "Kaapit" ovat pieniä lankahäkkejä, jos tulet märillä vaatteilla, ne on niputettava ja jätettävä märillä kengillä. Kaiken kaikkiaan se ei vain ollut sen arvoista minulle, olen kokeillut sitä, seuraavan kerran kokeilen toista paikkaa, mutta rehellisesti sanottuna Lontoo ei vain ole entinen kaupunki.
M
Matthew

18-May-2022

SweatBox

Minulla oli hauskaa. Tapasin 3 miestä, joiden kanssa pidin molemminpuolisesti hauskaa. Tunsin itseni erittäin tuhmaksi ja rakastin sitä
a
andy

28-Mar-2022

vierailla tänään

Olen halunnut kokeilla homosaunaa jo vuosia ja vihdoinkin uskalsin lähteä tänään, kun olin töissä Lontoossa. En todellakaan tiennyt mitä odottaa, enkä odottanut liikaa joistakin täällä olevista arvosteluista. Saavuin sinne noin klo 3 ja olin iloisesti yllättynyt siitä, kuinka henkilökunta sai minut rentoutumaan, koska oli melko selvää, että olin aloittelija. Se ei ollut liian kiireinen, mikä oli hienoa saada tuntumaa paikasta, vaikka lähtiessäni oli täyttynyt huomattavasti. Odotin, että kaikkialla oli paha haju ja kondomeja jne., mutta se oli melko puhdas ja siisti. Tietysti joissakin huoneissa oli jäänteitä seksistä, mutta ollakseni rehellinen, kaverit käyttävät niitä, etteivät laita niitä mukana toimitettuihin roskakoriin. Luulin, että se tulee olemaan vähän likainen, mutta sen täytyy olla vain niin likainen kuin haluat. Jos haluat työntyä ryhmän etupuolelle katsomassa toimintaa, voit, mutta voit helposti ohittaa. Rakastin labyrinttihöyrysaunaa, oli hienoa istua ja rentoutua ja siellä oli hauskaa. On sanottu, että poreallas ei ollut tarpeeksi lämmin, ja mielestäni se oli juuri sopiva. Ainoat ajatukseni siitä, kuinka kokemukseni olisi voinut olla parempi, olisi pitänyt olla jonkinlainen huone tai alue videoiden katsomiseen, heillä on oleskelutila / istuinalue, mutta ne olivat romanttinen komedia. Kaiken kaikkiaan ajattelin, että Sweat box on ehdottomasti vierailun arvoinen ja on niin puhdas kuin sen realistisesti voi seurata kavereiden ympärillä, jotka eivät näytä ajattelevan, että heidän pitäisi laittaa roskiaan roskakoriin. Tulen ehdottomasti käymään uudelleen ja yritän saada kaverini tulemaan kokemaan Sweat boxin tarjoamia herkkuja.
r
rafa

10-Jun-2022

onko se ilmainen?

pitääkö minun varata ensin tai jotain, onko se ilmainen? mikä se tarkalleen on, olen täysin uusi, voitko kertoa minulle lisää siitä, mikä on, kiitos
D
Dave

19-Feb-2022

Herra.

Minulla oli hauskaa! Puhdas ja ystävällinen henkilökunta. Tilat olivat mukavat ja viihdyn erilaisten asiakkaiden joukossa. Tulen varmasti takaisin seuraavan kerran, kun olen Lontoossa.
C
Christopher

2-Feb-2022

Mr

Kävimme Sweatboxissa viime viikolla ja olimme erittäin vaikuttuneita paikan yleisestä tunnelmasta. Myös erittäin puhdas komealla asiakaskunnalla ja runsaasti tilaa pitää hauskaa ja nauttia olosta. Tulee ehdottomasti uudelleen tähän paikkaan, koska se on erinomaista vastinetta rahalle ja se, että se sijaitsee Lontoon Sohon sydämessä, tekee siitä bonuksen!
J
Jamie

26-Jan-2022

Passion labyrintti

Hyvin järjestetty paikka ystävällisellä ja tehokkaalla henkilökunnalla. Loistava paikka levätä, hikoilla ja liukua pois muutamaksi tunniksi. On aina yllätys, mitä voit löytää intohimon labyrinteistä. Sijaitsee Sohon sydämessä. Mitä muuta voit pyytää?
M
Marc

13-Jan-2022

Paras

Minulla oli hauskaa täällä. Hyvin puhdas. Hämmästyttävä henkilökunta. Tilat olivat huippuluokkaa, kuten muutkin asiakkaat. Tulen varmasti takaisin seuraavan kerran, kun olen Lontoossa. Hyvin tehty kaikille.
J
Joe S

27-Nov-2021

Hyvä vierailu

Henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Paikka on tilava ja hyvä kuntosali. Pojat ovat nuorempaa tyyppiä. Oli hauskaa täällä - kiitos kaverit.
J
Joe S

27-Nov-2021

Hyvä vierailu

Henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Paikka on tilava ja kaverit ovat nuoria ja kuumia. Ei alkoholia, mutta en kuitenkaan tykkää sekoittaa alkoholia saunaan. Kaiken kaikkiaan hyvä aika - vierailun arvoinen. Ainoa parantamisen varaa on ehkä säännöllisempi siivous - mutta se on kiireinen sauna, ehkä vaikea siivota koko ajan.
A
Arshi

18-Nov-2021

Ensimmäinen vierailuni @Arshi

Yksi parhaista paikoista Lontoossa, jossa olen vieraillut toistaiseksi. Liikaa nuoria miehiä ympärillä. Kunnollinen ja hyvätapainen henkilökunta. Jos vierailet Lontoossa, paras paikka homojen hauskanpitoon.
K
Kilder

17-Nov-2021

rakastan tätä paikkaa

Minulla on aina hauskaa siellä, kaverit ovat kaupungin kuumimmat. Lontoon paras sauna ehdottomasti.
D
David

8-Nov-2021

Paikka mennä Lontoossa

Amerikkalainen, joka on suuri Sweatbox-fani. Henkilökunta on aina ystävällistä ja avuliasta. Asiakaskunta on monipuolinen ja tapasin monia mahtavia tyyppejä. Laitos on erittäin puhdas ja rakastin heidän 24 passin politiikkaansa. Olen suositellut Sweatboxia usein Jos et ole käynyt, tee itsellesi palvelus!
I
IP

25-Oct-2021

Sweatbox Sauna

Paras homosauna Lontoossa: loistava sijainti lähellä putkea, sauna oli kirjaimellisesti täynnä kuumia tyyppejä, poreallas oli mahtavaa rentoutua. Helppo tavata uusia ihmisiä joko chattailuun tai hauskanpitoon. Tulee pian takaisin :)
R
Rene

25-Jul-2021

Cockdowns ohi!

Sweatbox eilen illalla (la 24. heinäkuuta) ja WOW! Se oli ensimmäinen kerta, kun palasin ulos lukituksen jälkeen. Saavuin sinne noin klo 10.30 ja näen jonon ovella (luulin, että siellä oli yksityinen juhla). Jono laski nopeasti, koska palvelevat kaverit olivat nopeita, heillä kaikilla oli hymy ja he olivat aidosti mukavia. En ymmärtänyt, miksi heillä on kääntöportti, joten kysyn henkilökunnalta ja olin niin vaikuttunut ajasta, jonka hän käytti selittääkseen sen, koska he ovat tehneet mittauksia (niin paljon kuin pystyvät estääkseen tyyppejä syömästä huumeita tai pulloja jne. – Rekisteröidyin jäsenyys, koska tunsin oloni todella turvalliseksi. heillä ei ole alkoholia - olut saa minut jopa kiimaan, mutta alkoholi ja höyry, sauna ja poreallas eivät ole turvallisia minulle (kaveri leikattiin olutlasin rikki ilodromella, hän ei nähnyt sitä oli höyryssä ja pimeässä huoneessa, jossa vuoti verta. höyrylabyrintti oli valtava ja pakattu, tässä rakennuksessa oli helposti noin 350+ kaveria. Kondomit ja liukuvoide ovat kaikki ilmaisia ​​ja saatavilla (mikään niistä ei mene vastaanottopaskaa kuin pienissä kyläsaunoissa vuonna EUR), paljon yksityisiä ja siistejä hyttejä käytössä ja ilmaisia! Liina-alue on mahtava. Vaahtohuone ei ollut päällä, mutta palaan sinne juhliin. Luulen, että monet kaverit, joilla ei ole hauskaa tai saavat hylkäämisen jätä luultavasti negatiivisia arvosteluja. Haluan näiden Lontoon paikkojen säilyvän, koska siksi muutin Lontooseen, haluan olla homomiesten lähellä, sillä ei ole väliä - iästä tai rodusta riippumatta, katso kuinka monta homopaikkaa on suljettu . Tapahtumapaikoissa on niin paljon huumeita, ja tämä paikka on voittaja, joka yrittää pitää minut turvassa. Kiitos
C
Carlos

4-Mar-2020

Henkilökunnan palvelu

Ei voi suositella tätä paikkaa. Säännöt ovat kuin menisi M15-toimistoon, henkilökunta ja manager tekivät vierailustamme epämukavaksi. Anteeksi.
S
Steve

23-Feb-2020

Hyvä Kokemus

Menin Sweatboxiin alasti lauantai-iltapäivällä ja vietin siellä noin kaksi tuntia. Sinulle annetaan noin kasvopyyhkeen kokoinen vaatimaton liina, jos tarvitset sitä. Se oli suhteellisen kiireinen noin 20 kaverin kanssa. Nautin kokemuksesta ja näin miesten tekeytyvän. Itse asiassa kaksi kaveria aloittavat bj:n aivan vieressäni. Olen yli viisikymppinen ja pyöreä, mutta minulla ei ollut vaikeuksia löytää joku, joka halusi päästä eroon. Nautin ajastani enkä epäröisi palata uudestaan.
A
Alan

6-Feb-2020

LDN poika

Todella epäystävällinen henkilökunta ja korkea turvallisuus sisäänkäynti. Paljon osallistumista henkilökunnan kanssa ja liian monimutkainen sisäänpääsyjärjestelmä vain päästäksesi sisään. Baarialue on iso tyhjä kylmähuone, jossa on vähän huonekaluja. Siinä on valtava poreallas, jota henkilökunta valvoo, eikä seksiä ole ääneen. Sauna ja höyrysauna eivät toimineet / pois päältä. Ainoa (tuskin) toimiva märkä laitos olivat suihkut. Ei tarpeeksi kuuma tai voimakas. Outo asettelu ja huono valaistus risteilyalueella. Se oli erittäin hiljaista ja pääasiassa vanhempi yleisö 40-60. Tämä oli mielestäni outoa, koska se oli alle 25-vuotias sinä iltana. Ehkä valitsit huonon yön vierailemaan, ja se olisi parempi kuuman väkijoukon kanssa. Sisäänpääsy on kuitenkin aivan liian kallista 21 puntaa, jotta siellä ei olisi toimivia suihkuja, saunoja tai höyrysaunoita. Henkilökunta ei tarjonnut minulle 24 tunnin lippua lähtiessäni. Keskustellessani johtajan kanssa sain kuitenkin hyvityksen. Jättäisi sen kaipaamaan jatkossa.
S
Sim

22-Jan-2020

Hyvä

Puhdas ja hyvä, kiireinen perjantaista sunnuntaihin.
A
Anthony

28-Oct-2021

LOISTAVA KOKEMUS

Lähti juuri Sweatboxista. Vietin elämäni parasta aikaa. Erittäin kohtelias henkilökunta. Erittäin vieraanvarainen, valmis auttamaan ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiin. Sauna oli melko kiireinen keskiviikkona. Erilaisia ​​miehiä. Huone oli puhdas ja tarkastettiin säännöllisesti. Yksi hieno asia tässä saunassa on, että siellä on paljon leikkihuoneita kaikkien käyttöön. Toinen suuri plussa on heidän nykyinen päivälipputarjous. Joten voit palata hauskempaan 24 tai 48 tunnin matka-aikaasi (riippuen ostamastasi lipusta), mutta vähintään 2 tuntia uloskirjautumisen jälkeen. Jos vierailet Lontoossa ja yrität valita minkä saunan valitset, et TULE KATUUN SWEATBOXin sulkemista. Kippis!!!!
R
Rolf

3-Jan-2020

Hankala asettelu

Olen matkustanut ympäri maailmaa ja kokenut erilaisia ​​kylpylöitä. Sweatbox ei kuitenkaan sovi kovin hyvin layoutin suhteen. Ensimmäistä kertaa vierailijoiden tulee tietää, että kun astut pääalueelle (baari, lounge ja poreallas yhdessä), näet poikien päät kurkistamassa porealtaan reunan yli, kun baarimikot "seuraavat" mitä tapahtuu opettajien tavoin luokkahuoneessa. Porealtaassa istuminen oli kiusallista, koska tuntuu, että henkilöä tarkastetaan koko ajan ja kaikki epäröivät tehdä liikettä, joten porealtaassa ei ollut koko pointtia. Labyrinttialue on hyvin rajallinen, mutta heillä on sokkelo-sauna, joka on erilainen. Jatkuva edestakaisin vaihtaminen kaapin avaimen ja tagin välillä on tuskallista, varsinkin jos haluat käyttää kuntosalia. Henkilökunta tarkistaa, onko pyyhkeesi alla alusvaatteita baari-/lounge-/poreallasalueella, mikä on melko naurettavaa, koska voit hakea kaapin avaimen ja päästä siihen milloin tahansa. Koot ovat toimivia, mutta voisi olla mukavampaa, jos alueella olisi risteilyisempi tunnelma. Peukut pystyyn siisteydelle! Pidä vain silmällä saippua-annostelijoita. Ne kulkevat usein tyhjänä.
M
Michael

17-Dec-2019

Remontoitu seksikkääksi täydelliseksi

Olen käynyt Sweatboxissa melko monta kertaa vuosien varrella ja pari kertaa remontin jälkeen – ne ovat todellakin ratkaisseet hammasongelmat ja se on paikka tavata seksikkäitä miehiä, rentoutua, rentoutua ja pitää hauskaa. Kävin tiistaina ja se oli niin kiireinen - mikään muu Lontoon sauna ei voi verrata käyvien (kuumien) tyyppien määrää. Ja se, että minun piti treenata etukäteen, tekee siitä huippuluokan. Joka kerta kun menen Pleasuredromeen, se on vain täynnä ihmisiä, jotka maksavat nukkumisestaan ​​mökeissään eivätkä ole rahan arvoisia.
J
Josh

13-Dec-2019

Fantastinen

Rakastin joka sekuntia, kun olin siellä. Erittäin puhdas LOVE THE HOTTUB! Jotkut työntekijät ovat mahtavia persoonallisuuksia ja nauravat kanssasi. Erittäin ystävällinen ympäristö.
J
John

13-Dec-2019

Hienoa ensimmäistä kertaa

Henkilökunta oli kohteliasta ja avuliasta, loistava paikka rentoutua ja tavata uusia ihmisiä.
M
Maksim

9-Dec-2019

Vierailu - hyvä sijainti ja hauska paikka

Olen käynyt tässä paikassa ja minusta on todella kuuma, että heillä on homokuntosali ja sauna all-in-one. Sitä ei ole missään muualla nähnyt. Ainoa asia, mitä toivon, on, että heillä olisi alakerrassa alkoholijuomia sisältävä baari, kuten joissain muissa eurooppalaisissa saunoissa, jotta olisi mahdollista rentoutua drinkin ja chillillä. Mutta ymmärrän, että se ei ehkä ole mahdollista säännösten vuoksi. Pidän ajatuksesta, että se on paikka, jossa homomiehet voivat vain hengailla, treenata eikä välttämättä harrastaa seksiä, mutta tämä vaihtoehto on käytettävissä, jos tapaat jonkun, josta pidät, tai jos tulet jonkun kanssa. Kuukausimaksu on edullinen, hyvä sijainti. Nyt sitä voidaan pitää historiallisena paikkana, koska se on ollut olemassa jo jonkin aikaa. Hienoa, että tämä paikka pyrkii miesten olemaan parempia, fyysisesti aktiivisia ja parantamaan kehoaan. Olisi myös mielenkiintoista lisätä hiljainen oleskelutila, jossa on langaton internet, johon jäsenet voivat tulla opiskelemaan.
b
benjamin

3-Dec-2019

mitä sille on tehty?

En ole koskaan ollut tämän paikan suurin fani. Minusta asiakaskunta on todella jumissa. Olen isompi kaveri, en lihava vaan paksu. Jos et ole lihaskuningatar, älä vaivaudu. Heidän äskettäinen remonttinsa on juuri tappanut sen, tämän naurettavan punaisen laatikon eikä palaa kaappeihin! Paljon parempia saunoja ympärillä.
L
Lucas

22-Nov-2019

Ensimmäinen kerta, hyvä kokemus

Tämä oli ensimmäinen kokemukseni homosaunassa, ja olin siihen melko tyytyväinen. Olen 19-vuotias, hyväkuntoinen ja päätin mennä Sweatboxiin maanantaina vieraillessani Lontoossa, koska sisäänpääsymaksu oli ilmainen maanantaina -25 vuodelle (osoitti, että joudut maksamaan pyyhkeestä 1 punnan, mutta se on täysin reilua ). Vietän 20 minuuttia saunan ulkopuolella kävellen korttelin ympäri, kun olin hermostunut päästäkseni sisään. Noin klo 5 avaan vihdoin oven, jossa huomasin olevani jonossa päästäkseni sisään. Kaveri tiskillä selitti minulle erittäin hyvin kuinka heidän kaappi- ja laatikkojärjestelmänsä toimii (Periaatteessa tavarat, joihin haluat päästä käsiksi saunassa, tulee luovuttaa tiskille ja laittaa punaiseen laatikkoon, kaappiin pääsee käsiksi vain poistuessaan koska he pitävät avainta, kun saat rannekkeen, jotta pääset alakertaan) Kun minut vaihdettiin, menin pääkerrokseen, josta löydät television, jossa ihmiset hengailevat katsomassa Netflixiä, poreammeen ja baarin, jossa Annoin avaimeni saadakseni rannekkeeni. Saunassa pojat olivat noin 30-vuotiaita, mutta siellä oli myös useita minun ikäiseni. Vietän ensimmäiset 30 minuuttia käydessäni paikassa. Pääkerroksen alla on kerroksia. Kerroksesta numero -1 löysin saunan ja löylylabyrintin, josta pidin todella paljon, siellä oli 21-25 tienoilla tuona päivänä todella hyväkuntoisia miehiä. Jatkoin tutkimista ja päädyin kerrokseen -2, josta löytyy mökkejä ja useita minulle vähemmän kiinnostavia alueita, kuten pimeä huone (älä mene sinne, vain vanhat miehet) ja nahkakeinu. Mielestäni paikka oli puhdas, eikä haisenut pahalta, kuten luin joistakin muista arvosteluista. Kun olin nähnyt kaiken paikan, suuntasin takaisin ylös ja jäähdytyin vaahtokylvyssä. Siellä oli useita ihmisiä, mutta yksi kaveri kiinnitti huomioni. Hän oli nuori ja seksikäs ja piti katsekontaktia hänen kanssaan, mutta olin silti melko hermostunut juttelemaan hänen kanssaan. Päädyin höyrylabyrinttiin, jossa monet kaverit tulivat puhumaan minulle, ja syystä tai toisesta he kaikki luulivat minua venäläiseksi lol. Jotkut olivat vähän vanhoja, en välitä vain puhumisesta, mutta he ehdottivat enemmän, kieltäydyin ystävällisesti. Sillä hetkellä en ollut enää hermostunut, koska kaverit todella kunnioittivat. Varsinkin joskus sokkelossa ollessaan jotkut kaverit koskettivat peppuani, mutta ei hätää. Kuuma kaveri vaahtokylvystä oli myös höyrysaunassa, mutta kun hän löysi minulle toisen kaverin, jota en ollut kiinnostunut, istui vieressäni ja jutteli. Olin vihainen ja yritin löytää hänet takaisin. Huomasin, että hänellä oli pitkä katsekontakti ja hymyilin hänelle. Sokkelossa oli hyvin kevyt suihku, johon menin ja menetin pyyhkeeni. Hän seurasi minua sisään ja aloimme tiellä. Mökissä oli liukastetta ja kondomeja, se oli puhdas, mutta meillä molemmilla oli märkää ja siksi mantrat olivat liukkaita, niiden pitäisi vaihtaa materiaalia tai kuviota, jotta saamme paremman otteen. Joka tapauksessa aloitimme liiketoimintamme ja olimme erittäin kuuma. Odotin pääseväni pohjaan, koska hän oli erittäin pitkä, sillä välin olen 1,75 m, mutta päädyin huipulle. Pohjassa on paikkoja, joissa on suihku, jotta voit olla puhdas siellä. Kun se oli tehty, menimme suihkuun, jotkut muut nuoret kaverit, joiden kanssa olin puhunut, oli vähän surullista, etten ollut tehnyt heidän kanssaan mitään, mutta olen varma, että kaikki löytävät siellä hauskaa, eikä heillä ole ongelmia löytää joku. Kummallista kyllä, puhuin eniten sen miehen kanssa, jolla oli juuri hauskaa pukuhuoneessa, kun menimme ulos samaan aikaan. Pääsimme ulos viimeisen kerran ja suuntasimme sitten molemmat takaisin kotiimme.
R
Rydo

18-Nov-2019

Hyvä sijainti ja loistava paikka

Olen ollut useita kertoja. Pidän saunasta, ja sijainti on lyömätön Lontoon keskustassa. Voit mennä tiettyinä päivinä ja aikoina, jolloin löydät paljon ihmisiä pelaamaan ja pitämään hauskaa. Viikonloppu-illat ovat parhaita, ystävällinen henkilökunta, kiireinen ja hyvä ilmapiiri.
O
Ollie

7-Nov-2019

Upea sijainti ja henkilökunta

Täydellinen sijainti, mukavalla syrjäisellä sovitulla alueella Oxford Streetin takana. Henkilökunta ja hauska, ystävällinen ja.... No.... Kaunis haha. Tila on nyt niin viileä, että se on kunnostettu ja tahraton. Kuntosalin tilat sopivat täydellisesti hyvän pumpun laittamiseen ennen kuin ryhdyt steam.toomiin rentoutumaan päivän stressin jälkeen!
D
D

2-Nov-2019

Vierailu Lontoossa

Vietti muutaman päivän Lontoossa ja vieraili Sweatboxissa. Löytyi henkilökunta ystävällistä ja avuliasta. Hieman vaikea löytää tietä aluksi, mutta erittäin tyytyväinen paikkaan. Minulla oli Juudan hieronta, joka oli hienoa, ja suosittelen häntä perusteellisesti.
M
Marc

20-Oct-2019

Tylsää/saista/vaarallista

Tylsä / likainen / teeskentelevä / korkean turvan vankila! Kyllä, tuntuu siltä, ​​että jos joutuisin korkean turvaluokan vankilaan CCTV-valvontaan, valvomoon, älä palaa kaappikäytäntöihin, alkoholia ei myydä, metalliesteet päästä alakertaan, "näytä minulle pyyhkeesi" jne. (he jopa pyytävät minua näytä heille kynteni). Henkilökunta ei ole ollenkaan ystävällistä, he eivät anna ohjeita tai ohjeita erityisesti, kun heille kerrottiin, että se oli ensimmäinen kerta, kun he avasivat sen uudelleen. Likainen ja erittäin liukas erityisesti lattialla olevat portaat, lube ja kondomit, mikä tekee siitä erittäin vaarallisen ja erittäin helposti putoavan! Ei kylttejä, missä alueet ovat tai minne mennä, eksyin pari-kolme kertaa etsiessäni wc:tä ja kun löysin ne olivat "epäkunnossa". Kentät pienet/likaiset/haisevat/märät, sama pelialueella. Konsepti on kunnossa moderni/teollinen, mutta heillä on se suunnittelussa täysin pielessä. Ei varmasti palaa takaisin eikä suosittele sitä. Good bye sweatbox (jään kaipaamaan vanhoja lauantaisin vaahtojuhlia, vähän likaista mutta hauskaa)
J
J

19-Oct-2019

Kunnostuksen tuhoama

Niin pettynyt kunnostukseen. Tämä paikka oli ennen niin hauskaa. Ennen kuin se tehtiin, se oli aina kiireinen. Se vaati työtä, mutta siinä oli viehätyksensä. Kävin siellä eilen ja se oli kuollut. Tuntui, että he olivat enemmän henkilökuntaa kuin asiakkaita. Ennen oli kiireinen perjantai-iltapäivä töiden jälkeen, ei enää. Tuntuu, että omistajien päähuomio remontissa oli: miten saamme asiakkaiden huumeiden käytön loppumaan? Tuloksena on täysin keksitty sisäänkäyntijärjestelmä, joka tuntuu lentokentän turvalta. Se on hämmentävää ja kutsumatonta. Nyt ei ole oikein mukavaa paikkaa rentoutua. Ainakin lentokentillä heillä on mukavia istumapaikkoja. Vertaa tätä muihin Euroopan pääkaupunkien saunoihin, niin vertailua ei ole. He ovat käyttäneet paljon rahaa kunnostukseen ja tuloksena on sauna, johon kukaan ei halua mennä. Häpeä ja mahdollisuuden hukkaaminen. He ottivat hyvän saunan ja tuhosivat sen. Ilmeisesti omistajilla ei ole aavistustakaan, mikä tekee hyvästä saunasta, ja he ovat tuhlanneet rahansa.
C
Chris

6-Oct-2019

Ei olisi koskaan pitänyt kunnostettua

Se oli hieno sauna ennen remonttia. Pelkkä sisäänmeno on kuin lentokentän turvatoimien läpikäymistä. 1. sekki pudota arvoesineet, 2. toinen avain häkkikaappiin, 3. avaimen vaihto baarissa kaappiin pyyhkäisemään saunan porttien läpi. Tämä kestää vuosikausia. Ei välttämätöntä, ja hermostuneiden kaverit tämä saa sinut jäämään kotiin. Sauna on aivan liian hämmentävä baarin porealtaan kanssa. Pahinta on puhelimen tarkistamiseksi, että sinun on vaihdettava toinen avain. Kunnostuksen jälkeen se on varmasti hiljaisempi, joten nyt käyn ilodromessa.
F
Fabree

30-Sep-2019

Ei vierailun arvoinen

Vieraillut tänään kunnostuksen jälkeen. Olen samaa mieltä joidenkin arvioijien kanssa. Huonoin kuin ennen. Järjestelmä on kuin jonossa maahanmuuttopalveluun. Erittäin hidas vastaanotto. Sinun täytyy maksaa , jättää arvoesineet laatikkoon ( hyvä ) ja antaa avain erittäin tungosta läpinäkyvään häkkikaappiin . Kun olet lukittu, sinun on kirjauduttava sisään saadaksesi toinen rannenauha saunaan pääsyä varten. Et voi palata tavaroihisi ( saatat joutua maksamaan en ole varma ) . Mökit ovat niin huonoja kuin ennen kuin halpa kontti. Kaikkialla on märkää ja liukasta. Terveydelle vaarallinen. Pimeä huone on hyvin pieni eikä sovi tarkoitukseen. Paljon hyvin valaistua aluetta verhoilla, joita kukaan ei käytä. Ei viitsinyt mennä höyryyn tai uima-altaaseen. Matkalla ulos toinen pitkä jono . Jos olet kiimainen, sinusta tuli kauhea olo. Ei sen arvoista, ellet ole turisti.
M
Matt

17-Aug-2019

Loistava

Olen käynyt muutamassa saunassa ylös ja alas Englannissa, tämä oli paras saunakokemus, jonka minulla on ollut Isossa-Britanniassa. Kaikki pienet asiat tässä paikassa laskevat yhteen, se on uskomatonta, jopa saunaksi, saunaristeilyalue, josta luultavasti nimi tulee, on upea, kaikki suihkut toimivat, mikä on todella vaikuttavaa brittiläisessä saunassa, Kävin myöhään torstai-iltana ja asiakas ei ollut vanha, muttei nuorikaan, kaikki ovat vähän löysällä tuolloin ja jokaiselle oli joku ja jotain, henkilökunta ystävällistä ja mukavaa, kaiken asettelu toimii todella no, ylin taso ja kaapit ovat todella siistejä ja näyttävät aika siisteiltä, ​​vaikka sanonkin, että kellarin "sänky" on vähän inspiroimaton. Huonona puolena ovat pyyhkeet, ne eivät todellakaan toimi, taitaa olla niin, että kun ottaa ne saunaan, ne eivät kastu, mutta en todellakaan pidä niiden tunteesta.
P
Peter

15-Aug-2019

Steriili metallinen kylmä

Sweatbox remontin jälkeen on huippua, mutta sisustus, muotoilu ja asettelu on 1970-lukua, joka määritellään parhaiten kylmäksi, metalliseksi ja surkeaksi. Kyllä, se on puhdas. Kyllä, sen henkilökunta on kohteliasta ja ammattitaitoista. Kyllä, sijainti on täydellinen. Se ei kuitenkaan ole viihtyisä paikka. Se ei tarjoa lämmintä ja mukavaa tunnelmaa. Sen kokoonpano on hajanainen. TV ja "baari" ovat osa vastaanottoaluetta. TV-ohjelmat ovat tyypillisiä homojen stereotyyppisiä ohjelmia. Käytävillä olevat vanhat aikuisten elokuvia näyttävät televisiot ovat kadonneet. Jos aikuisten elokuvat eivät ole enää mahdollisia, laita televisioihin ja näytä klippejä tai jotain. Tuo vähän eloa käytäviin ja muotoihin. On surullista, että paikka on parantunut logistisesti ja hygienian näkökulmasta, mutta siitä puuttuu salama ja toiminta, olennaiset ainesosat, joita homo ihminen etsii saunasta.
C
Carlo

24-Jul-2019

juuri kunnostettu!!!????

Asun Lontoossa melkein vuosikymmenen, tämä sauna kaipasi todella kunnostusta, se tehtiin viime vuodelta, mutta mielestäni tulokset olivat huonommat kuin ennen. He yrittivät antaa nykyaikaisen ilmeen, joka voisi olla hyvä, mutta ensimmäisestä viikosta odotetun uudelleen avaamisen jälkeen monia epäonnistumisia vedenpoistossa, myös risteilynä toimivassa höyrysaunassa vesi tulvi lattialle; toisessa kellarissa saattoi tuntea olevansa sateen alla, koska hyttien ja loistoaukkojen sisällä vesi putoaa jatkuvasti, mikä oli käyttäjille painajainen. Muutama kuukausi sitten suljettiin suihkutilat korjaustöiden ajaksi, se oli ok, koska toisessa kellarissa on muita suihkuja; itse asiassa he sulkivat höyryalueen jälleen korjaustöiden ajaksi, jättäen käyttäjille pienen paikan. Sisäänpääsyhinnat ovat kuitenkin samat ja käyttäjät eivät nauti palveluista 100 %:lla, tämä asia tulee mainita vastaanotossa ja tarjota alennusta aiheutuneesta haitasta. On sääli, että kun he tekivät suuren investoinnin kunnostukseen, tulokset eivät olleet käyttäjiä tyydyttäviä. Henkilökunta on parempi kuin ennen, nyt he ovat uusia työntekijöitä, erittäin ystävällisiä ja kohteliaita.
G
Gary

12-Jul-2019

Hyvää rentoutumista Lontoossa

Todella hyvä sauna. Riittävän tilava ja puhdas. Henkilökunta erittäin ystävällistä ja siivoustyötä tapahtuu koko ajan. Pelkästään palo-ovet ovat hieman hämmentäviä uusille ihmisille. Paljon kuumia tyyppejä ja tekoja. Puolet mielestäni 20-35 ja toinen puoli vanhempi.
D
Dave

7-Jul-2019

Klaustrofinen

Ymmärrän miksi he kutsuvat sitä hikilaatikoksi. Ilma on epämiellyttävän kuuma siellä. Koko paikka tuntuu klaustrofobselta ja tukkoiselta. Cain's ovat pienimmät, joita olen nähnyt saunassa. Turvajärjestelmä on hieman ylivoimainen, mikä lisää tunnetta astua johonkin outoon maailmaan, josta ei voi paeta. Anteeksi, että kuulostan negatiiviselta. Siellä on paljon kuumia tyyppejä btw.
L
Latapi

24-Jun-2019

Mukava, ystävällinen, porukkaa

Paikan koko on keskikokoinen. Osallistuin useita kertoja kuukauden mittaisen Lontoon vierailun aikana. Joka kerta kun osallistuin, se oli melko kiireinen, paljon erilaisia ​​tyyppejä, kaikenkokoisia ja -ikäisiä. Ensimmäisessä kerroksessa on poreallas ja kuntosali. Sen -1 kerroksessa on sauna. Siinä on useita huoneita, joten voit kävellä tai vain rentoutua. Jos et pidä näkemäsi, voit vain kävellä toiseen huoneeseen, jota joskus arvostan. Minun on sanottava, että yksi syvemmistä huoneista haisi virtsalta, mutta niin kauan kuin et ollut siellä, se oli poissa. Yleisesti ottaen paikka on kuitenkin moderni ja puhdas. -2-kerroksessa on risteilyhyttejä sekä pimeitä huoneita, fetissihuone ja suihkuja. On tarpeeksi löytää yksi tyhjä aina kun tarvitset sitä. Liukuvoide ja kondomit kaikkialla, mikä on myös mukavaa. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä koko ajan ja he yrittävät välttää huumeiden käyttöä, jota arvostan myös. Heidän kaapeissaan on hiustenkuivaaja.
J
Joe

19-Jun-2019

Kunnostus ei tehty hyvin

Kävin viime sunnuntaina, ja pyysin laittamaan arvoesineitä laatikkoon vastaanotossa, mikä on mielestäni hyvä, koska laitat loput häkkiin, joka oli paljastunut ja joka ei tuntunut turvalliselta. En ymmärrä, miksi heillä ei voi olla oikea kaappi. Hinnat ovat hyvät verrattuna muihin Lontoon Saunoihin lippujen kanssa. Sitten alkaa hämmennys, sinun on annettava avain sisään, vastineeksi käsivarsinauhasta, sitten mennään pyöröportin läpi. Tämä sinun on tehtävä koko ajan, jos palaat ulos. Silloin sinulla ei ole pääsyä tavaroihisi ennen kuin lähdet. Joten jos sinulla on suunnitelmia ja sinun täytyy ottaa yhteyttä, unohda se. Se oli kuuma ja kostea kuten aina ennen remonttia. Ei varvastossuja, kuten Isossa-Britanniassa on normaalia, mutta se oli likainen eikä kukaan siivoa. yksi kerros alempana on höyrysauna, joka on kapea ja klaustrofobinen. Vain yksi ihminen voi ohittaa kerrallaan ja sen täydellinen sekasorto. Sen kerroksen suihkut eivät toimi ja höyrysaunan penkiltä puuttuu laatat. Alakerta pahenee entisestään, pienet ripustetut hytit, likainen kun kukaan ei siivoanut, rajoitetusti suihkuja ihmismäärälle ja jälleen kerran erittäin kuuma ja kostea, huono ilmanvaihto ja se haisi ummehtuneelta ja homeelta. Hämmennyksen sokkelo ja ovi auki oven sulkemisskenaario. Todennäköisesti tulipalon vaara. Olisi ollut yksinkertaisempaa suunnitella avoimempi alue niin kapeiden käytävien sijaan. Ostin 48 tunnin lipun, mutta heitin sen roskiin toisena päivänä. Älä koskaan palaa takaisin. He mainostavat, että 17. toukokuuta jälkeen Dean Street on paikalla seksuaaliterveystarkastukseen ja neuvoo soittamaan ja tarkistamaan tilanteen. Useiden soittamisyritysten jälkeen pääsin lopulta perille ja kaveri, jonka kanssa puhuin, ei tiennyt mikä Dean Street oli ja vastasi sitten, että ei, he eivät enää tule tänne. Harmi, koska pidin todella tästä paikasta ja toivoin niin paljon käytetyllä rahalla, että se olisi paras sauna Lontoossa.
L
Leo

10-Jun-2019

Pettynyt

Ensin saapuessa vastaanoton henkilökunta oli mukavaa ja ystävällistä. En pitänyt siitä, että minun piti laittaa puhelimeni laatikkoon ja lähteä vastaanotosta. Kaapit ovat vain pieniä häkkejä, joten se ei tuntunut kovin säästävältä jättäen sinne mitään arvokasta. He eivät anna sinulle varvastossua kävellä. Alakerran wc ja suihkutila haisi erittäin pahalta. En nähnyt mitään siivoamista koko yöhön. kellarissa paljon vettä vuotaa jopa kaappien sisällä katosta. Vihasin kävellä paljain jaloin niin likaisessa. Suihkugeelit olivat kaikki tyhjiä ja se oli vain pulloja, jotka heitettiin lattialle. Kuntosali oli kiinni. En tule takaisin!
J
Jake

1-Jun-2019

Hieno kokemus

Henkilökunta oli erittäin vieraanvaraista ja erittäin ystävällistä. Mukava rentoutumisalue. Risteily höyrylabyrintissa oli kuumaa. Erinomainen ekshibitionisteille ;)
P
Peter J (56 yr old)

29-May-2019

Hyvät tilat, mutta kellarialue on märkä vuodoista

Täysin tarkastusprosessi, melko monimutkainen ja hämmentävä. Mahtavat valtavat tilat, mutta kellarialue, jossa kaapit, kirkkausreiät, rintareppu, pieni pimeä alue oli lian märkä yllä olevista vuodoista. Lattiat märät, kaikki paperikäsipyyherullat olivat läpimärät. Kävimme 3 päivää peräkkäin, osuimme ja jäimme toimintaan. Kiireinen paikka. Erinomainen vastine 48 tunnin tai 7 päivän pääsylipulle.
H
Harry

20-Jan-2019

Neitsyt

Kuulostaa niin kuumalta! En ole koskaan ollut, mutta haluaisin.
D
Dieter

4-Sep-2019

dissveitsiläinen.

Mene vaan - olen siellä lokakuussa ;-)))
N
Nick

21-Oct-2018

Olisi voinut yhtä hyvin mennä kotiin Putneyyn

Oli siellä jokin aika sitten ja päätin jälkeenpäin, että minun ei olisi pitänyt vaivautua. Tuskin ketään siellä, töykeä henkilökunta, ei mukava ympäristö.
D
Dave

16-Aug-2018

Kamala kokemus

Vierailu täällä osoittautui kauhistuttavaksi tavaksi kohdella homomiestä homoseksuaalipaikalla. Varsinkin silloin, kun omistaja on haastattelussa ilmaissut haluavansa auttaa yksinäisyysepidemian ratkaisemisessa ja turvapaikan luomisessa. Roskat! Minulla on jäsen (niin heillä on tietoni tiedossa), mutta jouduin kestämään mitä kauhistuttavin henkilökohtainen etsintä pukuhuoneeseen astuessani. Kaikkien näkyvissä. Se on halventavaa. Pomppuri oli vastenmielinen ja töykeä. Hän haukkui minua kahdesti tyhjentääkseen taskuni, aivan kuin olisin kuuro. Hänen sormensa ja nenänsä olivat aivan jokaisessa pienessä laukussani, joka tyhjennettiin pienen pöydän poikki. Hän takavarikoi välittömästi tyhjän vesipulloni ikään kuin se olisi ollut hänen oikeutensa. Se on minun omaisuuttani! Osoita hieman kunnioitusta! Minulla oli myös mukana lääkkeitä, joten taivas tietää, mitä olisi tapahtunut, jos hän olisi löytänyt sen. Hän vaati, että laitan silmätipat sisään silloin tällöin. Selitin, että en halunnut. Sitten hän oli heti radiossaan ilmoittamassa, mitä oli tapahtunut vastaanotossa. Se oli kylmin lähetyksistä, ikään kuin minä olisin alin. Tällä tavalla minut pakattiin julmasti: henkilökohtaiset tavarani ja järkeni sekaisin. Ihan kamalaa. Se oli järkyttävä koettelemus. Se oli henkilökohtainen pahoinpitely. En tuntenut muuta kuin traumatisoituneena. Se osoittautuisi ahdistavaksi kokemukseksi kaikille, jotka haluavat tehdä huomaamattoman kylpylän vierailun. Kun sain korttini, kysyin tiskillä, olisinko todella niin tyhmä tuoda laittomia aineita tiedoillani. Pöydässä oleva kaveri toisti vain "Kaikki etsitään!" melko välinpitämättömästi, ikään kuin hän ei olisi välittänyt, vähiten minun hyvinvoinnistani. Miksi hänen pitäisi, saatat kysyä. Oli selvää, kuinka ahdistunut olin. Kuinka tunteeton voi tulla. Empatiasta ei ollut jälkeäkään. Ei ymmärrystä. Ei anteeksipyyntöä. Ei mitään. Ei tietoisuutta siitä, että se oli maksava asiakas, puhumattakaan ihmisestä, josta hän olisi kiinnostunut. Muistan, kun muutama kuukausi aikaisemmin eräs henkilökunnan jäsen yritti työntää minut pois tieltään kävellessäni portaita ylös. Hän näytti hämmästyneeltä, kun en sallinut sitä. Onko täällä olevalla henkilökunnalla, puhumattakaan häpeällisen aggressiivisesta heittäjästä, asiakaspalvelukoulutusta? Heillä ei ole mitään tietoa myötätuntoisesta kommunikaatiosta. Kyseisenä iltana menin sen sijaan toiseen kylpylään. Pääsin sisään ilman ongelmia. Nautin rauhallisesta ja rentouttavasta illasta ja sain uuden ystävän. Heidän laukkutarkastus oli nopea ja asianmukainen. Minua kohdeltiin ystävällisesti, kohteliaasti – ja ennen kaikkea KUNNOSTUSTA. Heidän henkilökuntansa oli lämmin ja ystävällinen ja tiesi kuinka kohdella vierailijoitaan. Arvosanani tässä kuvastaa sitä, että en saanut käyttää mitään tiloja. Puhtausluokitus on linjassa aiemman kokemuksen kanssa, ja se on yksimielinen muiden arvioijien kanssa. Ehkä tilanne muuttuu remontin myötä. Voitko kuitenkin muuttaa ihmisten asenteita? Asenne ei ole mielestäni hyvä sana homomaailmassa.
M
Mike

10-Jul-2018

Voidaan osua ja jättää väliin

Olen käynyt Sweatboxissa muutaman kerran, ja kuten se menee, se ei ole Ison-Britannian huonoin sauna...mutta mielestäni sen mukana tuleva hype on turhaa. Tiedän, että muutama brittiläinen homopornotuottaja teki siellä elokuvia ja käytti nimeä lisätäkseen mainontaa, kun Sweatbox avattiin ensimmäisen kerran. Hyvä heille! Loppujen lopuksi, totta puhuen, vain pieni osa homoista käy saunassa vain porealtaakseen ja höyrystuntoon. Sanoisin, että olen ollut vähintään 6 kertaa viimeisen vuoden aikana. Suuria etuja ovat sijainti Lontoon ja Sohon keskustassa sekä se, että siellä on täysin varustettu kuntosali. Pidän hyvästä harjoituksesta, ja on mukavaa saada treenin jälkeinen testosteronitaso ja hyvä "pumppu" ennen harjoittelua. Älä kuitenkaan odota David Lloyd -tiloja, eikä suihkulähde aina toimi, se voisi riittää siivoukseen ja uudelleenjärjestelyyn, mutta se on käyttökelpoinen ja huollettava kuntosali. Oven henkilökunta on yleensä ystävällistä, mutta joskus kiireistä, joten joudut odottamaan pyyhkeen, jonka saat, on melko roskaa. Se kastuu hyvin nopeasti, mutta henkilökunta näyttää iloiselta vaihtaessaan märän pyyhkeen kuivaan, jos otat sen yläkertaan. Kaapit ovat hieman liian pieniä. Tiedän, että 24h-saunojen käytössä hotellihuoneina tai improvisoiduissa kodittomien turvakodeissa on ongelma, mutta jos minulla on reppu ja vaihtovaatteet kuntosalille, on erittäin tiukka puristus saada se kaikki sisään. Seuraava kerros alempana on "wellness"-alue, jossa on 10 hengen poreallas (mutta voisi helposti mahtua enemmänkin), penkkikuivahuone, kulmakuuma kuivahuone, höyrysauna, suihkut ja eräänlainen labyrintti (en ole varma, mikä tämän huoneen tarkoitus on On. Siinä on kulma-alue, mutta se on enimmäkseen vain tyhjä hämärästi valaistu huone). Suihkut eivät ole mahtavia. Yleensä joko tippuvaa tai heikkoa, kylmästä haaleaan vedellä. Vain 6 suihkupäätä, ja jos se on kiireinen, suihkua odottavat kaverit voivat tukkia alueen. Poreallas voi joskus olla ylikloorattu. Ei hyvä merkki. Joskus olen tuntenut "rakeutta" porealtaan pohjassa, mutta vesi on yleensä oikean lämpötilaa. Luulen, että tämä on hieman subjektiivista, mutta höyryhuoneet ovat aivan liian kuumia, varsinkin pieni nurkassa. Täällä voi esiintyä satunnaisia ​​seksuaalisen toiminnan puhkeamista, mutta ilman parempaa lämpötilan säätelyä tai mahdollisuuksia miesten nesteytykseen, olen yllättynyt, ettei onnettomuuksia ole tapahtunut enempää. Märkä höyryhuone on erityisen huomionarvoinen. Siinä on penkit molemmilla puolilla ja tumma alue takana. Se on melkein aina sumuista ja liukasta, ja voi, jos istut väärässä paikassa, sillä penkkien alta tuleva kuuman höyryn puuska aiheuttaa todennäköisesti 3. asteen palovammoja. Alin kerros on "leikkialue", jossa on rentoutumistila. Tilat ovat jälleen käytännöllisiä. Siellä on peilisalilta näyttävä alue, jossa on muutama kaappi, jossa on silmukat ja suuri avoin kaappialue, pieni labyrinttialue lukittavilla kaapilla ja pimeä huone. Aiemmin siellä oli pieni elokuvahuone, jossa näytettiin pornoa, mutta tämä näyttää olevan nyt suljettu. - Varo epätasaisia ​​lattiakorkeuksia ja portaita. Olen pistokseni varpaani useita kertoja tällä alueella! Mitä tulee toimintaan, kuten mikä tahansa sauna, se riippuu vierailun ajasta ja sen kiireisyydestä. Mielestäni tässä paikassa on melko kunnollinen sekoitus hyvänä päivänä. Mitä tulee toimintaan, se voi jälleen vaihdella. Olen ollut täällä ja saanut muutamia haparointia muutamalta ihmiseltä, mutta kyllästyin hieman ja pääsin eteenpäin, mutta olen ollut erittäin räikeissä spontaaneissa ryhmäistunnoissa ja orgioissa joidenkin kunnon kiimainen kaverien kanssa! Ongelmana on, että edelleenkään ei ole johdonmukaisuutta tai mallia. Sinulla voi olla erittäin tylsä ​​perjantai-/lauantai-ilta tai uskomattoman hauska tiistai-iltapäivä. Et vain tiedä mitä (tai kenet) saat. Oleskelutila on ok, mutta yleensä miehittämätön. Se näyttää myös olevan ainoa paikka, josta voi saada kondomia, jos mieliala iskee. TV näyttää yleensä tahmeita leiriohjelmia, amerikkalaisia ​​sit-com-sarjoja ja tosi-ohjelmia jne. Kaiken kaikkiaan paikka on hyvä. Se ei ole hieno, mutta se ei ole niin polarisoivan huono kuin arvostelut sanovat. Vaikuttaa siltä, ​​että siellä etsitään vastaan. Minulla ei ole koskaan ollut ongelmia etsinnässä, koska minulla ei ole mitään salattavaa.
A
Anon

2-Jun-2018

Hienoa aikaa

Kävin torstaina (31/05/18) oli hienoa aikaa todella houkuttelevia tyyppejä kauttaaltaan. Hieno toimiva poreallas kunnollisella lämmöllä, hyvin kupliva. Siellä on seisova höyrysauna ja yksi istua varten kauniissa lämpötiloissa. Sauna-alue oli rehellisesti sanottuna vähän pieni, mutta taas hyvä lämpötila. Risteilyalueella oli paljon huoneita yksityiseen hauskanpitoon, loistoreiän alue, rintareppu, satunnainen peilihuone. Ilmaiset kondomit ja liukuvoide baarialueella mieluummin olisivat kaikkialla. Alle 25-vuotiaat maksat 10 punnan talletuksen, mutta saat sen takaisin lopussa maanantaina ja torstaina. Kaiken kaikkiaan oli hauskaa; menisi uudestaan. Kukaan ei painostanut tai seurannut minua ollenkaan, kenen kanssa en todellakaan halunnut olla, sanoin vain ei kiitos ja he olivat kylmiä.
P
Paul

2-May-2018

Pimeitä tiloja tarvitaan lisää

Olen käynyt tässä saunassa useita kertoja, ja hyvännäköisenä kypsänä kaverina (51) minulla on ollut erittäin hyviä hetkiä, hyviä vierailuja ja tylsiä. Varmasti paikka voisi olla paljon parempi. Johtajien on mentävä kenttämatkalle Saksaan ja tarkastettava siellä homosaunojen laatu. Monet ihmiset sanovat, että paikka täynnä asennetta. Sanoisin, ettei paljon enempää kuin missään muualla, ja sinun on kunnioitettava sitä, etteivät kaikki pidä sinusta. Hieman enemmän pimeitä tiloja auttaa ihmisiä rentoutumaan ja vain pitämään hauskaa. Nykyinen asettelu ei auta. Ihmiset jatkavat menoa ja maksamista, joten muutoksia ei tapahdu lähiaikoina.
R
Rikard

12-Apr-2018

frisked

Epäystävällinen henkilökunta. Maksettuasi sisäänpääsymaksun, joka ei tarjoa sinulle mitään muuta kuin kaksi pyyhettä, kävelet alas portaita, jotta epäystävällinen henkilö näkee sinut kaikkien pukuhuoneessa olevien edessä. Kun kerrot hänelle, että on melko harvinaista, että hänet hylätään sen jälkeen, kun olet maksanut, hän periaatteessa kertoo, että et noudata vaatimuksia. En ole koskaan tuntenut itseäni niin huonosti kohdeltavaksi saunassa kuin tässä.
G
George

15-Apr-2018

Kyllä sen myös todistanut

Näin sen tapahtuvan, eikä ole hyväksyttävää huutaa asiakkaita sen jälkeen, kun olet maksanut ja sisällä. Boikotoin Sweatbox Saunaa!
J
J

15-Mar-2018

Vaatii kunnostuksen

Paikka on tumma, likainen, naarmuinen ja tarvitsee syväpuhdistuksen ja kunnostuksen. Kyllä se on Lontoon keskustassa? Kuten aina saunoissa, maksat rahasi....valitset...mutta jeesus, tee siitä ainakin mukava kokemus homoille...kunnollisen asenteen omaaville.
A
Alex Alex

13-Feb-2018

Hauskaa hyvää yötä

Kuten missä tahansa saunassa, kyse on siitä, kuka sattuu olemaan yöllä. Lauantai-ilta oli hauska, mutta sunnuntain yleisö ei ollut niin hyvä. Se on hyvä ympäristö leikkiä (mökit ovat kuitenkin vähän pieniä), ja pidin saunan kivasti tuoksuvasta löylystä. Suuri arvo, jos voit mennä 2 yötä.
W
William

14-Jan-2018

Ei paras Lontoossa

Tämä sauna ei todellakaan ole Lontoon paras, se on naarmuinen ja likainen, wc:t kaipaavat kipeästi kunnostusta, kuten koko laitos. Epätasaiset lattiat, karkeat hytit ja tilat. Epäilen, että se on puhdistettu luistamattomien mattojen alla sen avaamisen jälkeen. Saapuessasi saat ärtyisä yksitavuinen vartija, joka piti tarpeellisena jopa avata lompakkoni ja tarkistaa luottokorttini. Yksi riittämätön pieni pyyhe, joka ei ole hyödytön kuivaamiseen tiloja käytettynä.
J
Jack

29-Dec-2017

Upea sauna

Kävimme ystävän kanssa, kun lopetimme työt yhden yön, aikomuksena mennä sinne pariksi tunniksi. Pukuhuoneeseen jonotettuna se oli niin kiireinen, todellinen sekoitus erilaisia ​​tyyppejä karhutyypeistä nuoriin lihaspilkkuihin. Vaikuttunut tilojen valikoimasta ja puhtauden tasosta - en ole varma, onko meillä juuri hyvä päivä, mutta suuntasimme varmasti takaisin Lontooseen vain matkalle tänne uudelleen. En ole kokeillut kuntosalia, enkä salilla kävijänä usko, että haluaisin tällaisia ​​peruspalveluja, mutta se on mielestäni käymisen arvoinen.
C
Carlo

17-Dec-2017

Ei hyvä

Se ei ole Lontoon paras homosauna, laitos johtuu siitä, että sen sijainti on Sohossa, lähellä kaikkia kauppoja, erittäin keskeinen, ongelma on sisällä, joka kerta menee huonommin vanhan infrastruktuurin kanssa, haisee kamalalta, että henkilökunta muodostaa deodorantilla, kaapit ovat vanhoja, suihkualue on kamala, se tarvitsee päivitystä, se on houkutteleva, koska he ovat tarjonneet 24 ja 48 tuntia, joskus vastaanoton henkilökunta on töykeää, rehellisesti sanottuna Lontoossa on parempia saunoja kuin Sweatbox sauna.
J
Julius

4-Dec-2017

Suosikkini Lontoossa!

Sweatbox on suosikkini neljästä Lontoossa käymästäni saunasta, vilkkain todellakin! Vaikka se ei ole parhaita tiloja, mutta ihmiset tulevat ovat enimmäkseen nuoria ja seksikkäitä, mikä suurimman osan ajasta on minun ongelmani, koska he eivät pidä minusta, LOL! Heidän 4 ja 24 tunnin pääsy on myös erittäin hyödyllistä. Turistina voit pitää hauskaa, olutta, tanssia, musiikkia ja taas enemmän hauskaa yhdessä päivässä (SOHOssa). Turvallisuus on tiukka, ei ongelma puhtaasti ymmärrettävä. Perjantai-iltana jonossa ollessaan he estivät 48 kaveria tulemasta sisään, koska he toivat jotain kiellettyä ja turvahenkilöstö löysi sen lompakosta. He eivät myöskään antaneet minun tulla sisään lauantain aikaisin, koska olen humalassa, mikä on siunaus valepuvussa, koska pyörtyin. Kuvittele, jos se tapahtuisi minulle saunassa eikä hotellihuoneessani. Haluaisin kiittää heidän turvahenkilöstöään erityisesti sitä mustaa kaveria hänen odotusten ylittävästä asiakaspalvelustaan. Ciao!
L
Latino4

2-Dec-2017

Sweatbox UP Ur GAME

Olen ollut useita kertoja, pidän saunasta ja sijainti on lyömätön Lontoon keskustassa. Voit mennä tiettyinä päivinä ja aikoina, jolloin löydät paljon ihmisiä pelaamaan ja naimaan siellä. Muista, että tämä sauna on auki koko ajan, etkä voi odottaa, että henkilökunta työskentelee kuin muurahaiset siivoamassa jokaista roskaa. Se on vain mahdotonta. Joka tapauksessa johtajan tulee olla tiukka ja ylläpitää tätä saunaa, pidetty korkealla tasolla, koska meillä on vieraita ympäri maailmaa. Jos tulet Lontooseen ja haluat käydä saunassa, annan sinulle neuvoni: - Pleasuredome (VIIKON LOPUSSA) (TYÖAJIEN JÄLKEEN) (siistit, mukavat tilat, uima-allas, ei kovin kiimainen, vain rentoutumiseen) - Chariots Vauxhall (perjantai tai lauantai klo 2 jälkeen) (Voit saada erittäin kuumia tyyppejä) - Talli (vain JAMIEHP PARTYssa) (Yksityisjuhlissa voit pitää hauskaa ja rentoutua, se kannattaa) - Sweatbox (vilkkaimmat päivät lauantaina tai maanantaina) (lauantai) voit pitää hauskaa vieraiden kanssa ja maanantai kiireinen alle 25-vuotiaiden kanssa, voit tehdä paljon)
M
Mike

30-Nov-2017

Intensiivinen haku

Kävin siellä kerran, enkä koskaan mene enää tähän paikkaan elämässäni! Tilat ovat todella likaiset ja kellarissa, jossa suurin osa ihmisistä sijaitsee, katosta vuotaa vettä. Kauhea! Tuoksu tunkeutuu joka kulmaan pisteeseen, jota en pystynyt hengittämään. Vesivuoto on katossa olevien sähkökaapeleiden vieressä (esim. valot jne.). Myös henkilökunta on erittäin töykeää ja aggressiivista, kun yrität puhua heille tai kysyä kyselyä. Kauhein intensiivinen turvallisuusetsintä (ei pelkkä tarkastus), johon olen koskaan osallistunut koko elämäni aikana. Paljon yksityiskohtaisempi turvatarkastus kuin millään lentokentällä maailmassa!!! Täysin naurettavaa saunalle. Se ei ole WH, se on vain sauna! Jos et halua, että henkilökunta tarkastaa sinua jokaisessa kehosi osassa ja et halua edes lompakkosi avautuvan kaikkialla ja katsovan - vältä menemistä tähän paikkaan, kiitos. He jopa tarkistavat asiakkaiden laukut ja takavarikoivat vesipullot.
T
TGE

1-Dec-2017

Miksi sinut tarkastettiin.

Emme voi kommentoida konkreettista kokemustasi, mutta on tärkeää huomauttaa, että monet Lontoon saunat tekevät nyt yksityiskohtaiset turvatarkastukset kaikille asiakkaille. Useita erittäin vakavia tapauksia on sattunut, kun asiakkaat nauttivat huumeita saunassa. Erityisen vaarallinen huume, GHB, on vettä muistuttava neste, jota voidaan salakuljettaa saunoihin vesipulloissa. Ilman ylimääräisiä turvatoimia nämä saunat ovat erittäin vaarassa joutua viranomaisten sulkemaan. Emme ehdota, että osallistuisit tällaiseen toimintaan, vaan ilmoitamme vain, miksi sinulle tehtiin tarkastuksia.
S
Stu

28-Nov-2017

Ihmiset tekevät paikan

Olen ollut useita kertoja matkoilla Lontooseen, aina päiväsaikaan. Yleisesti ottaen toimintaa ei juurikaan tapahdu – jos joku alkaa leikkiä höyrysaunassa, väkijoukko kerääntyy nopeasti. Yleisesti ottaen tilat ovat kunnossa, voisivat olla parempia, mutta käyttökelpoisia. Henkilökunta ei ole hienoa, ja näyttää epäilevän ihmisiä yleensä. Minulla on ollut onni saada siellä pari hämmästyttävää kohtaamista, mutta muut ajat ovat jääneet tyytymättömiksi.
R
Rod

26-Oct-2017

Osittain hyvä

Olen ollut. Sijainti on lyömätön ja siellä on mukavia tyyppejä. Maksat 24 tunnin pääsystä, mikä tarkoittaa, että voit mennä sinne muutaman tunnin ajan, sitten mennä esitykseen ja palata sen jälkeen uudelleen, kaikki yhdellä sisäänpääsymaksulla. Suihkut ovat hauskoja, samoin kuin jotkut yksityiset ja peilatut alueet. Kondomit ja liukuvoide ovat ilmaisia ​​baarialueelta. Huonona puolena on, että paikka haisee siellä täällä, varsinkin löylyhuoneet, kun taas kaksi saunamökkiä ovat vain likaisia. "Pyyhkeet" ovat oikeastaan ​​vain riepuja, joita käärit ympärillesi, eivätkä ne ole kovin seksikkäitä, houkuttelevia tai käytännöllisiä. Turvallisuus yöllä on kova. WC:ssä ei ole istuimia. En sulkeisi pois, että menisin uudestaan, mutta aion kokeilla kaikkia muita Lontoon saunoja ennen kuin vierailet uudelleen tässä.
L
Luis

24-Aug-2017

Likainen ja haiseva

Olimme kumppanini kanssa lomalla Lontoossa 3.-10. Oli pahin kokemus saunassa. Tuo paikka on Lontoon likaisin sauna, kaikki alueet olivat haisevia, paljon kosteutta.
N
Neil

29-Jul-2017

Sweatbox on kauhea

Sweatbox on todella pelottava paikka. Henkilökunta on niin töykeää ja tuskin tunnustaa sinua vastaanotossa. Olen ollut nyt kahdesti viikonloppuna ja molemmilla kerroilla se oli kuollut, luultavasti noin 15 kaveria. Jos olet koskaan käynyt saunassa Euroopassa, luulet tämän paikan olevan vitsi. Ei ollenkaan hyvä.
B
Billi

25-Jul-2017

Henkilökunta tarvitsee koulutusta

Sain epämiellyttävän tervehdyksen. Henkilökunta epäili, että olin humalassa. Jos hän olisi puhunut englantia äidinkielenään, hän olisi ymmärtänyt, että olin pohjoisamerikkalainen, joka yritti selvittää vaihtoehtoja, ja hän luuli väsymykseni (jet lag) päihtymykseksi ja käänsi minut pois ovesta. En ole koskaan ollut raittiina.
P
Paul

21-Jul-2017

Pysy menossa

Huolimatta popperakiellosta ja siitä, että useimmat kaverit saivat paljon asennetta, se on silti kaupungin paras sauna. Jos olet paikallinen, onnistut todennäköisesti löytämään sinulle parhaan päivän ja tunnin. Minulla on aina ollut hauskaa ja tulen takaisin. 24 tunnin lippu on kätevä myöhäisenä ensimmäisenä päivänä ja aikaisin palata seuraavana päivänä. Sinun on lähdettävä ennen sisääntuloaikaasi ensimmäisenä päivänä. Reilu
R
Robert

30-Jun-2017

Paras paikka tavata nuoria miehiä

Tämä on vain yksi sauna Lontoossa, jossa voi tavata nuoria ja mukavia kavereita maanantaisin tai torstaisin, muut päivät eivät ole niin kiireisiä. Älä mene porealtaaseen, likaiseen, samaan kuin saunaan ja höyrysaunaan, vaan tossut mukaan.
J
Jack

13-Jun-2017

Ihme yö

22-vuotias, joten se on ilmainen maanantaisin, en voi valittaa! Todella kiireinen ja seka-ikäinen ja rotuinen, olin niin järkyttynyt siitä, kuinka helppoa oli siirtyä kävelystä minuutin kuluttua toimintaan suurimmalla koskaan näkemäni työkalulla! Ei vitsi, taistelin päiviä. Se on täydellinen paikka!
R
Ronnie

31-May-2017

Ei ole sen arvoinen

Kävi lauantaina 27. toukokuuta klo 10, ei niin paljon ihmisiä (noin 30). Kaikki olivat yli 25-vuotiaita ja jotkut vain seisoivat ympäriinsä. Sitten meni 29. toukokuuta, pyhäpäivä ja maanantait ovat ilmaisia ​​alle 25-vuotiaille. Ajattelin, että söpöläisiä olisi enemmän... enemmän ihmisiä kuin lauantaina (noin 50), mutta ei todellakaan tungosta.
M
Mark

14-May-2017

Hienoja aikoja

Olen käynyt muutaman kerran Sweatboxissa ja löytänyt aina hauskaa. Olen isompi karhutyyppinen keski-ikäinen kaveri, joten jotkut jättävät huomiotta, jos hänen vartalonsa on kaunis, mutta päätyy aina koukkuun. Toisen kerran, kun menin, minulla oli mahtava kolmisuuntainen tapaus kaverin kanssa, jonka kanssa olin keskustellut kuntosalilla, ja sitten päädyin liittymään hänen ja erittäin kuuman kaverin joukkoon. Viimeisimmällä vierailullani pidin hauskaa mukavan kaverin kanssa Abu Dhabista ja vaihdoimme numeroita ja hän palasi hotellilleni pitämään hauskaa myöhemmin. Yritän aina käydä vierailulla Lontoossa ja 48 tunnin passilla on hyvä hinta-laatusuhde. Olen siellä muutaman päivän, varsinkin kun maksaisin kuntosalista joka tapauksessa, koska kuntosali on erittäin hyvä.
8
8--

23-Apr-2017

Se on vain meh

He näyttävät olevan Lontoon paras homosauna, mutta todellisuudessa se on vain meh. Lattialla on usein käytettyjä kondomeja ja liukastepulloja, joihin astut. Siellä on myös usein ummehtunut haju, se voisi tehdä syväpuhdistuksen kanssa. Varusteet ainakin kunnossa. Se on kuitenkin täynnä iäkkäitä, keski-ikäisiä ylöspäin ja hyvin harvoin löydät nuoren.
A
Adam

20-Mar-2017

Vain sijainti

Kun otetaan huomioon loistavat saunat Berliinissä, Pariisissa, Wienissä tai jopa Budapestissa, tämä on luultavasti Euroopan huonoin homosauna. Mikä on todella sääli, koska Lontoo on Euroopan homojen suurkaupunki, ja muut saunat kaupungissa eivät ole paljon parempia. Tämän paikan omistajat ilmeisesti hyödyntävät sen sijaintia eivätkä ole halukkaita investoimaan kunnostukseen. (etenkin tämän paikan huono vitsi on ns. "poreallas") Riippumatta siitä, kuinka kauan aiot kuurata tai desinfioida, paikka on vain ylikäytetty ja vanha. Ja voit varmasti nähdä ja haistaa sen, kun olet siellä! En suosittele kenellekään, joka on liian hygieniaherkkä. Jos tämä on ensimmäinen homosaunakokemuksesi, tämä voi sammuttaa sinut loppuelämäsi ajaksi! Tästä huolimatta tämä paikka on edelleen melko suosittu sijaintinsa vuoksi ja siellä voi tavata todella mukavia tyyppejä. Joten, jos olet tarpeeksi seikkailunhaluinen, varaudu ja voit pitää hauskaa!;)
P
Peter

17-Mar-2017

24 tunnin lippuongelma

Asiakaskunta on yli 50-vuotiaita eikä kiireisempää kuin 20.tai 30 henkeä. Maksettu 24 tunnin lipusta. Palasi muutaman tunnin kuluttua ja henkilökunta sanoi, että heillä ei ollut asiakirjoja tarkistettavaksi. Ilmeisesti minun olisi pitänyt hankkia kortti päästäkseni uudelleen sisään, mitä en ollut saanut eikä minulle ilmoitettu. He syyttivät minua uudelleen.
2
2dor

25-Feb-2017

Mukava pitää hauskaa, kuntosalilla ja löytää itsesi uudelleen

Ei siistein paikka, mutta paljon komeita poikia. Yleensä ihmiset tulivat tänne toimimaan ja sinulla voi olla paljon toimintaa, jos haluat. Baarissa analysoin brasilialaista kaveria henkilökunnasta ja hänen yksinkertaisuutensa, vilpittömyytensä houkuttelee minua paljon. Minusta hän on paras kaveri tässä saunassa hänen yleisen asenteensa, näyttelemisen vuoksi... ja olen pahoillani, että projektini Lontoossa ovat päättyneet. Hän antaa minulle toivoa, että löydän minä hetkenä hyvänsä jonkun, jota rakastan, vaikka akateeminen matematiikan työ tekeekin minut liian kiireiseksi... Johtopäätös minusta on, että Sweatbox on hyvä paikka rentoutua, mutta myös paikka, josta voit löytää poikaystävän pitkäaikainen. Voi olla, että tämä on typerä arvostelu (30-vuotiaalle miehelle), mutta se on minun mielestäni.
K
Kj

28-Feb-2017

Rakkautta saunassa?

Hei, ihmiset löytävät rakkautta taistelukentillä verellä ja sisimmällä, joten kuka sanoisi, että he eivät löydä rakkautta saunasta? Kiitos rehellisyydestäsi. K
P
Paul

28-Jan-2017

Kävin ja pidin siitä

Luettuani niin monia arvosteluja tästä paikasta päätin mennä katsomaan sen itse. Luulen, että niin pitkään käynnissä oleva homosauna on aina nähnyt parempia päiviä. Mutta jos olet menossa tällaiseen paikkaan, et voi odottaa pääseväsi leikkaussaliin. Parasta on mennä katsomaan se itse. Se, mikä on puhdasta tai likaista, riippuu siitä, kuka sen näkee. Itselläni oli hauskaa... ja olen vain tavallinen kypsä kaveri.
A
Andrew

13-Jan-2017

Todella kylmä sauna

Kävin siellä 3 kertaa talvella, mökkialue on erittäin kylmä, mielestäni siellä ei ole lämmitystä, tunsin oloni erittäin kylmäksi ja puhuin yhdelle henkilökunnasta, mutta näyttää siltä, ​​että he eivät välitä.
J
John

25-Sep-2017

Johannes

TOSI..TOSI kylmä...inhoan näitä huoneita.
J
Jan

3-Dec-2016

Mukava paikka, mutta HAJU

Mukava iso sauna, mutta muutamalla alueella en todellakaan [en pitänyt] -höyrysauna suihkuja ja joitain hyttejä vastapäätä. Myös jotkin alueet kaipaavat pikaista remonttia. Muistan ensimmäiset kuukaudet, vuodet, kun ne avattiin / se oli paljon parempi.
N
Nick

28-Nov-2016

Huonosti hoidettu

Likainen paikka, haisee pahalta, pyyhkeet, (jos niitä niin voi kutsua, koska ne ovat enemmän lattialiinoja), ovat melkein hyödyttömiä. Huonosti huollettu. En menisi takaisin.
b
benny

9-Nov-2016

ei paha

Ei paha, mutta ihmisiä siellä ei ole paljon
D
David

4-Nov-2016

Ei paras....

Kävin lauantai-iltana (kolmas kerta yhteensä) ja paikka, ollakseni rehellinen, on kaatopaikka. Ottaen huomioon, että täällä käy kuumia tyyppejä, mutta kaiken kaikkiaan se tarvitsee suuren muodonmuutoksen. Höyrysauna/sauna haisee ehdottomasti ja huoneet ovat pieniä ja rajoitettu määrä. Sai potentiaalin olla hämmästyttävä täällä sijainnin ansiosta, ja sen sijainti on luultavasti ainoa syy, miksi kaverit menevät tänne. Hyvä palvelu kuitenkin henkilökunnalta.
J
James

31-Oct-2016

Hienoa toimintaa, mutta ei sen kummempaa

Menin saunaan melko luottavaisena, että siitä tulee hienosti hoidettu paikka, jossa voin pitää hauskaa. Valitettavasti paikka oli melko likainen, haisi, saunat pienet. Peruskorjauksen tarpeessa on kiire. Siellä oli vain 1 pyyhe... ei tarpeeksi. Ilmaiset kondomit ja voiteluaineet. Mutta suurin osa miehistä oli nuoria ja komeita. Minulla oli hämmästyttävä toiminta kuin koskaan ennen, joten aion palata!
J
Jerry

22-Oct-2016

Upea Lontoon saunakokemus!

Olen käynyt SweatBoxissa yli neljän vuoden ajan aina kun vierailen Lontoossa! Henkilökunta on aina ollut niin mukavaa ja ystävällistä ja kohdellut minua suurella kunnioituksella. Sinä päivänä, kun saavuin Lontooseen, ostan aina viikkopassin, jotta voin tulla ja mennä haluamallani tavalla. Olen tavannut mukavimpia ihmisiä ympäri maailmaa lomalla, kuten minä, sekä paikallisia. Kun olet ystävällinen ihmisille, huomaan, että ihmiset ovat siellä erittäin ystävällisiä sinua kohtaan. Vitsailen usein henkilökunnan kanssa, että olen yksi vanhemmista asiakkaista, mutta silti kaikki ovat niin mukavia ja ystävällisiä! Suosittelen tätä lämpimästi, sillä hauska ja rentouttava sauna Londothe-teemaillat ovat parhaita! Yleensä kiireinen! Aina hauskaa!
D
Dan

29-Aug-2016

Älä tuhlaa aikaasi

Tämä laitos tarvitsee hyvää uudelleensuunnittelua ja investointeja. Likainen lattia, ei laattoja vain betonia, virtsatäpliä wc:ssä. Ulkoasu ja muotoilu eivät auta ujoja tuntemattomia luomaan kontakteja, päinvastoin. Vältä hinnalla millä hyvänsä!
G
Gavin

28-Aug-2016

Gavin

No aivan likainen. Hikinen haisevat pyyhkeet pukuhuoneessa haisee hieltä , poreallas / aivohalvaus iso kylmä kylpy likaiset kondomit jalkojen alla porealtaassa ja limainen istuin vaikka siellä ei sanota seksiä. Yksityiset koppimatto lattialla ei ole tilaa makaamaan likaiset jalat kävelemässä kaikkialla odotetaan makaavan hyvin En voi. Höyrysauna oli ok ja kuuma.
F
Feng

8-Aug-2016

Loistava paikka pitää hauskaa

Vierailija Australiasta. Ollut siellä torstaina. Se ei ollut kovin kiireinen ja siellä oli vaahtojuhlat. Se oli hieno ilta ja sain sieltä ystävän. Meni 48 tuntia pyörtymään. Se oli hyvä. Kun palaan taas, oli lauantai-ilta. Niin paljon ihmisiä ympärillä. Ja joitain tekoja sinä iltana. Hyvä paikka pitää hauskaa ja nauttia. Tulee varmasti takaisin seuraavan vierailun yhteydessä
S
Sebastian

25-Jul-2016

SEBASTIAN ETSISI Epätoivoisesti DAVIDIA!

'Olin tässä ihanassa saunassa ja tapasin tämän kaverin Davidin. Meidän oli tarkoitus vaihtaa numeroita, mutta menetimme toisemme illan päätteeksi. Toivottavasti luet tämän ja otat yhteyttä. Kiitos SWEATBOX!
C
Can

5-Jul-2016

Pidin siitä niin paljon

Lontoon paras saunakerho. Kävin Chariotsissa (Vauxhall ja Covent Garden) ja The Stableissa. Näillä kolmella klubilla ei ole tungosta. Sweatboxsoho on ruuhkaisin. Hinta on keskimääräinen ei kallis. Työntekijät ovat enimmäkseen kärsivällisiä (etenkin kaljupää, hän työskentelee yleensä öisin) Joka päivä, tyyppejä on paljon, mutta sunnuntai-ilta on mukavampi kuin muut 6 päivää. Jos menet Lontooseen, sinun täytyy käydä Sweatboxissa vähintään kaksi kertaa. Toisaalta ikähaarukka vaihtelee välillä 20-50, enimmäkseen alle 27-28. Italialaiset ja espanjalaiset käyvät siellä mieluummin. Tämän seurauksena sinun on mentävä Sweatboxiin. Olen ollut Lontoossa 12 päivää ja kävin siellä 6 kertaa :) GGG
D
Dan

21-Apr-2016

Kiva nähdä parannuksia

Vierailin Sweatboxissa viime perjantaina ja lauantaina, kun sain rajoittamattoman pääsylipun 19 puntaa. Tilat olivat paljon puhtaampia - höyrysaunat, sauna, poreallas ja yksityiset mökit huolimatta kiireisyydestä. Uskon, että viikonloppuillat ovat edelleen parhaita after party -väkijoukon vuoksi. Siellä on hyvä sekoitus nuoria ja keski-ikäisiä 20-40-vuotiaita miehiä kaikista roduista. Hatun nosto uudelle kolumbialaiselle siivoojalle, joka pitää paikan erittäin siistinä ja on kokopäivätyössä. Tämä sauna hyötyy hieman modernisoinnista erinomaisen sijainnin ja parhaan yleisön vuoksi
A
Alex

18-Mar-2016

Keskimääräinen, voisi olla parempi

hyvä koko saunalle, mielenkiintoisia paikkoja tutkia. Siinä on muutamia ongelmia, jotka voitaisiin korjata helposti: 1) Enemmän puhdistusaineita ja useammin. Useilla alueilla on epämiellyttävää hometta ja virtsan hajua. Säännöllinen puhdistus auttaa todella paljon. Heidän täytyy tietää tämä; nähnyt tämän kommentin useissa muissa arvosteluissa jonkin aikaa sitten. 2) Kylmä poreallas - Olen järkyttynyt tästä; Halusin istua ja liottaa polveani, mutta olin erittäin epämiellyttävä, kun minulla ei ollut oikeaa kuumaa vettä. Erittäin pettymys saunan kannalta 3) Mikä on heidän nyt tarjoamiensa Sham-wow-pyyhkeiden kanssa? ei todellakaan imukykyinen. Se on valmistettu nukkaamattomien puhdistusliinojen kaltaisesta materiaalista. Palvelu oli hyvää. Kaveri, joka pyöritti vastaanottoa, kun olin siellä, oli mukava ja avulias kaikille asiakkaille, jotka puhuivat hänen kanssaan.
M
Maurice

27-Jan-2016

Ei hyvä kuten mainostetaan

Käyn yleensä Sweatboxissa ja joskus varaan hieronnan. Tämä on tapahtunut viimeisen kolmen vuoden aikana. Mutta valitettavasti tämä paikka ei muutu. Siellä haisee kauhea home, tiloja ei siivota kunnolla ja henkilökunnalla on asenne "en välitä". Yleisesti ottaen taajuus on sekalainen, mutta olen huomannut paljon aasialaisia ​​nykyään. Keski-ikä 20-50. Hyvin vähän kiinnostavia miehiä. Mutta mielestäni tämä on yleinen sääntö Lontoossa. Mukavat kaverit eivät valitettavasti käy saunassa Lontoossa. Se ei ole kuin Berliini tai Wien. Homosaunamaailma näissä kaupungeissa on melko hyvä. Sijainti on täydellinen, mutta tilat näyttävät tyhjiltä ja aina on jotain rikki tai jotain tippuu katosta. Hinta on Lontoon saunan normaalihinta. Joten yleinen sääntö on: jos et välitä puhtaudesta ja et odota paljoa taajuudella, tämä voi toimia sinulle.
M
Marcus

27-Dec-2015

Ei paha...

Joissakin huoneissa on voimakas homeen haju, jonka huomasin huolestuttavan, eivätkä ne toimita varvastossoja kuten joissain muissa paikoissa. Se näyttää hieman uupuneelta, mutta se ei ole huono muotoilu ja kaverien joukossa oli joitain hyvännäköisiä, ehkä sijainnin vuoksi. Kuntosali näytti upealta - toivon vain, että minulla olisi kuntosalivaatteet mukanani kokeilla sitä.
M
Maaz

1-Dec-2015

Erittäin puhdasta nyt

Kävin kahdesti - sunnuntaina ja maanantaina, koska hintaan 19 GBP sisältyi 48 tunnin lippu. Olin iloinen nähdessäni kokopäiväisen siivoojan ja myös henkilökunnan siivoavan ja suihkuttavan raikastajia kiireisillä alueilla. Kiitos johdolle - paikka ei haise enää! ! Käyn säännöllisesti Saunassa rentoutumassa ja tapaamassa samanhenkisiä miehiä. Ei välttämättä yhdyntä, mutta (turvallinen) leikkiminen on hyvää!! Tämä paikka ei koskaan petä - parhaat vartalot, kaikki värit ja kansallisuudet - paras 20-40-vuotiaille ihmisille.
M
Maaz

26-Nov-2015

Minun vierailuni

Olen vierailija Lontoossa, kävin Sweatbox saunassa tiistai-iltapäivällä noin klo 3. Paikka ruuhkautui 4:30 jälkeen, ja porukkaakin oli oikein mukavasti, ikäryhmä 20-40v. Paikka ei ollut puhdas, mutta ei myöskään likainen! Pidin hauskaa kahden italialaisen kanssa ja pelasin myös kolmen muun kaverin kanssa höyryhuoneessa. Tulen käymään taas pian... Olen pahoillani yhdestä vanhemmasta kaverista, joka halusi liittyä ryhmäpeliin, mutta hänelle kerrottiin, ja hän lähti kohteliaasti pois. Olisimme voineet antaa hänen jäädä katsomaan.....
R
Robin

23-Oct-2015

Ei koskaan enää koskaan. No, 'ehkä'.

...töykeä henkilökunta ota tai jätä -asenneongelmalla. Ehkä he nousivat sinä päivänä väärältä puolelta sängystä. Paikka haluaa pirun hyvän siivouksen (likainen, likainen, väsynyt ja TYLLÄ). Itse asiassa se on kaasutettava ja höyrypuhdistettava perusteellisesti, jotta se pääsee eroon hajusta, joka leijuu läpi koko kompleksin. Lakkaa käsittämästä tarkalleen, kuinka johto ja omistajat ovat muutoin räpytteleviä tai tietämättömiä työpaikkaympäristöstään sen hajun suhteen, jota he ilmeisesti pitävät itsestäänselvyytenä... Muutama Air Wick -ilmaraikastin ei menisi pieleen, samoin muutama automaattinen ilmanraikastinsuihke. myös noin. Älä viitsi! Puhdista huono tekosi - OLE, PLEASE! Yritän toista vierailua ennemmin tai myöhemmin, aseistettuna omilla pyyhkeillä, varvastossuilla ja nenätappilla (varmuuden vuoksi!) ja ilmanraikastavalla suihkeella ja erityisen uteliaalla koettelevalla asenteella!!
F
Felix

14-Oct-2015

Kokemukseni Sweatboxista

Olin Lontoossa 5 viikkoa kesällä Afrikasta ja vierailin Sweatboxissa kolme kertaa. Olin vieraillut muutamassa muussa suuressa Lontoon saunassa ennen sitä, joko Pleasuredromesta tai Chariot Waterloosta valitsin ilmaisia ​​homolehtiä, joita lukiessani kotona, luin artikkeleita Sweatboxista ja ihastuttavan kuvallisen arvion asiakkaista. henkilökunta ja tilat, olin jo rakastunut paikkaan. En voinut uskoa onneani, kun näin leikatun kupongin 5 punnan alennukseen, jos tulen sisään ennen puoltapäivää. Kävin Sweatbox-laatikossa ja nautin todella itsestäni hintaan vain 12 puntaa. Palasin muutamaa päivää myöhemmin ja nautin edelleen upeista tiloista, mukaan lukien kohtelias ja erittäin avulias henkilökunta. Pidän henkilöstövalikoimastasi, joka on todella vaihteleva värin ja iän suhteen, ja kaikki ovat erittäin ystävällisiä. Pari päivää myöhemmin palasin tasan 12. elokuuta 2015 ja sen piti olla viimeinen vierailuni, koska olin jo varattu paluumatkalle 15. päivänä. Saunassa tapasin toisen ihanan nuoren mustan kaverin, jonka kanssa ystävystyin, kun hän halusi lähteä, hän ehdotti, että menemme ulos lounaalle, että se voi kerätä lipun, jonka avulla voin tulla takaisin. Tein niin kuin hän ehdotti, ja iloiseksi yllätyksekseni lippu ei vain sallinut minua takaisin kolmen tunnin kuluttua, vaan sen, että voin tulla takaisin seuraavana päivänä ja pysyä kello 3 asti maksamatta penniäkään. Sanon, että tämä on maailman paras sauna. Joustavuutesi ja kaukonäköisyytesi ovat vertaansa vailla: 24 ja 48 tunnin politiikka, alle 25-vuotiaat maanantaina ilmainen sisäänpääsy ja 5 punnan alennus. Löysin laitoksesi melko myöhään, lähellä vierailuni loppua, mutta nautin olostani jokaisella vierailulla. Palaan ensi kesänä ja toivon saavani nauttia vieläkin enemmän. Kiitos ja jatka samaan malliin.
J
Joelle

15-Nov-2015

Ota yhteyttä

Hei Felix. Vierailitko Nigeriasta (pitkä 6 jalkaa 5 upea musta mies) ja tuliko musta poika (Joel) Jamaikalta? Jos on, ota yhteyttä. Kadotin numerosi ja haluaisin ottaa sinuun yhteyttä. Kiitos.
M
Maaz

13-Oct-2015

'Yksinkertaisesti paras'

Käyn saunassa välillä huvikseni. Minun on sanottava, että tämä on paras, koska tämä paikka on aina täynnä parhaimman näköisiä miehiä - kaikenikäisiä ja -värisiä. Perjantai ja lauantai myöhäisillat sopivat todella hyvin molemmille - toimintaan ja väkijoukkoon, paljon biseksuaalisia miehiä, jotka tulevat paikalle juhlien jälkeen. Maanantai ovat kiireisiä (ja alle 25-vuotiaille ilmaisia), mutta toimintaa voi olla hyvin rajoitetusti. Tämä ei ole Euroopan puhtain sauna, mutta lyön vetoa, että siinä on "parhaat miehet - nuori, riippuvainen ja kaunis".
I
Igor

11-Aug-2015

Maanantain vierailu

Kävin maanantaina, ja kyllä, pääsin ilmaiseksi alle 25-vuotiaana. Ensimmäinen kokemukseni hedonistiseen paratiisiin osoittautui hienoksi. Paljon hyvännäköisiä nuoria miehiä, vanhempia höpötyksiä, kaikki oli ruokalistalla. Minusta kaverit olivat hieman ujoja, mutta se ei estänyt minua saamasta joitain... ja lisää. Niin, ja minut testattiin siellä (vaikutti vastuulliselta tekemiseltä), luultavasti oudoin paikka maailmassa tehdä niin.
N
Neil

6-Aug-2015

pettymys

Olin erittäin pettynyt Sweatboxiin. Huomasin, että tilat olivat erittäin huonokuntoiset ja vaativat kipeästi korjausta ja kunnostusta. Pyyhkeet olivat vain materiaalin paloja, jotka olivat erittäin epämiellyttäviä ja tehottomia käyttää. Cafe-tunnelma oli poikkeuksellisen tylsä ​​ja myytävänä oli niin yksinkertaista, että oli vaikea löytää mitään ostamisen arvoista. Henkilökunta näytti yrittävän tehdä hyvää työtä erittäin huonoilla varusteilla. Kaikkialla oli kauhea haju, osa suihkuista ei toiminut ja usein kuumaa vettä ei ollut. Alemmassa kerroksessa oli paikoin vettä vuotanut katon läpi, mikä johti joidenkin osien eristämiseen.
M
Mark

4-May-2015

Johdon vastaus

(TGE - Tämä on vahvistettu johdon vastaus) On totta, että meillä on varmasti paljon ristiriitaisia ​​arvosteluja monilla verkkosivustoilla. Emme todellakaan ole täydellisiä, mutta äärimmäisyyksien välillä horjuminen johtuu mielestäni pääasiassa kahdesta asiasta: 1. Huumeita. Lontoon homoyhteisöllä on tällä hetkellä melko suuri huumeongelma. Käytämme huumeiden suhteen nollatoleranssisääntöä, ja toisin kuin joissakin muissa paikoissa, noudatamme sitä painokkaasti. Tämä tekee meistä paljon vihollisia (kaverit, jotka olemme heittäneet ulos, jotka olemme kieltäneet – jopa poliisin pidättämät), jotka hakevat pientä kostoa kirjoittamalla huonoja arvosteluja, valittamalla neuvostolle jne. Noudatamme näitä sääntöjä niin kohteliaasti mutta lujasti kuin pystymme, mutta teemme väistämättä vihollisia matkan varrella. Huumekulttuurissa he eivät koe itsensä tekevän mitään väärin ja ajattelevat, että olemme vain ilkeitä ja epäreiluja, ettemme anna heidän pitää hauskaa haluamallaan tavalla. Mutta uskon, että suurin osa asiakkaistamme ei ole korkealaatuisia eivätkä halua olla niiden lähellä, jotka ovat. Huumeiden käyttö ei siis ole vain laitonta ja vaarallista, vaan se on myös haitallista liiketoiminnalle. En ole vain mies, joka omistaa saunan, olen myös 51-vuotias homomies, joka menetti monia ystäviä HIV:n alkuaikoina. Olen ollut osa yhteisöämme pitkään, ja minua järkyttää suuresti, että olemme saavuttaneet niin monia edistysaskeleita ja sitten osumme sukupolveen, joka näyttää päättäväisesti tappavan itsensä huumecocktaililla. Joten en aio heikentää kantaamme täällä huolimatta siitä, kuinka monta kertaa saamme huonoja arvosteluja pienenä kostona. 2. Meillä oli tyhmä vastaanottovirkailija. Tämä on täysin minun syytäni. Meillä oli vastaanottovirkailija, joka kattoi aamut. Hän oli ennen viehättävä ja rakastettu ja luotettu. Mutta vähitellen huomasin, että hänellä olisi hirvittäviä mielialanvaihteluita ja hän olisi erittäin töykeä asiakkaita kohtaan. Arvostelu nimeltä "Very Rude Receptionist Spoilt by Very Rude Receptionist" on varmasti hänen vastuullaan. Hän on nyt jättänyt meidät, eikä tule takaisin. Voisin jatkaa selittämistä, kuinka hänen käytöksensä syntyi kauheista ongelmista ja stressistä, joita hänen henkilökohtaisessa elämässään oli, mutta en aio, koska hänen tekonsa oli mahdotonta hyväksyä ja se, että se jatkui niin pitkään ilman Minusta on mahdotonta hyväksyä sitä, että tiedän. Tein virheen luottaessani häneen. Olemme hiljattain asentaneet äänimikrofonit CCTV:llä vastaanottoluukkuun – näin voin seurata tarjoamamme asiakaspalvelun laatua. Sen jälkeen olen voinut tutkia valituksia suoraan. Niistä neljästä, joissa olen tehnyt tämän, yksi on ollut vastaanottovirkailija, joka on ollut hieman hauras ja avuton (ja pystyin katsomaan sen hänen kanssaan ja hän myöntää olleensa väärässä). Mutta muut 3 olivat asiakkaita, jotka käyttivät väärin, koska he eivät saaneet haluamaansa, ja henkilöstöni oli luja mutta oikeudenmukainen. Sitten he valittavat minulle tai käyvät verkossa kirjoittaakseen vihaisen arvostelun. Kun he kirjoittavat minulle, voin nyt vastata ja kertoa tarkalleen, mitä tapahtui. Yksi heistä hyväksyi sen ja olemme kaikki taas ystäviä. Kaksi muuta olivat raivoissaan (minä olin rauhallisempi kuin Buddha!) ja sanoivat melko räikeästi, että he aikovat antaa minulle huonoja arvosteluja kaikkialla verkossa. Rakastamme kulttuurissa, jossa tästä on tulossa liian monien oletuskosto. Minusta trollaus on kuin infantiili terrorismin muoto – molemmat luottavat pelkurimaiseen nimettömyyteen. Mitä tulee 24 ja 48 tunnin kulkuun, sääntömme ovat melko selkeät ja kaikki on kirjoitettu ehtoihimme selvästi kehystettynä sisäänkäynnin aulassa, jotta ne voidaan lukea ennen sisäänkäyntiä. Niitä on myös kirjoitettu rakennukseen ja sen ympärille muistuttamaan ihmisiä: 24 ja 48 tunnin passit toimivat näin. Molemmat alkavat ostohetkestä ja päättyvät 24 tai 48 tuntia myöhemmin. Jos jäät pidemmäksi aikaa, olet velvollinen maksamaan toisen päivän sisäänpääsyn. Meillä on kuitenkin myös enintään 8 tunnin oleskelu ilman paluuta 3 tunnin sisällä. Syymme tähän on, että emme ole hotelli, emmekä usko kenenkään olevan terveellistä viipyä saunassa yli 8 tuntia. Ja jos olet, on suuri todennäköisyys, että käytät huumeita (katso yllä). Emme koskaan pakota tätä voimaan ensimmäisen rikkomuksen yhteydessä (vaikka uskon, että yllä oleva tyhmä vastaanottovirkailijamme yritti). Vastaanottovirkailijoita ohjeistetaan vain varoittamaan asiakkaita, jos he ovat viipyneet yli 8 tuntia, ja jatkamaan asiaa vain, jos he ovat toistuvia rikkojia. Se oli aloite, jonka kehitin yhdessä THT:n ja David Stuartin kanssa osoitteessa 56 Dean Street. Sen avulla meillä on syy heittää pois ihmiset, joiden uskomme olevan korkealla, mutta emme voi todistaa, että he ylittävät heille varatun aikansa. Jotkut asiakkaat saavat päähänsä, että jos he tulevat takaisin 5 minuuttia ennen passin loppumista, he voivat tulla sisään ja jäädä niin kauan kuin haluavat. En teeskentele ymmärtäväni kuinka he ajattelevat tämän olevan millään tavalla tulkinta 24 tai 48 tunnin passista, mutta kun he ymmärtävät, selitämme heille kohteliaasti tilanteen. Äskettäin meillä oli asiakas, jolla oli 9 minuuttia aikaa passiaan. Johtajamme selitti tämän hänelle kohteliaasti ja sanoi, että hänen täytyisi ottaa 17 punnan talletus ennen kuin päästää hänet sisään, mutta että se palautettaisiin, kunhan hän lähtisi 9 minuutin kuluessa. Asiakkaan englannin taito ei ollut hyvä (yleinen ongelma – usein on hyvin vaikea selittää asioita) ja hän loukkasi ja loukkasi sanallisesti esimieheni, joka pysyi rauhallisena mutta lujana. Tiedän tämän, koska asiakas kirjoitti minulle sarjan vääriä syytöksiä saadakseen esimieheni vaikeuksiin. Onneksi pystyin katsomaan ja kuuntelemaan koko jutun takaisin CCTV:stä ja näin itse, että asiakas oli väkivaltainen. Kun huomautin tästä hänelle, hän vastasi "Fxxk sinä vihaan saunaasi joka tapauksessa se haisee ja on ällöttävä". Vastasin kysymällä, vihasiko hän kokemusta niin paljon, miksi hän halusi niin epätoivoisesti tulla takaisin? Hän ei vastannut siihen. Ollakseni rehellinen, suurin osa lähettämästäsi linkistä näkemistäni arvosteluista ei yllätä minua. Se on eräänlainen parr kurssille. Kaikkia ei voi tehdä onnelliseksi. Sinun täytyy suuttua pieni määrä. Mutta koska olemme tällä hetkellä Lontoon ylivoimaisesti vilkkain sauna, ilahdutamme selvästi tarpeeksi miehiä. Ja meidän 24 tunnin lippumme maksaa vähemmän kuin yksi sisäänkäynti Chariotsin kahdelle päätapahtumapaikalle (2 puntaa yksi sisäänkäynti) ja Pleasuredrome on sama hinta kuin meillä vain yhdestä sisäänkäynnistä. Kaikilla on enimmäisoleskelusäännöt. Toisin kuin muut Lontoon saunat, olemme homoparin omistuksessa ja pidämme huolta henkilökunnastamme kuin suurperhe. Toivon, että eetos tunkeutuu tapaan, jolla he käyttäytyvät asiakkaiden kanssa. Luulen, että pääosin tekee, mutta en ole varma, että aina. Heidän täytyy käsitellä paljon pahoinpitelyä, ja tämä puolestaan ​​voi tehdä heistä toisinaan puolustautuvia. Harjoittelemme heitä kovasti ja teemme kaikkemme antaaksemme heille itseluottamusta, jota he tarvitsevat hymyillen ja antaaksemme sen tunkeutua heidän päälleen. Kaikista minulle lähettämässäsi linkissä näkemistäni merkinnöistä ainoa, joka yllätti ja järkytti minua, oli "Vain hyväkuntoisille ja nuorille". Toivon, että kukaan tiimistäni ei kertonut hänelle tätä – se ei todellakaan ole politiikkamme, ja inhoan kaikenlaista kiusaamista, syrjintää ja ruumiifasismia. Todella inhoaa sitä. Kasvoin homona ja kiusatuksi. Monet kiusatut ihmiset jatkavat kiusaamista (minusta tuntuu, että homokiusaajia on paljon). Minä en. Ja en anna henkilökuntaani. Jos minusta tuntuisi, että sanomme näin, olisin raivoissani. Se sanoi, että meillä on mielikuva olla täynnä nuoria ja hyväkuntoisia miehiä. Ja meillä on niitä paljon. Ja jotkut heistä ovat luultavasti nirsoja. Mutta monet eivät ole. Yksi työni onnellisimmista osista on seurata Sweatboxissa solmittuja ystävyyssuhteita. Meillä kaikilla on tapana häpeä saunaa pelkkänä lihatorina. Se on totta vain, jos haluat sen nähdä sellaisena. Olen saanut parhaita ystäviäni saunassa. Tiedämme Sweatboxissa tavattuja miehiä, jotka ovat menneet naimisiin. Ja ystävyyssuhteet voivat usein ylittää iän, etnisyyden ja ruumiintyypin. Kumppani ja minä menemme naimisiin elokuussa. Suljen paikan yöksi, jotta koko henkilökunta pääsee paikalle. Lisäksi 25 vieraamme ovat ystäviä, jotka olemme saaneet Sweatboxin kautta. Ja he eivät kaikki ole nuoria ja kunnossa! Ehkä tämä kaveri tuli maanantai-iltana, jolloin alle 25-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi. Se voi olla melko täynnä, se on totta. Yksi syy siihen, miksi teemme niin, on se, että meillä on myös 56 Dean Street, joka tekee HIV-testejä maanantaisin ja alle 25-vuotiaat ovat usein ujoja mennä testaamaan klinikalle. Olen käyttänyt aikaa tämän yksityiskohtaisen vastauksen kirjoittamiseen, koska minulle tarjottiin erittäin ystävällisesti vastausoikeutta. En kuitenkaan pidä kovinkaan toivoa, että vastaukseni muuttaisi monien mieltä. Ne, jotka pitävät meistä ja saavat meidät, eivät tarvitse arvosteluja – he tietävät. Ne, joilla on negatiivinen asenne, uskovat vain, että olen kyyninen liikemies, joka istuu koko päivän laskemassa rahojaan ja huolehtimassa paskasta. Mikään, mitä sanon, ei koskaan muuta sitä. Se on muutos, jonka täytyy tulla sisältä. Joten mielestäni se on turha harjoitus astua kehään joukon anonyymejä peikkoja, joilla on kirves jauhaa tai ennakkoluulo vahvistaa. Mutta minä olen täällä siitä huolimatta. Pidän yrityksestäni, olen ylpeä siitä. Pidän henkilöstöstäni (henkilökunnan juhlamme ovat mahtavia!) ja pidän suurimmasta osasta asiakkaistani. En edes vihaa huumausaineita – en vain halua heidän tekevän sitä rakennuksessani. Mutta mistä en pidä, on nimetön kiusaaminen. Ja siksi en todellakaan halua olla edustettuna millään sivustolla, jossa näin voi tapahtua.
J
John

29-Jul-2016

John mr

Pidin todella vastauksestasi, en ole koskaan käynyt Sweatboxissa, mutta luettuani vastauksesi seuraavan kerran, kun olen Lontoossa, tulen ehdottomasti käymään. Ei todellakaan malta odottaa!
J
Jason

3-Oct-2015

hienoa, ehkä avaa toinen

Rakastan paikkaa ja omistajan pitkää vastausta. Hänen pitäisi kuitenkin harkita 2. ehkä lähellä Waterloo ja isompi olisi hienoa. Viikonlopun lipun suhteen se on mukava idea ja halvempi kuin muut paikat, mutta 8 tunnin sääntö on paljon perseestä. Mitä tulee siihen, ettet ole hotelli, siellä on ainoa ongelmani. Haluaisin vierailla SB:ssä paljon, mutta työskentelen paljon Lontoossa, mutta asun tunnin päässä. Teen 12 tunnin päiviä, jos pääsen sinne klo 8, minun pitäisi lähteä klo 10 päästäkseni kotiin ja nukkumaan. Muuten voisin pitää hauskaa klo 2 asti, sulkea silmäni ja palata töihin klo 7. Minusta kuntosali- ja saunaidea on mahtava - kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja olisin kiinnostunut käymään päivittäin, kun olen töissä, mutta tämä vie 20 yöstä kuukaudessa 2 yöhön kuukaudessa. Siksi isompi tontti, jossa on enemmän mökkejä, olisi hienoa, ja kyllä, maksaisi enemmän nukkumisesta. Ihmisten lähteminen tarkoittaa sitä, että jotkut eivät voi käyttää saunaasi läheskään niin paljon kuin haluavat, koska he pääsevät kotiin ja takaisin töihin. Mitkä säännöt koskevat kuukausijäsenyyttä? Onko se vielä 8 tunnin raja. btw En käytä huumeita, vihaan niitä ja olen iloinen, että työskentelet niin kovasti päästäksesi niistä eroon.
S
Steve

17-Jun-2015

Täynnä nuoria kuntoisia miehiä, sanot!

'--- ja u25:t pääsevät ilmaiseksi maanantaisin? Kuulostaa siltä, ​​että maanantait kuumat olisivat sen arvoisia jo silmänruokaa varten.
P
PETER

29-Apr-2015

Odottaa vastausta

Luin kaikki arvostelut, joten lähetin tapahtumapaikalle sähköpostitse heidän "tieto"-sähköpostiosoitteensa. Sain takaisin "virheviestin", joten täytin heidän postituslistalleen ilmoittautumisen. Laitoin viestin "kuntosalijäsenyys" -osioon. Sain heiltä vastauksen, nyt minulla on suora sähköpostiosoite. Olen tehnyt hänelle kaikki valitukset ja odotan vastausta. Päivitetään, jos vastaavat.
J
Jamie

21-Apr-2015

Vaikea lyödä

Olen säännöllinen vierailu pääkaupungissa. Yritä aina löytää aikaa viettääksesi muutaman tunnin Sweatboxissa. Vaikka hieman klaustrofobinen, tilat ovat kohtuullisia, yleensä se näyttää melko hyvässä kunnossa ja puhdas, mutta tärkein vetonaula väkijoukossa. Ei näytä koskaan tuottavan pettymystä. Oli hauskaa jokaisella vierailulla viime vuosina. Houkuttelee kaikkia tyyppejä ja värejä, mikä on todella siistiä. Mitä tulee aikaisempiin kommentteihin, olen yli 40-vuotias, mutta pidän huolta itsestäni. Ei ole koskaan ollut ongelmia päästä sisään.
A
Adam

5-Apr-2015

24 tunnin 48 tunnin passi - ei totta

Tule ja mene kuten haluat, se ei ole ollenkaan totta, ellet tiedä miten 24 tunnin 48 tunnin lippu toimii, joudut järkyttymään lähtiessäsi, jos olet ehkä jäänyt yli! Jopa 10 minuutin myöhästymisestä saat sakon uusintapääsymaksustasi. Passi ei selitä tätä pienellä kirjaimilla ja se hämmentää sinua. Tämä on kuitenkin rahantekotemppu ja erittäin ilkeä ja epäammattimainen. Jos sinulla on ongelmia, voit olla varma, että hikilaatikon omistajiin ei saada yhteyttä, eivätkä he koskaan vastaa sinulle takaisin, kun sinua pyydetään antamaan sähköpostiosoite - erittäin huonot käytöstavat. Kun ajatellen hikilaatikko on suihkutilaa vastapäätä olevan höyryhuoneen virtsalle haisevien saunojen epäpuhtaimmat. Siivoojat eivät tee muuta kuin leikkiä puhelimilla sen sijaan, että pitävät saunan puhtaana epähygieenisistä asioista.
S
Simon

29-Dec-2014

Vain hyväkuntoisille ja nuorille, ei teille muille!

Tällaisten paikkojen tila on kaikin puolin sopiva hoikkamaisille ja nuorille! Jos tulet paikalle ja olet yli 40-vuotias, sinulle kerrotaan, ettet mahdu joukkoon. Juttelin ystävälle ja pyysin häntä kokeilemaan sitä, koska en ollut mennyt sisään sen jälkeen, kun minulle kerrottiin vanhalle. Kyllä, hänelle kerrottiin hänen olevan liian lihava. Mutta minne meidän kaltaisen kaverin täytyy mennä junan alle? Kuten kuvista näkyy, ei lihava tai vanha mies päästä sisään - mikä sääli.
B
BreakfastOf

20-Sep-2014

Twink Heaven

Tämä paikka on taivas maanantai-iltaisin. Mitä ikinä etsitkin, se on siellä! Minulla on ollut niin hauskaa, usein nuorten miesten kanssa, jotka ovat siellä ensimmäistä kertaa. Kuuma & romanttinen. Tätä paikkaa ei turhaan kutsuta Sweatboxiksi. Kaapit eivät näytä tuulettuvan ollenkaan, joten tulee todella kuuma ja hikinen! Itse asiassa pidän siitä. Paikka on melko puhdas saunalle ja siellä partioidaan säännöllisesti. Voit tulla ja mennä haluamallasi tavalla joko 24 tai 48 tuntia. Se on hyvä arvo, varsinkin 48 tunnin passi. Henkilökunta on kohtelias. Suosikkipaikkani Lontoossa tähän mennessä.
N
N

5-Oct-2014

Erittäin töykeän vastaanottovirkailijan pilaama

Kävin 2 ystävän kanssa maanantaina 29. syyskuuta, joista yksi oli alle 25-vuotias ja pääsi ilmaiseksi sisään. Tämä on loistava myönnytys. Saavuimme klo 3, ja toinen ystäväni ja minä ostimme 24 tunnin lipun hintaan 17 puntaa. Meillä oli hauskaa, vaikka pieni baari oli kallis, koska he eivät salli sinun ottaa omaa ruokaa tai juomaa, mikä oli mielestämme huonoa. Tee on 2 € kuppi! Tiistaina klo 9 päätimme mennä ulos aamiaiselle. Nuorempi ystäväni meni hakemaan tuoretta "pyyhkettä", jotka muuten ovat enemmän kuin kiillotusliinat. Häntä tervehti hyvin töykeä keski-ikäinen mies, joka käski hyräillä jäädäkseen yli puolenyön. Hänelle kerrottiin, että hänen oli lähdettävä ja että meidänkin oli lähdettävä, vaikka olimmekin tuolloin pukeutumassa alakerrassa. Ystäväni palasi alas ja kertoi meille, mitä oli tapahtunut. Menimme kaikki yläkertaan tapaamaan tätä vastaanottovirkailijaa ja selvittämään asioita. Tapasimme erittäin töykeän ja sarkastisen keski-ikäisen tyytymättömän miehen, joka jatkoi nuhtelemaan nuorta ystävääni uudelleen. Vaikuttaa siltä, ​​että vaikka alle 25-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi sisään maanantaisin, 24 tunnin lippusääntö ei päde. Pyysimme anteeksi virhettä ja ystävältäni veloitettiin £10 ylimääräisestä sisällä viettämästä ajasta. Sen olisi pitänyt oikeuttaa hänet jäämään tiistain loppuun. Halusimme kaikki jäädä tiistaina klo 3 asti, jolloin 24 tunnin liput päättyivät. Kun kyselimme tätä, hän sanoi, että nuorempi ystäväni oli lähtenyt. Sanoin, että halusimme kaikki palata yhdessä noin tunnin kuluttua, kunnes kaksi 24 tunnin lippua vanhentuivat. Hän ilmoitti, ettei hän voinut palata, vaikka oli juuri maksanut 10 puntaa. Hän sanoi voivansa menettää työpaikkansa ja sanoi, että on olemassa sääntö, jonka mukaan kukaan ei saa olla yli 16 tuntia saunassa "Terveys ja turvallisuus" -määräysten mukaan. He myyvät 24 ja 48 tunnin lippuja, joten se oli selvästi valhe. Hän sanoi valokuvaavansa ystäväni ja laittavansa hänet kiellettyjen asiakkaiden rogut-galleriaan. Kun kyseenalaistan kaiken tämän, hän sanoi, että "otan p**s:t! Pysyimme kaikki rauhallisina hänen kiusauksensa aikana, mutta selvästi hän oli Basil Faultyn koulun tai asiakaspalvelun kannattaja. Sitten minua pyydettiin maksamaan baarilaskuni, mikä Kysyin häneltä, voisiko hän vaihtaa 6.50 punnan setelin ja hän vastasi erittäin töykeästi: "Näyttääkö siltä, ​​että minulla ei ole vaihtorahaa, minulla on kassali"! Tämä mies pilasi muuten nautinnollisen oleskelun tässä saunassa ja päätimme olla käyttämättä täysimääräisesti käytössämme olevia 10 tunnin kortteja ja veimme yrityksemme toiseen saunaan. Jos olet Sweatboxin omistaja ja luet tätä arvostelua, suosittelen vahvasti, että erotat työntekijän, koska hän menettää arvokkaan yrityksen Meillä kaikilla on asiakastausta ja olimme järkyttyneitä hänen asenteestaan. Palaamme takaisin ja toivomme vilpittömästi, että hän on mennyt.
J
Joe

28-May-2014

Suuri

Erinomainen turisteille. Erittäin keskeinen ja kiireinen. Vieraillut Lontoossa toukokuun lomaviikonloppuna - vietti liian paljon aikaa Sweatboxissa :), mutta nautin kovasti "nähtävyyksistä".
N
Nat

17-Nov-2013

Erinomainen turisteille

Erinomainen turisteille - keskeinen sijainti tekee siitä erittäin kätevän. Erittäin mukava kuntosali alakerrassa. Sauna on kellarissa. Pääsymaksu 18 puntaa, mutta 10 käynnin lipulla voit maksaa 100 puntaa. Pukuhuone tuntuu erittäin turvalliselta turvakameroiden ansiosta. Ilmaisia ​​kondomeja ja liukuvoidetta saatavilla. Lontoossa vierailevana aasialaisena huomaan, että Sweatbox houkuttelee usein sekalaista väkeä, jossa on paljon aasialaisia ​​ja brittejä, jotka pitävät Aasiasta :) Klo 4-8 on ruuhka-aikaa, varsinkin sunnuntaina. Kuten muutkin Lontoon saunat, se ei näytä kovin puhtaalta ja kellarin ilma tuntuu tukkoiselta. Mutta kaiken kaikkiaan mielestäni se on parempi vaihtoehto kuin Chariots.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.