Fountain Inn

  Fountain Inn

  The Fountain Inn

  Sijainti-kuvake

  102 Wrentham Street, Birmingham, Yhdistynyt kuningaskunta, B5 6QL

  Fountain Inn
  Suosittu homobaari, joka sijaitsee aivan Hurst Streetin tuntumassa Gay Villagessa. Fountain Innissä on 3 vyöhykettä: etubaari, allasbaari ja vain miehille tarkoitettu risteilyalue. Siellä on puutarha, jossa on katettu tupakointialue.

  Fountain on myös pieni hotelli ja yksi harvoista yöpymispaikoista itse Gay Villagessa.

  Arkisin: 16-00 / 23

  Viikonloppu: 15-00 / 01

  Ominaisuudet:
  bar
  Risteily / fetissi
  Musiikki
  hinta Fountain Inn
  3.2
  Yleisön ikäraja

  Perustuu 37 ääntä

  2017 Yleisöpalkinnot
  2017 Yleisöpalkinnot

  3 Tähtien Voittaja

  A
  Andy

  Pe 20. syyskuuta 2019

  Andy chalmers

  Minua kohdistettiin vammaisten syrjinnän kohteeksi tässä hotellissa.....ei ole mukavaa tuntea, ettei sinulla ole oikeutta puhua ihmisille... Minun olo oli yhtä tervetullut kuin uima-altaassa... ..päätin lopulta saada omani takaisin ja kaaduin koko talon raivoamalla ja raivoamalla varhain eräänä aamuna... Luulen, että tämä hotelli on saanut sen sekä sen ihmiset... Se on paikan sekasortoinen....Birminghamin kohtaus on viimeisellä jalallaan ja paikka on tuomittava.....älä jää tänne jos sinulla on puoli aivoa.....
  #
  #Tim

  ma 23

  epäystävällinen töykeä henkilökunta, perushuoneet, vaarallinen alue

  Henkilökunta on töykeää, vähättelevää ja epäystävällinen, varsinkin nuorempi kaveri, jolla on silmälasit. Henkilökunnan tulee käydä "asiakaspalvelu"- tai "asiakaspalvelu"-kurssilla. Alue on epäturvallinen - hotellin ikkunoihin heiteltiin kiviä aikaisin aamulla. Tilat ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja likaisia; huoneet ovat pieniä ja epämukavia. Se ei myöskään ole homoystävällinen hotelli, kuten he väittävät. Hinnaltaan ne ovat samassa haarukassa kuin Travelodge, Premier Inn, mutta eivät tarjoa mitään, mitä nämä ketjut tekevät - eivät pysy siellä seuraavan kerran kun olen Birminghamissa myöhemmin tässä kuussa.
  S
  Shaun

  torstaina 15

  The Fountain ja Boltz ovat Brumin parhaat homobaarit

  Tämä on miesten baari miehille, jotka haluavat muita miehiä, sillä on poikkeuksellinen luonne ja se on minusta baari/majatalo, joka ei liity suuriin yrityksiin saadakseen rahaa. Se on täynnä tummia värejä ja nahkaa, kumia ja edes kaasunaamari päällä ei näyttäisi täällä sopimattomalta ;) Laita näin, jos Tom of Finland istuisi baarissa, hän vain sulautuisi taustaan. Olen yöpynyt hotellissa monta kertaa ja kutsuisin sitä ylellisyydeksi verrattuna ympäröiviin yritysten hallitsemiin hotelleihin.
  s
  steven

  lauantaina 12

  Huonoin yöpyminen

  Töykeä henkilökunta ja baarin melu oli sietämätöntä. Pyysin heitä siirtämään meidät rauhallisempaan huoneeseen ja minulle sanottiin, että et voi pitää siitä tai lähteä, joten teimme. Olen lähettänyt omistajalle sähköpostia kuukausia sitten, enkä ole vielä saanut vastausta.
  T
  Tom

  pe 23

  Utelias

  Minkä ikäinen tässä pubissa yleensä käy? Ja millainen on perjantai-ilta?

  Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.