Kettu

Kettu

The FOX

Sijainti-kuvake

17 Lower Essex St, Birmingham, Yhdistynyt kuningaskunta, B5 6SN

Kettu
Tärkein lesbobaari Birminghamissa, johon homot ja ystävät ovat tervetulleita. FOX on avoinna myöhään perjantai- ja lauantai-iltaisin vierailevien DJ:iden kanssa.

Sijaitsee Birminghamin homokylässä. Suljettu maanantaista keskiviikkoon.

Arkipäivä: to, pe 19:00 - 00:00 / 02:00

Viikonloppu: 15-30 / 03

Ominaisuudet:
bar
Musiikki
hinta Kettu
2.8
Yleisön ikäraja

Perustuu 9 ääntä

S
Shane

1-Dec-2016

Hauskaa hauskaa

On ollut parasta Foxissa, ystävälliset ihmiset, baarin henkilökunta on ihanaa ja siellä on sekoitus musiikkia, josta ihmiset voivat nauttia. Siellä on biergarten ja tupakointialue, ja voit tanssia penkeillä suosikkikappaleidesi mukaan. Olen ollut täällä monta kertaa ja pidä aina hauskaa, ja sinut on saatu tuntemaan olonsa tervetulleeksi x
G
Gayn

29-Oct-2016

Huono

Koska olen kotoisin Yhdysvalloista, olen matkustanut monissa homo- ja lesbobaareissa. Valitettavasti The Fox on mennyt alamäkeen, kun siellä on hyvin outo asiakaskunta, ei selvästikään pelkästään lesbo, vaan kuten sanoin, erittäin outo asiakaskunta täällä. Juomat ylihinnoiteltuja, wc:t kauhistuttavat ja musiikki ei valitettavasti ollut kovin viihdyttävää, koska Birminghamin ainoa lesbobaari, jonka menisin muualle. Ps erittäin kurja baarin henkilökunta ei auttanut pysyy paikallisessa seuraavan kerran. Lontoossa paljon parempi ilmapiiri, anteeksi kaverit, tämä paikka on ruma.
L
Lewis

17-Apr-2018

Erinomainen

Baarin henkilökunta erittäin ystävällistä, yksi halvimmista paikoista juoda alueella, ihana puutarha! Karaoke joka perjantai ja vierailevat DJ:t joka lauantai, ovat käyneet täällä jo vuosia ja melko sekalaista porukkaa, mutta siellä on paljon ihania tyttöjä.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.