JAXX

JAXX

The JAXX

Sijainti-kuvake

Motzstraße 19, Berlin, Saksa, 10777

JAXX

Gay-risteilyklubi Schönebergissä. Vuonna 1995 avattu JAXX esitteli yhden Berliinin ensimmäisistä seksiteattereista ja on sittemmin lisännyt tiloihinsa yksityisiä hyttejä, pimeää huonetta ja risteilyalueita.

JAXXissa on myös myymälä, joka myy liukuvoidetta, kondomeja, aikuisten leluja, aikakauslehtiä, DVD-levyjä ja paljon muuta.

Varoitus: klubilla on tiukka ovipolitiikka, eivätkä kaikki pääse sisään.

Arkisin: 12-00

Viikonloppu: 12-00

Lähin asema: U: Nollendorfplatz

Ominaisuudet:
Vain aikuisille
Risteily / fetissi
Pimeä huone
Rentouttavat mökit
Kauppa
hinta JAXX
2.6
Yleisön ikäraja

Perustuu 70 ääntä

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

j
jeff

4-Mar-2020

Ageist n Rude

He eivät päästä sinua sisään, jos olet yli 40, mutta he eivät kerro sinulle sitä. He ovat töykeitä sinulle ja sanovat, että se on yksityinen juhla. Jos he haluavat nuorta yleisöä, myönnä se ja ryhdy yksityiseksi klubiksi. Mutta älä ole ylimielinen ja töykeä, kun sinulta kysytään, kuinka voit liittyä tämän niin kutsutun yksityisen klubin jäseneksi. Sen valheita. Lbgt-yhteisön pitäisi kieltää tämä paikka.
T
Tony Smith

18-Feb-2020

Tyhjä

Kävin siellä 1/2020 illalla ja sisällä oli vain kaksi miestä.
C
Cole

30-Sep-2019

Kuin risteilyt metsäpalossa... ja EI Studio 54!

Omistaja on katkera vanha mies, joka selviää hylkäämällä ihmisiä. Se riippuu hänen mielialasta. Yhtenä päivänä hän hylkää sinut, seuraavana päivänä ei. Jos kohtaat hänet, hän teeskentelee olevansa tyhmä (ei todellista teeskentelyä). Se on viehätys siitä, ettet pääse sisään ja sisäänpääsyn yksinoikeus saa sinut haluamaan sitä enemmän. Mutta itse asiassa, se ei todellakaan ole parempi kuin muut seurat vain korttelin päässä. Tämä EI ole Studio 54, mutta minulla on harhainen epäilys, että omistaja oli hylätty sieltä jo 70-luvulla. En ole tarpeeksi vanha mennäkseni Studio 54:ään, mutta hän varmasti on. Ei, vakavasti. Kaverit eivät ole siellä paremman näköisiä, riippuvaisempia tai nuorempia. Sinua vetää puoleensa se, johon vedät. Ainoat kaverit, jotka pääsevät oven taakse, ovat kaverit, joista OMISTAJA houkuttelee. Muista vain se. Minut "sallittiin" kahdesti, mutta kerran hylättiin, ja kutsuin häntä luokseen täysin tietäen, mitä hän tekee. Hän hyppää sen päälle. Lisäksi, jos et ole tupakoitsija, tämä paikka on minne mennä, jos haluat toisen käden tupakoivan keuhkosyövän. Halusin kävellä ympäriinsä märkä pyyhe nenäni ja suuni päällä, se oli niin paha! Joten jos haluat mennä, kokeile! Ajattele sitä pelinä, aivan kuten omistaja tekee! Jos pääset sisään, viileä, jos et, viileä. Voin taata, että siellä on yhtä paljon kuumia miehiä kuin ei niin kuumia. Ja se, että sinut "valittiin" pääsemään mukaan, EI tarkoita, että se, joka kiinnostaa sinua, tuntee sinua kohtaan samoin. Aivan kuten mikä tahansa muu seura. Tämä paikka ei ole erityinen .... omistaja yrittää saada sinut ajattelemaan, että se on.
P
Peter

8-Sep-2019

Aina kuuma

Olen ollut täällä useita kertoja, kun vierailen Berliinissä. Aina on ollut kuuma. Siellä on hyvä sekoitus kaiken ikäisiä miehiä, ja kaikki tänne tulevat ovat valmiita pelaamaan. Paras homoristeilypaikka Berliinissä!
m
moscardini

13-Apr-2019

Tylsä

Sijainti: Homoalueella. Ei kaukana Nollendofplatzin pysäkiltä. Asiakastyyppi: 30-45 vuotta. Kaikki ihmiset, jotka haluavat kuluttaa vähän. Rakenne: Mene videokauppaan, jätä takkisi ja lompakkosi johonkin sisäänkäynnin lähellä olevista kaapeista. Maksa ja osallistu risteilyille. Kaikki samalla tasolla. Pari pimeää huonetta ja tusina pientä huonetta. Puhdistus: Huono. Hinnat: Sisäänpääsy on edullinen. Juomia varten on myyntiautomaatti. Neuvoja asiakkaille: Se on käytännössä vähemmän houkutteleva versio Barcelonan Boyberrystä. Menimme sisään perjantai-iltana ja se oli käytännössä tyhjä. Kukaan ei ole osannut kertoa, täyttyykö se muina päivinä. Emme tule takaisin. Neuvoja johtajille: Berliini ei ole Barcelona. Barcelonassa on monia rahattomia opiskelijoita, jotka etsivät nopeita, halpoja seikkailuja. Berliinissä ihmiset etsivät paljon vahvempia asioita. Mielestämme se ei ole oikea paikka sellaiselle paikalle.
A
Andy

30-Dec-2018

andy

Kuinka loistavaa aikaa minulla oli täällä... paljon todella komeita kuumia miehiä täynnä toimintaa. Ei pettynyt ollenkaan....paras elokuvateatteri Berliinissä ylivoimaisesti - erittäin suositeltavaa vierailla ja hauskaa ja toimintaa on taattu.
G
George

13-Dec-2018

Häpeä heidän henkilökunnalleen

joka kerta kun olen ollut siellä työskentelevä henkilökunta, on niin töykeää, että olen täysin samaa mieltä muiden arvioijien kanssa! Mikä paikan haaskaus!
f
fred

9-Dec-2018

Ylimielinen Stuff-Empty elokuva

Olemme 24-vuotiaita. Joten risteilyimme tällä alueella ja löysimme tämän elokuvateatterin. Haluaisimme löytää muita nuoria. Kaveri kassatiskillä oli niin ilkeä ja sisällä (lauantai-iltana) tyhjä.
H
Henrik

2-Nov-2018

Kuumat kaverit

Aina täynnä kaiken ikäisiä ja -muotoisia kuumia miehiä. Monissa huoneissa on loistoaukkoja ja kaikissa on homopornoa näyttävä tv. Paras aika iltapäivällä klo 5-8 tai myöhemmin klo 10 jälkeen.
L
Lolo

29-Jul-2018

Tylsä paikka

Töykeä ja ylimielinen henkilökunta. Liian paljon vuokrapoikia sisällä. Ei kovin puhdasta. Smoke savu savu savu - liikaa savua. Kamalaa!
M
Mark

15-Feb-2018

Aina hauskaa

Olin täällä useita kertoja, ja minulla oli aina hyvää toimintaa gloryholen kautta eikä vain. Paras aika arkisin klo 17.00-22.00 ja viikonloppuna koko iltapäivä ja ilta. --> nopeaan hauskanpitoon aina hyvä.
F
Fred

13-Jan-2018

syrjintä

Vanhaan...malmibottimalliin...kuin sanotaan "yksityinen klubi..."...ja erittäin likainen....korkea sisäänpääsyhinta 10 €....parempi gibt toisessa klubissa ...Tomé bar malmi muu,...
P
Philip

18-Nov-2017

Älä tuhlaa aikaasi

Olen vieraillut tässä paikassa luultavasti viimeiset 10 vuotta ja olen samaa mieltä muiden kanssa siitä, että se hylättiin. Joka kerta kun olen mennyt, se on tyhjempi ja täynnä savua (joko Berliini!). Mutta eilen illalla yritin mennä sisään ja minua evättiin - "yksityiset juhlat"..kun kerroin äkilliselle ovelle, että olin käynyt siellä vuosia, hän sanoi "kaikki passit ovat loppuunmyytyjä". Oikea... Yhteensä bs. En luultavasti missannut paljoa.
T
Tony

3-Jan-2018

minulle kävi samoin

Olin siellä ja he kertoivat minulle, että se oli yksityinen juhla..... Vain JÄSENILLE .. Luulen, että se oli BS.
D
Dvir

14-Nov-2017

Ei rahan arvoinen

Sain ilmaisen sisäänpääsyn hostellistani. Siellä on sellit, joissa esitetään aikuisten elokuvia, ja muutama mies kävelee ympäriinsä. Minulle ei ole selvää, kuinka sellaisella paikalla on varaa tehdä valinta. Paikka ei ole onnistunut ollenkaan...
B
Brendan

25-Sep-2017

Mr

Pysyi Berliinissä toukokuun alussa, matkusti Limerickistä Irlannista. Majoitin homojen nuorisohostellissa, sain ilmaisen pääsylipun hostellista, mutta minua evättiin sisään, koska se oli "täynnä". Olen 38-vuotias, näytän paljon nuoremmalta, olen hoikka, mutta en silti päässyt sisään, mutta minulla ei ollut ongelmaa myydä minulle neppareita edellisenä iltana. Onko tämä Manner-Euroopan kulttuuria?
J
John

13-Sep-2017

Hauska paikka

Siellä oli hauskaa. Kävin siellä keskiviikko-iltana noin klo 8. Siellä oli noin 15 miestä, 20-50. Muutama hyvännäköinen kaveri. Oli hauskaa!
T
Tom

20-Aug-2017

yliarvostettua

Tämä paikka oli suuri pettymys. Se on vain synkkä, nuhjuinen risteilyklubi, jossa on töykeää henkilökuntaa (tervetuloa Berliiniin!) ja useita keskimääräisen näköisiä "diivoja" 40-vuotiaiden puolivälissä tai loppupuolella, jotka vain istuvat polttamassa savukkeita (paikalla, jossa ei ole ilmanvaihtoa) ja näyttelevät arvokkaita.
N
Neil

22-Jul-2017

Tyhjä

Jaxx oli erittäin suosittu vuosia sitten, mutta kukaan ei käy täällä enää. Useimmat kaverit käyttävät sovelluksia tapaamiseen näinä päivinä. Muutaman viime kerran, kun olen vieraillut, se on ollut tyhjä, ja sisällä on kourallinen vuokrapoikia. Katsoin, kuinka vanhempi kaveri huijattiin huoneeseen nuoren miehen kanssa, muutamaa minuuttia myöhemmin kaveri valitti, että hänen lompakkonsa oli varastettu. Monet katuryöstöt ja -hyökkäykset ovat tapahtuneet viime aikoina täällä ja Tom's-baarin lähellä olevalla alueella. Se on kaikkialla saksalaisessa lehdistössä, mutta se näyttää jäävän huomiotta englanninkielisissä raporteissa. Ole hyvin varovainen.
R
Robin

22-Jul-2017

Hämmästyttävä

Erittäin ihana ja ystävällinen ilmapiiri ihmisille, jotka ovat kauniita ja välittävät tarpeeksi itsestään taistellakseen iän kanssa. Homomiehinä meillä on tarpeeksi aikaa ja rahaa korjata itsemme, käydä juoksemassa pysyäksemme kunnossa (!!), korjata hampaamme ja ihomme ja olla puhtaita ja hyvännäköisiä. Se ei ole niin vaikeaa, suoraan sanottuna. Mielestäni hyväkuntoisia ja kauniita homomiehiä syrjitään paljon, lihavat ja rumat valittavat aina ja haluavat tehdä ongelmia - koska he ovat kateellisia ja vain haaveilevat, että he voisivat harrastaa seksiä kanssamme. Mutta he eivät voi! Jaxxilla on mahtavia mahdollisuuksia mahtaviin kokemuksiin kauniiden ihmisten kanssa. Mutta noudata istuvuuden ja kauneuden sääntöjä. Kyse on kunnioituksesta - ja lopeta mustasukkaisuus! OLE KILTTI!!!!
T
Tony Smith

16-Feb-2021

Fantasia

Paikka on nyt tyhjä politiikkansa vuoksi ja sinun pitäisi tietää, että monet nuoret homot suosivat vanhempia miehiä.
Y
Yuri

18-Jul-2017

ei sisäänkäyntiä

kieltäydyttiin pääsemästä: minulle kerrottiin "vain paikalliset"... En ole kovin vanha - lihava - ruma - jne..... Kun luen muita arvosteluja, en todellakaan tiedä mitä he haluavat.... ainakin he voivat olla selvillä siitä....
D
David

15-Jul-2017

ikään perustuva syrjintä

Miten ihmeessä tämä paikka selviää vuonna 2017 LGBT-kansalaisten räikeästä syrjinnästä? Se on aivan homoalueen sydämessä, ja minulta on evätty pääsy vähintään 3 kertaa, koska "yksityinen juhla" ei koskaan ole ikkunoissa tai ovissa ole merkintöjä, jotka osoittavat tämän vain [ja yrittäen] nolata ja nöyryyttää vanhempia homoasiakkaita. saapuvat laitokseen. He itse vanhenevat jonain päivänä, ja miltä heistä tuntuu, että heitä kohdellaan niin alhaisilla ja kauheilla ennakkoluuloilla, että taistelemme jatkuvasti itseämme vastaan ​​yhteiskuntamme muiden osien aiheuttamaa oikeistolaista vihaa vastaan. Olen älykäs ahkera henkilö, joka on taistellut ja kampanjoinut sen puolesta, että tällaiset ihmiset voisivat elää ilman ennakkoluuloja. Häpeä sinua... kohtelusi minua ja muita vanhempia homomiehiä kohtaan on äärimmäisen inhottavaa.
N
Neil

22-Jul-2017

Sinulta ei puutu mitään

Huolehdi sisäänpääsyn epäämisestä, et menetä mitään. Jaxx on menettänyt sen ja sisällä on enintään 5 kaveria.
J
Jens

12-Jul-2017

syrjivä

He sanovat, että tämä on yksityinen juhla tänään, mutta se johtuu vain siitä, etteivät he halua vanhempia miehiä sisään. Tämä on syrjintää.
J
Jason

9-May-2017

Pääsymaksupolitiikka

Ostin neppareita tästä paikasta, mutta en enää. Minulle kerrottiin, että siellä oli yksityinen juhla. Ei ilmoitusta nettisivuilla, ei mitään. Minut on päästetty sisään ennenkin, useita kertoja, mutta tänään taidan yhtäkkiä olla tarpeeksi hyvä.
S
Stefan

13-Apr-2017

Huonot tavat. Unohda paikka ja ehkä kaupunki?

Vierailin Jaxxissa viime yönä. Keskiviikkona ennen pääsiäistä. Maksoin ja menin sisään ja kysyin työssäkäyneeltä mieheltä, kuinka pääsiäinen meni. Hän sanoi, että siellä tulee olemaan paljon ihmisiä. Päätän yrittää uudelleen tänään, ja noin 45-vuotiaalta mieheltä evättiin pääsy. Hän kertoi, että se oli yksityinen juhla koko pääsiäisen. (Vaikka ystäväni lähetti minulle viestin, että hän oli sisällä). Olemme 6 ruotsalaista miestä, iältään 25-48 vuotta, jotka ovat Berliinissä pääsiäisenä. Menemme Lapille tänä iltana, mukaan lukien ystäväni, joka oli Jaxxissa! Luettuamme tämän sivun kommentit ymmärrämme kaikki, mitä tapahtuu. Jos tämä on Berliinin "uusi asenne", tuleva kohdemme on Bryssel ja Barcelona.
M
Mr

3-Apr-2017

Pääsevätkö he sinua sisään vai eivät?

Heillä on tarjous, joka menee näin. Kahden käynnin jälkeen yksi saa ilmaisen sisäänpääsyn kolmannelle mutta mutta mutta! Heillä on valikoiva ovikäytäntö, joten jos he eivät pidä kasvoistasi, "ei sisäänpääsyä" TERMI ON YKSITYISTOIMINTO. myös ilmaisilla lipuilla.
J
John

8-Mar-2017

Huippusijainti!

Upea risteily/seksi-elokuva. Rumat ihmiset eivät tule sisään! Ensimmäinen paikka, jonka näen, ja siitä seuraa ovipolitiikka. Ei kovin vanhoja tyyppejä, ei kovin lihavia tyyppejä, ei raakoja. Rakastan sitä!
J
J

14-Feb-2017

Paras risteilypaikka koskaan

Se on totta, että kaverit käännetään pois - mutta siksi menen tänne - Tiedän, että kaikki sisällä on alle 50-vuotiaita ja mennyt salille roikkuneena ja valmiina poistumaan - Voit mennä maanantai-iltapäivänä klo 2 ja olla siellä yksin kuule ovi surinaa ja tiedä, että siitä tulee kuuma kaveri, joka on valmis poistumaan - pahoittelut kavereille, jotka tuntevat olevansa syrjittyjä, mutta sen Berin mene johonkin muusta 100 paikasta, jätä tämä paikka kuumalle jätkälle - vain alaspäin he sallivat tupakoinnin ja se saa erittäin ylivoimainen, mutta siedettävä ottaen huomioon siellä olevat kaverit - muuten erittäin siisti.
I
Immor

20-Jan-2017

Kaikki muut väärät "istit"

Tällaisille asioille on sijaa varsinkin syrjinnästä kärsivässä yhteisössä. Liian monta valittamista siitä, miten meidät päästetään sisään, kun he tarvitsevat numeronsa täyteen, mutta kun heillä on täydelliset meikkauslihakset ja karu tyypit, niin se on yksityinen juhla!
D
David

2-Oct-2016

Ei tunnelmaa

Unohda kaikki ikä- ja ulkonäkörajat. Olen 50-vuotias ja menin sinne lauantaina puolenyön jälkeen. Ovimies oli mielisairaan näköinen eikä puhunut mutta päästi minut sisään. Sisällä oli noin 12 ihmistä, joista useat olivat minua vanhempia. Ei ollut tunnelmaa ja juoma-automaatti. Tämä paikka on täyttä rahan ja ajan hukkaa. Täyttä roskaa ja paljon parempia baareja lähellä.
A
Adam

18-Sep-2016

Nautin vierailustani

Luin joitain negatiivisia arvosteluja, joten olin valmis hylätyksi ovella. Sen sijaan kaveri oli ystävällinen ja avulias. Pimeiden alueiden sokkelo oli mielestäni hyvä ja hytit erittäin siistit. Siellä oli hyvä sekoitus kiimainen tyyppejä ja iltaverkon myötä uusia kasvoja oli runsaasti. Minulla oli mukavaa. Tulen toimeen ilman tupakointia, mutta se on Eurooppa!
R
Ryan

8-Mar-2016

Myönnetty syrjintä

Olen mukava komea nuori mies, joka on pullea. Kun minulle kerrottiin kahdesti, että siellä oli "yksityiset juhlat", menin takaisin vielä kerran. Se tapahtui taas. Joten aloin kysyä kysymyksiä. Kesti noin 15 minuuttia, mutta sain vihdoin virkailijan myöntämään, että omistaja ei päästä ketään vanhempaa tai raskasta elokuvateatteriin. Hän ei hyväksy sitä, mutta hän voi menettää työpaikkansa, jos hän ei noudata tätä sotkuista politiikkaa. On erittäin surullista nähdä Berliinissä tällaista räikeää syrjintää, joka sulkee niin suuren osan homoyhteisöstä nauttimasta tästä niin sanotusta ensi-elokuvasta. Pyrin ottamaan yhteyttä Berlin Bear Prideen nähdäkseni, voidaanko jotain tehdä.
J
James

1-Mar-2016

Kielletty sisäänpääsy

Kauppias kieltäytyi myös minulta pääsystä. Ei annettu syytä. Vain töykeä. Minut päästettiin kuitenkin sisään edellisenä perjantaina, niin omituinen ovipolitiikka. Sinä perjantai-iltana paikka oli kuollut. Sanoisin, että koko paikka tarvitsee uudelleenarviointia... Nauroin ääneen, kun luin heidän verkkosivuiltaan, että heillä on tiukka ovipolitiikka, mikä sai sen kuulostamaan ylelliseltä herkän miehen klubilta Lontoossa pikemminkin kuin hölmöltä backstreet-seksiklubilta.
J
James

7-Jun-2015

Häiritse vain, jos olet nuori ja hyväkuntoinen

Samoin kuin muut kommentoineet, minulta evättiin pääsy pari kuukautta sitten. Kun minulle kerrottiin, että se oli vain jäsenyys, kysyin, kuinka minusta tulee jäsen. Mies sanoi, ettei hän ymmärtänyt mitä kysyin. Hänen englantinsa oli täydellistä. Ilmeisesti en ollut oikean ikäinen/näköinen. Vein yritykseni muualle.
P
PETER

29-Apr-2015

HUONO ILMANVAIHTO

Todettiin, että he laittoivat ilmanvaihtojärjestelmän päälle vasta, kun sen kesäaika, huhtikuussa vierailtu paikka oli täynnä tupakoivia ihmisiä, saattoi nauttia tapahtumapaikasta. Oven henkilökunta ei auttanut ja tietämätön ongelmista. Ei menisi uudestaan!
c
carlo

17-Apr-2015

sisäänkäynti evätty

Minulla on täsmälleen sama kokemus, sisäänkäynnin kaveri kertoi minulle, että se oli täynnä, mutta monet nuoremmat kaverit tulivat sisään odottaessani häpeää heille
J
Jim

6-Feb-2015

Unohda Jaxx

Asuin Tom's-hotellissa, Jaxxin vieressä, ja pystyin katsomaan huoneeni ikkunasta suoraan sisäänkäyntiin. Luin muilta verkkosivustoilta, että tällä paikalla oli "ikä" -käytäntö, mutta halusin selvittää itse. Tosiaan, kaveri pöydän ääressä ei päästänyt minua sisään, hän sanoi, että se oli yksityinen klubi ja että jäsenyys oli täynnä. Tämä johtui siitä, että olin hänen mittapuunsa mukaan liian vanha. Tämä oli ensimmäinen kerta elämässäni, kun minua ei koskaan evätty pääsy homoihin iäni takia, joten kaverit, jos olette yli 30-vuotiaita tai näytätte yli 30-vuotiailta, unohda tämä paikka. Kaveri oli melko töykeä ja hänen asenteensa sai minut suuttumaan.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.