Covent Gardenin terveyskylpylä

Covent Gardenin terveyskylpylä

Lontoon keskustan sauna homoille ja biseksuaaleille miehille.

Covent Garden Health Spa

Sijainti-kuvake

29 Endell Street, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta, WC2H 9BA

Tänään: Totaalinen Fekking Nude - Joka lauantai

Covent Garden Health Spa on Lontoon johtava vain miehille tarkoitettu sauna homo- ja bi-miehille. Ominaisuuksiin kuuluu höyrysauna, sauna, avarat suihkut, iso poreallas, videohuone ja omat hytit.

Hotellissa on loungebaari ja hierontapalvelu. Alennukset alle 25-vuotiaille miehille (voimassa oleva henkilöllisyystodistus vaaditaan) - tarkista ajankohtaiset tarjoukset verkkosivuilta.

Sisäänpääsyn hinnat

Sisäänpääsy: 22 €

Alle 30-vuotiaat: £12 (henkilötodistuksella)

25-vuotiaat ja sitä nuoremmat: ilmainen keskiviikkoisin (fyysisellä henkilötunnuksella ja tarjouksella, joka näkyy avoimelta CGHSpa-sivustolta)

Sisäänpääsy ennen klo 14:00: 20 €

Sisäänpääsy klo 20:00 jälkeen: 15 €

Hierontahinnat

Päähieronnasta kokovartalohierontaan lievitämme mahdollisia jännityksiäsi.

55 minuuttia: 65 puntaa
30 minuuttia: 55 puntaa

*Saat ilmaisen sisäänpääsyn kylpylään, kun hieronta on varattu etukäteen

Lähin asema: Covent Garden

Ominaisuudet:
bar
Rentouttavat mökit
kahvila
Höyrysauna
Sauna
Viestikenttä
Poreallas
Kuuma allas
Ilmainen Wi-Fi
hinta Covent Gardenin terveyskylpylä
3
Yleisön ikäraja

Perustuu 189 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

K
Keith George

9-Sep-2023

Yhä täällä?

En voi uskoa, että tämä paikka käy edelleen kauppaa? Kolmenkymmenen vuoden aikana se on jatkuvasti keksinyt itsensä uudelleen ja vaihtanut nimeään. Kaikki turhaan. Säästä 22.00 puntaa....
M
Martin

22-May-2022

räystäspääsky

2019 oli viimeinen kerta, kun olin siellä. Ainoa kerta, kun minulla on koskaan ollut negatiivinen kokemus, oli kun yksi saunassa olevista tyypeistä sanoi minulle, että se ei ole paikka vanhoille eli 80-vuotiaille kuten minä. Muuten henkilökunta, hierojat ja asiakaskunta olivat mahtavia. En malta odottaa, että nuorempi mies täyttää 80 ja näkee, kuinka homomaailma kohtelee häntä.
J
Jason

4-Mar-2022

Epämiellyttävää

Tämän saunan henkilökunta on töykeää turisteille. Kuvissa paikka näyttää suurelta, mutta se on hyvin pieni ja kaikki on ladattu, jopa pyyhe. Välttää.
D
Daniel

23-Jul-2019

Daniel

Tämä on mukava ja rento tila. Sen erittäin puhdas ja mukava. Henkilökunta sinä iltana, jona menin, oli todella ystävällistä ja maanläheistä. Suositella
K
Keith George

29-May-2019

Valeuutiset.

Henkilökunta on kirjoittanut kaikki positiiviset arvostelut tästä paikasta.
K
Keith George

13-Mar-2019

nimenvaihtaja

Miksi he jatkuvasti muuttavat tämän paikan nimeä? Vältä otsikosta riippumatta....
C
Charlie

26-Nov-2018

Mahtava rentouttava paikka

Kävin ensimmäistä kertaa viime viikolla ja olen palannut kahdesti sen jälkeen. Uutta koko kylpylämaailmassa, joten en ole varma mitä odotin, mutta yllätyin iloisesti. Tilat hyvät ja henkilökunta valmiina säännölliseen siivoukseen. Varmasti valikoima miehiä siellä, kun menin, eikä ollenkaan töykeitä. Tulee pian takaisin.
P
Paul

22-Nov-2018

Tahraton

Kävin eilen saunassa ensimmäistä kertaa. Olin hieman huolissani heidän henkilöstönsä kommenteista. On totta, he ovat kohteliaita ja oikeita, mutta eivät kovin ystävällisiä. Kuitenkin pitääkseen homosaunan yhtä siistinä ja mukavana kuin hekin, pitää olla vähän asennetta, jotta asiakkaat eivät räjäyttäisi paikkaa pikkuhiljaa. Minulla oli todella hauskaa, kaiken ikäisiä ja -tyylejä miehiä. Ehdottomasti takaisin.
J
John

5-Oct-2018

Oli todella hauskaa

Tulin tänne ystäväni kanssa aiemmin tällä viikolla, kun luin arvosteluja vuodelta 2017, en odottanut liikaa. Voin sanoa, että henkilökunta oli ystävällinen ja avulias. Tilat olivat siistejä ja kaikki toimivia. Saavuin noin klo 4 ja se oli erittäin kiireinen ja olimme noin klo 30 asti. Ystäväni ja minulla oli hauskaa useiden muiden kaverien kanssa saunassa. Se on vähän pieni, mutta kaikki tarvitsemasi on siellä, ja se on puhdas, joten olin onnellinen. Menisin uhmattomasti takaisin. Huomasin, että heillä oli juliste tapahtumia varten - myös vastaanottovirkailija huomautti minulle. Ehkä tarkistan ne. Oli todella hauskaa, sinun pitäisi kokeilla sitä.
K
Keith George

19-Sep-2018

Epävakaa

Kamala paikka. Välttää. Töykeä henkilökunta.
G
Gerry

24-Aug-2018

Ei tervetuloa!

Olen uusi tulokas, joten toivoin saavani tietoa siitä, missä ja miten tilat ovat. Mutta ei mitään. Kaappi ei lukkiudu ennen kuin joku selittää oven takana olevasta levystä. Onko siellä sänkyjä? En löytänyt yhtään. Tilat toimivat ok, mutta tulokkaiden ilmapiirin täytyy löytää asioita itse. Kun kysyin, missä suihkut ovat, henkilökunta tervehti minua pilkallisesti, koska olin jo lähellä niitä, mutta en tiennyt. En mene takaisin.
T
Tim

25-Mar-2018

kuuma

Käynyt täällä vuosia. Luotettava kuumaan toimintaan useimmiten. Aina jonkin verran mahdollisuutta, kuka muu tulee mieleen.
S
Stephen

19-Feb-2018

Siisti ja suhteellisen fiksu paikka

Vieraillut noin lounasaikaan, varhain iltapäivällä arkipäivänä; se oli yllättävän kiireinen - ei pakattu, mutta tarpeeksi ihmisiä, etteivät tunnu olevansa yksin. Se on erittäin puhdas verrattuna muihin paikkoihin ja vastaanoton henkilökunnan jäsen oli erittäin miellyttävä. Huomaa, että sisäänpääsyhinta on alennettu ennen klo 2. Älä tule paikalle (kuten minä) klo 2!
A
Alex Alex

15-Feb-2018

en ole varma

Oli siellä perjantai-iltana. Tilat tekivät minuun vaikutuksen, mutta se oli vähän hiljaista - ei paljon ihmisiä eikä paljon toimintaa. Joten minulla ei ollut kovin hauskaa. Mutta sitten pääsin pois erittäin kuuman miehen kanssa ja menin kotiin onnellisena. Jos haluat jonnekin hieman hiljaisemman ja rennomman ja hieman mukavamman näköisen, saatat pitää täällä.
S
Spunky

12-Jan-2018

Erinomaiset paikat eikä liian suuri

Olen käynyt noin 20 kertaa viimeisten 35 vuoden aikana, eikä minulla ole koskaan ollut mitään syytä valituksiin, paitsi kerran noin 30 vuotta sitten, jolloin minulta evättiin pääsy, muistakaa, että olin vähän korkealla tuolloin lol.
S
Samuel

27-Sep-2017

Seksikäs sauna

Mukava paikka ja erittäin puhdas. Mukava baari. Erittäin kohtelias henkilökunta. Ystävällinen porukka. Nautin. Palaan.
M
Marcus

5-Jul-2017

Odotetaan uloskirjautumista

Kävin tässä saunassa, kun sillä oli eri nimi. Se on pieni, hiljainen, mutta jos olet Covent Gardenissa ja tarvitset aikaa rentoutua tai hierontaa, se on ok. Eilen minulla oli kauhea kokemus. Vietin noin 3 tuntia, mitään tiloja ei tarkastettu. Kun olin lähdössä, kukaan ei päästänyt minua ulos, joten soitin soittokelloa monta kertaa ja odotin ja odotin ja odotin... Henkilökunnan jäsenellä oli tupakkansa ovella ja minun piti soittaa hänelle ja selittää, odotti jonkin aikaa. Hän tuli aggressiiviseksi, alkoi huutaa ja sitten uhkasi sanomalla, että "näet mitä sinulle tapahtuu, jos tulet takaisin." Menisitkö takaisin? En minä. Jos olisin omistaja, katsoisin CCTV:stä ennen kuin jotain vakavampaa tapahtuu.
E
Enanuele

7-Jun-2017

MAHTAVA PAIKKA!

Kaunis ja erittäin puhdas paikka. Ystävällinen ja hyödyllinen henkilökunta. Erittäin kuuma joukkue, kuiva sauna ja poreallas. Rakastin sitä todella. Kiitos kaverit hienosta ajasta.
H
Henry

22-Mar-2017

Huono tekniikka

Ei vaikuttunut tänään. Olen käyttänyt tätä paikkaa vuosia Lontoon vierailuilla, koska se oli aina luotettava kunnolliseen hierontaan ja rentoutumiseen. Tänään oli tunnin hieronta. Huono tekniikka, melko julma sen piti olla rentouttava ja stressiä poistava hieronta...se oli sellainen koettelemus, että luovutin ja kävelin ulos. Häpeä todellakin, koska menen tästä eteenpäin muualle.
J
John

29-Jan-2017

Ei vierailun arvoinen

Jos pidät paikassa, jossa on tilat, jotka eivät toimi, on kylmä Sauna, joka ei ole koskaan kuuma höyrysauna, jossa on yhtä paljon höyryä kuin vedenkeittimessä ja töykein henkilökunta, jota voit koskaan tavata, niin mene siihen. MUTTA sitten... Miksi miettiä sitä, kun kaupungissa on paljon muita paikkoja, joissa on viehättävämpi henkilökunta ja paljon nuorempi asiakaskunta!
A
Andy

16-Jan-2017

Kaunis paikka, ystävällinen henkilökunta

Kävin siellä sunnuntai-iltapäivänä tammikuussa. Erittäin viehättävä paikka, kaikki yhdellä tasolla. Vaihtoalue hieman pieni ja mökit, joita näimme, olivat pieniä, ja niissä oli enimmäkseen yksi, kapea patja. Lattia tällä alueella oli erittäin liukas. Olen vanhempi kaveri ja huomasin, että henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja tehokasta. Poreallas iso ja siisti, saunamökki hyvä.
K
Keith George

4-Jan-2017

McNee

Kamala paikka. Töykeä henkilökunta. Paras välttää....
N
Nekete

8-Nov-2016

Ei tarpeeksi hyvä

Tämä sauna näyttää hyvältä, mutta se ei ole sitä. Kaikki on samassa huoneessa. Poreallas, kuivasauna, höyrysauna ja mökit sijaitsevat jonkinlaisella keskikokoisella alueella. Tämä on jotenkin epämukavaa, koska tarkkailet joka hetki kaikkia paikalla olevia (ja kaikki katsovat sinua). Et voi piiloutua. En pitänyt siitä. Poreallas on kuin pieni uima-allas, mutta vesi on kylmää. 15 puntaa ja sinun täytyy jättää viisi vastaanottoon takuuksi. Ei tule takaisin.
E
E

22-Sep-2016

Ei vierailun arvoinen

Henkilökunta on täällä töykeää. Ei tervetullut. Hyvin vähän asiakkaita.
R
Robert

22-Jul-2016

Upea paikka!!!

Kävin siellä muutaman kerran. Erittäin puhdas, iso poreallas, erittäin kuuma sauna ja höyry. Hyvä baari. Ystävälliset ihmiset ja henkilökunta. Palaan pian.
P
PAULO

5-Feb-2016

PARAS SAUNA

Ihana, kaunis ja puhdas paikka. Mukava henkilökunta. Rakastan sitä.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.