Asunto 2 Sauna-SULJETTU

Asunto 2 Sauna-SULJETTU

Unit 2 Sauna-CLOSED

Sijainti-kuvake

78 Lower Essex St, Birmingham, Yhdistynyt kuningaskunta, B5 6SN

Asunto 2 Sauna-SULJETTU
Gay sauna Birminghamin Gay Villagen sydämessä. Asunnossa 2 on höyrysauna ja poreallas sekä kuivasauna, iso elokuvateatteri ja wc-tilat.

Hyvin hoidettu ja pidetty erittäin puhtaana, vaikkakaan ei aina kovin kiireinen.

Ilmoitettu suljetuksi.

Arkisin: 12-00

Viikonloppu: 12-00

Ominaisuudet:
Poreallas / kuuma allas
Rentouttavat mökit
Sauna
Höyrysauna
hinta Asunto 2 Sauna-SULJETTU
3.3
Yleisön ikäraja

Perustuu 195 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

G
Gunisik

20-Dec-2019

Kuinka paljon Birminghamin homosaunaan pääsy maksaa?

Kuinka paljon Birminghamin homosaunaan sisäänpääsy maksaa? Haluaisin päästä sinne.
D
David

16-Sep-2019

Suljetaan marraskuun 2019 lopussa eikä siirry.

Sääli, koska paikka on tahrattoman puhdas. Olen ollut kolme kertaa viimeisen kuukauden aikana. Siellä näyttää olevan kaksi työntekijää. Kutsutaan niitä pieniksi ja suuriksi. Little on erittäin mukava, ystävällinen ja avulias kaveri. Suuri (toisaalta) ei ole. Surkea kusipää oikeastaan. Tilat ovat mukavia, sääli, että koko tie tasoitetaan, jotta tilaa tulee vielä lisää kerrostaloja.
N
Nick

9-Aug-2019

"Amsterdamin kansalainen"

Aion vierailla Birminghamissa 6.-9. ja aion käydä Birminghamin saunassa. Olen melko hämmentynyt tämän saunan puolesta ja vastustuksesta ja uskomuksesta, että kun Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaiset eivät ole tyytyväisiä, he alkavat kirjoittaa. turhauttavia viestejä. Jatka samaan malliin!
M
Michael

9-Aug-2019

Kannattaa käydä

Olen aikonut käydä tässä saunassa ainakin kaksi vuotta ja lopulta pääsin sinne eilen, rakastin sitä ja minulla oli hauskaa, henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja vieraanvaraista ja se oli erittäin puhdasta ja hyvät tilat sekä se oli suurempi kuin Odotin sen olevan 10 kymmenestä ja palaan pian.
K
Karas Meseene

19-Jul-2019

yksikön 2 loppu

Ymmärrän, että yksikkö 2 suljetaan lopullisesti marraskuun lopussa. Se oli hyvä omana aikanaan, mutta se on ohittanut myyntipäivämääränsä. Henkilökunta on töykeää. Käyn useimpina viikkoina, mutta koko ajan laskevat luvut näyttävät olevan kuin lontoonsaunat, jotka ovat taantumassa yrittäessään kohdata hiomakoneen kaltaisia. Fab guys green house ei ole paljon parempi olla oikeudenmukainen minulle on kerrottu, että alue on käytetty asumiseen.
l
lee

30-Jul-2019

suojanpuoli

Olen myös kuullut, että se suljetaan myöhemmin tänä vuonna, koska minulle kerrottiin vuokrasopimuksen päättyvän ja aluetta käytetään kaupunkiasuntona
j
john

21-Jun-2019

lisää loistoaukkoja keskiloungessa

täysin samaa mieltä siitä, mitä joku kirjoitti --- Keskellä on iso oleskelutila, he voisivat estää sen osan tehdäkseen yksityisemmän. Pitää olla paljon tummempi paikka ja parempia elokuvia
A
Anonymous

19-Jun-2019

Voisi tehdä parempia elokuvia

Kävin toissapäivänä, tykkään avata yhden, koska tykkään käyttää saunaa ja höyrysaunaa ja poreallasta. Menin sisään pukuhuoneeseen ja riisuin, laitoin tavarani kaappiin ja menin saunaan. Kävin ensin suihkussa ja sitten ensimmäisessä höyrysaunassa lämmittämässä. Sitten menin porealtaaseen noin 10 minuutiksi, näin vanhempien ihmisten kävelevän ympäriinsä. Kävin saunassa noin 10 minuuttia ja paikalla oli muutama ihminen. 30 minuutin jälkeen ja sitten olen tyytyväinen menin suihkuun, siivosin ja vaihdettiin, sekalainen ryhmä kaikenikäisiä.
j
john

24-May-2019

ok

Keskellä on iso oleskelutila, he voisivat estää sen osan tehdäkseen yksityisiä loistoaukkoja. Pitää olla pimeämpi paikka.
A
Aznami

21-Apr-2019

Asunto 2 Sauna-SULJETTU

Olen nyt muutaman kerran ollut hiljaa. Joskus se on kuollut ja joskus elävä. Ajat, jotka se on ollut livenä... hitto. Minulla on ollut siellä hyviä hetkiä, lol. Defo sen arvoista, jos menet sinne hyvänä päivänä! Ainoa mitä voisi muuttaa, on ilmanvaihto tai jotain, koska joskus höyryhuoneissa on outoa hajua ja muutama hardcore-video olisi kiva!
M
Matt

17-Mar-2019

Älä mene sinne!!!

Käyn siellä usein, mutta olen pysähtynyt asiakaspalvelun takia. Älä mene sinne, tulet hyvin pettymään, kun näet kuinka he kohtelevat sinua! En suosittele kenellekään! Se paikka on vain ajan ja rahan hukkaa! Ei pitäisi olla sellaista. Sellaista ei homopaikan pitäisi olla! Ällöttävä!
D
Dave

13-Jul-2019

Onko tämä oikea sauna??

Tämän täytyy olla virhe - mielestäni väärä paikka - tai ehkä peikko? Palvelu täällä on aina erinomaista ja kaverit ovat aina ystävällisiä!
A
Anonymous

17-Mar-2019

Toisen kerran

Toinen kerta saunassa. Olen parikymppinen, joten olen melko uusi saunassa. Erittäin utelias, ja kun menin, olin periaatteessa sisään ja ulos. Menin heti aukioloajan jälkeen, joten se oli hiljainen ja haluan tutustua tiloihin ennen. Menin sisään ja maksoin sisäänpääsyni ja asetin pukuhuoneen. Laitan tavarani pois ja ovista loungeen ja sitten saunaan. Katselin ensin ensimmäistä höyrysaunaa ja liotettiin jonkin aikaa. Sitten porealtaaseen ja siellä oli joku. Sitten saunaan lämpenemään. Kävin suihkussa ja sitten leikkihuoneisiin. Oli vähän kiireinen, koska oli maanantai keskipäivä. Ihmisillä oli hauskaa huoneissa ja suuremmassa pimeässä huoneessa. Hit and miss paikka, mutta tämä kerta oli sen arvoinen
K
Karas Meseene

7-Mar-2019

yksikkö 2

Ensimmäistä kertaa olen ollut jonkin aikaa, täytyy sanoa, että se on hyvin hiljaista, mitä se ennen oli, suurin osa joukosta on yleensä keski-ikäisiä. Minusta on reilua sanoa, että grinder ja yhteistyö ovat lopettaneet homosaunan, koska siellä oli myös monia epätoivoisia ihmisiä, mutta rehellisesti sanottuna se on sama useimmissa homosaunoissa. Toki aikanaan se on palvellut tarkoitustaan, mutta valitettavasti sen päivä on luettu.
D
Dave

3-Feb-2019

Mukava, ystävällinen paikka. Hauska hitti ja ikävä kuten kaikkialla

Loistava paikka, moderni, ystävällinen henkilökunta, halvat hinnat sekä jokaiselle että juomille jne. Helppo pääsy New St Stationilta. Yleensä tahrattoman puhdas ja hyvin pidetty. Hauskuus on aina osuma ja ikävä, on ollut vierailuja ilman mitään ja muilla, joissa se ei loppunut. Olen aina iloinen kun olen Birminghamissa.
M
Martin

18-Dec-2018

räystäspääsky

Eilen harvinaisella vierailulla Birminghamissa menin yksikköön 2 aikaisin iltapäivällä. Kaksi päivystävää kaveria, Steven & AJ eivät olisi voineet olla tervetulleita. Tilat olivat tahrattoman puhtaita, ja niissä oli paremmat tilat kuin mikään Lontoon tarjottava ja paljon halvempi. Asunnossa 2 on kaksi isoa löylyhuonetta, kuivasauna, poreallas, wc-tilat, elokuvateatteri sekä kuumia ja kylmiä juomia tarjoava kahvila. Maksoin 50p teekupillisesta. En yksinkertaisesti tunnista tänne lähetettyjä negatiivisia arvosteluja, palaan varmasti takaisin seuraavan kerran Birminghamissa.
K
Karas Meseene

27-Sep-2018

saunan ystävä

Suurin osa vanhemmista yli 40-vuotiaista ei ole kiireisiä näinä päivinä, hiomakone on tappanut sen jossain määrin, jotkut työntekijät ovat mukavia toiset eivät niin mukavia. 11 paunalla on ok, jos haluat vain saunan, älä usko, että nuorten miesten pitäisi mennä sinne tapaamaan muita nuoria miehiä - sinun ei tarvitse säästää 11 kiloasi. Se kertoo sinulle, millaisia ​​ihmisiä sinne on menossa, he antavat alennuksia yli 65-vuotiaille - varmasti siitä se kertoo, että se on viimeisiä päiviä.
A
Anonymous

12-Sep-2018

Hyvä sauna

Ensimmäinen vierailuni saunaan. Menin yksikköön 2 nähdäkseni, mitä yhdessä näistä paikoista todella tapahtuu. Olin utelias ja sanoi, että minun pitäisi mennä katsomaan se. Ulkona se ei näyttänyt saunalta, pikemminkin vanhalta kuntosalilta. Sisällä oli kuitenkin erittäin puhdasta ja täysin erilaista, kun astut ovesta sisään. Henkilökunta tervehti sinua sisään tullessani, maksoin 11 puntaa, sain varvastossut ja menin pukuhuoneeseen. Riisuin ja laitoin tavarani kaappiin ja tarkistin ne. Kävi aukioloaikoina, joten oli hiljaista, mutta siellä oli muutama kaveri. Menin kylpytynnyriin ja joku tunsi jalkaani, mutta sanoin ei kiitos ja hän nyökkäsi. Katselin saunaa ja höyrysaunaa ja menin sitten leikkialueelle ja muutamalla kaverilla oli hauskaa. He antoivat minun katsella. Kun olin valmis, menin ja lähdin. Oli hyvä paikka, vaikka menisikin vain rentoutumaan ja käyttämään tiloja
J
Joseph

22-Aug-2018

Kuuma sauna, kylmä henkilökunta ja asiakkaat

Sauna on puhdas ja lähes steriili kuin paikalla vierailivat ihmiset. Vaikka oli kesä, lämpöpatterit laitettiin päälle oletettavasti kahden henkilökunnan kylmän ja epäystävällisen asenteen vastaiseksi. Muuten se on loistava paikka käydä hyvässä kuumassa saunassa ja höyrysaunassa ja levähtää rauhassa porealtaassa tai vain kävellä päämäärättömästi ympäriinsä ja kuvitella jotain kuumaa (jopa vähän) toimintaa, kuten muut siellä olleet. Seuraavan kerran kun olet tässä kaupungissa, on parempi vain ottaa pitkä kylpy hotellihuoneessasi ja kuvitella, mitä tässä hyvin lämmitetyssä, erittäin puhtaassa tilassa tapahtuu (tai ei).
A
Alex Alex

4-Mar-2018

Hyvä paikka

Vieraili yksikössä 2 lauantai-iltapäivänä ensivierailijana. Olin iloisesti yllättynyt huomatessani, että lumisateisena päivänä oli kohtuullisen paljon porukkaa. Se on melko kompakti paikka, mutta se on puhdas ja moderni ja mukava paikka olla. Minulla oli hauskaa, ja menisin takaisin.
A
Anthony

30-Jan-2018

Ei ollut vuosiin

En ollut käynyt saunassa noin 18 vuoteen, mutta päätin, että oli aika katsoa mitä tapahtuu, verrattuna joihinkin paikkoihin, joissa olin käynyt, yksikkö 2 oli puhdas, hyvin henkilökuntaa ja vastinetta rahalle. Menin sisään heti sen avaamisen jälkeen ja ajattelin, että siellä olisi todella hiljaista, mutta yllätyin huomatessani, että siellä oli jo melko vähän ihmisiä. Kesti noin 40 minuuttia löytää jalkojeni uudelleen, mutta kun löysin, kaikilla oli hauskaa... itse asiassa niin minäkin lol! Ehdottomasti menossa takaisin!
M
MARTIN

14-Nov-2017

HYVÄ HAUSKAPAIKKA

Henkilökunta on erittäin mukavaa ja ystävällistä. Paikka on erittäin puhdas. Olen ollut siellä muutaman kerran ja pidän siitä. Hinta-laatusuhde todella hyvä.
C
Cecil Davis

14-Oct-2017

Kiva paikka..

Henkilökunta on erittäin mukavaa ja ystävällistä. Paikka on erittäin puhdas. Olen ollut siellä muutaman kerran ja pidän siitä. Suihkun vedenpaine on heikko, mutta hei, ei valittamista. Hintaansa nähden se on ehdottomasti sen arvoista. Riittävät suihkut ja wc:t....Miehet eivät ole töykeitä
P
Paul

18-Apr-2017

Hinta

Voisiko joku vahvistaa hinnan, ei tietoa missään
R
Robert

27-Apr-2017

Hinta

Mielestäni £11, mutta vain £8.50 yli 65. Ylimääräiset pyyhkeet ovat ilmaisia ​​ja juomat halvat Coke 50p valikoima voileipiä Tescon tai Morrisonin A tunnin passoutin hintaan.
A
Andy

28-Mar-2017

Hyvä puhdas sauna

Olen käynyt siellä noin vuoden. Se on aina ollut puhdasta. Poreallas erinomainen, höyrysaunat hyvät, saunat hyvät, suihkut hieman heikkoja. Palvelu on aina ystävällistä ja pidän heidän antamistaan ​​sandaaleista - ja sinulla on aina toinen pyyhe. Kaverit eivät eroa missään - usein vähän hiljaa, mutta se on yleistä. Olen ollut jonkin verran toimintaa ja harvoin pettynyt.
J
Julian

19-Mar-2017

Oli hauskaa

Meni heidän tänään hieman hiljainen aluksi, mutta oli hauskaa porealtaassa sai kuumaa toimintaa menisi sinne uudelleen.
C
Clive

12-Mar-2017

Huono palvelu

Olen käynyt täällä yli 10 vuotta ja aina pitänyt sitä erinomaisena, puhtaana, ystävällisenä ja hyvin hoidettuna, mutta tänään klo 4 saapunut henkilökunta ei ollut niin ystävällistä, että meidän piti odottaa yli 20 minuuttia pyyhkeitä ilman anteeksipyyntöä. He olivat epäjärjestyneitä ja näyttivät onnellisemmilta piiloutuessaan henkilökunnan alueelle kuin pitämällä asiat puhtaana ja siistinä. Erittäin pettymys kokemus ja selvästi alle sen, mistä Unit 2 tunnetaan. Lähdin paljon aikaisemmin kuin tavallisesti, koska tämä ei ollut rentouttava kokemus, jota olen tottunut odottamaan yksiköltä 2.
D
Diego

19-Feb-2017

Todella kiva paikka

Olen ollut yksikössä 2 useita kertoja viimeisen parin vuoden aikana, ja kuten aina, tilat ovat loistavat, aina siistit ja henkilökunta on aina tämän päällä. Siellä on hyvä porukka, yleensä monet muutkin asiakkaat ovat erittäin mukavia ja juttelevia, nuoret kaverit, vanhemmat kaverit, vakituiset asiakkaat, vierailijat Birminghamissa. On myös tärkeää mainita, että paikka ei olisi niin loistava, ellei heillä olisi loistava henkilökunta. Espanjalainen kaveri, myös muut, aina erittäin kohtelias ja mukava kaikille asiakkaille. Suosittelisin paikkaa milloin tahansa.
J
Joe

15-Feb-2017

hyvä pieni paikka

Kävin siellä tänään, erittäin miellyttävä henkilökunta vaalea poika (Rick mielestäni??) ja espanjalainen kaveri sai minut tuntemaan oloni erittäin tervetulleeksi, yksi heistä näytti minulle ympärilleni. Tämä on pieni sauna, mutta mukava ja mikä tärkeintä, puhdas. En ole varma millaista porukkaa siellä on, mutta tänään oli sekoitus nuoria ja vanhempia miehiä. Oli hauskaa ja toistan varmasti seuraavan kerran kun vierailen Birminghamissa. Kuten alussa sanottiin, huippuhenkilöstö!
B
Brumbttm

27-Jan-2017

Mahtava paikka

Paikallinen saunani on aina tahrattoman puhdas ja erittäin hyvä vastine rahalle, kaikki henkilökunta toivottaa jotkut jopa enemmän tervetulleiksi kuin toiset ;-) erittäin hyvä sekoitus nuorista vanhoja miehiä jokaisesta etnisestä. Kymmenen minuutin sisällä ollessani siellä sain [paljon toimintaa] parin kanssa. Menee pian uudestaan, aina erittäin tyytyväinen asiakas.
b
bb

3-Jan-2017

häpeä

Rakastan tätä paikkaa erittäin siistinä ja käyn siellä ainakin 2 kertaa viikossa, mutta koska suora kaveri tuli takaisin, pysyn enemmän takana, koska englannin kielen en ole hyvä ja kävellessäni hän sanoo likaisia ​​ulkomaalaisia ​​ja kuulin hänen kutsuvan aasialaista kaveria. pommikone ja sanoi, älä räjäytä minua, jolloin saat muut tuntemaan olonsa erittäin järkyttyneeksi ja heteromies on nälkäinen ja hän sanoo näitä asioita, olen surullinen tästä, mutta rakastan tätä paikkaa
S
Steve

9-Dec-2016

Ensimmäinen vierailu

Oli hauskaa, ja päätin toimia, että menen ainakin kerran viikossa. Henkilökunta ystävällistä
T
Trevor

6-Nov-2016

Hienoa aikaa

Olen ollut muutaman kerran ja joka kerta, kun minulla on ollut hauskaa, henkilökunta on aina upeaa, kun viimeksi menin 2 minuutin sisällä toiminnasta.
M
Marish

21-Oct-2016

Erittäin ystävällinen, mutta asiakaskunta varattu

Ensimmäistä kertaa vierailija tällä viikolla, se on mahtavaa. PISTOINTI MOLEMALLA KÄYNNISSÄ. Minun täytyy olla erittäin ei-toivottu, Top kääntyi juuri Power Bottom. Useimmat jättävät minut huomiotta, vaikka yritän parhaani olla seksikäs. Mukava henkilökunta ja erinomainen kahvi. Vierailee usein.
M
Mikal

14-Oct-2016

Ensimmäinen ajastin

Vierailin täällä tänään ensimmäistä kertaa ja vau oli hienoa, henkilökunta oli ystävällistä ja tapaamani pojat olivat mahtavia, oli erittäin vaikuttunut ja palaan huomenna, loistava paikka ja deffo suosittelen
S
Steven

2-Oct-2016

Ruma henkilökunta

Vieraillut lauantaina 1. lokakuuta 2016. Saapui noin klo 8. Päivystävä iso kaveri oli erittäin töykeä. Yritti saada minut loitolla sanomalla, että monet ihmiset porealtaassa eivät toimi. Maksoin silti täyden hinnan päästäkseni sisään. Harvat ihmiset sisään. Muu henkilökunta oli todella savuinen, kun joku käytti shampoota porealtaassa. Sanoi jatkuvasti, että hänen on tehtävä ylimääräistä työtä, koska joku käytti shampoota. Valot syttyivät klo 30, kun se selvästi ilmoitti avoinna klo 9 asti. Sauna on sinänsä kiva. Harmi, että minulla oli huono kokemus, ja toivon, että omistaja lukee tämän, koska olen varma, että tarvitset asiakkailta korvauksia jatkaaksesi sitä.
L
Lurker

30-Jul-2016

Helmi

Tämä sauna on pieni, mutta täydellisesti muotoiltu - paljon tiloja ja tiloja väijyä koostaan ​​huolimatta. Ystävällinen henkilökunta pitää tahrattoman puhtaana, ja se on ehdottomasti vierailun arvoinen, jos olet Brumissa.
P
Peter

5-Apr-2016

Pimeys on tervetullut

Rakastan kaikkia pimeitä nurkkia ja koloja. Vanhemmista miehistä pitävänä siinä on varmasti paljon sitä.
p
peter

3-Apr-2016

Yksikkö 2 Sauna

Juuri palattuani vierailulta Birminghamissa, epäilen, onko Birminghamin Unit 2 Sauna joka avoin, homokylä, jota markkinoin villisti yli, joko suljettuja tai huonolaatuisia ja/tai tylsiä paikkoja. Elinvoimainen homokylä, iso vitsi!
T
TGE

3-Apr-2016

Ehdottomasti auki

Meillä on ollut paljon hauskoja iltoja Birminghamissa. Ja Unit 2 Sauna on ehdottomasti auki.
N
Navjit

31-Mar-2016

Hyvä paikka vierailla

Menin yksikköön 2 ensimmäistä kertaa ja huomasin sen erittäin hyvältä, hyvää vastinetta rahalle, puhdasta ja erittäin ystävällistä henkilökuntaa. Menisin nyt yksikköön 2 lisää :)
F
Fredrico

9-Dec-2015

11 puntaa jätettä

Liian pieni. Pojat katsovat sinua alaspäin. Ei paras mitä olen ollut
I
Is

21-Nov-2015

hyvä paikka

Erittäin mukava ja puhdas paikka, pidän siitä. Olen siellä huomenna.
P
Patrick

1-Nov-2015

mukava

Olin tänään yksikössä 2 aivan mukavaa ja nautin... Mukavaa aikaa
A
Andy

30-Oct-2015

1. kerta vierailu!

Kävin tänään ensimmäisen kerran tässä saunassa ja pidin sitä erittäin ystävällisenä. Minut toivotettiin tervetulleeksi 1. luokan asiakaspalveluun (ja tiedän, mitä hyvää asiakaspalvelua on ollut vähittäiskaupan johtamisessa yli 1 vuoden ajan) ja sain täydellisen selvityksen siitä, missä asiat olivat. Henkilökunta ei voinut olla avuliaampaa, ja jopa juomat ja ruoka olivat erittäin hyviä ja edullisia. Paikka itsessään oli täysin puhdas (paras mitä olen nähnyt) ja pyyhkeet vaihdettiin sinulle pyynnöstä. Kello oli 30 perjantaina, ja vaikka tiloja ei käyttänyt kovin paljon asiakkaita, ikähaarukka oli melko vaihteleva ja kaikki vaikuttivat erittäin kohteliailta. Itse tapahtumapaikka koostui 5 höyrysaunasta, saunasta, porealtaasta, lepohuoneesta/virkistysalueesta ja kulissien takana olevasta (niin sanotusti) alueesta aktiivisempia tai eroottisia hetkiä varten!! ;-) Ainoa miinukseni, jos minun on löydettävä sellainen, oli se, että takana olevalla alueella ei ollut paljon valinnanvaraa leikkialueita, mutta onnistuin nousemaan keskipisteeseen, samalla kun olin iloinen kaikkien katseltavissa. Voin ehdottomasti suositella tätä saunaa ja tulen uudelleen - Vieraile, olen varma! Pieni bonus, kun olin lähdössä, henkilökunnan jäsen (AJ mielestäni) täydensi minua hyvännäköiseksi kaveriksi! Mitä voin sanoa? Miehellä on ilmeisesti hyvä maku!
a
ali

30-Oct-2015

hi

Ensimmäinen saunapäiväni oli mukava, mutta pieni. Pidän siitä ja palaan ensi viikolla
D
Dave

16-Aug-2015

HYVÄÄ aikaa

Pieni paikka, kuten muut ovat sanoneet, mutta tekee työnsä. Minua tervehti vastaanotossa (erittäin söpö) kaveri, joka oli ystävällinen ja puhelias. Siellä on kaksi höyrysaunaa, yksi sauna, poreallas ja risteilyalue. Menin sunnuntaina klo 16 ja se oli erittäin kiireinen mukavan sekoituksen kanssa - todellakin kaikki tyypit edustettuina. Sisäänpääsy maksoi 30 puntaa. Menisin ehdottomasti takaisin.
M
Markus

3-Aug-2015

Hieno tunnelma

Mikä miellyttävä yllätys! AJ tekee tästä paikasta sen, mikä se on, erittäin ystävällinen baarimikko/isäntä, joka saa sinut tuntemaan olosi mukavaksi ja kotoisaksi. Tilat eivät ole suuria, mutta kun vierailin sunnuntaina, se oli melko kiireinen ja paljon seksikkäitä miehiä eri ikäisissä ja sekoitus alkuperää. Haluan jo palata.
J
Jay

28-Jul-2015

Hieno vierailu

Vieraillut tänään (28.7.15) klo 1, erittäin siisti, hyvin hoidettu, todella miellyttävä henkilökunta. Siellä on seka-ikäisiä. Minulla oli loistava aika ja vierailen varmasti joka kerta kun olen Birminghamissa.
D
David

29-Jun-2015

Loistava palvelu saapumishetkestä lähtien

Soitin saunaan ennen kuin menin tarkistamaan, onko sauna auki. Kaveri vastasi ja selitti kyllä ​​ja kertoi aukioloajat ja sanoi, että paikalla on tällä hetkellä noin 15 henkilöä. Saavuin ensimmäistä kertaa tapaamaan minua suuret hymyilevät kasvot ja AJ-niminen henkilökunnan jäsen toivotti minut tervetulleeksi. Hän sai minut tuntemaan oloni erittäin tervetulleeksi siitä hetkestä lähtien, kun astuin hermostuneena ovesta sisään. Hän kysyi olenko ollut aiemmin, ja kun sanoin ei, hän jatkoi selittämään kaikkea kaappialueesta, varvastossoista (saunasta) ja siitä, että voisin vaihtaa pyyhkeitä ilmaiseksi. Hän ohjasi minut kaappiin ja selitti sitten, että kaikki oli samalla tasolla ja että jos minulla on ongelmia tai kysymyksiä, niin vain huutaakseni hänelle. Hän jopa kutsui minua komeaksi lol, mikä oli mielestäni kiva kosketus! AJ oli todella suloinen ja vieraanvarainen (HOTista puhumattakaan), ja olen varma, että hänen viehätyksensä saa monet kaverit palaamaan sinne! Sisällä paikka oli erittäin puhdas ja siellä oli höyryhuoneita, saunoja, mökkejä, loistoaukkoja, elokuvateatteri, lounge- ja baarialue sekä massiivinen poreallas. Henkilökunta oli huomaamaton, koska he siivosivat säännöllisesti mökeissä jne. Suihkualue oli hyvä kuumalla vedellä ja nestemäisillä saippuoilla jne. Paikka oli melko kiireinen ja jotkut asiakkaat lähestyivät minua melko nopeasti saapumisen jälkeen. Hauskaa ja kunnollisia ihmisiä. Jos tämä on ensimmäinen kertasi, sanoisin, että mene ja pidä hauskaa. Finaali ennen lähtöäni oli aivan mahtava kaikkien aikojen kuumimman kaverin kanssa!!! Nauttia!
J
Justin

26-Jun-2015

Paras homosauna Birminghamissa

Paras puhtaan paikan henkilökunta on hyvin söpöä.
S
Sam

23-Jun-2015

Yksikkö 2 Sauna

Tässä saunassa käynyt jo monta vuotta. Se on mukava ja moderni ja yleensä puhdas. Rakasta katsoa pornoelokuvia. Paikka kuitenkin haisee suurimman osan ajasta. Toivon, että heillä olisi paljas uskallettava ilta kuin useimmat hyvät homosaunat. Lisäksi olisi mukavaa, jos he järjestäisivät erilaisia ​​tapahtumia, kuten Lontoon saunoissa, kuten vaahtojuhlat, alle 30-vuotiaat jne. Paikka sopisi nuoremmalle asiakaskunnalle.
J
Jagatdeep

6-May-2015

Hyvä arvo rahalle

Erittäin hyvä palvelu ja mukava huomaavainen henkilökunta. Puhdas iloinen kohottava ilmapiiri. Henkilökunta on miellyttävämpää ja näyttää onnellisemmalta kuin kaikki muut bhamin homoalueen paikat. Todella halvat hinnat välipaloille ja j20:lle. Ihana oleskelutila, jossa 2 isoa tv:tä. Ilmainen wifi ja ilmainen tietokoneen käyttö. Höyrysauna, sauna ja poreallas terveydelle. Pehmustettu pimeä huone. Monet kaapit läheiseen 1 vastaan ​​1-gay hauskaa. Yksi erittäin suuri elokuvateatteri mukavalla pehmusteella. Henkilökunta selvästi kunnioittaa meitä asiakkaita. Siellä missä muissakin paikoissa henkilökunta korottaa ääntään, täällä henkilökunta on paljon paremmin koulutettua puhumaan asiakkaiden kanssa. Terveysongelmien, kuten diabetekseni ymmärtäminen. Ylivoimaisesti paras homoseksuaalipaikka mukavaan gay-viihteeseen ilman, että siitä kerrotaan koko Birminghamissa. Seitsemän vuoden kiireen jälkeen ja peläten joutuvansa sanotuksi. Tämä on ihanteellinen paikka niin nuorille kuin keski-ikäisillekin. Paljon korkeatasoinen paikka kuin muut kaapit tai pimeät huoneet, joissa kukaan ei edes juttele. Luksuspaikka.
J
Jim

6-Feb-2015

Hyvä sauna

Kävin tässä saunassa noin 4 kuukautta sitten ja minulla oli hauskaa. Mukava puhdas, hyvin varusteltu paikka, mutta olen samaa mieltä Jasonin kanssa (yllä), että siitä puuttuu loistoaukkoja. Vietin siellä iltapäivän ja tapasin upean mustan kehonrakentajan ja myös seksikkään ripustetun 25-vuotiaan Latviasta, joka oli TUDI! oliko minulla hymy huulillani? Veikkaanpa hyvin. Halusin julkaista mainoksen Gay Newsissa! Henkilökunta ok ja erittäin puhdas paikka, hyvä kahvi ja kylmät juomat. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä Chinatownin alueelta.
P
Paul

3-Feb-2015

Huono johto ja töykeä henkilökunta

Paikka on pieni mutta hyvin varusteltu. Sijainti on hieman varjoisa, mutta erittäin kätevä, koska se on hyvin lähellä kaupungin keskustaa, vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Ainoa ongelma, jonka löydän, on henkilöstön epäjohdonmukaisuus puhtauden ja sulkemisaikojen kanssa. Viimeksi kun kävin, lauantaina, saavuin sinne juuri kello 8 jälkeen ajatellen, että minulla on melkein 4 tuntia (ilmoitettujen aukioloaikojen mukaan) nauttia paikasta ja noin 1.5 tuntia myöhemmin yksi henkilökunnasta alkaa huutaa "HALUAMME KOTIIN, KIIREÄ !" Kun pääsen pukuhuoneeseen vaihtamaan vaatteet, yksi henkilökunnasta oli paikalla ja pyysi anteeksi kollegan käytöstä. Kysyin häneltä, oliko hänen kollegansa saunan omistaja tai johtaja, koska hän oli niin mukava potkia asiakkaita ulos ennen sulkemisaikaa vain siksi, että hän halusi kotiin, ja hänen vastauksensa oli, että kollegalla oli huono päivä. Mainitsin hänelle, että johdan ravintolaa, eikä henkilökunnan jäsen voi millään tehdä tätä maksavalle asiakkaalle ja säilyttää työnsä, hänen on täytynyt kuunnella oven takana, koska samalla hetkellä hän ryntää pukuhuoneeseen huutaen Sanoin, etten ole ravintolassa ja poistu saunasta. Tähän aikaan oli juuri mennyt 10 ja kysyin häneltä, miksi minut potkitaan ulos tällä hetkellä, kun heidän mainostamansa sulkemisajat ovat paljon myöhemmin ja hän huutaa jatkuvasti sanoen, että verkkosivustot ovat vääriä. Toivon vain, että heillä olisi säädyllisyyttä kertoa haluavansa mennä kotiin aikaisin ennen kuin he ottivat rahani. Samoin joitain tapoja!
A
Andy

30-Oct-2015

Eri mieltä tämän raportin kanssa

Olen eri mieltä ! Alueellisena vähittäiskaupan johtajana en voi kiittää näitä kahta kaveria tarpeeksi! He olivat 2. luokkaa asiakaspalvelulla ja jatkuvilla avuntarjouksilla koko oleskeluni ajan! Andy 1
s
stuart

3-Dec-2014

Erittäin mukava, puhdas, henkilökunta ystävällistä

Mielestäni se on Midlandsin paras sauna - OK, kasvihuone on isompi, mutta ei läheskään yhtä puhdas ja saat varvastossut toisin kuin kasvihuoneessa.
L
Lee

13-Nov-2014

Me

Mukava paikka, mutta vaatii vähän siivousta. Henkilökunta on kunnossa. Sijainti ei ole huono, koska se ei tunnu turvalliselta mennä ulos yöllä, mutta heti kun pääset Chinatowniin, se on kunnossa
J
Jason

25-Aug-2014

Flip flop con

Ihanat siistit tilat, jotka koostuvat kahdesta erittäin kuumasta höyryhuoneesta - hieman pimeä, kun astut sisään ensimmäistä kertaa ulkopuolelta. Hieno sauna, mutta taas todella kuuma. Kokeillut poreallasta. Se oli todella valtava ja tarpeeksi iso, jotta voisin pitää hauskaa mieheni kanssa - me molemmat rakastimme sitä. Nyt huonompaan suuntaan. Bf menetti varvastossut, joten menimme ilmoittamaan siitä ja meille kerrottiin, että meiltä veloitetaan 10.00 puntaa. Joka tapauksessa, sitten lähdimme, eikä meitä veloitettu niistä, vain juomistamme. Kaiken kaikkiaan arvioisimme tämän paikan 6/10. Syynä tähän on, koska kirkkausaukkoja ei ole tarpeeksi. Niiden tulisi olla jokaisen hytin välissä. Meistä tuntuu myös, että koska meitä oli kaksi, meidän pitäisi maksaa vain yhdestä tai sanoa 15.00 puntaa 22.00 punnan sijaan.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.