Holvi 139

Holvi 139

Vault 139

Sijainti-kuvake

Basement Bar, 139-143 Whitfield St, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta, W1T 5EN

Holvi 139

Gay-risteilybaari vaihtelevilla pukeutumiskoodeilla (tai ei ollenkaan) viikon yöstä riippuen (risteily, riisuttu tai alusvaatteet).

Risteilysessio järjestetään päivittäin – tarkista nykyinen teema heidän verkkosivuiltaan. Sisäänpääsy sisältää ilmaisen juoman, ilmaisen takkisekin, WiFin, ilmaiset paluuliput ja kanta-asiakaskortin.

Arkisin: 13-00

Viikonloppu: 13-00

Lähin asema: Warren St tai Goodge St

Ominaisuudet:
bar
Risteily / fetissi
Pimeä huone
Ilmainen Wi-Fi
Sokkelo
Musiikki
hinta Holvi 139
3.5
Yleisön ikäraja

Perustuu 283 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

A
Alex Alex

23-May-2024

Hyvää yötä

Oli siellä torstaina kello 8 jälkeen 10 jälkeen, ja siellä oli hyvä joukko ihmisiä, jotka pitävät hauskaa. Hyvä tunnelma myös. S
H
Harry

11-Nov-2022

Super kuumaa porukkaa

Oli täällä äskettäin torstai-iltana heidän "Stripped" -tapahtumassaan. Hyvin sekalainen joukko iän, etnisyyden, ruumiin jne. suhteen, mutta kaikki ovat paikalla pitämään hauskaa. Olin iloisesti yllättynyt leuan pudottavan kuumien kavereiden määrästä - valinnanvaraa oli runsain mitoin!
I
Isaac

19-Apr-2022

Holvi 139

Minulla oli hauskaa tässä upeassa Lontoon keskustassa sijaitsevassa risteilybaarissa, jossa oli aina paljon porukkaa ja laaja valikoima miehiä. Henkilökunta on ystävällistä ja tarkistaa, että kaikki menee hyvin, arvostin todella tätä näkökohtaa
S
Steve

23-Feb-2020

Alasti

Vierailin Vault 139:ssä maanantai-iltana alasti. Kuten odotinkin, monet alaston kaverit etsivät hauskaa. Minä rakastin sitä. Olen kuitenkin huolissani asenteesta suojaamattomaan hauskanpitoon. Tiedän, että he ovat luultavasti valmistelussa, mutta entä muut sukupuolitaudit? Joka kerta kun menen tälle klubille, tunnen tarvetta käydä testaamassa jälkikäteen. Mikä ei ole huono asia.
T
Tom

14-Feb-2020

Kamalaa

Luultavasti Lontoon likaisin paikka. Henkilökunta töykeää, paljon käytettyjä kondomeja ympärillä, kauhea haju. Älä tuhlaa aikaasi ja valitse toinen paikka.
S
Simon

14-Dec-2019

Ihmiset kuvaamassa muita vieraita?

Vault 139 on loistava risteilybaari Lontoon keskustassa, jossa on paljon kuumia kavereita ja ystävällinen henkilökunta. Ainoa haittapuoli on, että ihmisillä on tapana käyttää puhelimiaan kaikkialla - ja tarkoitan kaikkialla - ja olen melko varma, että ainakin muutama kaveri kuvasi seksiä harrastavia ihmisiä. Henkilökunta kulki ohi eikä sekaantunut.
P
Paul

18-Nov-2019

Se toimittaa aina

Täydellinen lyhyelle matkalle tai pitkälle istunnolle. Lempiiltani ovat keskiviikko (alusvaatteet) ja torstai (alasti). On niin kuuma nähdä niin monen kaverin pitävän hauskaa. Jokaiselle löytyy aina jotakin.
M
Mike chisholm

28-Sep-2019

HYVÄ UUSI JOUKKU

En ollut käynyt VAULTissa puoleen kuukauteen Yhdysvalloissa, joten oli ilo nähdä uusi tiimi baarissa ja ovessa. VALITETTAVASTI asiakaskunnan välinpitämätön asenne räikeään Turvaton seksiin pysyy samana. EI SOAP IN WALTETTI useat ihmiset kiinnittivät tämän ovihenkilökunnan huomion. UUSI TV-ASSIENTTI ON ERITTÄIN TEHOKAS työntekijä. HYVIN TEHTY.
D
Dave & Matt

18-Jul-2023

Hei

Se on homoristeilyklubi, lopeta vinkuminen, pysy kotona ja katso The Billin toistoja, arvokasta älä lopeta sitä näinä päivinä
A
Andy

24-Aug-2019

Paras

tämä paikka on paras Lontoossa. Joka kerta kun menin, se oli mahtavaa. Edellinen kommentti vastinetta rahalle on varmasti vitsi. Karvas, koska ilmainen juoma ei ollut korkealaatuinen kaksoisviina ja sekoitin. Miehen ei todellakaan pitäisi tehdä yritystä. Se maksaisi yli 9 puntaa. Saat myös ilmaisen pukkishekin ja kun olet maksanut, voit tulla ja mennä koko päivän. Alastomat sessiot ovat vilkkaimpia, mutta siellä oli aina hyvä porukka ja laaja valikoima tyyppejä. Rakastin päiviä, rentoja mutta rehottavia. Minulla ei ole koskaan ollut huonoa vierailua, enkä voi odottaa palata
C
Chris

13-Aug-2019

Kyllä, mutta ei, mutta kyllä

Objektiivisesti se ei ole hyvä. Paikka on suhteellisen pieni, ja siinä on vain, hankalasti sijoitettuja 4 loistoreikämökkiä - 6ft4 miehenä polveni kamppailivat... Se on myös likainen, käytetty kondomia, vettä kaikkialla lattialla. Se ei myöskään haise hyvältä. Lisäksi Vault 139 ei ole halvin – 9 puntaa vastaan ​​saat ilmaisen juoman, mutta ei premium-juomia (esim. ei tuplaviskiä). Henkilökunta on töykeää - olin erittäin hymyilevä ja kohtelias, mutta en kuitenkaan saanut hymyä vastineeksi (ja lopussa minua huijattiin ja tarjoiltiin tuplaviskiä ja ... vettä koksin sijaan samaan hintaan). Asia on kuitenkin se, että tietääkseni se on ainoa laatuaan Lontoon risteilyklubi, jossa voi käyttää tavallisia katuvaatteita. Siksi monet kuumat miehet vierailevat siellä. Ja se on tylsää. Ja eikö risteilyssä ole kyse siitä?
i
isaac

11-Aug-2019

Alasti.....nyt myös lauantaisin (tavallaan)!!

Rakastin todella torstai-illan alasti istuntoa. Ongelmana on, että monet muutkin rakastivat sitä, ja siitä tuli aivan liian suosittu omaksi parhaaksi. Tämä tarkoitti, että ellet saavu paikalle ennen klo 8, joudut jonottamaan päästäksesi sisään. Minua ei haittaisi odottaa 30-10 minuuttia, mutta he alkoivat jakaa lippuja, jotta voit palata tietyn ajan kuluttua. usein vähintään 15-30 minuutin kuluttua. Se vie illan hauskuuden. Maanantai-illan alasti istunnot eivät kärsi samoista ongelmista, enkä ole koskaan joutunut jonottamaan päästäkseni sisään, joten olen alkanut käydä niillä sen sijaan, vaikka minulle, ja kuvittelen monille muillekin, illanvietto. alkuviikosta ei ole kovin kätevää. Mutta torstaisin tai maanantaisin, minusta tuntuu, että saat todella hyvän sekoituksen miehiä. Heillä on taipumus vääristää vanhempia - 45- ja 30-vuotiaita -, mutta siellä on varmasti myös nuorempia miehiä, mutta ei aivan yhtä paljon. Täällä on myös melko hyvä rotusekoitus, joten jos et ole valkoihoinen, et ole ainoa ei-valkoinen täällä. Yleensä menen aikomukseni olla ulkona liian myöhään (entä ma/to on kouluilta!), mutta usein huomaan, että nautin paikasta, ihmisistä ja ilmapiiristä niin paljon, että minulla on tapana olla viimeisiä ihmisiä siellä. ! Ja TÄRKEIN kehitysvaiheessa lauantai-ilta on nyt sekoitettuna pukeutuneena ja alasti, joten jos et voi tällä viikolla riisua itseäsi, voit tehdä sen nyt viikonloppuna. Jee!! En ole vielä käynyt tässä illassa (sen nimi on All or Nothing), mutta vaikka se ei ole aivan sama kuin silloin, kun kaikki ovat alasti, olen varma, että siitä tulee silti hauskaa!
G
Gary

17-Jul-2019

mahtava paikka

Paras risteilypaikka ikinä. Kävi alasti yöllä. Melko tungosta ja paljon kuumaa toimintaa. Myös paljon nuoria kuumia miehiä. Siellä oli hauskaa. En tiedä miksi ihmiset sanoivat, että henkilökunta oli töykeää, he olivat melko mukavia minulle.
E
E

3-Jul-2019

Hauskaa

Kävin kumppanini kanssa alusvaateillassa, koska pidämme katselemisesta ja tarkkailusta. Meillä oli paljon molempia ja nautimme todella siellä viettämästämme ajasta - toivottavasti myös yleisöllämme oli hauskaa. Vierailu oli aurinko-iltapäivällä / -illalla. Paikka oli melko kiireinen, kun lähdimme (noin 50 henkilöä) kuudelta. Toisin kuin muut arvostelut, henkilökunta oli avulias ja ystävällinen, ja 6 puntaa pääsylipusta juoma mukaan lukien on melko kunnollinen hinta Lontoolle. Siellä oli paljon ihmisiä siivoamassa hyttejä koko ajan.
G
Gav

2-Jul-2019

huippupoika

Hyvää rehellistä hauskaa, mistä haluat, ei asennetta ja sitä riittää. Ole turvassa, mutta nauti!
L
Latapi

24-Jun-2019

3/5

Kävin siellä useita kertoja kuukauden matkan aikana, joka minulla oli Lontoossa. Minun on sanottava, että henkilökunta voi olla töykeä eikä kunnioita omia tarjouksiaan. Kuten aikaisemmissa arvosteluissa todettiin, ne alkavat sulkeutua erittäin aikaisin, joskus 45 minuuttia etukäteen. Paikka on suhteellisen pieni-keskikokoinen. Yksi kaunis pieni pimeä huone, neljä loistoaukon hyttiä, 5 pientä bunkkeria pitää hauskaa, mutta ne eivät ole yksityisiä. Sanoisin, että se oli pääasiassa vanhempia miehiä, mutta löysin söpöjä pilkkuja. Niistä viidestä ajasta, jolloin menin, 5 oli melko tyhjä, muut olivat kohtuullisen täynnä. Yleensä minulla oli hyviä aikoja, mutta siellä voisi ehdottomasti olla parempi henkilökunta.
J
John

10-May-2019

Greta paikka!

Kävin ensimmäistä kertaa huhtikuussa. Pysyi kolme tuntia ja hauskaa oli. Kaikenikäiset alusvaatteissa vain yöllä... Paikka on puhdas, henkilökunta ystävällistä.
S
Stephen

26-Apr-2019

Suljetaan aikaisemmin

En ymmärrä, miksi he yrittävät aina sulkea aikaisemmin. Jopa perjantai-iltana, kun on kiire. Tarkoitan .. Lontoon keskustaa? Mikset voi pitää sitä auki mainostaessasi? Se on avoinna vain klo 1 jopa viikonloppuisin, mutta henkilökunta kirjaimellisesti heittää sinut ulos klo 12 mennessä.
P
Paul

24-Feb-2019

Kellarissa hauskaa

Kävin ensimmäistä kertaa viime viikolla keskiviikkona iltapäivällä. Yleisöä oli hyvä, 20-25 kaiken ikäistä kaveria, mutta enimmäkseen 40+. Ei sumua, ei draamaa, suoraan bisnekselle. Runsaasti tummia kulmia tai avoimia tiloja pelaamiseen yksitellen tai ryhmissä. Henkilökunta hyvä ja ystävällinen. Se on kellari, se on risteilybaari, jossa homomiehet harrastavat seksiä. Se on niin puhdasta kuin vain voi olla.
M
Marc

7-Feb-2019

Little Britain -tyylinen nasemw

Ajattele "Little Britain" -tyylistä homobaaria. Se ei ole sinä, jos et saa paikkaa näennäisesti johtavan miehen "pohjoista" aksenttia :-) Älä tuhlaa aikaasi - voit tehdä (paljon) paremmin.
M
Marc

7-Feb-2019

Täysin paska reikä

Erittäin töykeä henkilökunta. Likainen, haiseva.
J
Joe

5-Dec-2018

Laillinen, helppo, ystävällisempi kuin luulin

Olen käynyt Holvissa muutaman kerran. Ensimmäistä kertaa olin kauhuissani, mutta pohjimmiltaan se on baari, jota ympäröivät useat huoneet, joista kaverit nousevat pois. Et voi eksyä, koska se on vain iso ympyrä. Suhteellisen puhdas (Se on seksiklubiihmiset, ei ruokapaikka) ja isona, vanhempana kaverina arvostan kaikenlaisia. Annan sille viisi tähteä. Kun olet baarialueella, se on melko alhainen. Kenelläkään ei näytä olevan toimintaa siellä, mikä on mukavaa, jos tarvitset lepoa.
M
Mike chisholm

22-Nov-2018

TARVITTAA SAVUTTAMISTA

Hyönteisten puremat koko jalkani...HÄÄRETTÄVÄT KUNINGATARAT ETELÄ-AMERIKASTA, LUKUIN TÄMÄN HYVÄN ARVON. MUTTA PALJON HOMOJA, JOILLA ON VÄÄRISTYNYT IMUKUVA.
s
s

16-Nov-2018

Huonoin lipputiskihenkilökunta

Paikka on loistava, ja muu henkilökunta on ystävällistä. Mutta lasitiskillä oleva kaveri on kauhea ja pahin henkilökunnan jäsen, jonka olet koskaan tavannut.
D
DAVID

11-Nov-2018

Säännöllinen vierailija

Tämä paikka on Lontoon paras. Henkilökunta on erittäin tehokasta. Aina hyvä sekoitus miehiä. Yleisesti ystävällinen.
J
Joe

29-Oct-2018

Mitä odotat... seksiklubi

En todellakaan ole varma, mistä kaikki lukemani negatiiviset asiat ovat peräisin. Ihmiset valittavat henkilökunnasta jne... Menin lauantai-iltana noin klo 8-30. Henkilökunta oli hyvä ja siivosi säännöllisesti. Ilmainen juoma sisäänpääsyn yhteydessä ja 9 puntaa G&T, jonka jälkeen mielestäni erittäin kohtuullinen. Olen 00. Siellä oli paljon toimintaa ja hyvin sekalaista porukkaa... enimmäkseen melko maskuliinista. En olisi koskaan uskonut, että monet ovat homoja. Ainoa alapuoli oli se, että se sulkeutuu klo 3.90, ja baarin viimeiset tilaukset olivat noin 30:1. Alkoi olla kiireinen noin klo 12 ja alkoi tyhjentää noin klo 10. Lähdin klo 10 ja vielä muutama lopettaa. palaisin!
M
Mike chisholm

23-Aug-2018

PELAA TURVALLISESTI TÄSSÄ PAIKASSA

Jos pelaat turvallisesti, pärjäät.
J
Jos

21-Aug-2018

sinusta

Ei kovin hyvin järjestetty klubi, jossa on paljon jonoja, etenkin maanantaisin tai torstaisin.
B
Bradley

16-Aug-2018

Selkeä seksiklubi.

Torstai on todella, todella kiireinen, kirjaimellisesti sadasosa miehiä siellä. Se ei ole paikka ujoille miehille, koska siellä on vain 5 hyttiä, joten toiminta on näkyvissä. Illalla valmistaudu kyynärpäälläsi ympäri paikkaa. Sen lisäksi, että blondi takintarkistaja sanoi minulle "en tiedä aikomuksiasi", kun tulin sisään raskaalla laukulla ja lopulta ojensi sen minulle, tarttui siihen kuin mautonta perunasäkkiä, se ei ollut huono kokemus.
M
Mike

31-Jul-2018

Mahtava paikka

Lontoossa hyvin usein ja käyn aina Holvissa. Aina jotain tapahtuu. Parhaat yöt ovat alusvaatteet ja alaston yöt, joissa kaverit pitävät hauskaa ryhmässä. Liity tai katso sillä ei ole väliä. Kaverit haluavat tulla nähdyiksi täällä ja pitävät hauskaa julkisesti. Mukaan on aina helppo liittyä, jos haluaa. Ryhmätoiminnot ovat parhaita, ja saan niistä paljon täältä. Loistava paikka pitää hauskaa, jos pidät risteilyklubista.
P
Phil

20-Jul-2018

Suuri aika

Vieraili Lontoossa syyskuussa 2017 ja meni tänne aikaisin lauantai-iltana noin klo 6-9. Oli mukavaa! Ystävällinen henkilökunta ja paljon kuumia kaiken ikäisiä miehiä, 20-50 -vuotiaita. Alkoi upealla pohjaharjoittelulla yhdessä sivussa olevista alkoviista, jotka ovat yksityisempiä. Sitten löysin oman pohjani, joka halusi laittaa esityksen avoimelle risteilyalueelle, jossa on pehmustetut penkit ja putket huipulle (tässä tapauksessa minulle), josta pitää kiinni oikeaa auraa varten. Kaverit olivat kunnioittavia ja kokoontuivat katsomaan, mutta pysyivät poissa tieltämme eivätkä ärsyttäneet ja yrittivät päästä mukaan toimintaan. Myöhemmin annoin yhden kuuman ja roikkuneen kaverin ruiskuttaa kasvoilleni. Pidin vähän taukoa ja join olutta baarissa. Juttelin jonkin aikaa ystävällisen ja erittäin seksikkään baarimikon kanssa. Sitten löytyi kaksi (ei yhdessä) kaveria, jotka halusivat jonkinlaista paskanpalvontaa - ketä minä olen, jotta en velvoittaisi - yksi super kuuma intialainen kaveri roikkui kuin hevonen ja ihana vaalea britti, jolla on paremmin hallittava jäsen.. Luojan kiitos! Joka tapauksessa, en koskaan odottanut pitäväni niin hauskaa aikaisin lauantai-iltana, ja silti minulla oli aikaa tavata ystäviäni illalliselle. LOL Palaan ehdottomasti seuraavalla vierailullani Lontooseen. Kiitos pojat!
M
Mike

10-Jul-2018

Brutaali rehellinen arvostelu

Ensimmäinen vierailu eilen kumppanini ja ystäväni kanssa. RIIVOTETTU yö, 9. Olin kuullut paikasta aiemmin ja ollut kiusattu, mutta en odottanut seinästä seinään upeita kavereita tai korkeaa laatua. 9 puntaa päästä sisään. Ei jonoa. Ovimies oli hyvin asiallinen. Ei töykeä, mutta ei myöskään vieraanvarainen. Olisi ollut mukavaa, jos ensikertalaiselle kerrottaisiin, miten asiat toimivat, mutta silti... ...sisällä oli todella mukavaa. Tumma ja nuhjuinen, himmeällä neonvalaistuksella, mikä on juuri sitä, mitä risteilybaarin pitäisi olla. Vaihtoalue oikealle pehmeillä istuimilla. Olin hieman huolissani, koska kaikki tavarani oli uskottu muoviselle esteelle, ja ainoa linkkini siihen oli paperiarpa, joka minun piti säilyttää kengissäni. En vieläkään ole 100 % varma siitä, että tämä on paras tapa hallita kaikkea turvallisesti, mutta se näytti tekevän tempun. Asettelu oli 50-50 oleskelutilojen ja seksialueiden välillä. Sininen värimaailma loungeen, punainen seksiin, mutta lounge-tiloissakin tapahtui paljon toimintaa. Ainoa paikka, joka vaikutti "turvalliselta" tai "rajoitetulta", oli baaria ympäröivä alue. En odottanut sen olevan kiireinen. Tämä oli maanantai-ilta Priden jälkeinen viikonloppu. Asiakaskunta oli mielestäni hyvin vaihtelevaa. En tiedä mikä ongelma on joidenkin näiden arvostelujen "oudoissa vanhoissa miehissä". Heillä on yhtä suuri oikeus olla paikalla, ja jotkut heistä tietävät muutamia temppuja, joita nuoremmat, omahyväisemmät vierailijat eivät ehkä tiedä. Muutama ei-toivottu haparointi joiltakin ihmisiltä, ​​mutta kaikki sanottu ja tehty, jos roskani koskettaminen teki heidät onnelliseksi, niin hyvä. Kaikki osoittivat myös rajojen kunnioittamista. Jos työnsin jonkun käden pois kohteliaasti tai päinvastoin, ongelma ratkesi. - Sanoisin, että keski-ikä oli noin 30-40, kaikenlaisia ​​miehiä. 60% karhumaisia ​​tyyppejä, loput jakaantuvat jokkien ja ajattelevien kesken, mutta todella monipuolisesti. Kaikki muodot, värit etnisyydet (ja koot) edustettuina Muu henkilökunta, jonka tapasin, oli erittäin miellyttävä. Baarimikko käytti aikaa selittääkseen, kuinka maksujärjestelmä baarissa toimii, ja myös vaatehuone oli erittäin avulias ja ystävällinen. Ehkä se on tapa, jolla puhuin heille, mutta kaiken kaikkiaan en pitänyt heitä töykeinä. Luulen kuitenkin, että he olisivat paitoja, jos joku osoittaa minkäänlaista asennetta. Kaiken kaikkiaan tässä tapahtumapaikassa on joitain kielteisiä puolia, mutta suosittelen jokaista menossa olevaa valitsemaan oikean asenteen. Kaikki tapaamani, olivatpa sitten vieraita tai henkilökuntaa, olivat pahimmillaan miellyttäviä ja parhaimmillaan ystävällisiä, mutta sitten taas en varmaan yrittänyt käyttäytyä kuin paikka olisi rakennettu minua varten yksin tai että olisin ainoa. oikeus pitää hauskaa. Mitä tulee negatiivisiin puoliin, tapahtumapaikkaan voisi todella tehdä parempia wc-tiloja tai suihkuhuonetta. Haluaisin tietää, että jos aion harrastaa seksiä täysin tuntemattomien ihmisten kanssa, he ovat ainakin peseytyneet. Ainoa vaihtoehto joillekin oli käyttää pesualtaita pesuun, ja tämä ei ole hienoa. Myös pukuhuone olisi hyvä valaista paremmin ja pitää hieman erillään pääkerroksessa. Jos olet pukeutumassa ja haluat varmistaa, että vaatteet/arvoesineet/lippusi ovat turvassa, on parempi olla enemmän valoa. Se mahdollistaa myös pienen siirtymän kadulta tulemisen ja risteilybaarissa olemisen välillä. Siellä oli myös paljon riskialtista seksiä. Tämä ei ole tapahtumapaikan itsensä, vaan asiakkaiden vika. Ilmaisen juoman jälkeen juomien hinta oli melko korkea, jopa Lontooseen.... Kaiken kaikkiaan minä ja kaksi kaveria, joiden kanssa olin, nautimme vierailustamme. Saimme kaikki mitä halusimme, ja meillä oli erittäin kiireinen ja vauhdikas ilta. Juttelin muutaman kaverin kanssa, pidin hauskaa muutaman muun kaverin kanssa ja koin baarin, joka on samanlainen kuin ne, joissa olimme käyneet Berliinissä, toisin kuin kesyisempiä "herrallisia ja kohteliaita" brittiläisiä homoristeilybaareja, joissa oli pettymys. pimeät huoneet ja sisäänpäinkääntynyt asiakaskunta.
M
Marek

16-Apr-2018

Świetne miejsce !

Super miejsce! Byłem wiele razy i zawsze mi się podobało. Polecam.
M
Malcolm

11-Apr-2018

Loistava paikka pahoinpitelyille

Ystävällinen henkilökunta, tilaa vaihtaa, kunnollinen vaatehuone. Baarin lähellä on paljon mukavia istuimia, takana useita tummempia alueita ilkivallan vuoksi. Klubista pidetään hyvää huolta - aina puhdas ja pidetty puhtaana koko päivän. Siellä voi tavata melkein kuka tahansa – hyvin vaihtelevaa porukkaa, yleensä ystävällisempää kuin keskiverto Lontoon tapahtumapaikka. Kannattaa käydä. Rajoitus on, että olutvalikoima ei ole liian hyvä, mutta se näyttää olevan ongelma monissa homobaareissa ja klubeissa. Tarkista verkkosivusto ennen kuin lähdet, sillä siellä on sekoitus "vaatteet päälle" ja "vaatteet pois" istuntoja.
a
andrea

30-Mar-2018

Epäystävällinen baarin henkilökunta

Kuten kaikki homoklubit, tämä on hitti ja ikävä tässä paikassa - monia asennekuningattareja, mutta muut, jotka vain menevät alas ja likaavat, pitävät miehistä eivätkä tytöistä. Yksi ongelma tässä paikassa on henkilökunnan asenne, joka haisee. Heidät kaikki tulisi lähettää intensiiviselle asiakaspalvelukurssille - käytöstavat ja ystävällisyys eivät maksa mitään.
M
Mauricio

16-Mar-2018

En viihtynyt 5 minuuttia

Kävin siellä perjantaina 16/03/18 illalla ensimmäistä kertaa enkä viihtynyt 5 minuuttia. Kaveri, joka vie tavarasi, oli niin ylimielinen ja töykeä minulle ilman syytä, että kun sain takkini pois antaakseni hänelle, muutin mieleni ja kävelin pois paikalta. En todellakaan ymmärtänyt hänen suhtautumistaan ​​minua kohtaan.
Z
Zach

16-Mar-2018

Paras paikka Lontoossa kuumaan toimintaan

Olen käynyt Holvissa pari kertaa sunnuntai-iltapäivän alushousujuhlissa. Aina hyvä sekoitus kaiken ikäisiä ja -muotoisia miehiä/miehiä. Minulla ei ole koskaan ollut mitään valittamista. LOL. Ollut siellä kerran lauantai-iltaristeilyllä. Tämä oli vähiten toiminut minulle. Kokeilin torstai-iltaa eilen (15/03) ensimmäistä kertaa ja voin kertoa, että se oli yksi kuumimmista paikoista, joissa olen koskaan käynyt ja jossa olen pelannut, luultavasti Lontoon paras. Voin vain suositella sitä lämpimästi. Henkilökunta ystävällistä, hinta-laatusuhde erinomainen. Tietenkään et voi koskaan olla varma, kuka tulee paikalle, mutta löydät aina paljon kuumia miehiä, jotka haluavat pelata. Ainakin minä löysin ne aika helposti. Kaverit ryhtyvät toimiin heti saapuessaan ja ovat alasti. Siellä ei tuhlata aikaa ja energiaa. En malta odottaa, että pääsen vierailemaan Holvissa uudelleen, kun olen seuraavan kerran Lontoossa, ja se on varmasti yksi niistä alastomista öistä.
L
Luca

10-Feb-2018

Järjestä henkilökunta!

Ollakseni rehellinen, suurin osa suhteellisen uudesta henkilökunnasta on miellyttävää, ammattitaitoista. Mutta on yksi tai kaksi, joiden ei pitäisi vaikuttaa yleisöön!
M
Mohammad Yasoob

28-Jan-2018

Dr

Käyn usein ja löydän sen sekalaisen pussin - joskus saat mitä haluat ensimmäisten 20 minuutin aikana, muuten sinun täytyy tulla kotiin ja tehdä tarpeellinen. Rakastan kuitenkin henkilökuntaa, kaveri tiskin takana, pitkä on kuuma. Paljon vaarallisia käytäntöjä kuitenkin.
D
Dvir

11-Jan-2018

Mukava paikka, mutta ei ihmisiä

Paikka itsessään on hyvä, mutta ollessani siellä ei ollut ihmisiä.
M
Michael

25-Dec-2017

Vaatteet päällä

Olen käynyt vuosia, eikä minulla ole koskaan ollut ongelmia. Henkilökunta kokonaisuudessaan on puhelias, ystävällinen. Tapahtumapaikalla on paljon erilaisia ​​alueita useimpiin tarpeisiin. Ilmaiset voiteluaineet ja kondomit ja niin monta miestä kuin jaksat. Vierailun arvoinen, ja jäät koukkuun kuten minäkin.
J
Julius

15-Dec-2017

Lontoossa on kaikki!

Kävi paikassa torstai-iltana ja oli yllättynyt kuinka hauska paikka on. Vähemmän puhumista tarvitaan, ihmiset menevät hauskaan osaan heti riisuttuaan. Paikka oli täynnä, se melkein räjähti klo 7-9. En halua lähteä, mutta työkaluni sanoi, että hän voi olla hyvä vain 3 kierrosta. Jos tulet Lontooseen turistina kuten minä, tämä paikka on pakollinen.
B
Billy

12-Dec-2017

Joulun maku - joulukuu 2017

Vierailemalla Lontoossa ja otettuna joulutoimintaan alusvaateiltaan, jätät päävaatteesi koriin lipun kera ja tämä näyttää turvalliselta ja puhtaalta. Vaihtoalueella oli kiire ja erilaisia ​​kutsuvia ilmeitä vaihtuu Alusvaatteet vaihtelevat valtavasti ja ehkä jännittävämpää kuin alasti. Eri ikäisiä ja mukava katsoa yli pullistuvia g-kielejä erityisesti - eri ikäisiä ja toimintaa kaikkialla - paljon kosketusta ja helppo käsitellä housujen läpi johtaa usein enemmän. Jotkut hiljaiset huoneet takana ehkä liian pimeitä, iso ryhmätoimintaa huoneen toisella puolella dj:n ja useiden erilaisten tyyppien toimesta. Wc:t hieman varjoisia, mutta kuumaa toimintaa sielläkin, palaan ehdottomasti uudelleen isoon syömiseen, parasta myöhemmin klo 9 jälkeen.
A
Anth

30-Oct-2017

Hauskaa kaikenikäisille

Kävin alusvaatejuhlissa keskiviikkona klo 9. Kaveri ovella oli kohtelias ja avulias, baarimikko oli yhtä ystävällinen. Aseta tunnelma hyvällä tavalla, jotta tunsin oloni mukavaksi melkein heti, kun housut irtosivat. Siellä on erilaisia ​​tiloja, joten on hauskaa kävellä ympäriinsä ja selvittää, kuka piileskelee missä. Sanoisin, että noin 30 kaveria oli hajallaan. Hyvä sekoitus tyylejä ja ikäryhmiä. Kaikki näyttivät myös siisteiltä - ystävällisiä, rajoja kunnioittavia jne. Super kiimainen ja leikkisä :-) Oli hauskaa leikkiä söpöjen kanssa. Tulee varmasti takaisin.
J
Jax

28-Oct-2017

Inhottava henkilökunta

Erittäin ylimielinen henkilökunta palvelee asiakkaitaan. Ikäviä asenneongelmia. Jos haluat tulla loukkaavaksi astuessasi tähän tahtiin, mene eteenpäin. He eivät millään ansaitse selviytyä nykyisillä markkinoilla. Kaikki tuntemani ystäväni lakkasivat tukemasta tätä paikkaa. Olen heidän kanssaan!
R
Robert

6-Oct-2017

Hieno paikka

Vierailin riisuttuina yönä (25. syyskuuta) ja olin erittäin vaikuttunut. Kaveri sisäänkäynnillä työskenteli peräänsä ja säilytti kohteliaan, kärsivällisen ja auttavaisen asenteen koko ajan. Samoin kaveri baarissa. Antaisin molemmille arvosanan 10/10. Nautin todella tunnelmasta, ja hienoja työkaluja oli esillä. Pysyi 3 tuntia, valitettavasti minulla ei ollut paljon toimintaa, mutta se ei ollut tapahtumapaikan vika, kaikki on minusta kiinni, minun on päästävä parempaan kuntoon ja tehdä enemmän "saadakseen sen tapahtumaan". Yritän käydä uudelleen seuraavalla Lontoon-matkallani.
S
Scott

16-Sep-2017

Pettymys

Luin arvostelut, mutta riippumattomana ajattelijana päätin mennä siitä huolimatta. Saavuin klo 3 perjantai-iltapäivänä normaaleina risteilyaikoina. Se ei ollut vielä niin kiireinen, mutta se oli kuitenkin työpäivä! Juoma ja takkisekki sisältyvät sisäänpääsyyn. Parempi kuin ei mitään. Wi-Fi toimi hetken, minkä jälkeen se oli poissa. Yritin välttää kansainvälisten tietojeni käyttöä, mutta siellä ainakin oli jonkin verran vastaanottoa (joo joo - holvi on kellarissa). Risteilyalueita oli useita. Tummemmilla alueilla navigointi oli vaikeampaa kuin olisin odottanut (epätasaiset lattiat, askelmat, penkit ja/tai epäsäännöllisen pituiset tyynyt, jotka saivat ihmiset kompastumaan tai putoamaan penkeiltä). Paikka oli tarpeeksi puhdas. Ei siellä valittamista. Juomien hinnat näyttivät melko standardilta. Iät vääristyivät vanhemmaksi, minkä odotinkin tapahtuvan. Vain imeminen oli käynnissä. Poppereita myytiin baarissa, mutta kukaan ei näyttänyt nauttivan niistä pimeillä alueilla. Olisin halunnut imeä itseäni enemmän, mutta joka kerta kun pysähdyin paikalleen, jouduin väijytyksiin (usein samojen tyypit, jotka olin jättänyt taakseni vain muutama hetki aiemmin). Varaudu siihen, että samat kouralliset jätkät tekevät paljon katselua, silittämistä ja imemistä, mutta vain vähän varsinaista toimintaa.
A
All this and heaven too

16-Sep-2017

Pettymys lyhennetty versio

Se oli hyvin hinnoiteltu ilmainen juoma-coatcheck ja wifi ovat mukana. Baari on kohtuuhintainen. Se on puhdas ja kaverit pitivät minusta, mutta se ei silti ole tarpeeksi hyvä
J
Johnny

6-Sep-2017

Ollut jo kahdesti ja hauskaa oli

Olen ollut maanantaina lounasaikaan pukeutuneilla risteilyillä ja keskiviikkoiltana alusvaatteilla. Mukava sekoitus 20-60-luvun miehiä ja matalaa asennetta. Molemmilla kerroilla tapasin kavereita, joiden kanssa oli hauska leikkiä. Menee takaisin.
A
Anthony

28-Aug-2017

Kuumaa toimintaa.

Ihmettelin tätä paikkaa ja vieraili 28-8-17. Kun uskalsin mennä sisään ja riisua, se oli hyvä paikka. Henkilökunta oli mukavaa. Seinillä olevat näytöt näyttävät kuumaa homopornoa. Paljon erilaisia ​​huoneita ja avoimia tiloja. Kuumaa kellotoimintaa silmiesi edessä. Kaverit eivät ole töykeitä ja siellä on monenlaisia ​​ihmisiä. tarkistaisin sen. Saatavilla runsaasti liukuvoidetta ja kondomeja. Menisi aikaisemmin yöllä kun lämpenee, sitten pidempään yö jatkuu.
S
Sam

27-Jun-2017

Ruma henkilökunta

Paikka oli melko puhdas. Huono ilmanvaihto, nousi korkealle, kun ilmassa haisi nepparit. Mutta pahinta oli lippuja myyvä kaveri. Kohtelee asiakkaita ikään kuin tekisi heille palveluksen päästäkseen sisään.
R
Remo

25-Jun-2017

Erittäin houkuttelevia miehiä

Olin siellä viime torstaina ensimmäisenä yönä heidän "Stripped Eventissä". Mukana oli paljon houkuttelevia miehiä, suurin osa 25-45-vuotiaita. Toimintaa oli paljon noin klo 11.30.
N
Nanana

29-Apr-2017

Ei niin hyvä kuin se oli.

Muistan muutaman ensimmäisen kerran täällä, yli vuosi sitten, - se oli viileä paikka, paljon kuumia tyyppejä, mutta nyt jokaisella käynnillä näen, että se pahenee. Pääasiassa vain vanhat kaverit tai ne, jotka luulevat olevansa kuumia. Melkein kaikilla on alaosa, erittäin vaikea löytää todella hyvää yläosaa. Yleensä kaikki pelaavat ryhmissä - hyvä sinulle, jos pidät siitä. Viimeisin vierailuni oli eilen, ja se oli yksi epäonnistuneista vierailuista - vain muutama hyvässä kunnossa, mutta he vain kävelevät näyttäen itseäsi ja jättävät kaikki huomiotta.
A
Anton

18-Mar-2017

Hämmästyttävä paikka

Kävin siellä eilen. Paikka on juuri minun makuuni. Ei kovin suuri, mutta riittävä paikka pelaamiseen. Henkilökunta on niin ystävällistä ja avuliasta, ei koskaan töykeää. Nautit todella heidän työskentelystä. Paikka on hieman mutkainen, mutta erittäin puhdas sellaiseen paikkaan. Joten tietenkään et löydä steriiliä wc:tä ja niin edelleen. Varmista vain, että olet kiinnostunut aiheesta. Menin sinne noin klo 4 ja paikka oli jo täynnä. Paljon komeampia miehiä tuli ajan myötä. Hauskaa oli, ehdottomasti mene takaisin sinne. Tänäänkin taas.
M
Matthew

1-Apr-2017

sovittu

Kävin eilen ja kaikki, mitä sanoit, oli paikallaan, harkitsin Ted's Placea, mutta valitsin Holvin - hyvä päätös IMO. Palaa
M
Mike chisholm

18-Mar-2017

Pelaa turvallisesti VAULTissa

Parasta pelata turvallisesti Holvissa, jos olet HIV NEG, SINUA ON VAROITETTU
H
Had a

1-Mar-2017

loistava!

Kävin täällä tiistaina noin klo 7 ja siellä oli tasainen virta kaikenlaisia ​​kavereita koko ajan. Henkilökunta oli mukavaa ja kohteliasta, ja minulla oli hauskaa. Arvostin baarialuetta, joka voi olla paikka rentoutua risteilytunnelmasta. Koko paikka voisi kuitenkin ehdottomasti käyttää ilmanraikastajaa.
S
Steven

27-Jan-2017

Hieno paikka

Loistava paikka mennä ja hengailla maanantaisin/torstaisin alasti, katsoa, ​​kuinka kaverit pukeutuvat päälle ja jopa liittyä mukaan. Jokaiselle jotakin. Kondomit, liukuvoide ja ilmainen juoma tarjotaan. Paljon kuumia miehiä joka paikassa, johon katsot. Saattaa olla melkoisen täynnä, mutta olin erittäin tyytyväinen siihen. Ole valmis siihen, että sinua kosketetaan kaikkialla, jos et pidä siitä, tämä ei ehkä ole oikea paikka sinulle. Tulee deff palaamaan uudestaan. Rakastin sitä siellä.
K
Karas Meseene

13-Jan-2017

lääkintämies

Meni toisella viikolla, useimmat kaverit pärjäävät vuosia. Henkilökunta on melko ystävällistä. Paikka on pieni, mutta puhdas hinta on oikea. Mitä muuta voin sanoa, se on ok, mutta monille vanhemmille miehille minun mielestäni on parasta välttää alastomia öitä, jos et halua ihmisten koskettavan sinua. Nuoremmille lukijoille olet kohde iäkkäille miehille ja ole varovainen, jos haluat mennä pelaamaan turvallisesti.
M
Mike chisholm

28-Nov-2016

OK, MUTTA ÄLÄ ODOTA MITÄÄN MIESTÄ TÄMÄN GAYBAARIN

PAIKKA ON OK, MUTTA ON ASUTETTU PAREMPI PÄIVIÄ NÄHTEN HOMOILLE. PARAS PELAA ERITTÄIN TURVALLISTA SIINÄ.
S
Scott

25-Jul-2016

Kuumat kaverit loistava riisuttu ilta

Oli hieno ilta strippedillä tänä iltana... Kuumia tyyppejä ... Viileä ilmakeskus ... Luojan kiitos kesän helteessä
T
Top man

23-Jul-2016

Holvi - lauantai iltapäivällä

Oli hauskaa täällä, henkilökunta oli avulias ja ystävällinen, ei todellakaan töykeä.
S
Scott

30-Apr-2016

Aina hyvää yötä

Oli todella hyvä yö tänä iltana... Ystävällinen henkilökunta tekee siitä aina vieraanvaraisen paikan
L
Luca

17-Apr-2016

Häpeä jonkun henkilökunnan takia

Olen ollut useita kertoja; hit & miss. Mutta hyvä paikka ainakin rentoutua ja jos onneksi käy: hienoa! Kaiken kaikkiaan henkilökunta on hyvää, ystävällistä jne. Mutta on 1 kaveri, jolla on inhottavin asenne asiakkaisiin. Myös toinen lyhyt kaveri on myös erittäin vastenmielinen. Pilaa kokemuksen kaikille.
M
Matt

16-Apr-2016

Utelias

Olin eilen Holvissa risteilyillalla. Kaikenlaisia ​​tyyppejä, voit varmasti löytää jonkun sinulle. Avulias ja kohtelias henkilökunta uskomattoman komealla baarimikkolla. Minulle on kerrottu, että perjantai on keskimääräinen yö, mutta minulle se oli tarpeeksi seikkailunhaluinen kuin ensimmäistä kertaa siellä. WC:t voisivat olla hieman paremmassa kunnossa, mutta yleisesti ottaen paikka on puhdas ja siisti. Se oli ensimmäinen vierailuni Holvissa, mutta ei todellakaan viimeinen. Seuraavan kerran maanantaina ja strippattu istunto. Ja BTW, jos aiot löytää sieltä elämäsi todellisen rakkauden, olet väärässä. Me kaikki tiedämme, mihin tämä paikka on tarkoitettu, ja se tekee työnsä.
M
Martin

31-Mar-2016

Mahtava paikka . Palaa ehdottomasti

Suuri sekoitus kavereita, kiireisiä, siistejä, totesi henkilökunnan olevan erittäin avulias ja ystävällinen.
T
Tony

7-Mar-2016

Erinomainen. Ehdottomasti suosittelen.

Oli hauskaa täällä, henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja avuliasta. Henkilökunta näyttää aina siivoavan ja olevan melko tarkkaavainen. Hyvä valikoima miehiä ja erittäin kiireinen erityisesti riisuttujen ja alusvaatteiden aikana, odotan innolla seuraavaa vierailuani Lontooseen.
M
Mike

2-Mar-2016

Töykeä

Olen käynyt täällä useita kertoja ja minulla oli huono kokemus joka kerta, kun olen tekemisissä tämän siellä työskentelevän miehen kanssa. Moitettuani minua joukon ihmisten edessä, koska en tiennyt jotain tavasta, jolla asiat siellä toimivat, valitin toiselle työntekijälle, joka kertoi minulle olevansa omistaja. En voi uskoa, että yrityksen omistaja kohtelisi ihmisiä näin.
G
Grahame

2-Aug-2016

Miksi mennä takaisin

Jos olit järkyttynyt aiemmasta kokemuksestasi Holvissa niin miksi ihmeessä menit takaisin sinne???? Henkilökohtaisesti minulla on aina ollut hauskaa siellä ja henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta. Toivon vain, että saatavilla olisi enemmän loistoreikiä.
M
Max

7-Feb-2016

Todella mukava kokemus

Kävi siellä kaksi kertaa. Ensimmäinen oli torstai (alaston juhla) ja se oli hienoa. Paljon kuumia miehiä ja paljon toimintaa! Henkilökunta oli mukavaa. Seuraava vierailuni oli perjantai-iltapäivällä kuuden aikoihin, ja se alkoi tulla kiireiseksi. Tykkäsin taas!
E
Eamonn

7-Feb-2016

tammikuu

Ian ei olisi voinut olla avulias menetin takkini perjantai-iltana Ian oli niin avulias kiitos sain sen istui illalla kiitos jälleen Ian, sinun tähti Eamonn Ireland
S
Salvatore

31-Jan-2016

Huonoin kokemus

Tykkään yleensä käydä saunoissa ja risteilypaikoissa, mutta en pitänyt tästä paikasta. Kaveri ovella vaikutti hyvin hypähtelevältä kuin hän olisi huumeiden käytössä, risteilyillä olleet kaverit eivät olleet erityisen houkuttelevia, ja kyllä, tämä on riski, jonka otat näissä paikoissa, mutta joku vuoti liikaa verta... Näin verta muutamissa eri paikoissa ihmiset ja jalallani! Se oli herätys sellaisiin paikkoihin menosta... Kokeilin, mutta veri oli viimeinen pisara minulle ja lähdin heti, se ei myöskään haissut hyvältä siellä.. Heidän pitäisi panostaa jotain ilmanraikastetta tai jotain. Tämä tulee joltakulta, joka on käynyt monissa saunoissa ilman huonoa sanottavaa muista.
A
Andy

9-Jan-2016

PlayAway

Teki kierrokset Lontoossa ja Holvi oli paras paikka. Pidin siitä niin paljon, että menin joka toinen päivä. Saunat olivat ylihinnoiteltuja ja tyhjiä, The Hoist yritti kovasti, mutta epäonnistui - se ei näytä koskaan olevan kiireinen paitsi sunnuntai-iltapäivä, joka ei silti ollut yhtä hyvä kuin Holvissa. Holvi saa ääneni ja minusta henkilökunta oli erittäin mukavaa, joten en kokenut aikaisemmissa viesteissä mainittua töykeyttä
D
Darren

8-Jan-2016

Ensimmäinen kerta

Kävin Holvissa ensimmäistä kertaa toisena yönä poikaystäväni kanssa ja oli hyvin hermostunut. Minulla ei ollut mitä odottaa ja mielestäni nautin siitä lol. Poikaystäväni oli hämmästyttävä ja piti minut keskittyneenä häneen, kuten hän oli ollut ennenkin. Kun minua kosketettiin muutaman kerran ja ymmärsin säännöt siellä, onnistuin rentoutumaan. Meillä molemmilla oli oma koppi pelata, ja se oli jännittävää. Menimme strip-illalle, mikä tarkoitti, että meidän piti olla täysin alasti. Varmasti jotain koettavaa.
K
Karas Meseene

1-Jan-2016

40+

Suurin osa siellä olevista ihmisistä on yli 40. Miksi kenenkään hyvännäköisen tai nuoren pitäisi ylipäätään mennä sellaiseen paikkaan, että useimmat ihmiset ymmärtävät, mitä olen sanonut.
A
Adam

21-Apr-2019

26, kohtuullisen hyvännäköinen

Minun on sanottava, että kommenttisi on hieman tietämätön. Rakastan tätä paikkaa ja minulla on hauskaa jokaisella vierailulla. Vältän yleensä riisuttuja iltoja, koska en nauti siitä, että on hullun kiireinen, mutta jotkut kyllä!
D
Dick

17-Feb-2016

Häh?

Tarkoitatko, että yli 40 ei ole määritelmän mukaan hyvännäköinen? Todella surullista, todellakin! Olen yli 40, kyllä, ja olen ollut täällä, ja väkijoukkoa on kaiken ikäisiä, kaikenlaisia, ja mielestäni ei ollenkaan huonon näköisiä - kaiken tyyppisiä. Minulla oli elämäni aikaa riisuttuina iltoina, vähemmän alusvaatteina. Tämä on hieno paikka. En malta odottaa, että pääsen takaisin!
L
Lem

15-Dec-2015

Suosikki Lontoon risteilypaikkani.

Tunnelma on juuri sopiva. Paljon sohvia ja muita mukavia istuimia. Useita yksityisiä lukollisia tiloja sekä avoimia pimeitä huoneita. Mukava valaistus ja oikea baaritunnelma. Siellä on aina melkoinen määrä tyyppejä, elleivät he ole aivan pakattu. Ei liian kovaa, jotta ihmiset voivat puhua. Hyvä hinta-laatusuhde juomalla, joka sisältyy 7 tai 8 punnan pääsymaksuun. Hieman alihenkilöstöä, mutta henkilökunta on kunnossa. Luojan kiitos he eivät ole alasti, koska ne ovat TODELLA söpöjä ja se olisi hyvin turhauttavaa! Muut paikat eivät ole yhtä mukavia.
t
toby

15-Dec-2015

Kuinka pettymys Lontoon kaltaiselle kaupungille...

Hauska paikka. RUDE henkilökunta. Likaiset wc:t. "Outo" epäystävällinen henkilö näytti johtavan paikkaa. En aio palata.
M
Michael

20-Apr-2022

Tietenkin henkilökunta on lyhyt…

He kommunikoivat kiimainen, raivostuneiden ihmisten kanssa koko päivän. Heidän täytyisi olla lyhyt kaikkien kanssa pitääkseen asiat liikkeessä ja seuratakseen väkijoukkoja turvallisuussyistä. Tapahtuu paljon muutakin kuin vain juomia tarjoava palvelupiste. Ja jos haluat ilmanraikasteita, turvallisia ... ja puhtaita wc:itä; räikeimmän fetissikaupungin räikein fetissibaari ei ole oikea paikka. Lopeta tuhoaminen niille meistä, jotka haluavat ilman haisevan lialta
K
Kieran

14-Dec-2015

Erittäin tyytyväinen

Erittäin vieraanvarainen upea henkilökunta ja palvelu erittäin mukavat kiimainen kaverit paljon seksikästä henkilökuntaa.
j
jim

16-Dec-2015

Ikävä henkilökunta

Se olisi hienoa, jos se olisi totta. Päinvastoin kuin (todellisessa) vierailussani.
J
Jason

1-Dec-2015

Kaikkien aikojen töykein henkilökunta

Tyhmin henkilökunta, jonka olen koskaan tavannut. Koskaan. Missä tahansa.
J
John

24-Nov-2015

Palvelu kiitos

Jatkuvasti alihenkilöstö. Töykeä henkilökunta. Paikka kaipaa siivousta.
r
roland

23-Nov-2015

Alastomuussäännöt!!

Upea alaston ilta. Paljon kiimainen miehiä. Erittäin ystävällinen henkilökunta, vaikka he olisivat voineet olla myös alasti. Kaikki voivat liittyä mukaan. Ainoa suositukseni on, että valot olisivat voineet olla himmeämpiä.
J
James

13-Nov-2015

Ruma henkilökunta

Erittäin töykeä henkilökunta. Älä odota, että tämä joukko ylimielisiä, töykeitä ihmisiä kohtelee sinua asiakkaana.
A
Adam

29-Oct-2015

Ruma henkilökunta

Tyhmin henkilökunta, jonka olen koskaan tavannut.
R
Rich

6-Oct-2015

Paljon parempi kuin jotkut arvostelut ehdottavat

Olen miettinyt, oliko Isossa-Britanniassa päiväristeilybaari, kuten esimerkiksi Amsterdamissa, ja olen iloinen ja yllättynyt huomatessani, että on olemassa. Suunnittelen muutaman päivän poissaoloa ensi kuussa, joten päätin käydä tässä paikassa nopealla päiväretkellä Lontooseen nähdäkseni, olisiko pidempi oleskelu tässä suhteessa kannattavaa. En ollut pettynyt. Kesti hetken löytää paikka, kun menin väärään suuntaan metroasemalta (se on itse asiassa todella lähellä!) ja paikka sijaitsee huomaamattomasti hiljaisella kadulla aivan metroaseman takana. Luettuani joitain arvosteluja siitä, että paikka oli "likainen, täynnä huuhtoutuneita homoja" ja "töykeä henkilökunta", en odottanut paljon, mutta olin erittäin iloisesti yllättynyt. Henkilökunta oli tarpeeksi miellyttävää ja ovimies matkalla ulos, erittäin ystävällinen. Siellä oli kaikenlaisia ​​ihmisiä, kaiken ikäisiä ja jokaiseen makuun. Joo, siellä oli joitain "vanhoja miehiä", mutta en huomannut kenenkään olevan ylipainoisia. Mitä tulee turvattomaan seksiin jne. Olin tietoinen, että sitä tapahtuu, kuten se luultavasti tapahtuu useissa samankaltaisissa ympäristöissä, olipa kyseessä sitten risteilyt, saunat tai online-nouto, mutta minulle se on yksilön vastuulla. ja hänen kaverinsa. Se ei ole asia, johon en koskaan antautuisi, ja on monia asioita, joita en tekisi tilanteessa, jossa ei ole mahdollisuutta käydä suihkussa! Minulla oli ihanaa aikaa ja toivon, että tällaisia ​​baareja olisi enemmän ympäri maata, luulen, että olemme siinä suhteessa mantereesta paljon jäljessä. On todella hyvä, että on muutamia tällaisia ​​myöhäisillan paikkoja, mutta päiväsaikaan tämä oli vierailun arvoinen ja olen päättänyt, että muutaman päivän taukoni tulee olemaan pääkaupungissa tämän ja monien takia. muita nähtävyyksiä, sekä homoja että muita! :O)
P
Peter

27-Jun-2015

Mahtava paikka

Reipas kuuma tapahtumapaikka kaiken ikäisille, etnisille pojille jne. suosikkipaikkani Lontoossa. Baarin henkilökunta EI ole töykeää - olen aina löytänyt heidät mahtavina. Tietysti, jos joku on töykeä heille, he voivat vastata vähemmän kuin kohteliaasti, mutta kukapa ei? Iltaisin, kun onni käy, olen yleensä huolissani. Leikkialueilla, mutta jos minulla on epäonninen ilta, nautin istumisesta drinkin kera jutellen baarin henkilökunnan kanssa. Suurin osa asiakkaista on vain kiimainen tyyppejä viettämään hauskaa, ja monipuolinen asiakaskunta tarkoittaa, että useimmat maut ovat yleensä huomioitu.
R
Rus

18-Jun-2015

Upea paikka tarvitsee vain lisää siivousta

Olen ollut siellä maanantaina 7:n jälkeen, kaikki eri-ikäiset pojat riisuivat hämmästyttävän tunnelman seksiä kaikkialla loistoaukot olivat kiireisiä liian monet alasti kaverit. rakasta tätä paikkaa. Sisäänkäynnin henkilökunta oli ok, mutta baarin takana oleva henkilökunta oli töykeää ja yksi henkilökunnan jäsen, joka tarkkaili paikkaa hakuvalolla, oli erittäin töykeä. Kuulin, että hän kutsui yhtä kaveria hulluksi, mikä oli erittäin töykeää. Niiden pitäisi parantaa siellä asiakaspalvelua. Menee varmasti pian uudestaan.
R
Ricardo

14-Jun-2015

Ruma henkilökunta

Töykeä henkilökunta. Sopimaton. Epäystävällinen. Pelkästään töykeää..
J
Jon

3-May-2015

Ruma henkilökunta

Tämä paikka on likainen ja haisee. Henkilökunta on erittäin töykeää. Seisoin iät ja odotin vastaanotossa ja kaveri vain katsoi minua odottaen. Pyysin sitten häneltä lippua ja hän sanoi, että jos en kysyisi mitä halusin, hän ei voinut lukea ajatuksiani. Luulin, että hyvä asiakaspalvelu tarkoitti sitä, että kysyt asiakkaalta, kuinka voit auttaa häntä?!! Vain ajan kysymys tämä paikka sulkeutuu, liian monet valitukset henkilökunnan töykeydestä.
P
Peter

1-May-2015

PALKKIOKORTTI

Ihmiset käyvät säännöllisesti tälle paikalle. Tiedän tämän, koska näen samat ihmiset aina kun menen! Heillä on myös palkintokortti; 5 käynnin jälkeen (leike joka kerta) Pääset sisään ilmaiseksi. Neuvoni on päästä sisään klo 18:30 ennen kuin sisäänpääsyhinta nousee myös torstai-iltana, jotta vältytään pitkältä sisäänpääsyn jonottamiselta, jos saavut ennen klo 18:30. Koska Lontoossa ei ole vielä pornoelokuvamökkejä, tässä paikassa on 4 hyttiä, mutta ei videoruutuja. Seinien sisällä olevat kirkkausreiät ovat erittäin kiireisiä, ja sinun on odotettava aikoja saadaksesi mökin! Jotkut kaverit suuttuvat ja toiset yrittävät hypätä edessäsi, kun mökki vapautuu. Varo konflikteja! Olen puhunut omistajien kanssa ja pyytänyt heitä sijoittamaan lisää mökkejä, mutta he sanovat, että heillä ei ole tilaa. Entä pornoelokuvan avaaminen? He eivät olleet kiinnostuneita. Joten jos haluat loistoaukkoja ja pornoa, älä tule Lontooseen!
T
Tony

9-Nov-2018

Ihmiset käyttävät harvoin loistoaukkoja. 4 mökkiä ovat usein pariskuntien käytössä

Paikka itsessään on erittäin hyvä arvo, 9 punnan sisäänpääsy sisältää juoman ja pukin. Ei todellakaan tummia alueita, paitsi yksi erittäin matala katto, tämä alue on kuitenkin pilkkopimeä. Ei varsinaista pimeää huonetta.
M
Martin

31-Mar-2016

5 videonäyttöä

Paikalla on 5 videonäyttöä, olin siellä äskettäin ja minulla oli hauskaa.
T
Tom

19-Mar-2015

OK

Se on ok paikka kokeilla, jos vierailet Lontoossa, mutta en sanoisi, että se on tavallinen hengailupaikka. Käytä ilmaisia ​​kondomeja. Siellä on sekoitus ihmisiä hiv pos neg jne. Paikka on kohtuullisen puhdas, ainoa ongelmani on henkilökunnan asenne. Voi tuntua töykeältä. Harjoittele asiakaspalvelutaitojasi, niin se on hyvä paikka.
M
Marc

17-Mar-2015

Kiva klubi

Holvi on erittäin mukava mukava klubi, suosittelen sitä kaikille, jotka etsivät puhdasta ja ystävällistä kerhoa. Ainoa ongelmani on, että siellä ei ole tarpeeksi mustia miehiä, jotka pitävät mustista miehistä..lol.. Mutta se on todella hyvä ja henkilökunta on mukavaa. Nautin alastomista öistä, joten lisää listaan ​​ja peru jotkin pukeutuneet risteilyillat :)
M
My

18-Jan-2015

Saat mitä haluat

Käyn tässä klubissa melko usein alasti iltaisin. Rehellisesti sanottuna minusta on erittäin helppoa "tavata miehiä". Paikka on täynnä, ja voit löytää sellaisia ​​tyyppejä, joista pidät. Odotettavissa on outoja hahmoja, varsinkin alasti iltoina. Sisäänpääsy halpa, säilytys ok, runsaasti kondomeja ja liukuvoidetta, ei puhdasta eikä likaista.
D
Dean

30-Dec-2014

2 irlantilaista poikaa

Minun täytyy olla eri mieltä viimeisen kirjoittajan kanssa, jolla on negatiivisia kohtia tälle baarille. Olemme olleet täällä muutaman kerran ja löysimme sen mainosten kautta, joissa kerrotaan selvästi, mikä baari on. Löysimme paikan olevan jossain määrin puhdas, se on pimeää, mutta ei pilkkopimeää, emmekä missään tapauksessa törmänneet töykeisiin ihmisiin ja henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Jos haluat pelata siellä sinua varten, mutta kaikki seksipaikat sisältävät STI:n riskin, mutta se ei ole tangon vika, kannattaa myös kysyä, ovatko ne STI-vapaita vai ennen kaikkea käyttää suojausta, joka tapauksessa sanoi vain, että id tukee baaria, koska me ovat menossa yli torstai enemmän hauskaa ja ilonpitoa lol
D
Dave

16-Nov-2014

Holvi (Hades)

Jos etsit upeaa iltaa, tämä EI ole oikea paikka sinulle. Paikka on pimeä, ahdas ja likainen. Täällä olevat miehet ovat kaikki väärää tyyppiä. Joko 80+ tai yksinkertaisesti ruma ja erittäin ylimielinen. Puhumattakaan siitä, että he ovat luultavasti saaneet kaikenlaisia ​​sairauksia useilta menneiltä kumppaneilta ja haluavat tarkoituksella tartuttaa myös sinut. Ja en liioittele. Istuin tämän vanhan miehen vieressä huolehtimassa omista asioistani, kun huomasin hänen katselevan minua todella ilkeästi. Sitten vähän myöhemmin sama mies lähestyi minua aggressiivisesti ja pakotti minut suudella häntä. Samalla kun olin kietoutunut useisiin muihin miehiin, jotka myös pakottivat minut ryyppäämään vastoin tahtoani. Pimeyden tunne on kaikkialla. Se oli täydellinen painajainen, jota en toivo kenellekään, edes pahimmalle viholliselleni. Kuuntele neuvojani ja jätä huomioimatta kaikki muut positiiviset arvostelut, se on vain propagandakuorma saada lisää ihmisiä paikalle, jotta siellä työskentelevät ihmiset voivat tehdä enemmän liiketoimintaa. Se on inhottavaa. Tämä paikka on Saatanan piilopaikka ja paikka on suljettava lopullisesti.
T
TGE

14-Dec-2014

Kaikkien mielipidettä arvostetaan

Kiitos kaikille rehellisistä mielipiteistänne. Arvostamme suuresti kaikkien kommentteja, mutta lopetamme tämän tarkasteluketjun.
C
Chan Tony

13-Dec-2014

Ehkä kokeilet GAY:tä ensi kerralla?

Anteeksi Dave, mutta kaikille on melko selvää, millainen paikka Vault on. Jos ideasi hyvästä illanviettopaikasta on cocktail Kylieä kuunnellessa, kokeile GAY Places, kuten Holvi, houkuttelee kaikenlaisia ​​miehiä. Kaikki eivät ehkä ole makuusi, mutta hatun nosto johdolle toivottaa kaikki tervetulleeksi. Henkilökohtaisesti oli aina hauskaa.
D
David

12-Dec-2014

Vastaus "Pidä poissa"

Selvitetäänkö tämä nyt? Menit tunnettuun risteilyklubiin, olit niin järkyttynyt, että istuit alas. Tämän on täytynyt tapahtua täpötäyteisessä pimeässä huoneessa, ja sitten, sinä köyhä, meidän on "pakotettu ryyppäämään vastoin tahtoasi"!! Kuulostaa hyvältä, en malta odottaa, että pääsen kuulemaan tämän fiktion seuraavan jakson.
D
Dave

3-Oct-2014

Vastaus viestiin "Pidä poissa"

Mikä roskakuorma!!! Se on seksiklubi, näen henkilökunnan siivoavan, enkä ole koskaan nähnyt "ruumiita" ryömivän käytävillä. Olen varma, että iltapäiväteetanssi sopisi sinulle paljon paremmin!
J
Jake

4-Oct-2014

Jos et pidä siitä, älä mene

Olen samaa mieltä Daven kanssa. Tämä on täysi risteilybaari. Ei asennetta ja yleensä ystävällinen paikka. Tiedät mitä olet menossa ennen kuin saavut ovelle. Jos et pidä siitä, älä mene!
M
Mike

27-Sep-2014

Paras Lontoossa

Puhdasta, mukavaa musiikkia, erittäin kiireinen, että et voi kävellä leikkaamatta jonkun jalkoja (etenkin sunnuntai-iltapäivän alusvaatejuhlissa), henkilökunta on erittäin ystävällistä paitsi laiha mustatukkainen kaveri, joka käyttää laseja. Paikalla on outo haju (miellyttävällä tavalla) Luulen, että se johtuu jatkuvasta seksistä, joka ilmeisesti stressaa wc: tä. Teeskentelevästä tyypistä, joka istuu ja tarkkailee, mutta ei tee mitään, lihoisiin nuoriin miehiin, jotka ovat valmiita toimintaan, sinne menee kaikenlaisia ​​miehiä (joitakin ärsyttäviä vanhoja miehiä). Siellä on 4 yksityistä koppia, joissa kirkkausaukot ovat koko ajan kiireisiä, ja viisi muuta huonetta, jotka eivät ole niin yksityisiä. Syyskuusta 2014 lähtien sisäänpääsy päiväristeilyille on 7 puntaa ja yöristeilyille 8 puntaa. Silti erittäin hyvä hinta-laatusuhde! Avain hauskanpitoon tässä seurassa on hyväksyä se tosiasia, että se on risteilyklubi, eivätkä kaikki ole sinun kuppisi teetä.
S
Stud

27-Aug-2014

Todella hauska paikka

Kävin keskiviikkoiltana, alusvaatejuhlissa, paljon kuumia miehiä. Paljon tilaa leikkiä, ryhmät muodostuvat spontaanisti, ei asennetta yleensä. Töykeä skotlantilainen kaveri ei ole enää siellä, mutta henkilökunta on myös söpöä, hymyilevää ja hauskaa! Palaa varmasti!
W
Wolfie

10-Dec-2013

Pysy poissa!

Minusta tuntui kuin olisin kuljetettu HELVETIN holviin täynnä ruumiita, jotka ryömivät pimeissä käytävissä ja kulmissa. Paikka on hyvin tumma, pieni ilman yksityisyyttä edes hyttien sisällä. Se haisee todella pahalle. Menin sinne 5 minuutiksi sai minut arvostamaan elämääni ja terveyttäni niin paljon ja olemaan ikuisesti kiitollinen elämässäni tekemistäni tietoisista valinnoista. Olen ylpeä homomies ja tunnen vahvasti, että en kuulu tähän dekadenttiseen mätä alamaailmaan.
D
Dick

17-Feb-2016

Dekadentti mätä alamaailma.

Yhden miehen liha (ahem) on toisen myrkkyä. Satun rakastamaan paikkaa. Minun versioni siitä, millainen taivas olisi, jos sellainen paikka olisi.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.