Viestikenttä

Amsterdamin homohieronta

Amsterdamin homohieronta

ONEstudio
Huomenna: alaston jooga miehille - Joka torstai
Sijainti-kuvake

Barcelonaplein, 137, Amsterdam, Alankomaat

3.1
Yleisön ikäraja

Perustuu 21 ääntä

ONEstudio on jooga- ja hierontastudio Amsterdamissa KNSM-saarella.

Franscis Trepelsin viikoittaiset tunnit koostuvat nude-joogasta ja orgasmista joogasta sekä yksilöllisistä tantrahieronnoista ja seksologisesta vartalotyöstä, jotka kaikki on varattavissa ja järjestettävissä etukäteen.

Studio pystyy myös järjestämään päivätyöpajoja seksuaalisesta paranemisesta, mieheltä miehelle hieronnasta, lantionpohjan irrotushieronnasta, mukaan lukien eturauhasen ja Cashmere Tantra -hieronnasta henkilökohtaisiin tarpeisiisi, sekä järjestää talvi- ja kesäretriittejä Espanjassa, Amsterdamissa, Singaporessa, ja Bali.

Ajanvaraukset ovat usein rajallisia ja kiireisiä, joten kannattaa ottaa yhteyttä ONEstudioon mahdollisimman aikaisessa vaiheessa pettymysten välttämiseksi, sillä Franscis toimii yksinpalveluksessa.

 

 

Lähin asema: Raitiolinja 7 tai bussi 65 tai 43

Ominaisuudet:
Ilmainen wifi
Viestikenttä
Hieronta - soitto
Yksityiset suihkutilat

Arkisin: klo 10-10

Viikonloppu: la - 11-11, su - suljettu

Viimeksi päivitetty: 8-Feb-2024

RUST.
Sijainti-kuvake

Pieter Jacobszstraat 23, 1012 HL Amsterdam, Alankomaat, Amsterdam, Alankomaat

Näytä kartalla
RUST eli hollanniksi lepoa, rauhaa ja seesteisyyttä on laadukas homoystävällinen hierontapalvelu, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. RUST tarjoaa vain rentoutushierontaa, syväkudos- ja muita hyvinvointihierontahoitoja, lisäpalveluita ei tarjota. Tämä on täysin ammattimainen hierontapalvelu. Tarjolla on myös laaja valikoima kuorintapaketteja sekä hotstone- ja urheiluhierontaa. Aikoja voi varata helposti netistä heidän nettisivuiltaan sekä katsoa heidän täyden valikoimansa hoitoja ja hintoja, tai voit tiedustella Whatsapp-viestillä. Ne ovat myös avoinna seitsemänä päivänä viikossa.

Ma:12:00 - 20:00

Ti:12:00 - 20:00

Ke:12:00 - 20:00

To:12:00 - 20:00

Pe:10:00 - 20:00

La:10:00 - 20:00

aurinko:10:00 - 18:00

Viimeksi päivitetty: 15-Dec-2023

Slaunge
Sijainti-kuvake

Ecuplein, Amsterdam, Alankomaat

Näytä kartalla
3.6
Yleisön ikäraja

Perustuu 54 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

Omistajan kuvaus: Miesten välinen hieronta 'de Slaunge' (vuodesta 2006) on ylellinen ja hienostunut miesten hierontahuone Amsterdamissa vain vaativille miehille. Tarjoan erilaisia ​​rentouttavia hierontoja. Tarkoitukseni on antaa miesten nauttia taas miehyydestään erilaisilla tekniikoilla.

Yhteyden muodostaminen hierojaan ja energiasi uudelleen löytäminen. Hieronnan pohjana käytetään kalifornialaista Esalen-tekniikkaa. Haluttaessa täydennettynä Tantralla. Erikoisalani on eturauhasen stimulaatio. Löydä sisäinen orgasmi ja täydellisen kosketuksen aistillinen kokemus.

Pettymysten välttämiseksi lue lisätietoja verkkosivustoltani. Sijainti: ± 30 min. Amsterdamin keskustasta, ± 15 min. lentokentältä. Jos etsit seksuaalista hierontaa "onnellisella lopulla", saanen kunnioittavasti ehdottaa, että etsit muualta saavuttaaksesi sen.

Ominaisuudet:
Ilmainen wifi
Viestikenttä
Höyrysauna

Arkisin: 12-00

Viikonloppu: 12-00

Viimeksi päivitetty: 27-Nov-2023

Booyah Bodywork
Sijainti-kuvake

1058 AA, Amsterdam, Pohjois-Hollanti, Alankomaat, Amsterdam, Alankomaat

Näytä kartalla

Booyah Bodywork on sertifioidun hierojan Greg Coppolettan hierontaterapiapalvelu miehille. Hän tarjoaa tantrista, eroottista, ruotsalaista ja thaimaalaista joogahierontaa studiossaan tai asiakkaiden omissa tiloissa. 

Gregin hierontapalvelut saavat asiakkaat virkeäksi ja virkistyneeksi ylellisen hemmottelukokemuksen jälkeen. Hierontahoitojen hinnat alkaen 100 €/tunti. 

Arkipäivä: ma-to: 5 - 11

Viikonloppu: pe-su: 9–11

Viimeksi päivitetty: 16-Oct-2023

Massage at Masseur Paul
Sijainti-kuvake

Krom Boomssloot, 1011 GS Amsterdam, Alankomaat, Amsterdam, Alankomaat

Näytä kartalla
4
Yleisön ikäraja

Perustuu 1 ääntä

Massage at Masseur Paul tarjoaa terapeuttisia hierontapalveluita Amsterdamissa.

Masseur Paul toteuttaa nämä homoystävälliset hierontapalvelut, jotka on räätälöity vastaamaan jokaisen asiakkaan tarpeita. Jokaisella istunnolla asiakkaat saavat terapeuttisen hierontapalvelun, joka koostuu yhdistelmästä hierontatekniikoita urheiluhieronnasta triggerpisteeseen ja akupainantaan. 
Hinnat alkaen 80 €.

Arkisin: 10–9

Viikonloppu: Suljettu

Viimeksi päivitetty: 15-Feb-2024

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.