Amsterdamin homokartta

Amsterdamin homokartta

Interaktiivinen Amsterdamin homokartttamme. Voit paikantaa tapahtumapaikan, suodattaa hakusi ja saada tarkempia tietoja tapahtumapaikasta.

Paikkatyypin kuvake
Hotellit

Paikkatyypin kuvake
bar

Paikkatyypin kuvake
tanssi klubi

Paikkatyypin kuvake
Risteilyklubi

Paikkatyypin kuvake
syöminen

Paikkatyypin kuvake
Sauna

Paikkatyypin kuvake
Kaikki muu

Paikkatyypin kuvake
Kauppa

Paikkatyypin kuvake
Viestikenttä

Paikkatyypin kuvake
Baarit Lesbo

Paikkatyypin kuvake
show

Paikkatyypin kuvake
ravintola

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Hotellin pikahaku

W Hotel Amsterdam

W Amsterdam

W Amsterdam on homoystävällinen luksushotelli Amsterdamin vanhassa keskustassa Alankomaissa. Kahdessa monumentaalisessa rakennuksessa, entisessä puhelinkeskuksessa ja pankissa sijaitseva W Amsterdam tarjoaa kiehtovan design-yhdistelmän hollantilaista perintöä ja nykyaikaista tyyliä kaupungin keskustassa, aivan Dam-aukion tuntumassa, josta pääsee helposti vilkkaaseen yöelämään, ruokailuun ja ostosmahdollisuuksiin. ja muotimaailmassa. Kun olet valinnut kadun puolen asuaksesi (W Bank tai W Exchange), voit odottaa ylellisiä nykyaikaisia ​​huoneita ja suuremman budjetin omaaville ylellisiä sviittejä, joista on näköala atriumiin, kaupunkiin, palatsille tai kanavalle. Mukavuuksiin kuuluvat ylelliset Bliss SPA -kylpytuotteet kaikille W-hotellin vieraille, ylelliset vuodevaatteet, ilmastointi, ilmainen wifi, sadesuihku, langattomat kaiuttimet ja 24h-ruokailu huoneessa ja mitä muuta saatat tarvita pyynnöstä. WOW loft -sviiteissä on jopa oma olohuone, useita kylpyhuoneita ja omat pyöreät vuoteet! Hemmottele kohderavintoloista The Duchess, Michelin-tähdellä palkittu ravintola Mr Porterin ainutlaatuisessa ympäristössä. Se yhdistää taidokkaasti modernin pihviravintolan arvostuksen tyylikkään loungen vilinään. Maistele talon omia maisemia katolla sijaitsevassa W Loungessa, josta on näkymät Kuninkaanlinnalle ja kaupungin valoille. W Amsterdamissa on myös huippumoderni kuntokeskus ja AWAY Spa, joissa voit rentoutua täydellisesti, ja se palvelee myös liiketapaamisia ja häitä. Katso lisätietoja, tiedustelut ja varaukset virallisilla verkkosivuilla.

Mitä tänään

Homo Amsterdam Tapahtumat