Viestikenttä

Barcelonan homohieronta

Tarvitsetko espanjalaisen mieshierojan hoitoa? Katso nämä homohierontapalvelun tarjoajat Barcelonassa.

Tarkista myös luettelo Barcelonan homosaunoista, joista osa tarjoaa hierontapalveluita.

Barcelonan homohieronta

Shada Masajes
Sijainti-kuvake

Carrer de Muntaner 196/200 6 1, Barcelona, Espanja

Näytä kartalla
4.2
Yleisön ikäraja

Perustuu 35 ääntä

Shada Masajes on eroottinen hierontakeskus Barcelonassa, Espanjassa. Tämä on oikea paikka, jos haluat irrottautua päivittäisestä stressistä keskittymällä nautintoon, aistillisuuteen ja erotiikkaan. Valitse useista hyvin koulutetuista, lihaksikkaasta ja kuumahieronnasta, joilla jokaisella on omat innovatiiviset tekniikansa ja laaja kokemus tantrisista hieronnoista. Hoitoihin kuuluvat öljyhieronta, kehosta kehoon kohdistuva hieronta, tantrahieronta sekä suihkut hierojan kanssa. Erityistoiveita voidaan helpottaa. Vieraile Shada Masajesin ylellisissä tiloissa Barcelonan gayborhood Eixamplessa tai varaa hieronta huoneistoosi tai hotellihuoneeseesi. Lisätietoja varauksista ja hinnoista heidän verkkosivuillaan.

Lähin asema: Sairaalan klinikka / Diagonal

Ominaisuudet:
kehosta kehoon
Viestikenttä
öljy
outcall
Suihkut
tantran

Viimeksi päivitetty: 3-Mar-2024

Under Pressure Massage Barcelona
Sijainti-kuvake

Ronda Universitat 7, 5-1, Barcelona, Espanja

Näytä kartalla
4.1
Yleisön ikäraja

Perustuu 61 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

5 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

5 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

5 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

5 Tähtien Voittaja

Under Pressure Massage Barcelona ei ole mikä tahansa hierontahuone. Se on avattu 9 vuotta Barcelonassa, ja se on paratiisi syvälle rentoutumiselle, elvyttäville hoidoille ja ripaus ranskalaista tunnelmaa.

Julian, tuo yli 15 vuoden kokemus ja asiantuntemus, hiottu arvostetuissa hierontakouluissa Ranskassa ja Thaimaassa ja tunnetuilta hierontamestareilta. Hän yhdistää perinteiset tekniikat moderniin kosketukseen tarjoten erilaisia ​​syväkudoksia, rentouttavia tai räätälöityjä hierontoja.

Etsitkö jotain uutta? Huhtikuusta 2024 alkaen Julien lisää eksklusiivisia rituaaleja menuun! Yhdistä sisäiseen rauhaasi alkaen thaimaalaisen jalkahieronnan rituaalista ja aromaterapiasta.

Julien välittää sinusta ja planeettasta. Hänen hierontahuoneensa toimii uusiutuvalla energialla, käyttää luonnonöljyjä ja tukee paikallisia pieniä yrityksiä.

Olitpa paikallinen, ulkomaalainen tai vain Barcelonassa vieraileva, Julien toivottaa sinut tervetulleeksi avosylin (ja taitavilla käsillä!) Käy katsomassa hänen helppoa online-selvityssivuaan 24/7.

Englanti, ranska, espanja, katalaani puhuttu.

Lähin asema: Catalunya ja Universitat

Ominaisuudet:
Viestikenttä
studio
ammattimainen hieronta
eteeriset öljyt

Arkisin: vain sopimuksen mukaan

Viikonloppu: vain sopimuksen mukaan

Viimeksi päivitetty: 13-Feb-2024

Barcelona Special Gay Massage
Sijainti-kuvake

Gran Via de les Corts Catalanes , Barcelona, Espanja

Näytä kartalla
3.8
Yleisön ikäraja

Perustuu 10 ääntä

Riki on korkeasti koulutettu homohierontaterapeutti, jolla on 9 vuoden kokemus tantrista, terapeuttisesta ja filippiiniläisestä hilot-tekniikasta, jonka hän on tuonut mukanaan Barcelonaan Etelä-Aasian perinnöstään.

Palveluihin kuuluvat tantrahieronta ja chiro-hieronta, syväkudos, lomi lomi, thai-hieronta, akupainanta, urheiluhieronta ja paljon muuta.

Rikillä on oma studio vain 5 minuutin päässä läheisestä homoelämästä ja Plaza Espanasta. Varaukset soita tai lähetä sähköpostia.

Ominaisuudet:
Viestikenttä
studio
erilaisia ​​palveluita

Arkisin: klo 10-9

Viikonloppu: klo 10-9

Viimeksi päivitetty: 1-Mar-2024

Eugenio Massage
Sijainti-kuvake

Calle Trafalgar Eixamplessa, Barcelona, Espanja

Näytä kartalla
4.7
Yleisön ikäraja

Perustuu 89 ääntä

Eugenio Massage tarjoaa sekä in-call- että out-call-hierontaa miehille miehille, ja se on erittäin tervetullut LGBTQ+-matkailijoille. Viihtyisä studio sijaitsee Barcelonan sydämessä, mutta jos haluat mieluummin hieronnan kotonasi tai hotellissa, joka voidaan myös järjestää.

Yksityisessä studiossaan Eugenio käyttää korkealaatuisia hierontaöljyjä ja kylpylälaatuista hierontapöytää, jossa on tarjolla erilaisia ​​hoitoja. Hieronnat räätälöidään sinun tarpeidesi mukaan.

 

Ominaisuudet:
Viestikenttä
Hieronta - soitto
Suihkut

Arkisin: klo 10-10

Viikonloppu: klo 10-10

Viimeksi päivitetty: 24-Jan-2024

Gay Massage in Barcelona
Sijainti-kuvake

Pl. del Poeta Boscà, 1, Barcelona, Espanja

2.5
Yleisön ikäraja

Perustuu 2 ääntä

----Edu on ammattimainen ja sertifioitu homohierontaterapeutti Barcelonassa. Sertifikaatit Yhdysvalloista ja Espanjasta ja yli XNUMX vuoden kokemus korityöstä. Monien vuosien ajan hän on opiskellut tantrisia ja eroottisia kehon elementtejä ja sisällyttänyt elementit kehoonsa. Tuloksena on kokemus, joka on sekä mieltä räjäyttävä että rentouttava.

Sijaitsee Barcelonetan naapurustossa, lähellä rantaa ja kivenheiton päässä keltaisen linjan metroasemalta. Edu toivottaa kaikki rodut, ikäiset ja vartalotyypit tervetulleeksi harjoitteluunsa, ja hänellä on yksityinen, hiljainen ja kätevä tila, jossa käytetään ammattimaista hierontapöytää, allergiatestattuja voiteita, kynttilöitä ja musiikkia. Käytettävissä on suihkutilat sekä puhtaat pyyhkeet ja liinavaatteet jokaista istuntoa varten.

Ota yhteyttä Edun nettisivujen tai whatsappin kautta tapaamista varten.

 

Lähin asema: Barcelonan metro

Ominaisuudet:
Hieronta - soitto
Suihkut

Arkisin: klo 9-11

Viikonloppu: klo 9-11

Viimeksi päivitetty: 29-Feb-2024

Best Massage Barcelona
Sijainti-kuvake

Carrer Padilla 266, Barcelona, Espanja

Näytä kartalla
3.5
Yleisön ikäraja

Perustuu 19 ääntä

Ammattimainen hierontapalvelu Maxilta, sertifioidulta italialaiselta hierojalta, joka on syväkudoshieronnan ja myofascial Release -asiantuntija.

Max toivottaa tervetulleeksi sekä mies- että naisasiakkaat. Hoidot tehdään hänen yksityisessä studiossaan. Jos sinulla on selkäkipuja, niskakipua tai iskias, Max voi sulattaa solmujasi ja saada sinut tuntemaan olosi virkeäksi.

Ominaisuudet:
Viestikenttä
Yksityiset suihkutilat

Viimeksi päivitetty: 19-Feb-2024

Healing Hands BCN
Sijainti-kuvake

Carrer Del Doctor Dou, 08001 Barcelona, ​​Barcelona, ​​Espanja, Barcelona, Espanja

Näytä kartalla

Healing Hands tarjoaa valikoiman hierontahoitoja Barcelonassa. Ivan johtaa tätä LGBTQ-ystävällistä hierontapaikkaa, joka tarjoaa asiakkaille syväkudoshierontaa, rentouttavaa hierontaa, parantavaa hierontaa, urheiluhierontaa tai osteopatiaa 60–90 minuutin ajan, mikä auttaa lievittämään asiakkaiden lihasten tuskallista jännitystä.

Arkisin: klo 9-10

Viikonloppu: la: 9-8; Su: klo 9-2

Viimeksi päivitetty: 13-Sep-2023

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.