Barcelonan homokartta

Barcelonan homokartta

Interaktiivinen Barcelonan homokarttamme. Voit paikantaa tapahtumapaikan, suodattaa hakusi ja saada tarkempia tietoja tapahtumapaikasta.

Paikkatyypin kuvake
Hotellit

Paikkatyypin kuvake
Risteilyklubi

Paikkatyypin kuvake
tanssi klubi

Paikkatyypin kuvake
Sauna

Paikkatyypin kuvake
bar

Paikkatyypin kuvake
Ranta

Paikkatyypin kuvake
Kunto

Paikkatyypin kuvake
Kauppa

Paikkatyypin kuvake
Viestikenttä

Paikkatyypin kuvake
syöminen

Paikkatyypin kuvake
Kaikki muu

Paikkatyypin kuvake
Baarit Lesbo

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Hotellin pikahaku

Axel Hotel Barcelona

Axel Hotel Barcelona

Axel Hotels on LGBTIQ+ -yhteisöön keskittyvä hotelliketju. Mutta ennen kaikkea he ovat luoneet vapaan ja suvaitsevaisen yhteiskunnan, jossa monimuotoisuutta ja kunnioitusta arvostetaan ja kaikki ovat yhtä tervetulleita sukupuoli-identiteettiään ja ilmaisujaan rajoittamatta. Axel ei halua määritellä Axel Hotelsia homoystävällisiksi, joten he ottavat käyttöön uuden termin: hetero-friendly.Axel Hotel Barcelona sijaitsee Gayxamplessa, Barcelonan homoelämän sydämessä. 101 huoneessa yhdistyvät modernistan sisustuksen ripaus Välimeren lämpöön ja eleganssiin. Axel Hotel Barcelonan tiloista tulee kaupungin heteroystävällisen ja trendikkään yleisön urbaani kohtauspaikka. Muotoilun pääkonsepti, nykyisyys ja tulevaisuus, paljastuvat kauniista julkisivusta sisustuksen pieniin sisustusyksityiskohtiin. Historia ja muotoilu yhdistyvät Barcelonan identtisen modernistisen tyylin ja nykyaikaisen eurooppalaisen designin materiaaleihin. Anna aistisi kokea Sky Barsissa, kattoterassibaarissa, josta on upeat näkymät Eixamplen alueelle, tai seitsemännen kerroksen sisätiloihin. plus terassi. Sky Bar on toinen tyylikäs paikka, jossa voit tuntea viileitä uria ja nauttia Barcelonan yöelämästä tähtien alla kesäöinä. Hektisen päivän tai stressaavan viikon jälkeen anna itsellesi nautinnollinen herkku urbaani kylpyläkokemuksella hyvinvointi- ja kuntoilutilassamme. Vieraile hotellin verkkosivuilla saadaksesi lisätietoja, tutustu myös hotellien Youtube-kanavaan saadaksesi lisätietoa brändistä ja kiinteistöstä.
Nobu Hotel Barcelona

Nobu Hotel Barcelona

Nobu Hotel Barcelona on erittäin ylellinen gay-ystävällinen hotelli, joka tarjoaa ylellistä elämäntapaelämystä aidosti katalonialaisessa naapurustossa, tyylikästä ja tilavaa majoitusta, elegantin kylpylän ja kuntosalin. 259 tyylikästä huonetta, mukaan lukien 43 tyylikästä sviittiä, yhdistävät vaivattomasti japanilaista minimalismia luonnollisiin sävyihin ja orgaanisiin materiaaleihin luoden kodinomaisen tunnelman. Tilavissa kylpyhuoneissa on sadesuihkut ja Natura Bisse -kylpytuotteet, ja panoraamaikkunat tarjoavat vertaansa vailla olevat näkymät kaupunkiin ja merelle. Maailmankuulu Nobu-ravintola sijaitsee 23. kerroksessa ja tarjoaa vertaansa vailla olevat näkymät Barcelonan horisonttiin Välimerelle. Uusi Nobu Rooftop on myös 24. kerroksessa, jossa paikalliset ja vieraat voivat nauttia cocktailin ja välipaloja henkeäsalpaavimpien Barcelonan näkymien äärellä koko kaupungissa, joka on lajissaan koko Barcelonan korkein. Katolla on myös kattouima-allas! Aulan tasolla Kozaraand-terassi tarjoaa rentoa ruokailua ja kevyitä välipaloja Nobu-tyylillä ja Lobby Corner -terassi on kahvi- ja työskentelytila. Nobu Hotel Barcelonan Nobu Spa tarjoaa rauhoittavan, rauhallisen tilan, joka on suunniteltu hemmottelemaan kehoasi, helpottamaan mieltäsi ja uudistamaan henkeäsi. Tarjolla on kolme kylpylähoitohuonetta, sauna, höyrysauna sekä kuumat ja kylmät pulahdusaltaat tai virkistyy kuntokeskuksessa uusimmilla Technogym-laitteilla. Varaa suoraan Nobu Hotel Barcelonasta, niin saat eksklusiivisia myöhäisiä uloskirjautumisia, päivityksiä ja tervetuliaisjuomia ulkona sekä muita tarjouksia ja etuja heidän kesätarjouksiinsa osana Barcelonan piirifestivaaleja.

Mitä tänään

Homo Barcelona Tapahtumat