Ni-Chomen homokohtaus

Gay-opas Ni-Chomeen, Shinjukun

Tutustu Tokion ikoniseen homoalueeseen

Tokio on äärimmäisyyksien kaupunki; eikä kaupungin homoalue - Ni-Chome - ole poikkeus. Maailman korkein homobaarejen pitoisuus; Ni-Chome on alue Shinjukun alueella, joka tunnetaan yhtenä Tokion äänekkäimmistä ja ruuhkaisimmista osastoista.

Alue nousi homokulttuurin keskukseksi Yhdysvaltojen miehittämän Japanin toisen maailmansodan jälkeen. Tokion punaisten lyhtyjen alueiden sulkeminen vaikutti Ni-Chomen gay-skenen syntymiseen. Useita homobaareja avattiin julkisesti 1950-luvulla, ja jo vuonna 1948 mainittiin Shinjukun homoteeshop.

20-luvun lopulla Ni-Chomen identiteetti homoalueena kasvoi, kun se isännöi useita merkittäviä tapahtumia, jotka edesauttoivat LGBT-oikeuksien edistämistä Japanissa, mukaan lukien homomiehille tarkoitetun neuvontahuoneen avaaminen, ensimmäinen AIDS Kynttilänvalo, Tokion ensimmäinen kansainvälinen lesbo- ja homoelokuvafestivaali ja Japanin ensimmäinen pride-kulkue vuonna 1994, ja nykyään Ni-Chome on edelleen symboli kasvavasta kunnioituksesta LGBT-ihmisiä kohtaan Japanissa.

Nyt siellä on useita homoklubeja, baareja, risteilypaikkoja ja aikuisten kauppoja; Ni-Chomen homomaailma on yhtä monipuolinen ja jännittävä kuin mikä tahansa muu päiväalue, ja erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet muualle Tokioon tekevät siitä ehdottomasti väistämättömän kohteen kaikille homomatkailijoille.

Ni-Chomen homokohtaus

Gay-hotellit Ni-Chome

Kun on kyse Ni-Chomessa tai sen lähellä yöpymisestä, sijainti ratkaisee kaiken. Ni-Chomesta niin suosittujen paikkojen luonne tarkoittaa, että matkustajat voivat odottaa muutaman myöhäisen yön tutustuessaan tähän alueeseen, joten lähistöllä on oltava homoystävällinen majoituspaikka.

Vain muutaman minuutin päässä Ni-Chomen homo-yöelämän sydämestä on APA Shinjuku-Gyoemmae Hotel. Hotelli, jossa on oma ravintola ja kylpylä, on myös vain muutaman minuutin päässä 24 Kaikan Shinjuku -gay-saunasta. APA Shinjuku-Gyoemmae Hotel on homoystävällinen ja jatkuvasti suosittu valinta LGBT-matkailijoiden keskuudessa.

Nimetty ja sijaitsee hiljattain rakennetussa kerrostalossa Gracery Shinjuku; Gracery Shinjuku -hotelli tarjoaa käteviä ja kompakteja huoneita erittäin edulliseen hintaan. Hotellissa on oma kahvila terassilla, mutta Shinjukun ja Kabukin punaisten lyhtyjen lähialueilla on lukuisia ruokailu- ja juomamahdollisuuksia. Gracery Shinjuku on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Ni-Chomesin kukoistavasta homoyöelämästä.

Matkustajille, jotka haluavat kokea Ni-Chomen lisäylellisyydessä; the Park Hyatt Tokio voi olla täydellinen valinta. Park Hyatt sijaitsee 14-kerroksisen Shinjuku Park Towerin ylimmässä 52 kerroksessa ja tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät Tokion horisonttiin ja Fuji-vuorelle. Valikoima alkuperäisiä taideteoksia koristaa ylellisesti sisustettuja huoneita, ja asiakkaat voivat hyödyntää 24h-kuntosalia ja uima-allasta.

Ni-Chomen homokohtaus

Gay-baareja ja klubeja Ni-Chomessa

Ni-Chomen homoelämän yöelämä on suuri osa sitä, mikä tekee kaupunginosasta kuuluisan kaikkialla Japanissa. Ni-Chomen kaupunginosan melu ja värit yöllä voivat olla aluksi ylivoimaisia, mutta alue on runsas homobaarejen, klubien ja juhlien keskus.

Yksi Ni-Chomen suurimmista ja huomattavimmista klubeista on AiiSOTOPE Lounge; homo Tokiossa katkottua kahdelle tanssilattialle. Klubilla järjestetään erilaisia ​​homojuhlia ja teemailtoja, mukaan lukien drag-esityksiä, mikä sallii risteilyt, mutta aikataulut muuttuvat viikoittain, joten tarkista mitä tapahtuu ennen osallistumista. Klubi on vain 3 minuutin kävelymatkan päässä lähimmältä rautatieasemalta ja on avoinna myöhään useimpina iltoina.

Usein mukana maailmankuulujen DJ:iden ja artistien esityksiä; VITA Tokiossa järjestetään myös monia kaupungin suosituimpia homoiltoja ja juhlia. Klubi, joka järjestää jopa satunnaisia ​​allasjuhlia, on pakollinen vierailu Ni-Chomen homomatkailijoille.

Jos etsit naista juoksevaa, osallistavaa ja monipuolista kerhokokemusta Waifu on sinulle. Aloitettiin tavoitteena tuoda Tokion LGBT-väestö yhteen tilaan; Waifu soittaa housea ja teknoa sekä paikallisten DJ:n ja artistien esityksiä. Tulevista tapahtumista tiedotetaan Waifun Facebook-sivulla.

Ni-Chomen homokohtaus

Ruokaa ja juomaa Ni-Chomessa

Monet ravintoloista, baareista ja kahviloista, jotka antavat Ni-Chomen homoelämälle sen vilkkaan luonteen, ovat LGBT-ihmisten johtamia ja suosimia. Alue tarjoaa erilaisia ​​ruokia ja ruokailuelämyksiä, jotka innostavat kaikkia matkailijoita.

Alamas kahvila sijaitsee Ni-Chomen kaupunginosan keskustassa ja on vilkas ja vilkas kokoontumispaikka monille alueen asukkaille. Alueen homoväestön keskuudessa suosittu Alamas Cafe tarjoaa erinomaisen valikoiman ruokia, juomia ja jälkiruokia sekä live-DJ:n musiikkia.

Varmista, että tarkistat LGBT-ystävälliset ja järjestävät tapahtumapaikat ennen kuin suuntaat Ni-Chomeen varmistaaksesi, että tuet paikallista LGBT-yhteisöä ja koet todellista Ni-Chome-elämää.

Ni-Chomen homokohtaus

Gay-saunat Ni-Chomessa

Ni-Chomen homoskene liittyy erottamattomasti seksityöhön ja seksiteollisuuteen. Alueen historia punaisten lyhtyjen alueena ennen sen kehittymistä laajemmaksi homokyläksi on edelleen vallitsevaa useiden homosaunojen ja risteilykohteiden kautta.

Vaatii tittelinsä Tokion suurimmaksi homoristeilypaikaksi; 24 Kaikan on valtava 8-kerroksinen sauna, jossa on kuivasauna, höyrysauna, poreallas, solarium, videohuone ja omat hytit. Katolla on myös aurinkooleskelualue ja pulahdusallas, ja vaikka yksityisiä mökkejä on saatavilla, ne ovat kalliita, mikä tarkoittaa, että suurin osa toiminnasta tapahtuu saunan yhteisissä tiloissa.

Taajuuden toisessa päässä on Jin-Ya; pienimuotoinen sauna, joka on suurelta osin suosittu ulkomaisten matkailijoiden ja matkailijoiden kanssa hauskanpitoa etsivien paikallisten keskuudessa. Jin-Yalla on valikoima tiloja ja tiloja, mukaan lukien 4 yhteistä leikkipaikkaa, jotka ovat yleensä erittäin kiireisiä öisin. Muita palveluja ovat alaston kattoterassi ja yhteiset kylpylät.

Ni-Chomen homokohtaus

Ni-Chome – nähtävää ja tehtävää

Ni-Chome on yhtä eklektinen ja jännittävä kuin mikä tahansa muu Tokion kaupunginosa, ja kaupungin leikkisä ja kekseliäs viehätys jatkuu Ni-Chomen homoelämän kautta.

Yksi Ni-Chomen alueen suosituimmista nähtävyyksistä on kuuluisa Shinjukun robottiravintola. Robot-ravintolan rakentamisen kerrotaan maksaneen omistajalle 100 miljoonaa dollaria, ja se on ollut jatkuva hitti niin paikallisten kuin turistienkin keskuudessa. Sen kuulee, että vierailijat voivat nauttia robottien tarjoamasta tuoreesta ruoasta live-bändin soinnussa, joka myös koostuu pelkästään roboteista.

Jos itse navigointi toisinaan huimaavalla Ni-Chomen alueella on liian suuri saavutus, tarjolla on myös yö- ja päiväretkiä, joiden avulla vierailijat voivat kokea kaiken alueen tarjonnan paikallisen Ni-Chomen asukkaan intohimoisen ohjauksen alaisena. . Yksi tällainen kiertue on Handsome Boys, japanilais-amerikkalainen kiertueryhmä, joka on erikoistunut houkuttelevien kaverien tarjoamiin eloisiin ja jännittäviin yöelämän retkiin.

 

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Tokiossa

Selaa valikoimaa Tokion retkiä kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Tokio matkaasi vartenHanki opas