Oslo

Homoopas Osloon

Oslo on erittäin vieraanvarainen homomatkailijoille

Oslo on Norjan pääkaupunki. Se ohitti hiljattain Lontoon ja nousi yhdeksi Euroopan viiden kalleimman kaupungin joukosta. Oslo on erittäin kulttuurinen kaupunki, jolla on pitkä historia. Elintaso on korkea. Kaupunki on täynnä museoita.

Koska Oslo on niin homoystävällinen, useimmat baarit ja klubit ovat sekalaisia. Näet monia LGBT+-ihmisiä suorassa baarissa ja julkiset kiintymysosoitukset aiheuttavat harvoin yhtä paljon kuin pelkkä katse. Norjalaiset ovat liian kiireisiä ollakseen rikkaita ollakseen homofobisia.

Gay Oslo · Hotellit

Bygdøyn niemimaa

Löydät useimmat Oslon museot Bygdøyn niemimaalta, mukaan lukien Viikinkilaivamuseo. Bygdøy on asuinalue. Löydät myös monia polkuja ja rantoja tutkittavaksi. Sitä pidetään Oslon muodikkaimpana osana. Bygdøyllä on myös Oslon kalleimmat asuntojen hinnat. Löydät erittäin hienoja ominaisuuksia. Se on loistava paikka kävellä ja ihailla. Ihanteellinen paikka aloittaa Oslon seikkailu.

Gay Oslo · Hotellit

Gay-baareja Oslossa

Oslossa ei ole suurta homoelämää, mutta siellä on joitain kunnollisia paikkoja tutkia. Norja on sosiaalisesti liberaali maa ja homoseksuaalisuus on laajalti hyväksytty. Suurin osa Oslon homobaareista ja klubeista löytyy kaupungin keskustasta.

Lontoon pubi on kaupungin suurin homobaari ja -klubi. Sitä on jatkunut yli kolmekymmentä vuotta. Avoinna klo 3-3 viikon jokaisena päivänä, se on hyvä paikka aloittaa homoiltasi Oslossa. Se on - kuten nimestä voi päätellä - mallina brittiläisistä pubeista. Elsker ja Cesar baari ja myös hauskoja homobaareja tutkittavaksi.

Oslo

Gay Cruising Oslossa

Jos haluat pelata vähän kovemmin, SLM Oslo on Oslon tärkein homoristeilyklubi. Se on avoinna viikon jokaisena päivänä klo 11 alkaen varhaisiin tunteihin. Tarkista heidän verkkosivuiltaan, mitä teematapahtumia on tarjolla. Teemailtoina sinun on käytettävä asianmukaista asua. Risteile pimeissä huoneissa ja leikkialueilla ja löydä itsellesi mukava viikinki, jonka kanssa leikkiä.

Oslossa on yksi homosauna. Saunahuset Hercules, olla tarkka. Se on iso sauna, joka jakautuu neljään kerrokseen. Kuten useimmissa homosaunoissa, se riippuu siitä, mihin aikaan menet. Se voi olla hiljaista, mutta siitä voi tulla paljon vilkkaampaa Priden aikana tai viikonloppuisin.

Gay Pride Oslossa

Gay Pride järjestetään yleensä Oslossa kesäkuun aikana. Se on kymmenen päivän festivaali, jossa on paraati, live-tapahtumia, klubiiltoja ja paljon toimintaa. Ohjelma vaihtuu vuosittain. Siitä saa aina hyvän juhlan. Gay Pride Oslossa on erittäin rento ja hyvin näkyvä.

Oslo

Aker Brygge

Aker Brygge on trendikäs kaupunginosa, jossa on rantakatu, ja se on loistava paikka ravintoloita ja baareja. Kesäisin tarjolla on monia ulkoilmaruokailuvaihtoehtoja. Voit kävellä laiturilla ja katsella ihmisiä. Tämä on yksi Oslon arvostetuimmista alueista, joten löydät erittäin tyylikkäitä ravintoloita. Se oli aikoinaan suuri telakka. Nykyään siihen mahtuu 2,500 XNUMX istumapaikkaa ulkona. Aker Brygge on hyvin pitkälti vapaa-ajan viettoon ja nautintoon omistettu alue.

Akershusin linnoitus

Vuonna 1299 perustettu Akershus Fortress on silmiinpistävä keskiaikainen linna, joka kesti useita piirityksiä. Sitä on käytetty vankilana, se luovutettiin saksalaisille toisen maailmansodan aikana ja se toimi hiljattain hallintorakennuksena. Se on nähnyt monia Norjan dramaattisimmista hetkistä. Useita ruotsalaisia ​​hallitsijoita on haudattu lepoon Akershusin linnoitukseen. Nykyään se on suosittu turistikohde. Voit liittyä opastetulle kierrokselle ja tutustua suureen osaan Oslon historiaa. Linnoitus onnistui kestämään jokaisen piirityksen.

Oslo

Kuninkaanlinna

Norjassa on edelleen monarkia. Toisin kuin Britannian monarkia, Ruotsin kuninkaallinen perhe ei ole maailman suurin saippuaooppera. Rakennus on peräisin 19-luvulta. Löydät sen Oslon pääkadulta. Kuten Buckinghamin palatsi, se on monarkin pääasunto ja suurin osa kuninkaallisista liiketoimista. Voit osallistua opastetulle kierrokselle palatsissa ja seurata vahdinvaihtoa päivittäin klo 1.

Oslo

Oslon vuono

Lähde veneretkelle Oslon vuonoon ja vieraile ympäröivillä saarilla. Voit liittyä vuonoristeilylle, kokeilla kajakkimelontaa ja jopa uida. Kesällä on enemmän aktiviteetteja, joista valita. Ekbarg Park sijaitsee vuonon vieressä, ja siellä Edvard Munch inspiroitui Huudon maalaamiseen.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Oslossa

Selaa yhteistyökumppaneidemme valikoimaa Oslon matkoja ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Oslo matkaasi vartenHanki opas