Varaa lautta Kreikasta

Varaa lautta Kreikasta

Lauttavaraus Kreikassa on suhteellisen yksinkertaista, ja saarten, kuten Mykonos ja Santorinin, välillä liikkuminen on helppoa.

Varaa lautat Kreikasta

Kreikka on Euroopan suosituin saarihyppelykohde. Halusitpa sitten juhlia ja tutustua Mykonoksen homoelämään tai kokea luksusta Santorinilla, Kreikassa on kaikki. Lautta alkaen mykonos että Santorini kestää noin kaksi tuntia. Se on vain lyhyen ajomatkan päässä Mykonoksesta Delosille, saarelle, joka on täynnä kiehtovaa historiaa. Voit myös purjehtia vähemmän asutuille saarille, kuten Naxos.

Yksi asia on varma, jos suunnittelet matkaa Kreikkaan, saarihyppely on erittäin houkuttelevaa. Onneksi meillä on ajankohtaisimpia oppaita Kreikan saarille. Meiltä löydät matkaoppaat kaikille suurimmille saarille Kreikka sivu.

varata lautta Kreikasta

On parasta varata lautat etukäteen. Jos seuraat linkkejä, voit varata ja ladata e-lipun - tämä säästää sinua joutumasta tulostamaan niitä. Löydät parhaat ja luotettavimmat lauttayhteydet Ateenasta. Useimmat Kreikan saarihyppelyreitit alkavat ja päättyvät Ateena ja lautan saaminen Mykonoksen ja Santorinin välillä on myös erittäin helppoa.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Ateenassa

Selaa valikoima Ateenan retkiä kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Ateena matkaasi vartenHanki opas