Euroopan homohiihtoviikot vuonna 2016

Euroopan homohiihtoviikot vuonna 2016

Viimeisen vuosikymmenen aikana homohiihtoviikkojen suosio on kasvanut. Ne tarjoavat lumen ja maiseman yhdistelmän, jota et löydä hiihtokeskuksesta mihinkään muuhun aikaan vuodesta.

Arvioimme, että lähes miljoona homoa käy vuosittain hiihtämässä jossain Euroopassa. Kuluneen vuosikymmenen aikana yhä useammat homohiihtoviikon järjestäjät ovat hyödyntäneet näitä markkinoita tarjoten yhdistelmän hiihtoa, after ski -seurustelua ja myöhäisillan juhlia.

Tässä on yhteenveto siitä, mitä sinun tulee tietää tärkeimmistä homohiihtoviikkoista Euroopassa vuonna 2016.

 

Kuka menee?

 

Homohiihtoviikot houkuttelevat laajan kirjon miehiä 20-luvun puolivälistä 60+-vuotiaisiin.

 

Mitä odottaa?

 

Tervetulojuhla - Ensimmäinen tilaisuutesi nähdä kykyjäsi ja saada uusia ystäviä.

Päivittäin Après-ski - Järjestäjät isännöivät afterski-tapaamista, joka on yleensä kiireinen noin klo 4. Nämä ovat erittäin suosittuja ja loistava paikka seurustella.

Yöjuhlat - Järjestäjät mainostavat suuria klubien nimiä, mutta juhlat järjestetään tyypillisesti pienissä paikoissa, joissa on pienet tanssilattiat (tyypillistä alppilomakohdille). Tapahtumapassin haltijat saavat ilmaisen sisäänpääsyn ja yleensä ilmaisen cocktailin. Myöhempien juomien baarihinnat ovat kalliita. Se, kuinka moneen juhlaan osallistut, määräytyy sen mukaan, kuinka tärkeä hiihtopäiväsi on sinulle. Aikaisin nukkumaanmeno ei ole täysin yhteensopivaa rinteille kello 9 mennessä.

Työajan jälkeen - Sekä European Gay Ski Week että European Snow Pride järjestävät myös myöhäisillan afterhour-juhlia, jotka ovat avoinna noin klo 4 asti.

Allasbileet - Sekä Euroopan homohiihtoviikon että European Snow Pride -viikon kohokohta ovat allasjuhlat. Näissä alkuillan tapahtumissa on rajoitettu kapasiteetti ja ne ovat aina loppuunmyytyjä (se on ainoa tapahtuma, jossa taatusti näet kaikki lihassa). Varaa lippu etukäteen tai et todennäköisesti pääse sisään.

Muut aktiviteetit -  Järjestäjät isännöivät teemaillallisia, iltalaskuja, elokuvaesityksiä jne. Yleensä runsaasti yleisöä ja hauskaa.

Hiihtobileiden jälkeen European Gay Ski Week -tapahtumassa

 

kustannukset

 

Hiihto on kallis urheilulaji. Viikon juhlien järjestäminen vuorella maksaa myös paljon. Joten ymmärrettävästi homohiihtoviikkoon osallistuminen ei tule koskaan olemaan halpaa. Normaalien hiihtolomakustannusten (majoitus, kuljetus, hissilippu, välinevuokraus, vakuutus) lisäksi budjetti tapahtumapassiin, allasbileisiin ja paljon kalliita juomia.

 

Pitäisikö minun mennä?

 

Homohiihtoviikot ovat hauskaa niille, jotka rakastavat hiihtoa, seurustelua ja juhlia yhtä paljon.

Hardcore-hiihtäjät, jotka haluavat vain maksimoida aikaa rinteillä, joutuvat todennäköisesti vain osallistumaan apres-ski-tapaamisiin, joten kannattaa harkita kahdesti.

Absoluuttiset aloittelijat huomioidaan hyvin kaikissa alla näytetyissä tapahtumissa, vaikka on syytä huomata, että ryhmähiihtotunnit alkavat yleensä klo 9, joten et halua jäädä myöhään. Muutaman oppitunnin ottaminen paikallisella kuivalla laskettelurinteellä ennen tapahtumaa on suuri ero.

Homohiihtoviikon vaihtoehdot 2016

 

European Gay Sky Week

 

Kun: 19-26 maaliskuuta 2016

Missä: Avoriaz, Ranska (Portes du Soleilin hiihtoalue)

Lomakeskuksen korkeus: 1800m  Hiihtoalueen maksimikorkeus: 2460m

Hiihto: Avoriazin lomakeskus sijaitsee kohtuullisella korkeudella, mutta rinteet eivät nouse liikaa. Lomakeskuksella on kuitenkin hyvä lumiennätys, ja se sijaitsee Portes Due Soleilin hiihtoalueen keskustassa, jossa on noin 650 km merkittyjä rinteitä 14 laaksossa. Useimmat hotellit ovat ski-in/ski-out.

ohjelmat: Vaikuttava päivittäinen Apres Ski Party, Grindr Welcome Party, bileet yhdessä Crazyvoresin, Bearpitin, Revolverin, Beyond and The Wig Partyn ja viikon pääjuhlan - The Snowballin kanssa. On after-hours -juhlat joka ilta klo 1-4.

Loppumyynti "Pump" Pool Party järjestetään Aquariazin sisävesipuistossa, jossa esiintyy DJ Alan Turner Iso-Britanniasta. Tapahtumapassin haltijat voivat ostaa ennakkoon Pool Party -lippuja 18 €:lla. Passin haltijat saavat jokaisessa juhlassa ilmaisen tervetuliaisjuoman tai puoleen hintaan juoman, erilaisia ​​alennuksia suksivuokrauksesta, hissilippuista jne.

Siirrot: Järjestäjät tarjoavat bussikuljetukset Geneven lentokentältä (maksua vastaan). Jos vuokraat ja ajat autoa, on tärkeää varata etukäteen turvallinen maanalainen pysäköintipaikka aivan kylän ulkopuolella, koska itse Avoriaz on autoton.

Majoitus: Järjestäjät tarjoavat erilaisia ​​majoitusvaihtoehtoja, tai voit varata hotellin tai asunnon itse. Saatavilla on jaetut majoituspaketit sinkkuille. Suurin osa Avoriazin hotelleista on laskettelurinteessä.

Verkkosivu | Facebook

Näkymä Avoriaz Ranskasta

 

European Snow Pride

 

Kun: 12. - 19. maaliskuuta 2016

Missä: Tignes, Ranska (Espace Killy / Three Valleys -hiihtoalue)

Lomakeskuksen korkeus: 2100m  Hiihtoalueen maksimikorkeus: 3450m.

Hiihto: Espace Killyssä on noin 300 kilometriä polttavia rinteitä, joilla on valtava valikoima maastoa, mukaan lukien erinomainen teho ja jäätikköhiihto. Tämä korkealla sijaitseva lomakeskus ja hiihtoalue on erittäin lumivarma maaliskuulle. Three Vallees -hissilippu tarjoaa pääsyn uskomattomille 1,325 XNUMX kilometrille rinteille ja erinomaiselle hissiverkostolle.

ohjelmat: Väitetään olevansa "Euroopan suurin homohiihtoviikko", vaikka vuoden 2015 osallistujamäärää ei julkistettu. Viikko alkaa tervetuliaiscocktaililla ja buffet-bileillä (yleensä vähän närästys naposteltavalle). Passin haltijat pääsevät päivittäiseen apres ski -tapaamiseen (tänä vuonna järjestetään Chalet du Bollin - ravintolabaari, jossa on erinomainen aurinkoterassi, joka sijaitsee Bollinin tuolihissin yläosassa, aivan Tignes Val Claretin ulkopuolella) ja myöhään yötanssijuhlat, mukaan lukien kaksi Tignespacessa (valtava uudisrakennus sijaitsee Tignes Le Lacissa. Erinomaiset allasjuhlat (vain passin haltija) pidetään massiivisessa 5,000 XNUMX m²:n Le Lagonissa, myös Tignes le Lacissa.

European Snow Pride 2016 koti

Majoitus:  Järjestäjät tarjoavat isäntähotelleja sekä valikoiman ei-yksinomaisia ​​hotelli- ja huoneistovaihtoehtoja. Vaihtoehtoja sinkkuille, jotka haluavat jakaa, on saatavilla. Vaihtoehtoisesti voit tehdä omat järjestelysi. Aiempina vuosina hotellin tai huoneiston varaaminen Tignes Val Claretista oli ilmeinen valinta. Mutta koska Tignes Le Lacissa järjestetään tänä vuonna enemmän juhlia, vaihtoehtoja tässä kaupunginosassa kannattaa harkita. Jotkut lomakeskukset ovat ski-in/ski-out, toiset sisältävät lyhyen kävelymatkan.

Siirrot: Järjestäjät tarjoavat bussikuljetuksen Geneven lentokentältä (208 km) ja Bourg Saint Maurice -rautatieasemalta (30 km) yhteyksiä varten Ranskan sisällä ja Eurostar-junia Lontoosta (maksua vastaan). Vaihtoehtoisia lentokenttiä julkisilla bussikuljetuspalveluilla ovat Chambery (142 km) ja Grenoble (208 km).

Tignesiin on suhteellisen helppo ajaa, ja kaupungissa on runsaasti (maksullista) pysäköintitilaa. Tapahtuma järjestetään koulun aikana, joten vuoren ylös ja alas ei pitäisi olla liian kiireistä. Jos vuokraat auton lentokentältä, on tärkeää, että hankit auton talvirenkailla ja/tai lumiketjuilla.

Verkkosivu | Facebook

 

Arosa Gay Hiihtoviikko

 

Kun: 10-17 tammikuuta 2016

Missä: Arosa, Sveitsi

Lomakeskuksen korkeus: 1775m - Hiihtoalueen maksimikorkeus: 2965m

Hiihto: Arosan ja vähemmän tunnetuille Lenzeheiden hiihtoalueille on nyt yhdistetty 1.7 km kaksinkertainen köysirata, joten kahdessa laaksossa on 225 km rinteitä tutkittavaksi. Odota tyypillistä sveitsiläistä tehokkuutta nostojärjestelmän suhteen.

Ohjelma: Aktiviteetit alkavat La Divan tervetuliaiscocktaililla. Iltainen Gay Apres-Ski järjestetään ravintola-baarissa Vetterstüblissä. "Ystävyysillallisia" pidetään useimpina iltaisin useissa eri ravintoloissa, minkä jälkeen järjestetään teemajuhlat live-DJ:n kanssa. Splash Pool Party (torstai 15. tammikuuta), joka pidetään Hotel Alteinissa, tarjoaa hauskanpitoa trooppisessa uima-altaassa, jossa on mukana GMF Berlin DJ Eduardo de la Torre ja hunky wet and wild go-go hengenpelastajat. Juhlaviikko päättyy valkoiseen lumipalloon lauantaina 17.

Järjestäjät tarjoavat pääsylipun kaikkiin viikon tapahtumiin tai ainutlaatuisesti lipun, joka kattaa vain torstaista lauantai-illan.

Majoitus: Tapahtumaa tarjotaan majoitus- ja viihdepakettina, vaikka vuonna 2016 järjestäjät myyvät vain tapahtumalippuja, joten voit halutessasi varata hotellisi erikseen. Yksin matkustaville on saatavilla erityisiä yhteisiä majoitustarjouksia.

Siirrot: Arosa sijaitsee Itä-Sveitsissä Davosin ja St. Moritzin välissä. Lennä Zürichiin ja matkusta junalla Zürichin kautta Arosaan. Arosaan pääsee ajamaan, talvirenkaat ja lumiketjut välttämättömiä.

Verkkosivu | Facebook

 

Gay Snow Happening

 

Kun: 2.–9. huhtikuuta 2016 (mutta katso alla oleva huomautus)

Missä: Sölden, Ötztalin laakso, Itävalta

Lomakeskuksen korkeus: 1,400 m | Hiihtoalueen maksimikorkeus: 3,250

Hiihto: Sölden on erittäin luotettava hiihtokeskus kahden korkean jäätikön ansiosta, jotka liittyvät alueelle. Lomakeskuksessa on 33 hissiä ja 144 km rinteitä. Huhtikuussa voit kuitenkin odottaa haastavia lumiolosuhteita alemmilla rinteillä takaisin lomakeskukseen.

Tapahtumat:  Gay SnowHappening on palannut (luulemme) vuoden tauon jälkeen. Elokuussa 2015 järjestäjät ovat ilmoittaneet päivämäärät, joita ei ole vielä julkaistu tapahtumien yksityiskohdista, ja heidän Facebook-sivunsa ovat melko vailla päivityksiä. Luultavasti on hyvä idea olla varaamatta matkaa ja majoitusta ennen kuin lisätietoja on saatavilla. Järjestäjät odottavat noin 300:aa vuonna 2016.

Siirrot:  Lennä Innsbruckiin ja ota bussikuljetus Söldeniin. Vaihtoehtoisesti voit mennä junalla Ötztal Bahnhofiin ja sitten julkisen liikenteen bussilla (noin 1.5 tuntia) tai taksilla kylään. Söldeniin pääsee helposti autolla.

web Site | Facebook

Viimeksi päivitetty 6. lokakuuta 2015 – tiedot lisätty Arosa Gay Ski Weekiin – yksityiskohta lisätty European Snow Prideen

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Wienissä

Selaa valikoimaa Wienin retkiä kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Wien matkaasi vartenHanki opas

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli