Erikoisena päivänä voit hiihtää ikuisesti

Erikoisena päivänä voit hiihtää ikuisesti

Talvi ei ehkä ole sesonkiaika Euroopassa; mutta tammi-maaliskuussa homojen talviurheilun ystävät tulevat Eurooppaan hiihtämään, juhlimaan ja hankkimaan uusia ystäviä johonkin näistä vakiintuneista homohiihtotapahtumista.

Arosa Gay Ski Week - Sveitsi

Arosa Gay Ski Week 1Vuonna 2005 käynnistetty Arosa Gay Ski Week ei ole uusi tulokas LGBT-talvitapahtumassa. Homoystävällinen Arosan lomakohde Sveitsin Alpeilla isännöi tätä suosittua tapahtumaa joka vuosi tammikuussa.

Lomakeskuksessa on vaikuttava tausta Graubündenin vuoristomaiseman keskellä. Arosan pohjakorkeus on 5,900 2,800 jalkaa ja pystysuora pudotus alle XNUMX XNUMX jalkaa - ihanteellinen risteilysuksille.

Toimintaa järjestetään eri puolilla Arosaa. Järjestäjät tuovat mukanaan maailmanluokan kansainvälisiä esiintyjiä ja homojen suosikki-DJ:itä, kuten Micky Friedman (Berliini), Juiceppe (Zürich), Steven Redant (Barcelona) jne.

Saatavilla on laaja valikoima homoystävällisiä hotelleja ja huoneistoja, mutta varaa ne hyvissä ajoin.

[napsauta tästä löytääksesi hotelleja kohteessa Arosa, Sveitsi]

Homolunta - Itävalta

Gay Snowhappening 1Tämä on ehkä pisin homohiihtotapahtuma Euroopassa. Gay Snowhappening järjestetään vuosittain maaliskuussa Söldenissä ja sisältää hauskan ohjelman aktiviteetteja ja seikkailuja - hiihtoa, lumilautailua, iloisia mökkiiltoja ja tanssijuhlia.

Tunnetut piiritapahtumat, kuten Salvation (Berlin), Ikuisesti Tel Aviv (Tel Aviv), syntiset (Munich), SEXY CGN (Köln), Sirkus (Wien) ja OMG (Praha) ovat kaikki liittyneet tapahtumaan, jossa on kaikkien tähtien DJ-kokoonpano, tanssijoita ja esiintyjiä.

Söldenissä on monia edullisia hotelleja ja lomakohteita, vaikka ne myydään loppuun nopeasti sesonkiaikana.

[napsauta tästä löytääksesi hotelleja Söldenissä, Itävallassa]

European Snow Pride - Ranska

Yli 600 osallistujaa alEuropean Snow Pride 1l Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja sen ulkopuolella European Snow Pride on yksi suurimmista homojen talviurheilu- ja musiikkifestivaaleista Euroopassa.

Viikon mittainen tapahtuma järjestetään maaliskuussa maailmanluokan, lumivarmassa Tignesin lomakohteessa, Espace Killyssä (Tignes+Val d'Isère) Ranskan Alpeilla. Järjestäjät ovat solmineet lomakeskuksen kanssa ainutlaatuisen kumppanuuden, joka sitoutuu LGBT-yhteisöä koskeviin tärkeisiin asioihin, homoavioliittojen tukemiseen ja homofobisen syrjinnän torjuntaan.

Espace Killy kattaa yli 300 kilometriä rinteitä 10,000 XNUMX hehtaarilla ja sitä pidetään yhtenä maailman kauneimmista hiihtoalueista.

[napsauta tästä löytääksesi hotelleja kohteessa Tignes, Ranska]

Euroopan homohiihtoviikko - Ranska

Euroopan homohiihtoviikko 1Kuten Snow Pride -tapahtuma, myös vuosittainen European Gay Ski Week (EGSW) järjestetään Ranska maaliskuun tienoilla. Siellä on monia aktiviteetteja, kuten maastopyöräilyä lumella, yökelkkailua, laskuvarjohypyä, varjoliitoa, koiravaljakkoajelua jne. Iltaisin asiakkaat voivat nauttia tanssijuhlista DJ:n kera, kabareeesityksiä ja esityksiä.

EGSW:tä on isännöinyt useiden vuosien ajan Alpe D'Huezin lomakeskus, mutta vuonna 2015 Aviorazin lomakeskus ottaa vallan. Tässä kauniissa lomakeskuksessa on lumisia kävelykatuja, hevosrekitaksit ja majoitustilat, joista pääsee suoraan rinteille. Aviorazissa on myös ainutlaatuinen vesipuisto, jossa on suuri uima-allas kiipeilyseinillä ja ulkoilmakylpylä.

[napsauta tästä löytääksesi hotelleja kohteessa Avioraz, Ranska]

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Wienissä

Selaa valikoimaa Wienin retkiä kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Wien matkaasi vartenHanki opas