Kreikan ranta

Kreikan parhaat homorannat

Kreikassa on eräitä maailman parhaista homorannoista

Rannat eivät ole aivan kuten Kreikka, ja tuhansien saarten, kilometrien rantaviivan ja Välimeren ilmaston ansiosta ei ole yllätys, että Kreikasta löydät joitain maailman parhaista homorannoista. Kreikan rannoilla on loputtomasti valinnanvaraa kivistä hiekkaan, hoidetuista karuihin ja jopa vaatteista valinnaisiin vaatteisiin.

Kreikan saariston saaret nousevat hohtavan sinisistä merestä kivisinä paljastumina, jotka ovat täynnä aurinkoa ja oliivipuita. Saarten pelkkä laajuus tarkoittaa, että täällä olevat homorannat ovat erittäin monipuolisia ja lupaavat jokaiselle matkailijalle jotakin kiinnostuksen kohteista tai makuun katsomatta. Tässä on lopullinen oppaamme Kreikan parhaista homorannoista.

Kreikka

mykonos

Mykonos on Kreikan homokulttuurin, yöelämän ja kerhotoiminnan pääkaupunki, joten ei ole ihme, miksi jotkut maan parhaista homorannoista löytyvät tästä hedonismin paratiisista. Elia Beach on pitkä ja venyvä alue turmeltumatonta valkoista hiekkaa, lämpimiä turkoosia vettä ja todella kukoistavaa homoilmapiiriä. Aurinkotuolit ja -varjot peittävät tämän rannan, ja illan tullessa sen pituudelta löytyvät baarit ja klubit heräävät henkiin ympäri maailmaa olevien homojen rantavieraiden kanssa, jotka nauttivat herkullisista juomista ja non-stop house-musiikista.

Elia Beach on epäilemättä toiminnantäyteisin ja suosituin Mykonoksen homorannat, mutta jos haluat rennomman kokemuksen, harkitse vierailemista Agrari Beachillä. Agrari tarjoaa rauhallisen ympäristön, jossa on vähemmän turisteja ja syrjäisempi sijainti. Ranta on myös ilmiömäisen suosittu risteilypaikka, jossa homot tulevat kaikkialta Mykonoksesta tapaamaan muita samanhenkisiä miehiä.

Valitettavasti lisääntynyt matkailu ja uusien lomakohteiden aalto ovat merkinneet sitä Super Paradise -ranta on menettänyt osan alkuperäisestä homoseksuaalisuudestaan. Paikka on kuitenkin edelleen suosittu vierailevien homoturistien keskuudessa, ja se on nyt vilkas ja vilkas rantajuhlakohde, jossa on useita rantabaareja ja klubeja, jotka soittavat musiikkia koko päivän ja yöhön.

Lue lisää: Homonudistirannat lähellä Mykonosta.

Santorini

Santorini

Santorini, häämatkat, korkealuokkaiset lomakohteet ja lukemattomia historiallisia ja kulttuurisia kohteita. Saarella on myös joitain Kreikan upeimmista ja koskemattomimmista rannoista. Valkoiset ja siniset rakennukset, jotka peittävät jyrkän Santorinin rinteet, luovat dramaattisen kontrastin loputtomien rantojen ja laajojen merien taustalla, eikä missään sen paremmin kuin Columbo Beach. Columbo Beach on todella ainutlaatuinen kohde hiilenvärisen hiekan ja jyrkän jyrkänteen kasvoineen. Syrjäinen ja hiljainen ranta Columbo on täydellinen paikka alasti auringonottoon tai jopa hienovaraiseen risteilyyn.

Vlychada on toinen Santorinin homorannoista, ja se tunnetaan parhaiten leveästä puolikuun muodosta, joka luo suojaisen ja rauhallisen ympäristön. Rannan kauimpana osio on epävirallinen homoosasto, ja kesällä sen voi usein nähdä olevan täynnä miehiä löhöilemässä, usein ilman vaatteita. Rannan toinen pää on kaupallisempi alue, ja se on loistava paikka syödä tai juoda, kun katselet auringonlaskua horisontin yli. Lue lisää: Santorinin saaren opas.

skiathos

skiathos

Vaikka Skiathos on pieni, ja siellä on vain yksi gay-ranta, sen täytyi päästä listalle, koska se oli yksi kahdesta suurimmasta saaresta, joita käytetään ikonisen Mamma Mian kuvauspaikkoina! Legendaarinen musiikkieepos näki Meryl Streepin tanssivan ja hyppivän monien Skiathoksen rantojen ja metsien ympärillä. Skiathoksen vanhan sataman pehmeitä hiekkarantoja ja katuja käytettiin elokuvassa voimakkaasti, ja vierailijat voivat elää täällä omaa ABBA-fantasiaa.

Saaren ainoa todellinen gay-ranta on kuitenkin Little Banana, pieni hiekkapoukama, jonne pääsee parhaiten veneellä. Little Banana on vähän kehittynyt, ja tämä alastonystävällinen gay-ranta on vailla useimpia mukavuuksia, joten muista tuoda omat tarvikkeet. Little Bananain rauhallisuus ja kestävyys tekevät siitä täydellisen paikan rentoutua, rentoutua ja nauttia liplavien aaltojen äänistä.

Laguuni

Kreeta

Jos etsit upeaa, hiekkarantaa ja hyvin hoidettua rantaa Kreetalla, älä etsi kauempaa kuin Komos. Komos Beach on 2 kilometrin pituinen Välimeren paratiisi, joka lupaa kristallinkirkasta taivaansinistä vettä ja eloisaa tunnelmaa. Komoksen kohokohta on kuitenkin nudistiosasto, suosittu paikka homomatkailijoiden tavata ja seurustella. Et ole koskaan kaukana upeasta ruoanlaitosta ja viehättävästä yöelämästä Komos Beachillä, sillä pieni Pitsidan kaupunki sijaitsee sisämaassa ja on ihanteellinen kylä maistella aitoja ja tuoreita kreetalaisia ​​ruokia.

Sarandaris Beach on pieni, itse asiassa se on enemmän lahti kuin ranta. Mutta älä sekoita sen kokoa tunnelman puutteeseen, sillä tämän hiekkaisen poukaman pieni koko tekee siitä täydellisen paikan tavata ja seurustella muiden siellä käyvien homoseksuaalisten paikallisten ja turistien kanssa. Sarandaris on suosittu homoseksuaalipaikka, josta tulee erityisen kiireinen illan edetessä, ja siitä tulee yhä eloisampi ja tunnelmallisempi.

Lue lisää: Kreikan homonudistien rantakuvaus.

meri

corfu

Korfu ei aina loihtia samoja mielikuvia homokulttuurista kuin naapurimaiden Santorini ja Mykonos, mutta tässä karussa, villissä ja luonnollisesti upeassa osassa maailmaa on pieni, mutta eloisa homoyhteisö. Korfun rannat ovat äärimmäisen vaihtelevia pohjoisen leveistä hiekkarannoista etelän kallioisiin poukamiin, rannikkoympäristöt ovat todella dynaamisia.

Myrtiotissa on kiistatta yksi suosituimmista ja tunnetuimmista nudistirannoista Kreikassa, ja vaikka se ei ole pelkästään homoja, Myrtiotissa Beachin ennakkoluuloton ja liberaali asenteet tekevät siitä erittäin suositun kohteen saarella vieraileville homomatkailijoille. Ranta sijaitsee saaren länsirannikolla ja on vain lyhyen ajomatkan päässä Korfun kaupungista - saaren pääkaupungista. Rannan kultaisia ​​hiekkarantoja reunustaa korkea ja dramaattinen kallioviiva, joka tarjoaa yksityisyyttä, mutta voi myös tehdä pääsystä hankalaksi, joten muista pukeutua järkevästi, kun teet arvokasta vaellusta alas rannalle.

Issos Beach on yksi Korfun pisimmistä, ja sen valkoinen hiekka ulottuu mereen. Alue on karu ja syrjässä matkailun suhteen, ja tämä tarjoaa yksityisyyttä ja yksinäisyyttä, jota ei usein löydy Kreikan suurilta rannoilta. Issoksen pohjoispäässä homomatkaajat ja paikalliset kokoontuvat yleensä. Lue lisää: Gay Korfun saaren opas.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Korfulla

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Korfun retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in corfu matkaasi vartenHanki opas