Miamin talvijuhlat

Parhaat Tekemistä Miamissa

Gay-opas Miamiin - baareja, rantoja, kulttuuria ja paljon muuta.

Miami on pitkään ollut suosittu kohde homomatkailijoille Floridassa. Sen homoelämä juontaa juurensa 1930-luvulle. Miamissa asuu tällä hetkellä yksi maailman suurimmista LGBT+-väestöstä.

Kaupungilla on melkoinen maine populaarikulttuurin esittämisen perusteella. Elokuva Scarface sijoittui Miamiin, kuten myös peli Grand Theft Auto ja tietysti Miami Vice. 

Miamissa on kuitenkin paljon muutakin kuin hedonismi! Se on merkittävä kulttuurikohde ja yksi Amerikan suosituimmista lomakohteista. Miamissa on monia historiallisia art deco -rakennuksia, luksushotelleja, upeita rantoja ja vilkasta homoelämää. Tässä ovat Miamin kohokohdat.

Miami

Rannat

Miamin rannat eivät ehkä ole luonnollisia, mutta eivät myöskään Barcelonan rannat. South Beach on Miamin vilkkain ranta. Se on täynnä kauppoja, baareja ja ravintoloita. Voit myös kävellä Art Deco -alueelle South Beachiltä. Se on suositumpi kuin Miami Beach, koska kävelyetäisyydellä tapahtuu paljon muutakin. Jos haluat hieman hiljaisemman rantakaistaleen, suuntaa South Beachiltä pohjoiseen 21st-45th Streetille: Miami Beachin rantakatu kulkee rinnakkain tämän rantaosuuden kanssa.

Useimmat Miamin homobaarit sijaitsevat South Beachin ympäristössä. Löydät myös Miamin homorannan samalta alueelta, aivan 12th Streetin varrelta. Suuntaa alas Ocean Drivelle ja pidä silmällä sateenkaarilippua. Haulover Park on Floridan ainoa laillinen ranta, jossa voi ostaa valinnaisia ​​vaatteita, ja se on hotspot LGBT-rannalla kävijöille, jotka voivat rentoutua ja hengailla (jos tiedät mitä tarkoitamme). Lue lisää: Miamin homorannat.

Miami

Art Deco -alue

Miami nousi suosituksi turistikohteeksi 1930-luvulla - art deco -suunnittelun aikakaudella. Miamissa on enemmän art deco -rakennuksia kuin missään muussa kaupungissa. Tyyli on hyvin erottuva ja täynnä luonnetta. Miamin art deco -rakennukset ovat värikkäitä. Löydät suurimman osan niistä Miami Beachin arkkitehtuurialueelta.

Gianni Versacella oli kuuluisa kartanonsa tällä alueella. Hän tapasi harmaapäänsä kartanon ulkopuolella. Voit matkustaa Versacen kartanoon ja kuvitella, että olet osallistumassa johonkin legendaarisista bileistä, joita hän ennen piti. Muita Art Deco -kohteita ovat Park Central Hotel, Webster ja Cameo Nightclub. Voit nähdä Art Decon vaikutuksen Miamin värikkäässä ja räikeässä 80-luvun estetiikassa, esimerkkinä Miami Vice.

Miamin talvijuhlat

Tutustu Miamin homoelämään

twist on Miamin suurin homoklubi. Se koostuu seitsemästä baarista ja kolmesta tanssilattiasta. Twist on oikea paikka, jos haluat juhlia koko yön. Palace Baari sijaitsee Ocean Drivella. Se isännöi säännöllisesti drag-esityksiä ja suosittuja drag-brunsseja sunnuntaisin. Se on hienoa katsoville ihmisille, varsinkin jos istut ulkona. WaterLOO on sivistyneempi tunnelma - hyvä valinta, jos haluat cocktailin ja keskustella ilman huutamista erittäin kovaääniseen musiikkiin.

Gramps

Ruoka ja juoma

Miami on yksi Amerikan parhaista kaupungeista katsojille. Ocean Drive on täynnä ulkoilmaravintoloita. Istu istumaan ja tarkkaile paikallisia, jotka ovat usein pukeutuneet/riisuneet rantaan. Voit antaa kaiken olla niin sanotusti Miamissa.

Löydät Miamista monipuolisen kulinaarisen kohtauksen – väistämätöntä, kun otetaan huomioon väestön monimuotoisuus. Jos etsit fine dining -elämystä, suuntaa House of Food Porn tai The Capital Grille.

Miami

Kulttuurimaamerkit

Voit mennä Miami Vice -kiertueelle Bayside Marketplacen ympärille. Kun olet siellä, nauti drinkki Mac's Club Deucessa. Se esitettiin myös ohjelmassa, ja se oli myös Anthony Bourdainin suosima kummituspaikka.

GG's Waterfront Bar and Grill on historiallinen laitos. Entisiä vakituisia asiakkaita ovat muun muassa Rat Pack ja yllätysyllätys, väkijoukon kohtaamispaikka. Se antaa sinulle vilauksen Miamin lumoavaan ja ruma menneisyyteen. Ruoka on edelleen erinomaista, puhumattakaan näkymistä.

Miami

Miamin parhaat hotellit

AxelBeach Miami on loistava valinta homomatkailijoille. Se on osa Axel - "suoraystävällinen" -hotelliryhmää. Se on toinen Miamissa avattu homohotelli. Ensimmäinen ei ole kaukana tiellä ja sitä kutsutaan Gaythering. Homot todellakin kokoontuvat Gaytheringiin - siellä on oma vain miehille tarkoitettu sauna.

Hotelli Riu Plaza on hyvä valinta, jos haluat pysyä lähellä Art Deco -aluetta. Suosittu valinta Miamin keskustassa on mannertenvälinen - Se on aivan South Beachin tuntumassa.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Miamissa

Selaa valikoimaa kumppaneidemme retkiä Miamissa ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Miami matkaasi vartenHanki opas