MITEN RAKENNETAAN TOIVON KONEEN

HOW TO BUILD A HOPE MACHINE

Sijainti

Chateau 29-33 Camberwell Church Street, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Asioiden ei tarvitse olla paskaa**. Mutta utopia ei rakenna itseään. Liittyä seuraan Tohtori Duckie - alias Ben Walters - kutsua aseisiin, perustuen hänen tohtoritutkimukseensa queer performance -kollektiivin kanssa Kiva.

Kyse on uusliberalistisesta heilunnasta, omituisen hauskanpidon teknologiasta ja perheen tekemisestä eri tavalla. Se kertoo kotitekoisten mutanttitoivokoneiden voimasta – ajattelu-, tunne- ja toimintatapoista, joiden avulla ihmiset ilman painoarvoa voivat rakentaa parempia maailmoja – juuri täällä, juuri nyt – yksi päivä, yksi show, yksi tanssi kerrallaan.

Se on tunnin mittainen keskustelu lumoavan assistentin kanssa ja vähän edestakaisin. Se on täynnä ideoita, jotka ovat saaneet inspiraationsa Duckien työstä nuorten LGBTQ+ -esiintyjien, kodittomien ja iäkkäiden ihmisten kanssa, ja se sopii kaikille, jotka haluavat rynnätä utopiaan.
REHELLISYYSLAATIKKO LIPUT. Tohtori Duckie haluaa sinun näkevän MITEN RAKENNETAAN TOIVON KONEEN, joten siellä on ILMAISIA lippuja tai jos mahdollista, lippuja hintaan 5 ja 10 puntaa olosuhteistasi riippuen. Kaikki tulot menevät tapahtuman taustalla olevien artistien ja teknologiatiimin tukemiseen

Ovet 19:00, Esitys 19:15-20:30
Inspiroivaa… mahtavaa nähdä valon pilkkuja näinä pimeinä aikoina” - Lois Keidan, johtaja, Live Art Development Agency

”Käyttää teoriaa todella hauskalla, informatiivisella ja inspiroivalla tavalla. Pakko nähdä" - Professori Ben Campkin, University College London Urban Laboratoryn apulaisjohtaja

Ben Walters on yksi Ja mitä? Kummallista. Arts. Festivaalin suosikki Queer-ihastuksia, esiintynyt festivaaleilla useaan otteeseen vuosien varrella David Hoylen "The Prime of Ms David Hoyle" -elokuvan luojana ja Bruce LaBrucen lyhytelokuvan Q+A juontajana.

Esitetty osana Ja mitä? Queer Arts Festival. 2021 - Esitetty klo Chateau
hinta MITEN RAKENNETAAN TOIVON KONEEN

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.