Gay Lontoon edullisia hotelleja

Gay Lontoon edullisia hotelleja

Niille, jotka etsivät edullisempaa hotellia Lontoosta, kaupungissa on monia edullisia hotelleja, joista valita

Jos haluat lisää hotellivaihtoehtoja, napsauta tästä etsiäksesi kaikki Lontoon budjettihotellit.

 

Gay-budjettihotellit Lontoossa alueen mukaan

Soho / Lontoon keskusta

Homo-Lontoon sydän. Sohossa asuu monia Lontoon parhaita homobaareja ja on lähellä West Endin teatterit, Covent Garden, Oxford Street, Chinatown ja Trafalgar Square.
Point A Hotel London Kings Cross
Sijainti-kuvake

324 Gray's Inn Road,, Lontoo

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Suosittu valinta. Helppo pääsy homoelämään.
Moderni Point A (entinen "Tune Hotel") Kings Cross sijaitsee Gray's Inn Roadilla, noin 300 metrin päässä Kings Cross St Pancrasin metroasemalta.

Tässä budjettihotellissa on 217 kompaktia (10-11 m²) huonetta. Jokaisessa tyylikkäässä huoneessa on ilmastointi, LCD-TV, ilmainen WiFi ja suihku.

Sohon homoelämä on noin 20-25 minuutin bussi- tai metromatkan päässä, vaikka yhä suositumpi keskusasema ja Underground homoristeilyklubi ovat alle 15 minuutin kävelymatkan päässä.
Ominaisuudet:
kahvila
Ilmainen Wi-Fi
Point A Hotel London Westminster
Sijainti-kuvake

118-120 Westminster Bridge Road,, Lontoo

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Lähellä homoelämää. Kävele Chariotsin saunaan ja Pleasuredromeen.
Point A London (entinen "Tune Hotel") tarjoaa erinomaiset yöunet todella edulliseen hintaan. Kompakteissa huoneissa on laadukas patja, oma kylpyhuone korkeapaineisella kuumalla suihkulla ja ilmainen WiFi.

Sijaitsee Thames-joen eteläpuolella lähellä London Eyea ja South Bankia ja on kirjaimellisesti vain muutaman askeleen päässä Lambeth Northin metroasemalta (Bakerloo Line).

Erinomainen illanviettoon läheisessä Vauxhall-gay-skenessä. Vielä parempi, Pleasuredromen homosauna on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.
Ominaisuudet:
Ilmainen wifi
Stylotel
Sijainti-kuvake

160 Sussex Gardens, Paddington, Lontoo

Näytä kartalla
2018 Varatuimmat
2018 Varatuimmat

ylin 25

Miksi tämä hotelli? Urbaani tyylikäs. Sopiva sijainti. Budjettivalinta.

Ainutlaatuinen, erittäin moderni boutique-tyylinen Stylotel on piilotettu 19-luvun Victoria-julkisivun taakse Lontoon keskustassa, ja siinä on 40 kylpyhuoneellista huonetta, jotka on hinnoiteltu houkuttelemaan tyylistä pitäviä budjettimatkailijoita.

Suunnitteluominaisuuksia ovat alumiiniset seinäpäällysteet, pehmustetut sängynpäädyt ja valaistut lasihuonekalut. Sviiteissä on minikeittiö. Täysi lämmin ja kylmä buffet sisältyy useimpiin hintoihin.

Stylotel on 2 minuutin kävelymatkan päässä Paddingtonin asemalta ja 5 minuutin päässä Hyde Parkista. 10 minuutin bussi- tai metromatka vie sinut kohteeseen Soho-gay-baarit, mukaan lukien Quebecin kaupunki ja CIRCA Soho. Hyvää vastinetta rahalle, vaikka usein täynnä.

Ominaisuudet:
bar
kahvila
Ilmainen Wi-Fi
ravintola
Best Western Buckingham Palace Road
Sijainti-kuvake

10 St Georges Drive, Victoria, Lontoo

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Loistava sijainti. Puolivälissä Sohon ja Vauxhallin välillä.
Tämä budjettivaihtoehto sijaitsee Victorian aseman vieressä, joka on yksi Lontoon suurimmista maanalaisista solmukohdista, joten kaupungissa liikkuminen on erittäin helppoa.

Saatavilla on erilaisia ​​suuria ja pieniä viihtyisiä ja moderneja huoneita (yhdelle tai neljälle), joista jokaisessa on hiljattain kunnostettu kylpyhuone sekä teen ja kahvin valmistusvälineet.

Erinomainen lyhytaikaiseen oleskeluun ja täydellinen homoillan viettoon, koska hotelli on puolivälissä Sohon ja Vauxhallin homokylät.
Ominaisuudet:
kahvila
Ilmainen Wi-Fi
Central Hotel London
Sijainti-kuvake

16-18 Argyle St,, Lontoo

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Suosittu budjettivalinta. Loistava sijainti, palvelu ja vastinetta rahalle.
Erinomainen vastine rahalle ja todellakin erittäin "keskeinen". Tämä yksityisomisteinen budjettihotelli sijaitsee vain 15 minuutin kävelymatkan päässä British Museumista ja hieman kauempana Oxford Streetistä ja Covent Gardenista.

Huoneissa on ilmainen WiFi, TV, teen- ja kahvinkeitin sekä oma kylpyhuone (osa jaettu). Puhtaat pyyhkeet ja liinavaatteet tarjotaan. Englantilainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin. Ystävällinen henkilökunta ja palvelu.
Ominaisuudet:
Ilmainen wifi

Vauxhall / South Bank

Lontoon toiseksi suurin homokylä sijaitsee Vauxhallissa. Alueella asuu homobaareja, saunat, risteily baarit ja tanssiklubit - kaikki Thames-joen eteläpuolella Vauxhallin ja Waterloon siltojen välissä.

London Eye, Tate Modern, Royal Festival Theatre ovat kaikki lähellä, samoin kuin ravintolat ja kahvilat Queen's Walkilla – joen varrella kulkevalla jalankulkureitillä, joka tunnetaan nimellä South Bank.

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.