Ei-binaarinen kabaree The Gloryssa

Non Binary Cabaret at The Glory

Sijainti

The Glory 281 Kingsland Road, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Tervehdys naiset, herrat ja muut. Lontoon kiehtovin LGBT+-paikka isännöi ei-binaarista kabaree-iltaa.

EI-BINAARINEN KABAREETTI - Torstai 21. lokakuuta

in Kellarin kabareetila at The Glory

Pääosissa:

SHAKONA TULI 

LOXX BLAXX

MEhiläisten hillitseminen

& MISS TERRIBOXX

Näytä ajoitukset 

Ovet: 7:30 | Esitys: klo 8

sisältää 15 minuutin väliajan.

Lipun hinta: 10 € 

Sisäänkäynti tilaan The Gloryn oikealla puolella olevan kadun kautta, alaspäin on portaat, jotta tilaan pääsee.
TURVALLISUUSLAUSUNTO

Tämä tapahtuma täyttää ja noudattaa hallituksen määräyksiä 17 alkaen. 

Non Binary Cabaret on omituisen performanssitaiteen ja kabareen koti. Sijaitsee intiimeissä tiloissa ympäri Lontoota, kutsumme sinut viihtymään ja oppimaan pienen opetuksen siitä, kuinka juhlia ja omaksua sukupuoli, seksuaalisuus ja rakkaus. Tämä on istuma kabareeesitys täynnä yllätyksiä! Lauantai-iltana loistavien ihmisten ja näyttelijöiden kanssa!

Tule juhlimaan ei-binaaristen ihmisten elämää viihtyisään turvalliseen tilaan, joka on The Glory Basement! Tämä on elävää historiaa ja tulemme varmasti jäämään historiankirjoihin!

Ole läsnä, ole osa ja ole ylpeä!
Kuraattori ja luoja Wotever World.

Mitä yleisömme sanoi;

"Kiitos siitä, että teit ensimmäisestä ulkoillastani, joka näyttää ikääntyvän niin ihanaksi ja täynnä ehdotonta kummallista rakkautta. Esitykset olivat melko erikoisia. tulen takaisin xx' Jo

'Mikä huippu-ilta se oli! Niin monia loistavia esiintyjiä. kenttäpakki

"Olen käynyt Wotever Worldiin liittyvissä tapahtumissa vuosia, ja ne aina hämmästyttävät ja ilahduttavat minua, eikä Non Binary Cabaretkaan petä. Ihana intiimi tila nähdä esitystä, joka testaa sukupuolen, seksuaalisuuden ja kaiken mitä olemme rajoja ja määritelmiä! Wotever on aina paikalla kyselemässä ja tutkimassa.  Joe

 

Julisteen kuvaus:

Vaaleanvihreän meikkivoiteen tukena on neljä pyöreää kuvaa Shakona Firestä (musta, tummaihoinen, tummahiuksinen drag-taiteilija kädet ylhäällä päänsä takana, upeasti hymyilevä, syrjäyttämässä helmiäisvalkuaansa, silmät kiinni, kun ne esittävät kauniin valkoisen ja sininen leikattu ryppyinen silmämeikki, hehkuva iho ja kiiltävät huulet. Heillä on musta keilahattu, valkoinen hihaton toppi ja pitkähihaiset, mustat verkkokäsineet) Loxx Blaxx (musta, tummaihoinen queerlesque-esiintyjä, jonka taustalla on vihreä lehdet ; kääntyminen pois kamerasta antaa sinulle vain tummanruskeita dreadloxxeja, jotka tulevat alas heidän kasvoilleen kuin sade. Heillä on keltasinappikorvakorut, joissa on palmikoituja hiusyksityiskohtia. Silmät ovat kolme eri sävyistä vaaleanpunaista luomiväriä vaaleasta tumma kannen yläosista alaosaan, viimeistelty kimaltelevalla violetilla linerillä. Niiden huulet ovat kiiltävä vaalea punk, joka tummenee reunaa kohti ja niissä on nenärengaslävistys.) Miss Terriboxx (musta, tummaihoinen parta -dra Poison Ivyksi pukeutunut taiteilija seisoi paljastuneen tiilen edessä kameraa päin yllään body, joka näyttää olevan vihreistä lehdistä. Heillä on myös joitakin lehtiä, jotka on levitetty heidän vasempaan käsivarteensa, joka on ylhäällä heidän kasvojensa luona ja käsi työntää hiuksia pois heidän kasvoiltaan. Heidän hiuksensa ovat kirkkaan punaiset ja niin myös heidän huulensa, ja heillä on myös upea vihreä silmäshow, jossa on valkoinen korostus look catsuit verkkopaneeleilla edessä, jossa kirkkaan vaaleanpunaiset ja siniset reunat roikkuvat käsivarsissa, kun Bee katsoo heidän oikealle pitäen mikrofonia oikeassa kädessään ja vasenta kättä koholla keskellä isännöintiä) Kuvien alla on tapahtuman otsikot mustalla & valkoiset fontit tapahtuma- ja lipputiedoilla.

Lipun linkki
hinta Ei-binaarinen kabaree The Gloryssa

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.