R And She: Hip-hopin ja R&B:n kuningattaret

R And She: The Queens Of Hip-Hop And R&B

Sijainti

Värit Hoxton 2-4 Hoxton Square, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Ota kuntosi ja juhli R&B:n kweenejä.

R & Hän on palannut ja valmis tarjoamaan järjettömän hauskaa yhdistelmäään parhaista naisten R&B- ja Hip-Hop-klassikoista 90-luvulta tähän päivään!

Kohteesi on yksi Itä-Lontoon kysytyimmistä uusista musiikkipaikoista, fantastinen Värit Hoxton - inklusiivinen tila, jonka monipuolisesta tulevaisuuteen suuntautuvasta tapahtumakalenterista pidämme kovasti.

https://www.colourshoxton.com/venue/

Luvassa on drag queensin tuliesityksiä Vanity Milan virallinen ja #Baby, kun taas asuvat DJ:t Neil Prince ja QBoy asettaa musiikillisen riman korkealle jatkuvalle laulamissuhteelle kaikille suosikkidiivoillesi!

On aika hankkia Ur Freak On ja Boogie 2Nite - No Scrubs, vain Hot Boyz ja Hollaback Girls, jotka kastavat sen alas, koko yön!

Huomaa, Värit Hoxton on 2am lisenssi, joten alas ajoissa ihmiset - baari on auki koko päivän iltaan asti ja juhlat alkavat livetilassa klo 9!

R & Hän on omituinen juhla. Kaikki tervetuloa!

DJ:t:
Neil Prince
QBoy

ESITTÄJÄ:
Vanity Milan virallinen
#Vauva (Romone Clarke)

ÄÄNIRAIDA:
Beyonce, Rihanna, TLC, Cardi B, Nicki Minaj, Mariah Carey, Missy Elliott, Lizzo, JLo, Janet Jackson, Eve, Ciara, Kelis, Stefflon Don, Aaliyah, En Vogue, Salt 'N' Pepa, Destiny's Child, Whitney Houston , Brandy, City Girls, Doja Cat, Megan Thee Stallion, Ms Banks, Lil Kim, Toni Braxton, Tinashe, Misteeq, Kelly Rowland, Amerie...

LIPUT:
6 £ aikaisin / 8 £ adv. / £10 ovi

JUHLA-AIKA:
Lauantai 28th March 2021
9pm-2am

ESITYSAIKA:
11pm
Alas aikaisin ihmiset!

Lipun linkki
hinta R And She: Hip-hopin ja R&B:n kuningattaret

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli