Velvet Ibiza

Velvet Ibiza 2024

Velvet Ibiza 2024

Sijainti

Carrer Pou Roig, 07849 Santa Eulària des Riu, Baleaarit, Espanja, Ibiza, Espanja

Velvet Ibiza

Velvet IBIZA on Euroopan suurin queer-festivaali, joka on toivottanut naisia ​​tervetulleeksi eri puolilta maailmaa vuodesta 2015. Festivaali on all-inclusive, ja vain hotellivieraat saavat osallistua.

Kahdeksas painos järjestetään 8 tähden rantalomakohteessa Leonardo-hotellissa Ibizalla. Tarjoamme all inclusive -paketin, joten lisäbudjettia ei tarvita. Hintaan sisältyy: hotellihuone, kaikki ateriat ja juomat klo 4 asti (9h), sisäänpääsymaksut, kuljetus lentokentälle/hotellille.

DJ LINE UP 2023:

  • Belgia: tohtori T
  • Belgia: Jennifer Cooke
  • Eivissa, Ibiza: Dj Sahra

Tätä tapahtumaa sponsoroi AxelBeach Ibiza Hotel

Koe allasjuhlat, pikatreffit, jooga, hippimarkkinat, uima-altaan äärellä tapahtuvat hieronnat, rantalentopallo, teemajuhlat ja paljon muuta. Siellä on runsaasti mahdollisuuksia seurustella, tavata muita naisia ​​ja tutustua saareen.

Perustaja Carine De Mesmaeker on sitoutunut inklusiivisuuteen ja monimuotoisuuteen. Festivaali pyrkii luomaan kutsuvan ja hyväksyvän ympäristön kaikille osallistujille rodusta, sukupuoli-identiteetistä tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Tämä sitoutuminen monimuotoisuuteen on auttanut tekemään Velvet Ibizasta yhden Euroopan suosituimmista lesbotapahtumista.

hinta Velvet Ibiza 2024

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli