Ibiza Gay Cruise Clubs

Ibiza Gay Cruise Clubs

La Muralla, Ibizan vain miehille tarkoitettu homoristeilyklubi, isännöi viikoittain teematapahtumia pukeutumiskoodein. Tässä on mitä sinun on tiedettävä.

PÄIVITYS - La Murallan johto on nyt ilmoittanut, että baari on suljettu pysyvästi.

Ibiza Gay Cruise Clubs

La Muralla - closed
Sijainti-kuvake

Sa Carrossa 3, Dalt Vila, Ibiza, Espanja

Näytä kartalla
3.7
Yleisön ikäraja

Perustuu 37 ääntä

Vuoden 2017 alussa johto ilmoitti, että La Muralla ei ole SULJETTU vakinaisesti 

La Muralla on Ibizan kaupungin ainoa homoristeilyklubi, jossa on pukukoodeja ja erilaisia ​​teemajuhlia. Baari on avoinna joka yö kesällä (touko-syyskuu) ja viikonloppuisin lokakuussa.

Tämä "ei asenne" vain miehille tarkoitettu baari veloittaa kohtuulliset juomahinnat ja tiukat pukeutumissäännöt ovat tervetulleita kaikkiin ikään, koosta tai ulkonäöstä riippumatta. Pääsymaksu 12 € sisältää yhden juoman.

Sijaitsee Dalt Vilan valleilla (ironista kyllä, vain muutaman askeleen päässä paikallisesta luostarista). Helppo löytää - kävele pääramppia pitkin kaupungista Dalt Vilaan. Kun olet sisällä, käänny 180° ja kävele mäkeä ylös valleilla vasemmalla. La Muralla on oikealla tämän kadun päässä.
Ominaisuudet:
Vain aikuisille
bar
Risteily / fetissi
Musiikki

Viimeksi päivitetty: 8-Aug-2023

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.