Homo Battambang

Homo Battambang

Suosittu matkailukohde. Viehättävässä Battambangin kaupungissa on joitain Kambodžan parhaasta siirtomaa-arkkitehtuurista, muinaisia ​​temppeleitä ja pyhäkköjä.


Luoteis-Kambodžassa sijaitseva Battambang on kauniissa ympäristössä, ja kaupungin halki virtaava pieni Sangkae-joki yhdistää ainutlaatuisella tavalla klassista ja modernia.

Battambang · Hotellit

The Sanctuary Villa
Sijainti-kuvake

No, 509, Tea Cham Rath St, Krong Battambang Province, City Center, Battambang, Kambodža,, Battambang

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Homoomistuksessa. Modernit huvilat. Erinomainen sijainti.
Homoomisteinen Sanctuary Villa sopii erinomaisesti Battambangiin ja sitä ympäröiviin alueisiin tutustumiseen. Jokainen ainutlaatuinen, kauniisti kalustettu trooppinen huvila edustaa jokaista viidestä elementistä: vesi (Nero Villa), maa (Geo Villa), tuli (Pyro Villa), tuuli (Aero Villa) ja 5. elementti (Quintessence Villa).

Suurin osa lomakeskuksesta on annettu puutarhoille, suolaisen veden uima-altaalle ja suurelle perinteiselle khmer-paviljongille. Ilmainen WiFi ja ilmainen polkupyörä käytettäväksi ympäri kaupunkia. 

Myös Sanctuaryssa
· L'Mait Massage - ammattimaiset ja taitavat hierojat, jotka tarjoavat erilaisia ​​khmer-hierontoja.
· 'Todellakin!' Kalaruokabuffetravintola - avoinna lounas- ja illallisaikaan sekä asukkaille että ulkomaille.
Ominaisuudet:
bar
Ilmainen Wi-Fi
Uima-allas
Au Cabaret Vert
Sijainti-kuvake

655 Street 154, keskusta, Battambang

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Keskeinen sijainti. Hyvin varustetut bungalowit. Homoystävällinen.
Au Cabaret Vert tarjoaa bungaloweja, joissa on king-size-vuoteet, täysin varustettu kylpyhuone, ilmastointi ja suora pääsy uima-altaalle ja puutarhaan, jotka sijaitsevat vanhan siirtomaa-ajan kaupungin keskustassa.

Lomakeskuksessa on Kambodžan ensimmäinen ympäristöystävällinen uima-allas, jonka vesi suodatetaan luonnollisilla kasvipohjaisilla menetelmillä. Puutarhoja kastellaan monsuunin aikana vangitulla sadevedellä ja kaikkialla käytetään energiansäästölamppuja.

Johto tarjoaa retkiä Battambangiin ja sen ympäristöön korostaen paikallisia käsityöläisiä ja humanitaarisia yhdistyksiä.
Ominaisuudet:
bar
Ilmainen Wi-Fi
ravintola
Uima-allas
Bric-a-Brac
Sijainti-kuvake

112 Street 2 (kadun 119 kulma), keskusta, Battambang

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Homoomistuksessa. Tyylikäs sisustus. Loistava sijainti.
Tyylikäs, homojen omistama boutique-b&B Battambangin vanhassakaupungissa. Bric-a-Brac tarjoaa vain 3 huonetta kolmessa kerroksessa, joista on kaupunkinäkymät parvekkeelta, lyhyen kävelymatkan päässä Psar Natista ja suosituista nähtävyyksistä.

Japanilaistyylisissä, savuttomissa huoneissa on ilmainen WiFi, oma kylpyhuone, ilmastointi ja antiikkia taideteoksia eri puolilta Aasiaa. Alfresco Libations -baari on oma kohde.

Bric-a-Bracissa on matkamuistomyymälä, ja polkupyöränvuokraus ja lentokenttäkuljetus voidaan järjestää. Ystävällinen henkilökunta puhuu englantia, ranskaa ja thaita.
Ominaisuudet:
bar
Ilmainen Wi-Fi

Battambang · homojen omistamat tapahtumapaikat

Woodhouse
Sijainti-kuvake

Street 2.5, #77, Battambang

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli?
Gay-omistuksessa oleva ravintola ja baari Battambangin sydämessä. Khmer-ranskalaisen homoparin omistama Woodhouse tarjoaa laajan valikoiman perinteisiä khmeriläisiä ja länsimaisia ​​reseptejä, kreppejä, juomia ja cocktaileja.

Avoinna aamiaisella, lounaalla ja illallisella happy hourilla, rentouttavalla jazzmusiikilla, kukkaterassilla ja maukkaalla ruoalla. Suuret ryhmät ovat tervetulleita; erikoismenu saatavilla pyynnöstä.
Ominaisuudet:
bar
kahvila
Ilmainen Wi-Fi
Musiikki
ravintola

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.