Gay Malta · Matkat ja palvelut

Gay Malta · Matkat ja palvelut

Kokoelmamme homojen omistamista yrityksistä, palveluntarjoajista ja LGBT-matkaorganisaatioista Maltan saarella.

Gay Malta · Matkat ja palvelut

Q Travel Malta
Sijainti-kuvake

Mattew Pulis Str, 13/3, Tas-Sliema, Malta, Malta

4.7
Yleisön ikäraja

Perustuu 3 ääntä

Omistajan kuvaus: Q Travel Malta on johtava homojen omistama ja ylläpitämä matkatoimisto, joka tarjoaa matkaa, joka ilmentää Pridea ympäri vuoden, ei vain Pride-kuukauden aikana. Keskitymme luomaan intiimiä pienryhmä- ja yksityismatkoja, jotka on räätälöity yksinomaan eloisalle LGBTIQ+ -yhteisölle.

Säästä jopa 25 % käsin valittujen ja paikallisesti kuratoitujen Europride Tour & Party -pakettien avulla.

Valmistaudu historialliseen vuoristorataan Valletta Queer History Walking Tourilla, joka paljastaa Vallettan eloisan LGBTQ+-kulttuuriperinnön salaisuudet kaupungin keskustasta punaisten lyhtyjen alueelle ja sen ulkopuolelle tässä sensuroimattomassa menneisyyden versiossa, jota et löydä vakiokierroksesi.

Voit myös maistella paikallisia herkkuja LGBT+ historiallisella ruokakierroksella tai osallistua Vallettan naisten historian kiertueelle, jossa tapaat uraauurtavia liikenaisia, jotka ovat jättäneet jälkensä kaupungin historiaan. Mukana on myös Mdina-kiertue, joka tutkii Game of Thrones -kuvauspaikkaa ja omituista perintöä sekä boutique-viininmaistelua.

Riippumatta valitsemastasi seikkailusta, Q Travel Malta tarjoaa sinulle takuun. Ota yhteyttä suoraan varataksesi ja vieraile heidän verkkosivuillaan saadaksesi lisätietoja.

Viimeksi päivitetty: 18-Feb-2024

Grande Horizontale Cruising Charters
Sijainti-kuvake

Pontoon C, Grand Harbor Marina, Birgu (Vittoriosa), Malta , Malta

Näytä kartalla

Homojen omistama ja käyttämä/heteroystävällinen yksityinen charter-jahti, risteily Maltan salmella.

Grande Horizontale on pieni yksityinen huvijahtiyritys, joka palvelee yksilöitä pikemminkin kuin väkijoukkoja, joten nauti jahdin hiljaisesta ylellisyydestä, jossa voit olla oma itsesi kenen tahansa kanssa ilman huolta miehistön noloista tai epämukavista katseista.

Poistuessasi Knights'-laivaston upeasta historiallisesta istuimesta Maltan Grand Harbourissa voit tutustua Maltan kauneimpiin poukamiin tai saapua huviveneellä syrjäisille LGBTQ+-huimapisteille.

He odottavat sinut kyytiin! Varaukset ja lisätiedot ovat osoitteessa grandehorizontalecruising.com

 

Ominaisuudet:
homojen omistuksessa
heteroystävällinen
yksityinen huvivenevuokraus

Viimeksi päivitetty: 8-Aug-2023

Gay Guide Malta
Sijainti-kuvake

Malta

4.7
Yleisön ikäraja

Perustuu 6 ääntä

Gay Guide Malta pyrkii tarjoamaan ajankohtaisinta tietoa LGBT-yhteisöstä Maltalla sekä paikallisille että ulkomaalaisille.

Viimeksi päivitetty: 22-Aug-2023

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.