Maltan homohieronta

Maltan homohieronta

Yhdistelmä gay-hierontapalvelun tarjoajista Maltalla.

Maltan homohieronta

Men Massage and Spa Malta
Sijainti-kuvake

75 Farsons Hamrun, Malta

Näytä kartalla
3.8
Yleisön ikäraja

Perustuu 11 ääntä

Omistajan kuvaus: Tantra Erotic Luxury Indian Massage on erittäin ammattimainen 14 vuoden kokemus kokovartalosta alasti parivuoteella, se on kevyt rentouttava kokovartalohieronta aromaterapiapuhtailla eteerisillä öljyillä, hieronnassa käytetään hyvä määrä afrodisiaakkiöljyjä sekoituksia, 1 tunti on 50 € käteisellä, revolutilla tai Visa-kortilla.

Voit myös kokea Tantra-kylpyhieronnan hierojan kanssa kaksinkertaisessa kylpytilassa, jossa on tuoksuvettä täynnä aromaterapian eteerisiä öljyjä ja kotitekoisia aromaattisia kylpysuoloja rentouttavan musiikin ja kynttilöiden kera. Koko alaston vartalohieronta vedessä, joka on ainutlaatuinen kokemus, 1 tunti maksaa 50 euroa. Voit valita hieronnan aikana kylpyammeen tai porealtaan suihkuilla.

Jos otat kaksi pakettia, yllä olevista moniostoista tarjotaan 10 € alennus. Hoidon aikana on tarjolla ilmaista viiniä, yrttiteetä, kahvia ja vettä

Aikoja kannattaa varata soittamalla tai Whatsapp-viestillä.

Ominaisuudet:
Viestikenttä

Viimeksi päivitetty: 3-Mar-2024

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.