Mykonosin homokartta

Mykonosin homokartta

Interaktiivinen Mykonoksen homokarttamme. Voit paikantaa tapahtumapaikan, suodattaa hakusi ja saada tarkempia tietoja tapahtumapaikasta.

Paikkatyypin kuvake
Hotellit

Paikkatyypin kuvake
bar

Paikkatyypin kuvake
Ranta

Paikkatyypin kuvake
Kunto

Paikkatyypin kuvake
Beach Club

Paikkatyypin kuvake
tanssi klubi

Paikkatyypin kuvake
Kauppa

Paikkatyypin kuvake
Huvila

Paikkatyypin kuvake
syöminen

Paikkatyypin kuvake
ravintola

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Hotellin pikahaku

Kensho Ornos Hotel

Kensho Boutique Hotel And Suites

Kensho Ornos -hotelli on homoystävällinen boutique-hotelli Ornoksen alueella Mykonosissa. Hotelli on moderni ja tyylikäs korkeatasoisella majoituksella. Useimmissa huonetyypeissä on oma pulahdusallas tai oma poreallas, ja niistä on näkymät ympäröivään kaupunkiin ja Ornoksen rannalle. Kensho Ornosin huoneissa on vakiona 40" LDC-satelliittitelevisio, kirjoituspöytä, ilmainen wifi, ilmastointi, kahvinkeitin, ylelliset kylpytakit ja kylpytuotteet, ipad-musiikkijärjestelmä, tallelokero, hiustenkuivaaja ja valaistu meikkipeili vakiona. Pyyhkeet ja Liinavaatteet sisältyvät myös hintaan, ja hotellissa on 24h-vastaanotto ja concierge, jos tarvitset jotain. Hotellin uima-altaan äärellä on myös auringonlaskulounge ja baari, josta voi ihailla rantaa, joka on muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Kensho Ornosilla on paikan päällä palkittu ravintola: Perinteisen kreikkalaisen keittiön rikas kulinaarinen kulttuuri kohtaa modernin tekniikan ja maailmanluokan gastronomian nykytrendit. Keittiömestari Ippokratis Anagnostelis ja hänen tiiminsä vievät sinut tutustumaan perinteisiin ruokiin tuoreista kykladilaisista tuotteista, jotka on muunnettu moderneilla gastronomian tekniikoilla. Hotelli myös on ainutlaatuinen Cave Spa -tila, jossa on ainutlaatuinen sisäluolapulahdusallas ja laaja valikoima luokkia ja hoitoja ja tunteja, jotta vierailusi olisi mahdollisimman rentouttava. Kiinteistössä on myös kuntokeskus, jossa kokeneet kouluttajat ovat valmiina auttamaan tarvittaessa. . Kensho Ornos voi myös tarjota tervetuliaisdrinkin saapuessaan ja auttaa pyynnöstä kuljetuksissa ja retken varaamisessa. Katso lisätiedustelut ja varaustiedot Kensho Ornosin viralliselta verkkosivustolta.

Mitä tänään

Homo mykonos Tapahtumat