Elia Beach Mykonos

Mykonosin homorannat

#1 syy vierailla Mykonoksella - homorannat! Ota selvää kaikesta, mitä sinun tarvitsee tietää Elia Beachistä ja muista Mykonoksen saaren homojen suosimista rannoista

Mykonosin homorannat

Elia Beach
Sijainti-kuvake

Elia, mykonos, Kreikka

Näytä kartalla
3.4
Yleisön ikäraja

Perustuu 46 ääntä

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

Yksi Mykonoksen suurimmista ja homojen suosituimmista rannoista, Elia Beach on hyvin hoidettu, ja siellä on monia laadukkaita vuokrattavia aurinkotuoleja ja -varjoja.

Oikeassa päässä (olettaen, että olet merelle päin) on sateenkaarilippu. Vesiurheiluvuokrausosan ja lipun välinen alue kasvaa homojen suosiossa. Hiekan laatu vesirajan ylä- ja alapuolella on parhaimmillaan tällä alueella.

Loppua kohti olevan kivisen paljaston takana (sateenkaarilipun takana) on toinen ranta, joka on lähes kokonaan homoseksuaali ja jossa on hieman nudismia. Takana on paljon pienempi hiekkapoukama, joka on enimmäkseen homojen alastonauringonottajien käytössä.

Aurinkotuoleja ja -varjoja on vuokrattavissa. Asiakkaat voivat odottaa tehokkaita juomia ja ruokapöytäpalvelua. Valikoima voileipiä, pizzoja, pastaa ja salaatteja valmistetaan tilauksesta lähistöllä Arte & Mare Resort ravintolassa sekä alkoholi- ja alkoholittomien juomien kanssa, jotka juoksijat toimittavat sänkyyn.

Ruoan ja juoman ostaminen rantahenkilökunnalta on loistava tapa varmistaa eturivin aurinkotuolivaraukset seuraavalle päivälle. Keskellä päärantaa on myös erinomainen rantaravintola, jossa tarjoillaan erilaisia ​​kala- ja liharuokia.

Istuma- tai ruokailuvaihtoehto ei ole halpa. Joten, tuo oma vesi, tupakka jne. Kuitenkin rantahoitajamme (Erick) oli pronssimainen, sujuvasti puhuva kreikkalainen jätkä, joka sai meidät tilaamaan ruokalistaltaan noin tunnin välein.

Elia Beach on yleensä hiljainen aamuisin, kun ihmiset saapuvat lounasaikaan ja lähtevät illalla. Klo 5 jälkeen kivinen alue rantojen takana muuttuu erittäin risteilyksi. Ainoa yksityisyys on kiviseinien takana, ja silloinkin otat ehdottomasti riskin kallioita peittävien poikkeuksellisen piikkien pensaiden kanssa.

Miten päästä Elia Beachille


a) Vuokraa auto ja aja. Rannalla on parkkipaikka. Voit ajaa asfaltoidun pysäköintialueen läpi ja kääntyä oikealle epäviralliselle pysäköintialueelle, joka kulkee rannan takaosassa. Mielestämme ajaminen on paras vaihtoehto, jos olet porukalla ja aiot vierailla Eliassa useimpina päivinä.
b) Bussilla pohjoiselta linja-autoasemalta (läheltä Vanhan sataman lauttalaituria), bussit lähtevät säännöllisin väliajoin klo 11 alkaen - tarkista asemalta ajantasainen aikataulu.
c) Ota bussi eteläiseltä päälinja-autoasemalta Plato Yailosiin ja ota sitten vesitaksilla Eliaan.

Lue lisää: Vesitaksit Mykonosissa.

Ominaisuudet:
Ranta
ravintola

Viimeksi päivitetty: 31-Jan-2024

Super Paradise Beach
Sijainti-kuvake

mykonos, Kreikka

Näytä kartalla
3.3
Yleisön ikäraja

Perustuu 6 ääntä

Vuosia sitten Super Paradise oli lähes yksinomaan homojen ranta. Nykyään ranta on erittäin suosittu sekä homojen että heteroiden auringonottajien ja rantakerhoilijoiden keskuudessa. Siellä on varmasti vilkas tunnelma ja se on kiireinen joka päivä kesällä.

Rannan oikea puoli (jos olet merelle päin) on homoisin osa, lähellä Jackie O' Beach Club. Vasemmalla olevaa aluetta hallitsee Super Paradise Club. Tästä tulee juhlapaikka joka ilta noin klo 4:sta myöhään. Keskellä on Pink Beach, tyylikäs samppanjabaari, ravintola ja rantaklubi.

Vuokrattavissa on aurinkotuoleja ja -varjoja, ja saatavilla on 'at seat' -palvelu, joka tarjoaa (kalleita) juomia ja kevyitä välipaloja. Kuten Elia, Super Paradise on kiireinen lounasaikaan.

Kuinka päästä Super Paradise Beachille


a) Aja. Suuntaa Mykonoksen kaupungista lentokentän ohi. Ranta on viitoitettu. Viimeiset 2 km alas rannalle ovat erittäin jyrkkiä. Ilmainen pysäköintimahdollisuus.
b) Ota bussi Mykonoksen kaupungin päälinja-autoasemalta Platis Gialosiin tai Ornokseen. Ota sitten vesitaksilla Super Paradiseen.
Lue lisää: Vesitaksit Mykonosissa.

Ominaisuudet:
bar
Ranta
Musiikki
ravintola

Viimeksi päivitetty: 31-Jan-2024

Agrari Beach
Sijainti-kuvake

Maatalous, mykonos, Kreikka

Näytä kartalla
3.3
Yleisön ikäraja

Perustuu 6 ääntä

Agrari Beach sijaitsee Elia Beachin vieressä. Se on noin 5 minuutin kävelymatka kallion yli. Ranta on hyvin järjestetty aurinkotuoleineen ja -varjoineen, hengenpelastaja ja suosittu rantaravintola. Hiekka täällä on paljon karkeampaa kuin Elia Beachillä.

Joka kerta kun olemme vierailleet Agrari Beachillä, siellä on ollut paljon vähemmän tungosta kuin Eliassa tai Super Paradisissa, ja se houkuttelee rauhaa ja hiljaisuutta suosivia homoseksuaalisia auringonottajia.

Agrari Beach – miten sinne pääsee


a) Kävele Elia Beachiltä, ​​vain 5 minuuttia kallioreittiä pitkin.
b) Aja, mutta ota huomioon jyrkkä mäki, joka johtaa alas rannalle.

Ominaisuudet:
bar
Ranta
ravintola

Viimeksi päivitetty: 31-Jan-2024

Paraga Beach
Sijainti-kuvake

Platis Gialos, mykonos, Kreikka

Näytä kartalla
4.5
Yleisön ikäraja

Perustuu 4 ääntä

Pieni, vilkas ranta Mykonosissa, joka sijaitsee kävelymatkan päässä Paradise Beachiltä.

Paraga Beach houkuttelee kaikenlaisia ​​väkijoukkoja, mukaan lukien nuoremmat auringonottajat ja nudistit. Rannalla on kultaista hiekkaa ja joitain kiviä, ja vesi on rauhallista ja erittäin kirkasta.

Aurinkotuoleja on vuokrattavissa. Siellä on myös baari ja minimarket, josta voit ostaa välipaloja, pullotettua vettä ja muita rantatuotteita.

Gay-risteilyt järjestetään kallioiden ympärillä rannan eteläpuolella, ja jos haluat viettää erityisen tyylikkään päivän, tutustu Scorpios Beach Club jonka omistaa Soho House -konserni.

Viimeksi päivitetty: 31-Jan-2024

Mykonos · muut käymisen arvoiset rannat

Elia ja Super Paradise ovat Mykonoksen gay-rantaelämän keskipisteessä. Mutta jos olet vuokrannut auton tai mönkijän, kannattaa käydä näillä muilla rannoilla, jotka sijaitsevat kauempana etelärannikolla.
Lia Beach
Sijainti-kuvake

Lian ranta, mykonos, Kreikka

Näytä kartalla
4.5
Yleisön ikäraja

Perustuu 2 ääntä

Lia Beach sijaitsee Mykonoksen kaakkoisrannikolla. Se on suhteellisen pieni, puhdas hiekkaranta, josta pidimme todella.

Palveluihin kuuluu pysäköintialue, rantaravintola, aurinkotuoleja ja -varjoja ("at-istuin" -palvelulla), mutta se on paljon rauhallisempi kuin Elia Beach. Lahtia suojaavat molemmilta puolilta kukkulat, ja aurinkotuolien takana on tehokas tuulensuoja.

Liasti Lia -rantaravintola on Elia Beach -ravintolan tasolla sekä ruoan laadultaan (hyvä) että hinnaltaan (ei halpa).

Tarvitset auton tai mönkijän ja kartan, koska tiet eivät ole hyvin viitoitettuja. Kun vierailimme Lia Beachillä muutama vuosi sitten, siellä oli homoseksuaaleja auringonottajia.

Ominaisuudet:
Ranta
ravintola

Viimeksi päivitetty: 31-Jan-2024

Kalafatis Beach
Sijainti-kuvake

Kalafatiksen ranta, mykonos, Kreikka

Näytä kartalla
3
Yleisön ikäraja

Perustuu 7 ääntä

Kalafatis Beach on yksi Mykonoksen pisimmistä hiekkarannoista. Ranta on suojattu tuulelta mäntyjen rivillä suoraan hiekan takana, mutta esillä oleva lahti on todella suosittu surffaajien keskuudessa. Purjelautailun vuokraus on saatavilla, jos haluat mennä.

Rannan molemmissa päissä on vuokrattavia ravintoloita ja aurinkotuoleja. Suuri keskikaistale on täydellinen niille, jotka haluavat rauhallisen paikan omalle pyyhkeelle ja sateenvarjolle.

Kalafatis Beachille pääsee helposti autolla tai pyörällä. Pysäköi rannan takana olevalle tielle tai johonkin pysäköintialueesta.

Ominaisuudet:
Ranta
kahvila
ravintola

Viimeksi päivitetty: 31-Jan-2024

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.