Arena ryhmä

Arena ryhmä

Grupo Arena

Sijainti-kuvake

Carrer de Balmes 32, Barcelona, Espanja, 8007

Arena ryhmä

Suosittu homotanssiklubi nuorille. DJ:n leikkitalo ja käsilaukkumusiikkia pitämään kaikki iloisina!

Grupo Arena isännöi säännöllisesti erikoistapahtumia, kuten striptease-esityksiä ja go-go-tanssijoita. Avoinna joka ilta, mutta kiireisempi viikonloppuisin.

Arkisin: klo 12.30-5

Viikonloppu: 12.30-6 lauantaina. Suljettu sunnuntaina

Lähin asema: Universitat, Passeig de Gràcia

Ominaisuudet:
bar
tanssi
GoGo Show
Musiikki
hinta Arena ryhmä
2.9
Yleisön ikäraja

Perustuu 21 ääntä

M
MC

11-Sep-2019

Paska ja kammottava paikka

Älä koskaan mene sinne. Varkaita on kaikkialla. Kolmelta ihmiseltä ryöstettiin matkapuhelimet siellä iltana, jolloin osallistuimme. Vartijat eivät auttaneet mitään ja kieltäytyivät soittamasta poliisia. He vain sanoivat, että sitä tapahtuu koko ajan, mutta he eivät voi tehdä asialle mitään. Olkoon niin, mutta jos haluat olla turvassa - pysy kaukana tästä paikasta.
B
Ben

26-Sep-2015

Hienoa musiikkia, mahtavia tyyppejä

Kävin siellä 3 kertaa matkani aikana. Ensimmäinen oli sattumanvarainen löytö, koska en ollut tiennyt siitä ennen sitä. Tämän klubin saaminen käyntiin kestää hetken, mutta sen jälkeen he juhlivat kovasti. Kun saavuin sinne, siellä ei tapahtunut paljon, mutta ihmiset näyttävät tulvii tyhjästä tunnin sisällä. Enimmäkseen nuoria (20-vuotiaita), mutta paljon vanhempia ihmisiä kaksi. Olen vasta 19-vuotias, joten olin yksi nuorimmista. DJ:t olivat mahtavia ja soittivat iloisia remixejä ja housemusiikkia. En kokeillut pimeää huonetta... Haluan nähdä kuka koskettaa minua. Halpa, jos kaverit ostavat kaikki juomasi puolestasi :P siinä on pieni ja intiimi tanssilattia, mutta se sopii vähemmän kiireisiin iltoihin. Iso alue seinää vasten istua ja rentoutua. Maanantai on striptease-ilta täynnä alastomuutta ja kaveri oli melko kuuma, mutta palveli enemmän 20-luvun lopun väkeä. Kiireinen torstaina. En ole ollut viikonloppuna, mutta oletetaan, että se on hullun hauskaa. WC:t ovat suuria eikä jonoja, mutta wc-istuimia ei ole, mikä on melko ärsyttävää. Yhdessä miehen kanssa siellä. Tyylikästä tiedän :D mutta mitä tehdä. Joka tapauksessa... Palaan sinne hetkessä. Hienoja muistoja. ;)

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.