Berliinin pimeä

  Berliinin pimeä

  Risteilyklubi miehille, jotka haluavat seurustella "vapaasti" ilman "rajoituksia"!

  Berlin Dark

  Sijainti-kuvake

  Passatge de Prunera 18, Barcelona, Espanja, 8004

  Berliinin pimeä
  Tänään: Alusvaatejuhlat - klo 10.30 alkaen - Joka tiistai
  Huomenna: Klubin paskiaiset - Joka keskiviikko
  Tumma homoristeilybaari miehille seurustella muiden miesten kanssa "vapaasti" ja ilman "rajoituksia". Berlin Darkilla on tiukat pukukoodit.

  Suosittelemme "ei tavallista" asua, kuten nahkaa, urheiluvaatteita, jockstrap-asua, armeijaa, farkkuja tai tavallista T-paitaa, jotta ne ovat helposti saatavilla. Pukuhuone on aulassa. Vältä näyttämästä muodikkaalta. Ei Kölniä. Ole tietoinen värikoodista.

  Maanantaisin suljettu.

  Arkipäivä: klo 11.30-2.30 tiistaista torstaihin

  Viikonloppu: perjantaina ja lauantaina klo 11.30-3. Sunnuntaina klo 9.30-1.30

  Lähin asema: Poble Sec, Rocafort, Espanja

  Ominaisuudet:
  Vain aikuisille
  bar
  Risteily
  Pimeä huone
  hinta Berliinin pimeä
  3.5
  Yleisön ikäraja

  Perustuu 64 ääntä

  2017 Yleisöpalkinnot
  2017 Yleisöpalkinnot

  4 Tähtien Voittaja

  V
  Vuk Keller

  La 02. syyskuuta 2023

  Huikea paikka

  Se on yksi niistä harvoista jemmeistä, joissa ei ole kondomia näkyvissä :) Monet karvaiset kaverit ovat valmiita pitämään hauskaa. Oli hauskaa joka kerta kun vierailin. Pienessä huoneessa, jossa on nahkapenkki, aina bb-toimintaa
  N
  Neill

  Su, 05. helmikuuta 2023

  Pieni, ystävällinen, halvempi, mutta on parempia

  Kokeilin myös muita samanlaisia ​​seksikerhoja Man Factory ja Open Mind ja tämä oli pienin ja vanhempi joukko sekamuotoisia lauantai-iltana. Erittäin ystävällinen kaveri vastaanotossa, joka puhui hyvää englantia. Ei kaappikaappeja, mutta sen sijaan sinulle annetaan ripustettava riisuminen pienessä vastaanotossa
  M
  Mikey

  Ke 27. marraskuuta 2019

  Keskiviikko on bi & trans yö

  Kävin naissukelluksen kanssa keskiviikkoiltana. Oli hauskaa. Ainoa haittapuoli on, että heterot ovat yleensä hieman epäkunnioittavia - mene liian lähelle ja yritä koskettaa, kun sitä ei haluta. Heidän on opittava enemmän kunnioitusta ja se, että osallistut vain pyydettäessä.
  m
  moscardini

  La 13. huhtikuuta 2019

  BDSM

  Sijainti: lähellä Plaça d'Espanyaa, joten sinne on erittäin helppo päästä. Asiakastyyppi: 30-55 vuotta. Niille, jotka etsivät vahvoja juttuja tai alistumista. Rakenne: Pieni, mutta hyvin varusteltu bdsm:lle. Puhdistus: Riittävä. Hinnat: kilpailukykyiset. Neuvoja asiakkaille: Pienenä se on helppo täyttää. Se, joka tulee sisään, tekee sen etsiäkseen pikaruokaa ja tämä on hyvä niille, jotka, kuten me, eivät halua tuhlata aikaa. Näimme ihmisten tulevan sisään, pitävän hauskaa ja lähtevän ulos heti sen jälkeen. Karhu ja partaiset miehet ovat erittäin tervetulleita. Pukeutumiskoodi ei vaikuta niin jäykältä, mutta selvästikään näkyviä homoja ei arvosteta. Neuvoja esimiehille: Sinun pitäisi houkutella enemmän ulkomaalaisia.
  J
  Jack

  Keskiviikkona 06

  Toto En ole Kansasissa

  Joten putosin satunnaisesti tähän paikkaan, ja Coat Check kaveri sanoi sisäänkäynnissä hymyillen: "12 euroa ja riisu vaatteesi". Kurkistin sisään ja oli syntymäpäiväpukuilta. Mitä helvettiä. Riisuin ja liityin puolueeseen. Oli hauskaa käyttäytyä huonosti poikien kanssa.
  k
  kia

  su 22. heinäkuuta 2018

  niin hauskaa

  Ensimmäinen ajastin. Aluksi melko hermostunut ja levoton, mutta heti kun kävelin sisään, minua tervehti mukava ystävällinen kaveri. Hän puhui englantia melko hyvin. En ollut varma kuinka pukeutua, joten olin alasti ja minulla oli nenäliina peittämässä yksityistäni. Heti kun astuin sisään, baarissa istui ihmisiä, mutta enimmäkseen puolipukeutuneita. Mietin, pitäisikö minun pukeutua, mutta baarimikko sai minut tuntemaan oloni mukavaksi ja tarjosi minulle drinkin (1 juoma sisältyy pääsymaksuun). Saavuin noin klo 23, mutta paikka oli jokseenkin tyhjä. Keskiyön tienoilla oli enemmän ihmisiä ja enemmän seikkailunhaluisia. Takahuone on melko tumma (useimmilla alueilla) ja aluksi hieman labyrinttimainen, mutta se ei ole liian suuri, joten löydät helposti perille. Keskiyön aikoihin ihmiset alkavat tulla irstaiksi ja sitten kävellä takahuoneeseen. Olin melko ujo, koska se oli ensimmäinen kerta, mutta suojelijat ja henkilökunta saivat minut rentoutumaan. BTW loistava AC tässä paikassa. Seuraavaksi tiedän, että olen baarialueella kahden pojan kanssa, jotka piiskaavat, piiskaavat ja lyövät minua rajusti samalla kun monet muut katselivat minua nöyryytetynä. RAKASTI SITÄ! Tietysti kaikki olivat tarkkaavaisia ​​ja kunnioittavia. (pyydä leluja ja muuta baarimilta. Uskomattoman hyödyllinen) Voin vain sanoa, että minulla ei ole koskaan ollut niin hauskaa siellä (ja peppuni!) - palaan ehdottomasti tähän paikkaan seuraavan kerran kun olen Barcelonassa.
  M
  Mikey

  ma 19

  Lelut?

  Onko baarin takana leluja? Monta kertaa, mutta en ole tajunnut tätä!
  J
  Joe

  To 12. huhtikuuta 2018

  Hienoa - jopa keskellä viikkoa!

  Sijaitsee erittäin vaatimattomalla kadulla, hieman kauempana muista homobaareista. Osallistuin tiistaina (alusvaatteiden teema), mikä oli hienoa ja melko kiireistä. Paljon toimintaa ja enimmäkseen houkutteleva yleisö. Koko paikka on sopivan kokoinen - mikä tahansa suurempi ja se näyttää tyhjältä. Olisin mielelläni lähtenyt viikonloppuna! Kävin myös uudelleen keskiviikkona - tämä ei todellakaan ollut niin kiireinen tai "kuuma". Tunnelma oli täysin erilainen ja yleisö oli pääosin hieman vanhempi. Vielä toimintaa, mutta ei niin hyvää kuin tiistaina. Puhdista kaikin puolin. Baarin henkilökunta oli ystävällistä. Juoma on sopivasti hinnoiteltu - sama kuin kaikkialla muuallakin. Pääsymaksuun sisältyy juoma ja loput maksat lähtiessäsi - sinulla on numeroketju seurataksesi. Ensimmäinen risteilybaari ja "fetissi" -baari - osallistuisin varmasti uudelleen, mutta seuraavan kerran viikonloppuna.
  B
  Bitch

  La 16. syyskuuta 2017

  Loistava hauskempaan hauskanpitoon

  Nautin todella vierailustani Fallen Angels -juhlissa. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä, ilmapiiri oli viileä ja laiska. Paljon toimintaa. Se oli mahtavaa!
  L
  Luigi

  ti, 29. elokuuta 2017

  hauska

  Nautin todella siellä olemisesta. Mukava ilmapiiri ja parempia miehiä. Todella kuumaa ja kiimainen toimintaa siellä.
  M
  Mikey

  pe, 07 heinäkuuta 2017

  Paras risteilyklubi Barcelonassa

  Tämä on suosikkini risteilyklubini Barcassa. Siinä on laiska ilmapiiri, ystävällinen henkilökunta ja se on juuri oikean kokoinen kannustamaan läheisyyttä. Toimintaa on kaikkialla - baarissa tai pimeässä. On yksi hihna. Jos olet biseksuaali, suuntaa sinne keskiviikkona. Siellä on aina tyttöjä ja transseksuaaleja.
  M
  Michael

  Ma, toukokuu 15, 2017

  Nonstop Action

  Olen aktiivinen/passiivinen ja tällä kerholla vierailee tarpeeksi seksikkäitä toppeja ja alaosia, jotta saat mitä haluat, jos vain osoittaa vähän aloitetta. Rakastan ekshibitionismia ja se muuttuu melkein aina kuumaksi istunnoksi paremmin kuin mikään video.
  A
  Antonio

  ma 17. elokuuta 2015

  BB ja savu

  Olin siellä eilen illalla 8. b-päivän juhlissa. Ei kaappeja, mutta vaatesäilytys, joten parempi olla ylipukeutumatta. Ystävällinen henkilökunta, erittäin kiimainen ilmapiiri alusta alkaen erittäin tungosta ja paljon kavereita yllään valjaat ja jocks. Risteilyalue ei ole liian suuri, ja siellä on paljon toimintaa. Kaikki eivät pelaa, joten jos et pidä siitä, nappaa olut baarista tai katso. Minusta erittäin surullinen asia on, että tupakointi on sallittu kaikkialla, joten ilma on melkein hengittämätön. Pahinta on, että kondomeja ei tarjota sisääntulon yhteydessä eikä niitä ole saatavilla risteilyalueella. Kaikki eivät muista, että turvaseksiä on myös kuuma seksi.
  M
  Mikey

  pe, 07 heinäkuuta 2017

  Kondomit ja liukuvoide baarissa

  Kyllä, klubin ympärillä ei ole kondomeja ja liukuvoidetta, mutta voit vain pyytää niitä baarissa. Helppo. Täällä ei ole paljaampaa kuin missään muualla.
  P
  Paul

  Su 28. kesäkuuta 2015

  Aina hienoa aikaa

  Helpoin on pukeutua yksinkertaisesti shortseihin ja t-paitaan, jotta voit olla alasti saapuessasi. Miehet ovat eri-ikäisiä, mutta kaikki kiimainen tyyppejä. Jos olet kuningatar, mene toiseen baariin, koska tämä baari tietää, mistä on kyse kuuman ja kovan suhteen. Jos olet hieman ujo, se on ok, et joudu asiakkaisiin ylikuormittumaan. Tulet pian rentoutumaan illan edetessä. Paikka on puhdas ja mahdolliset roiskeet siivotaan välittömästi. Mutta jos haluat katsoa, ​​mene ostamaan video. Tämä on toimintapalkki. Risteilyalue on pieni, mutta toimintaa pitävät kaverit ovat miettineet. Olen vieraillut monta kertaa Barcelonassa ja siellä on hauskaa. Et vain tule ja mene, sinulla on muutaman tunnin upea seksiseikkailu. Baarissa tupakoidaan paikan luonteen vuoksi, mutta kaiken kaikkiaan se ei ole ongelma, koska ilmastointi on melko hyvä.
  Y
  Yann

  Su 13. huhtikuuta 2014

  ylimääräistä!

  Upea paikka upeiden kavereiden kanssa. Olin siellä juhlissa torstaina 2014. En ole koskaan nähnyt niin erikoista paikkaa. Voit tupakoida, juoda ja leikkiä. Eri-ikäiset, 04-10 tai enemmän. Olen ranskalainen ja minut toivotettiin erittäin tervetulleeksi.

  Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.