Basement Club

Basement Club

Yksi Barcelonan tunnetuimmista homoristeilyklubeista

The Basement Club

Sijainti-kuvake

Carrer De Lluís El Piadós 4, 08003 Barcelona, ​​Barcelona, ​​Espanja, Barcelona, Espanja, 8015

Basement Club, joka tunnettiin aiemmin nimellä Black Hole, avasi ovensa uudelleen kesäkuussa 2022. Kellarista löytyy risteilyalue, jossa on silmukat ja loistoaukkoja. Paikka houkuttelee pääasiassa kypsää yleisöä.

Ma: Suljettu

Ti:17:00 - 23:00

Ke: Suljettu

To:17:00 - 23:00

Pe: Suljettu

La:17:00 - 23:00

aurinko:17:00 - 23:00

Lähin asema: Riemukaari

Ominaisuudet:
Vain aikuisille
bar
Risteily
Pimeä huone
hinta Basement Club
3
Yleisön ikäraja

Perustuu 94 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

S
Sean

26-Jul-2023

Tämä paikka on nyt suljettu

Hei kaikki, Haluan vain sanoa, että tämä paikka on suljettu. Tämän klubin seuraaja on: The Basement Club C/de Lluís el Piadós, 4, 08003 Barcelona, ​​Espanja. Se on lähellä Arc de Triomf -metroasemaa.
M
MELIO

28-Jul-2020

herra Peru

Voivatko he alentaa juomahintojaan! 13 euroa jim-palkista on naurettavaa!
R
Roy

20-Jun-2022

Erittäin kallis

Kiitos hinnoista varoituksesta. Menen OpenMindiin. JB on 8€...
M
Mikey

9-Feb-2020

Tiistai, klo 8

Tämä klubi tulee kiireisemmäksi aikaisemmin kuin muut. Kävin tiistaina noin kello 8. Melko kiireinen ja paljon toimintaa. Minulla on yksi palvelus pyytää seuralta - tehkää hihnan jalkahihnat isommiksi! Niihin ei ole mahdollista saada jalkoja! Kiitos. Toinen parannus olisi saada näyttö, joka näyttää pornoa rintareppua vastapäätä.
I
Izabela

1-Oct-2019

Jäsenet

Miten saat lyhytaikaisen jäsenyyden ja kuinka paljon se maksaa?? Minä ja ystäväni vierailemme Barcelonassa tänä kuussa ja olemme erittäin innokkaita vierailemaan klubilla. Thx kaikista tiedoista.
m
moscardini

14-Apr-2019

daddies

Sijainti: Kivenheiton päässä Rocafortin metroasemalta. Asiakastyyppi: Täällä ihmiset etsivät kovaa hauskanpitoa, mutta siellä on melkein vain yli 50-vuotiaita miehiä. Rakenne: Näyttää valtavalta kellarilta, joka on jätetty mätänemään ja tämä on ok. Puhdistus: Riittämätön. Hinnat: mukautettu sen tarjontaan. Neuvoja asiakkaille: Ota huomioon, että et löydä ketään alle 50-vuotiaita. Neuvoja esimiehille: Parempi olisi tehdä isompi kaappitila. Tupakointi kannattaa kieltää. Onnittelut henkilökunnan ystävällisyydestä ja ammattitaidosta, jatka samaan malliin.
J
Joan

4-Feb-2019

Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä

Hei. Tavoitteenamme on luoda turvallinen paikka kaikille klubissamme. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä postitse ja kerro tästä tapauksesta. Toisella puolella on outoa, koska laukut ovat aina mustia, eivät vihreitä. Emme koskaan anna toisen värisiä pusseja. Kun ihmiset laittavat vaatteet pussiin ja antavat meille tämän pussin, kukaan ei pääse vaatekaappiin. Vain henkilökunta voi palauttaa laukkusi numerosi tarkistamisen jälkeen. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä ja anna meille lisätietoja. Kiitos
E
EYÜP

16-Sep-2018

Fantastinen

Menin baariin lauantai-iltana, ei niin tungosta, mutta kaikki ihmiset sisällä olivat valmiita toimintaan. Kaikkialla oli liikaa faneja, joten et voinut tuntea olosi epämukavaksi. Toisaalta siellä oli elokuvateatteri ja se oli mahtavaa. Myöhään illalla paikalla oli yli 10 ihmistä ja kaikki toiminnassa. Kuka tahansa Barcelonassa vierailee, neuvon heitä käymään tässä paikassa
J
Joan

29-May-2018

Päivitetyt tiedot

Hei. Päivitämme aikataulua tiistaista torstaihin klo 18-00. Twitterissämme on @blackholebcn Huomio: Päivitämme elokuun aikataulumme lomien mukauttamiseksi!!! (Lisää uutisia pian) Kiitos tuestanne
j
joaquin

11-Nov-2017

HORARIO?

Fui el 9 de noviembre sobre las 15/16 horas a calle Sepulveda, 81 y no pude encontrar el club. Dónde está situado? Gracias.
T
TGE

11-Nov-2017

Liian aikaisin

Torstaisin klubi aukeaa vasta klo 19. Olit vähän liian aikaisin.
I
Ian

19-Sep-2017

Rentouttavaa hauskaa

Ystävällinen herrasmies ovella pussi vaatteeni eikä veloittanut minulta jäsenmaksua, vain pääsymaksun, joka sisälsi kaksi juomaa. Sisällä oli pieni pukuhuone, joka johti baariin, jota hoiti kaksi komeaa sensoria. Tilat ovat kaksitasoisia ja sisältävät tavanomaiset pimeät leikkitilat. Teemana oli "musta aukko" ja jotkut olivat alusvaatteissa, toiset alasti. Käytin sekalaista lateksishortseja ja nahkaliiviä. Minulla oli onni tavata kuuma espanjalainen, joka oli intohimoinen ja pitkäkestoinen. Harmi, että espanjalaiset pitävät tupakoinnista kiinni. Aikuinen joukko, joka tietää mitä haluaa. Hyvää hauskaa.
V
Vly

12-Sep-2017

En löytänyt sitä!

Hei, menin eilen illalla klo 21... mutta en koskaan löydä kerhoa... missä ru?
M
Mikey

7-Jul-2017

Tiistaina biseksuaali-iltana

Tiistaina on tämä klubien aukioloilta - naiset, trans jne. Ei kiirettä, mutta miehiä silti tarpeeksi. Useimmat alasti. Kaksi tyttöä tekemässä jotain bdsm-juttua - eivät olleet tekemisissä kenenkään muun kanssa. Klubi kahdessa kerroksessa. Baari ensimmäisessä kerroksessa. Toinen kerros erittäin matala, mikä tarkoittaa, että sinun on kumartuttava koko ajan.
J
Joan

8-Jul-2017

Kiitos kommenteistasi

Kiitos kommenteistasi. Odotamme sinua seuraavalla vierailullasi Barcelonaan.
L
Leo

10-Jun-2017

Terrible!

Kaikki tupakoivat, kaikkialla huolimatta tupakointikieltokylteistä kaikissa huoneissa eikä vain savukkeissa. Yleisö on outoa ja aggressiivista. En menisi tänne uudestaan. Tila on kunnollinen, mutta monet ihmiset näyttävät ... epätoivoisilta täällä ja savua oli aivan liikaa.
J
Joan

8-Jul-2017

Anteeksi tuosta

Pahoittelemme mielipidettäsi seurastamme. Pyrimme estämään ihmisiä tupakoimasta luvattomissa tiloissa, mutta joskus se on monimutkaista, kun klubi on täynnä ihmisiä. Yritämme parantaa tätä kohtaa ja se korjataan seuraavan kerran kun vierailet meillä. Kiitos kommentistasi
P
Pedro

24-Apr-2017

Tema taquillas

Estoy con el compañero del principio faltan taquillas,para los que vamos una noche, i quizas tambien unos vestuarios en condiciones para poder ducharse despues.En general me gusto el nuevo local, y el ambiente bueno.
J
Joan

8-Jul-2017

Gracias por tu comentario

Hola. Dispones de ducha con agua caliente al final del local, eso si, tienes que traer tu propia toalla. El tema de las taquillas lo estamos intentando solucionar. Esperamos que pronto esté solucionado. Gracias por visitarnos y tus Comentarios. Te esperamos de nuevo.
J
José luis

24-Mar-2017

Syn horario

El local está bien, pero sigue fallando y muchísimo el tema de las taquillas. Si pago entrada exijo una taquilla, no una bolsa de basura, la cual te ponen mala cara si la pides después de haber entado. Estuve el dia de la inaguración y las bolsas estaban por el suelo de la entada.¿ Control?. Cuando tengan taquillas volvere, hasta entonces.......
J
Joan

29-Mar-2017

anteeksi

JOHDON VASTAUS. Te pedimos disculpas por el día de la inaguración. Realmente nos desbordó la situación. La persona que estaba en taquilla era yo, así que personalmente te pido disculpas por el trato si no fue correcto por mi parte. Hemos mejorado la parte de la entrada y ahora ya no hay bolsas por el suelo, todo está ordenado de forma que todo es más fácil. Agradecemos tus comentarios y esperamos verte en el club una próxima ocasión.
B
Barlo

25-Feb-2017

Nuevo paikallinen

Hacéis la inauguración del nuevo local en Sepulveda 81 hoy sábado 25 Febrero? Horario?
N
Number13

23-Dec-2016

Kiimainen paikka

Vieraili tällä klubilla. KUUMA paikka. Mukavia tyyppejä ja ystävällinen henkilökunta (vastaanotto / baari). Paras paikka BCN:ssä tavata kaverit, jotka ovat valmiita pelaamaan. KUUMA. Sain tiedon, että muuttopaikka on 17. alkaen. En malta odottaa, että pääsen takaisin.
S
S

29-Oct-2016

Pakkas vastaanotto

Ei pidä ulkomaalaisista. Pakkas vastaanotto lievästi sanottuna.
D
Dave

30-Jun-2016

Mahtavaa keskiviikkoiltaa

Meni "After Work" -iltaan, joka alkoi kunnioitettavalla kello 7. Oli elämäni aikaa! Toimintaa heti sisään astuessani. Pidin tämän paikan mittakaavasta: tarpeeksi suuri ollakseen mielenkiintoinen ja tarpeeksi pieni ollakseen intiimi. Siinä oli yhteisöllinen tunnelma. Kaverit leikkivät hyvin toistensa kanssa ja myös kunnioittivat, jos et halunnut. Tupakointi on käynnissä, mutta se ei häirinnyt minua - ja olen herkkä savulle. He antavat sinulle yhden kondomin ja liukasteen saapuessasi, mutta lähellä ei ollut vaihtoa. Tarvitsin todella lisää liukuvoidetta... auts! Ja ymmärsin myöhemmin, että jotkut leikkivät kaverit jättivät saman kondomin päälle useille kumppaneille - ei hyvä turvaseksiä!...hyvä, se suojaa vain teitä, ei pohjaa! Palaan illalla ja otan omat kondomit ja liukasteeni. Pidän todella tämän paikan asennuksesta - mielenkiintoisesta sisustuksesta ja erotushuoneista. Ystävällinen henkilökunta. Ulko-ovi näyttää lukitulta, vasemmalla kuuluu summeri.
P
Pablo

13-May-2016

Lauantai-iltana

En ollut suunnitellut meneväni, mutta olin hyvin kiimainen ja toinen vaihtoehtoni oli hieman kalliimpi. Joten päätin kokeilla tätä paikkaa. Ensinnäkin sisäänpääsy on 10 €. He antavat sinulle pienen pussin, jossa on kaksi kondomia ja liukuvoidetta, sekä avaimen kaappiin tavaroiden sijoittamiseen. Jos siellä on tungosta, kuten silloin, kun menin sinne, he antavat sinulle roskapussin, johon voit laittaa kaiken. He kirjoittavat numeron siihen ja käsivarteen, jotta saat sen takaisin, kun lähdet. Paikka oli täynnä miehiä, vaikka useimmat olivat 40-vuotiaita tai paljon vanhempia. Nuoria miehiä oli vähän. Luulen, että minä ja kaksi ulkomaalaista miestä olimme ainoita, jotka eivät olleet vielä täyttäneet 30 vuotta. Paikka on erittäin suuri, paljon paikkoja pelata. Sinun täytyy vain juoda vähän ja jatkaa sen kanssa (luulen, että yksi olut sisäänkäynnin kanssa). Tulin sisään klo 1 ja lähdin klo 5. Minulla oli hauskaa, mutta useimmat kaverit eivät todellakaan pitäneet minusta, joten olisin voinut pyytää enemmän huomiota. Arvaa se tapahtuu. Kun lähdin, paikka oli melkein kuollut. Pojat tekevät siellä melkein mitä tahansa
N
Number13

27-Sep-2014

HYVÄ KLUBIA

Kävin tässä paikassa kahdesti (lauantai ja sunnuntai) ja minulle se on paras paikka Barcelonassa. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä (vastaanotto ja baari) ja aina joku käveli tarkistamassa ja siivoamassa paikan. Ei kovin täynnä, mutta tarpeeksi ihmisiä pelaamaan. Ei asennetta ja kaverit ovat valmiita pelaamaan kovaa. En malta odottaa, että pääsen takaisin.
P
Poly

25-Sep-2014

Ei tiistaisin

Ehkä he yrittävät vain käynnistää töiden jälkeisen tapahtuman, mutta menin 23./14. syyskuuta ja siellä oli vain 7 kaveria kahden tunnin vierailuni aikana. En suosittele menemään sinne tämän mainostetun tapahtuman takia. Paikka näyttää hyvältä, vaikka jotkut valittavat sen likaisuudesta, se on loppujen lopuksi seksiklubi, joten siellä on tarvittavat hihnat, penkit, loistopaikat ja yleiset leikkitilat.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.