Klubikirkko

Klubikirkko

Yksi Amsterdamin suosituimmista homoristeilyjen juhlapaikoista.

Club Church

Sijainti-kuvake

Kirkkokatu 52, Amsterdam, Alankomaat, 1017

Klubikirkko

Club Church on yksi Amsterdamin suosituimmista homoristeilyklubeista. Se toivottaa tervetulleeksi kaikki LGBTQ+:n jäsenet, ja sillä on monipuolinen tapahtumakalenteri, joka sisältää koko yhteisön fetissi-iltoihinsa.

Palveluihin kuuluu suuri baari ja tanssilattia, pimeät huoneet, yksityiset hytit, hihnat, ilmainen vaatesäilytys ja suihkut.

Kuukausittain järjestetään teemailtoja, joista mainittakoon alusvaatteet, alaston, klubilapsi, drag-, transsukupuoliset ja urheiluillat. Club Churchissa on todellakin jokaiselle jotakin ilmaista fetissiä turvallisessa ja kattavassa tilassa.

Katso tarkemmat tiedot ja hinnat verkkosivuilta.

 

Ma: Suljettu

Ti: Suljettu

Ke:20:00 - 01:00

To:22:00 - 04:00

Pe:22:00 - 05:00

La:22:00 - 05:00

aurinko:16:00 - 20:00

Ominaisuudet:
Vain aikuisille
bar
Risteily/fetissi
tanssi
Pimeä huone
Musiikki
hinta Klubikirkko
3.6
Yleisön ikäraja

Perustuu 136 ääntä

Visit Website
L
Loki

4-Aug-2019

Ahdistettu ja pakotettu kadulle Gay Pride -päivänä 2019?

Jos olit yksi niistä homotyypeistä, jotka olivat jonossa Club Churchiin lauantaina, iltana, Gay Pride 3 klo 9-2019 (21 ja 15) ja sinua häirittiin ja huusi ravintola KLUS:n omistaja ja hänen ystävänsä seisottuaan JULKISELLE puolella kävelyreitillä, joutuivat naisen moottoripyörän alle tai SUURI MIES tönäisivät JA TÖÖMÄN ennen kuin heidät pakotettiin seisomaan kadulla vastaantulevan liikenteen kanssa, OTA YHTEYTTÄ KLUBIN KIRKKOON JA ANNA HE TIETÄVÄT.! Emme voi jatkuvasti antaa tämän henkilön pakottaa meidät pois julkiselta jalkakäytävältä ja kadulle, jolla on liikennettä. Meidän täytyy puolustaa oikeuksiamme. Siitä tässä päivässä on kyse, EMME VOI UNOHADA TÄTÄ. Ylpeyttä ei ole ilman taistelua. Jos Club Church haluaa rahamme, heidän tulee käsitellä tämä asia ja suojella asiakkaitaan häirinnältä ja väkivallalta. Tämä on nyt kolmas vuosi tämän hulluuden kanssa ja joka vuosi hän tuo lisää ihmisiä auttamaan häntä. Jos emme tee mitään, voimme syyttää vain itseämme. Ja mitä tapahtuu, kun nämä ihmiset satuttavat jotakuta pahasti tai lähettävät hänet sairaalaan? Jos tämä toistuu, Soita POLIISI. Tee oikein itsesi ja homoveljesi kannalta.
M
Mikey

24-Jun-2019

Yksi parhaista

Osallistui. Keskiviikkona, niin alasti yö. Yksi parhaista seuroista Euroopassa. Pääkerroksessa on tanssialue, baari ja tupakointihuone. Sitten alakerrassa pimiö ja kantohihna. Sitten yläkertaan toinen alue ja toinen nosto. Yksi ylimääräinen nostolenkki portaiden puolivälissä. Saavuin noin klo 11. Ei tungosta, mutta kunnollinen määrä miehiä. Paljon toimintaa. Runsaasti kondomeja saatavilla. Ehdottomasti menee uudestaan.
A
Alex Alex

14-Apr-2019

Hauska paikka

Kävin täällä tiistai-iltana, nautin siitä paljon, joten menin takaisin seuraavana päivänä keskiviikkona. Keskiviikko oli vähän kiireisempi ja vähän enemmän toimintaa. Mutta erittäin suositeltavaa hyvää yötä varten enimmäkseen alastomien miesten seurassa! Seinillä olevat voiteluaineen annostelijat ovat erittäin käteviä :)
s
so

29-Dec-2018

Yksi Euroopan parhaista seuroista

Minulla oli hauskaa. Olen se kaveri, joka tanssi salaperäisellä tavalla. Joo, oranssien alusvaatteiden kanssa. Voi luoja mikä kokemus. Tulen uudestaan ​​ja uudestaan.
A
Al

21-Nov-2018

Hauskaa, ystävällistä... ja kuumaa!

Vietti siellä noin 3 tuntia eilen: paljon toimintaa, tuli kuuma, monipuolinen punainen hanky-ilta. Kaikkien nostojen täysipäiväinen käyttö. Ystävällinen, avoin ja vieraanvarainen asenne - henkilökunta todella avulias. Suosikkini Amsterdamissa.
P
Peter

17-Nov-2018

Toiminta-ilta

Vietin muutaman tunnin Club Churchissa alusvaatteiden yönä ja pidin hauskaa. Klubi oli todella täynnä, joten paljon kehokontakteja kiimainen kaveri. Minulla oli osani toimintaa. Palaa ehdottomasti takaisin.
D
Dave

20-Jun-2018

Sosiaalinen ja seksuaalinen

Rakastan tässä paikassa, että se on hyvin sosiaalinen ja siellä on paljon toimintaa. Yläkerran leikkipaikat ovat näkyvissä ja alakerran baarin ääni. Ja sitten on kellarissa leikkialue, jos haluat lisää pimiötä; myös anonyymiä hauskaa.
E
Ed

15-May-2018

Mahtava paikka

Olin siellä muutaman kerran ja se oli hienoa! Erikoiset alusvaatteet ja alastomat juhlat! Ps: Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja kaunista.
G
Gabriel

24-Apr-2018

Kiva paikka

Kävin Fetish-teemaillalla noin klo 11, ei niin suuri joukko kuin odotin. Henkilökunta ja jopa asiakkaat siellä ovat niin ystävällisiä. Haluaisin vierailla uudelleen, varsinkin alastoman juhla-iltana!
P
Paul

15-Jun-2017

Mahtavat alastonjuhlat

Kävin viime yönä noin klo 9 ja paikka oli jo kiireinen. Pitkään, kun en ole ollut alastomissa juhlissa. Täynnä mukavia kavereita, jotka viettävät rentoa aikaa ja paljon toimintaa. Ehdottomasti palata.
H
Homayoon

17-Mar-2017

erittäin hyvä klubi Amstrdamissa

Hei kaverit, tämä on erittäin mukava homoklubi amsterdamissa.
J
J

10-Feb-2017

Suuri tunnelma

Kävin twink-bileissä helmikuussa 2017. Kokoonpano oli täydellinen ja kaverit olivat kuumia. Siellä oli ehkä 30-40 kaveria. Pukeutumiskoodin mukaan "pohjaton tai yläosattomaton", mutta useimmat olivat alusvaatteissa (etenkin jockstrapsissa). Hieno tunnelma.
A
Al

9-Dec-2016

Aloittelija FF

Olin etsimässä ensimmäistä FF:täni, joten olin hieman ujo ja itsetietoinen - mutta vierailin tässä paikassa ja se oli hienoa: ystävällinen ovella ja baarissa; paljon toimintaa, ei hässäkkää. Minulla oli kaksi FF-sessiota parin hot topin kanssa - yksi 30-lukuinen ja yksi 50-lukuinen. Nyt odotan innolla paluuta ja kokemukseni syventämistä ;-)
V
Visitor

23-Sep-2016

Kiva klubi

Viime kuussa vierailuni aikana Amsterdamissa poikaystäväni kanssa vierailimme siellä muutaman kerran, se oli täynnä, musiikki oli hienoa ja henkilökunta oli ystävällistä. Tarkastimme myös joitain muita risteilyklubeja Amsterdamissa, mutta ne olivat kamalia, liian pieniä ja ihmiset näyttivät oudolta ja tuloksena oli, että kävimme kirkossa useammin kuin kerran. Ehdottomasti, jos vierailet uudelleen Amsterdamissa, menen kirkkoon.
F
Feng

8-Aug-2016

Hieno ilta kirkossa

Kävin siellä Amsterdamin paraatia edeltävänä iltana. Se oli alushousujuhla. Kun saavun paikalle noin klo 11. Kestää noin tunnin päästä sisään. Mutta ehdottomasti odottamisen arvoinen. Kuumia toimia kellarissa ja ylimmässä kerroksessa. Tanssilattia on myös täynnä kuumia tyyppejä. Paljon kuumia tekoja. Sekoitettu eri ikäisille ja roduille. Minulla oli hauskaa ja nautin paljon. Ehdottomasti haluaisi tulla takaisin.
T
Tom

4-May-2016

Viileä

Rakasta alusvaatejuhlia - paljon hauskaa ja toimintaa.
A
Andi

6-Apr-2016

Entä sisäänpääsymaksu?

Entä sisäänpääsymaksu? Olen matkustaja, menen sinne 13. toukokuuta 2016
K
Krisna So

10-Apr-2016

Klubikirkko

Sisäänpääsymaksu riippuu yöstä, jolloin menet. (z)onderbroek perjantaisin on 10 € (10-5) -TGE Staff
R
Rob

19-Feb-2016

Wow

Olen vain amerikkalainen ja tämä on todella hauskin paikka koskaan. Työskentelen lentoyhtiössä, joten olen ollut noin.
J
Jean

13-Jul-2015

Hyvä paikka

Hyvä paikka, jossa on paljon kuumaa kaveria. Paljon epämääräisiä toimintoja joka paikassa. Hyvää musiikkia. Ystävällinen henkilökunta.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.

Esitetyt hotellit