Chiringuito BeGay gay Barcelonan rantatuolit

Chiringuito BeGay

Chiringuito BeGay

Sijainti-kuvake

Mar Bellan ranta, Barcelona, Espanja

Chiringuito BeGay gay Barcelonan rantatuolit
Gay-baari & -ravintola Chiringuito on tullut kansainvälisesti tunnetuksi Barcelonan homojen rantaelämän keskipisteenä, joka sijaitsee aivan Mar Bellan nudistirannalla.

Ravintola tarjoaa kunnon valikoiman kevyitä ruokia, salaatteja, lämpimiä patonkeja ja valikoiman runsaampia pääruokia. Baari tarjoaa suuren valikoiman cocktaileja, olutta, proteiinipirtelöitä, mehuja ja kahvia.

BeGay vuokraa myös aurinkotuoleja ja -varjoja. Suosittu toukokuusta eteenpäin ja poikkeuksellisen kiireinen elokuussa. Varaa etukäteen, jos haluat lounaspöydän sesonkiaikana.

Chiringuito isännöi erityisiä tapahtumia kesäkuukausina - tarkista heidän verkkosivuiltaan asialista.

Arkisin: klo 9-2

Viikonloppu: klo 9-2

Ominaisuudet:
bar
Ranta
kahvila
Musiikki
hinta Chiringuito BeGay
3.3
Yleisön ikäraja

Perustuu 12 ääntä

c
carl

27-Jun-2016

Odotti - sitten lähti

Kävin tässä baarissa/kahvilassa. Istuin alas ja odotin noin 20 minuuttia, ennen kuin yksi huimautuneista tarjoilijoista päätti tuoda minulle valikon. Halusin lounaan sinne, koska näkymät olivat mukavat, mutta kun ruokalista oli annettu, kukaan ei ottanut katsekontaktia tai palannut pöytääni katsomaan, olinko valmis tilaamaan. Huomaan myös erittäin epäkohteliaan töykeän kouluttamattoman henkilöstön asiakaspalvelussa. Huomaan, että yhdellä tarjoilijalla oli hampurilainen, mutta hän ei tiennyt, mikä pöytä tilasi sen. Sitten tarjoilija toi olutta pöytääni ja vastasin, etten tilannut, mutta sen jälkeen odotin vielä noin 20 minuuttia enkä edelleenkään saanut yhteyttä tarjoilijoihin. Joten nousin ylös ja lähdin. Erittäin huono kokemus ja todella huono asiakaspalvelu.
t
toni

28-Aug-2014

Kauhea

Terrible un margarita caliente servido en vaso gordo casi sin hielo. El bar vacio y problemas para pagar no ir!!!!!
W
Wang

14-Jul-2014

nicr

Olen ollut siellä. Mukavia juomia mukavalla musiikilla.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.