Mar Bella Beach - nudistiranta

Mar Bella Beach - nudistiranta

Mar Bella Beach - nudist beach

Sijainti-kuvake

Mar Bellan ranta, Barcelona, Espanja

Mar Bella Beach - nudistiranta
Vaikka Mar Bella tunnetaan Barcelonan ainoana nudistirannana, se houkuttelee yhtä monia homoseksuaaleja auringonpalvojia, jotka haluavat pitää varusteet piilossa, kuin niitä, jotka antavat kaiken hengailla.

Rantakausi alkaa noin toukokuun alussa, ja huippusesonki on elokuussa. Tämä on Barcelonan suosituin "gay"-ranta, mutta se on myös kauimpana kaupungin keskustasta.

Mene metrolla Poble Nouhun (keltainen linja - L4), josta on noin 10 minuutin kävelymatka rannalle. Tai nouse bussiin 41 ja poistu Parc esportiu de la Mar Bellassa. Taksi Eixamplesta maksaa noin 10 €.

Vihje:  Läheisellä Rambla del Poblenoulla - noin 5 minuutin kävelymatkan päässä rannalta - on erinomainen valikoima erittäin hyviä kahviloita ja ravintoloita.
Ominaisuudet:
bar
Ranta
kahvila
ravintola
hinta Mar Bella Beach - nudistiranta
3.6
Yleisön ikäraja

Perustuu 59 ääntä

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

P
Phil

3-Jun-2019

Mar Bella, en sanoisi sitä nudistirannaksi.

Olen ollut siellä sunnuntaina 2. kesäkuuta. Sää oli loistava, joten ranta oli täynnä. Se on mukava ja puhdas ranta ja sekalainen joukko, jossa on selvästi paljon homoja. Olutta ja vettä myyvät hustlers ovat tuskaa, koska he pyytävät sinua ostamaan koko iltapäivän. Yksi asia, joka oli jotenkin pettymys, sen sanotaan olevan nudistiranta, mutta kun menet sinne nudistiksi, olet yksi harvoista. Oletetaan, että 500 ihmisen päällä näet 5 nudistia, kaikilla muilla on uima-asut. Mutta ollakseni rehellinen, pidän enemmän Mar Bellestä kuin Barcelonettan rannasta. ;-)
G
Guilherme

18-Aug-2018

Hieno ranta!

Huolimatta siitä, että se on iltapäivällä täynnä, ranta on loistava, ilman aaltoja. On parempi saapua aamulla, jos haluat hyvän paikan ja rauhaa. Siitä huolimatta, kun juomia myyvät kaverit ovat tulleet ja menevät koko päivän aikana, on mahdotonta ottaa pieniä nokoset ja ilman melua! Siellä oli nudisteja, mikä ei ollut ongelma.
J
John

16-Jun-2016

Mahtava paikka

Sekoitettu nudisti/uimapuku. Erittäin viileä... Upeat tilat, paljon ihanan näköisiä poikia.. Mitä muuta voit haluta?
g
gerard

28-Mar-2016

Mar Bella - "Nudistiranta

Rannalla, joka kuvaa itseään "nudistirannaksi", on vain vähän ihmisiä, jotka ovat alasti tämän arvostelun mukana olevista kuvista päätellen. Itse asiassa ei ole alastomia ihmisiä!
T
TGE

28-Mar-2016

Mar Bella Beach - nudistiranta

Mar Bella on nudistiranta (olemme olleet siellä melko monta kertaa itse). Kuvat on kuitenkin otettu vuotuisen gay Circuit -festivaalin vilkkaimpina päivinä. Festivaaliviikolla suurin osa miehistä käyttää uima-asuja, mutta eivät todellakaan kaikki.
S
Sam

8-Oct-2015

Avaus

Hei, jos ranta on vielä auki, niin tulen lauantaina
A
Ade

12-Apr-2016

Onko tämä homo ranta?

Ei Sam, se pakkasi ja muutti sisämaahan Madridiin. Oliko siellä viime elokuussa. En nähnyt mitään toimintaa tai kovin monia homoja koko päivän aikana. Se vaikutti hyvin "perhekeskeiseltä". Eli huutavat lapset.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.