Open Mind Gay Cruise Club Barcelonan ulkopuolella

Avoin mieli

Barcelonan homoristeilyklubien äärimmäisemmässä päässä.

Open Mind

Sijainti-kuvake

Carrer d'Aragó 130, Barcelona, Espanja, 8011

Open Mind Gay Cruise Club Barcelonan ulkopuolella

Yksi Barcelonan suosituimmista homoristeily- ja fetissiklubeista. Open Mind tarjoaa ympäristön, jossa miehet voivat pelata "rajoituksetta".

Tämä vain jäsenille tarkoitettu klubi (jäsenyys saatavilla ovelta) isännöi erilaisia ​​teemailtoja pukeutumiskoodeilla (nahka, armeija, univormut, kumi, nahka jne.). Naked Night on suosittu, mutta itse klubi on yleensä kiireinen.

Älä käytä tavallisia boksereita tai tuotteita, joilla on hyvin näkyvä merkki. Sinun tulee käyttää saappaita tai tennareita. Paljain jaloin ja varvastossut eivät ole sallittuja. Katso tapahtuman tiedot ja ohjelma verkkosivuilta.

Arkipäivä: ke: 9-2; Torstai: klo 11-4

Viikonloppu: pe-la: 11-7; Su: klo 7-3

Lähin asema: urgell

Ominaisuudet:
Vain aikuisille
bar
Risteily
Pimeä huone
Sokkelo
hinta Avoin mieli
3.6
Yleisön ikäraja

Perustuu 98 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

5 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

N
Neill

5-Feb-2023

Avoin mieli

Kävin torstaina, sunnuntaina ja maanantaina, ja vaikka ei liian kiireinen, se oli silti parempi kuin Berlin Dark & ​​Man Factory. Se on suurin kolmesta, ja vastaanotossa olleet nuoret tyypit nauroivat hyvin ja puhuivat kunnollista englantia. Kuumia tyyppejä ja naamioilta sunnuntai-iltana oli hauskaa.
F
Fred

20-Mar-2022

Vanha ja naurettava

Hullun hinnan huomioon ottaen (varmasti kallein aikuisten klubi koko maailmassa), luulin olevani Sagrada Familiassa. Ja arvaa mitä: löydät sieltä vain vanhoja miehiä ja pakenet. Ja tietenkään he eivät hyväksy VISA- tai MasterCard-kortteja tai mitä tahansa, maksaakseen sisäänpääsyn. Tämän vanhan huijauksen on poistettava heti! #vanhagaymafia
J
Jeff

18-Dec-2021

Uudet aukioloajat

Ne avautuvat klo 22 ja sulkeutuvat klo 3. Harmi, että ihmiset voivat tupakoida, se pilaa hauskanpidon. Luultavasti yksi parhaista aikuisten klubeista...
A
Alex

13-Aug-2020

Kokemus ok

Excelente sala de taquillas y buenas instalaciones, mucho público extranjero y acción ininterrumpida y caliente. Barcelonan paras klubi on discusión. Únicos reparos: la necesidad de presentar documento de identidad y el precio algo más caro que los demás.
A
Alan

26-Feb-2020

Ruma henkilökunta

Selkeä ja yksinkertainen, jos henkilökunta on töykeää ja antaa sinulle asennetta alusta alkaen, ei ole mahdollisuutta palata.
K
Khostas

22-Nov-2019

NIIN NÄIN

Kävin eilen illalla, eikä se ollut huono torstai-iltana. Kaikenlaisia ​​miehiä on, mutta enimmäkseen vanhempia. Baarimikko on hieman surullisempi, mutta vastaanottovirkailija on niin ystävällinen. Luottokorttia ei ole ja maksaa käteisellä
P
Pau

6-Jul-2019

Sillä oli varmaan parempia aikoja

Se on likainen paikka, jossa ei ole raitista ilmaa ulkopuolelta, haiset jatkuvasti samaa hajua joka päivä joka paikassa, jossa todennäköisesti on bakteereja. Kukaan ei siivoa klubia vakavasti: vain noutaa olutpulloja. Baari on hyvin pieni, mutta tarpeeksi siihen paikkaan. Juhlat ovat melko naurettavia: naamion kanssa (ne tarjoavat sinulle epäilyttävän puhtauden sukan) Sinulla on pari silmukat (niitä käytetään harvoin), jotkut raskaat kumiverhot, joita valitettavasti koristaa lika.
m
moscardini

11-Apr-2019

Ykkösenä Barcelonassa

Sijainti: Muutaman askeleen päässä Urgellin metroasemalta. Asiakaskuntatyyppi: 25-55-vuotiaat miehet. Harvat lihaksikkaita, mutta monilla urheilullinen vartalo; siksi tiedä, että jos et halua tulla pois, sinun on oltava urheilullinen. Vain ihmiset, joilla ei ole estoja. Rakenne: Kaksi kerrosta. Pohjakerroksessa on baari (mukava baarimikko), wc:t ja rintareppu. Ensimmäisessä kerroksessa pimeä alue ja huoneet erilaisille peleille. Siisteys: Hyvä. Ainoa risteily maailmassa, jossa näimme jonkun jatkuvasti siivoavan. Hinnat: Melko korkeat, mutta sen arvoiset. Neuvoja asiakkaille: Jos rakastat Berliinin kuuluisimpia paikkoja, tiedä, ettei sinulla ole muuta vaihtoehtoa Barcelonassa. Et löydä toista paikkaa, jossa XXX hauskaa on niin luonnollista ja sensuroimatonta (kaikki tapahtuu julkisesti). Yritimme yhtenä iltana, kun he olivat kaikki alasti, toisena iltana, jolloin he olivat kaikki alushousuissaan ja kolmantena yönä, jolloin he kaikki käyttivät sisäänkäynnin pareoa (erivärisiä aktiivisesta tai passiivisesta roolista riippuen). Parhaat yöt ovat alasti ja pareo. Tuo mukavat kengät. Vinkkejä johtajille: Olet ylivoimaisesti paras tietyntyyppinen paikallinen, jonka voit löytää Barcelonasta, sinun pitäisi vain tehdä sinulle enemmän julkisuutta nuorille ja turisteille. Löysimme seurasi sattumalta. Olimme Barcelonassa epätoivoisina ja pettyneinä kaikkiin kokeiluihin paikkoihin (täynnä vanhoja ihmisiä). Näimme tämän Open Mindin Travelgay, joka oli vain kivenheiton päässä hotellistamme, ja yritimme pienellä toivolla. Onneksi olet ollut mukava yllätys.
m
moscardini

25-Dec-2018

Barcelonan paras

Sijainti: Muutaman korttelin päässä Urgellin pysäkiltä. Sisäänkäynti ei ole kovin näkyvä. Asiakastyyppi: 25-50 vuotta. Vain sopivat miehet ja kaikki erittäin kiimainen. Rakenne: Kaksi kerrosta puhdasta hauskaa. Puhdistus: Riittävä. Hinta: Korkea, mutta sen arvoinen. Neuvoja asiakkaille: Tässä on Barcelonan parhaat palat. Tiedä, että jos pääset edes sisään, jos et ole 100% söpö ja maskuliininen, kukaan ei päästä sinua lähelle. Menimme sisään perjantai-iltana ja se oli hullua. Kello yhdestä aamulla kolmeen, toiminnan delirium joka puolelta. Kondomeja ja liukuvoidetta saatavilla niitä käyttäville. Palaamme Barcelonaan vain palataksemme tänne. Vinkkejä esimiehille: Paikallinen ei ole Googlen kartalla. Ymmärrämme, että ne ovat valikoiduille ihmisille järjestettyjä iltoja, mutta sinun pitäisi tehdä enemmän julkisuutta. Barcelonassa ei ole muita paikkoja, jotka kilpailevat Berliinin kanssa, paitsi sinun. Satuimme sattumalta useiden pettymysten jälkeen, jotka olisimme välttäneet.
J
Joshua

31-Jul-2018

Hieno aika, siisti paikka!

Menin lauantai-iltana noin klo 12. Se oli pakattu. Todella mukava sekoitus miehiä. Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa!!
P
Pau

8-Jul-2018

Ei mitään loistavaa

Olin lauantaina. niin sanotuille pukukoodijuhlille. Suurin osa heistä on alastomia tai hevosten kanssa. Jotkut (vanhat) vaihtavat katuvaatteensa nahkaisiin tai kumisiin. Kun menin sisään, jouduin odottamaan, koska omistajat vaativat typeriä tietoja (sinun täytyy rekisteröityä): jos tämä on ensimmäinen kerta, näytä minulle henkilöllisyytesi, kirjoita nimesi, koska en ymmärrä jne. Heidän pitäisi poistaa tämä menettely! Yleisö koostuu muutamista vakituisista asiakkaista ja turisteista. Paljon toimintaa ilman kondomia. Se ei ole puhdas paikka. Se on likainen. Asiakkaat tupakoivat sisällä.
P
Pete

18-Dec-2017

Erittäin kallista ulkomaalaisena.

Ainoa klubi, jossa olen käynyt, vaatii henkilöllisyystodistuksen ennen sisäänpääsyä, ainoa syy, jonka voin ajatella tähän, on valita turistit. Erittäin kiireinen, mutta näytti erittäin "napsahtaneelta". Portaat alas oli kuin äitien tapaaminen, yläkerrassa oli hyvin "kultakukon" oireyhtymä-asenne ja turistina kukaan vakituisista ei mene lähelle. Myös tupakointi on kauhistuttavaa, sitä on kaikkialla, vaikka joku oli toiminnassa, hän piti silti kiinni savukkeistaan. 19 euroa sisäänpääsy, vain 1 ilmainen juoma sisäänpääsyssä, oli 1 cerverza veloitettiin 4 euroa. Ainoa hyvä asia oli lähteä.
T
Terry

18-Dec-2017

Tiukalle ulkomaalaiselle pete

Ollut täällä monta kertaa aivan loistava. Olen ulkomaalainen, minulla ei ole ollut tätä ongelmaa.
U
Uwe

4-Oct-2017

Sinun pitäisi nähdä se.

BCN:n paras risteilyklubi. Kuumia ja halukkaita miehiä. Puhdas ja erittäin ystävällinen!
M
Mikey

7-Jul-2017

Hyvin varusteltu, tunnelma alhaalla

Tämä on erittäin hyvin keskikokoinen varustettu klubi. Baari alakerrassa, risteilyalue yläkerrassa, vaikka toimintaa on kaikkialla. Laadukkaat hihnat, kylpy. Olen ollut muutaman kerran ja joka kerta ilmapiiri pettää sen - en pidä sitä niin ystävällisenä ja kaverit eivät näytä haluavan olla tekemisissä.
L
Luiz

10-Feb-2017

Ihana paikka.

Olen ollut siellä 6 tai 7 kertaa. Henkilökunta erittäin ystävällistä ja kohteliasta. Mukavia tyyppejä, siisti paikka, paljon toimintaa, popcornia ilmaiseksi :-), kylpyamme leikkimiseen jne. jne... menossa taas mahdollisimman pian.
P
Pablo

31-Jan-2016

Mahtava yö.

Kävin siellä eilen illalla (lauantai-iltana) ja saapui klo 1 ja pysyi klo 6 asti. Aluksi se oli vähän hidasta, ei niin monta kaveria ja minä vain vaelsin ympäriinsä ja join ilmaista juomaa. Yläkerrassa sain juuri kaiken hauskan, mitä olisin voinut pyytää ensimmäistä kertaa seksiklubissa. Pidin todella siitä, että siellä oli monenlaisia ​​miehiä (monet ulkomaalaisia), vaikka useimmat olivat yli 35-vuotiaita. Joten kun nuoremmat kuuman näköiset kaverit tulivat sisään, kaikki halusivat olla heidän kanssaan. Mutta minulla on kuitenkin raju. He todella huolehtivat ihmisistä, kondomeja on kaikkialla ja liukuvoidetta, ja joku siivoaa kaiken aina silloin tällöin saadakseen parhaan mahdollisen kokemuksen. Se on tosin hieman tyyris (19 € per yö), mutta se oli hyvä sijoitus ensimmäistä kertaa. Menisin ehdottomasti takaisin milloin tahansa.
J
James

27-Dec-2015

Hauskaa!

Olen käynyt Open Mindissä useita kertoja ja minulla on aina ollut hauskaa. Useimmat kaverit ovat siellä huvin vuoksi, paljon Bb:tä ja myös suojattuja, valintasi mukaan. Minulla oli hauskaa paljon kuumia tyyppejä ja haluan esitellä hieman, joten minulla oli hauskaa erittäin mukaansatempaavan yleisön kanssa. Menen yleensä radan aikana, kun se on täynnä joka päivä. Suosittelin sitä.
M
Marc

19-Apr-2014

karhujuhlat

Kävin eilen illalla pääsiäiskarhujuhlissa. Open Mind on erinomainen risteilybaari. Houkutti oikeanlaisia ​​kuumia tyyppejä. Hau! Ei halpaa, mutta ketä kiinnostaa, kun saat enemmän toimintaa kuin olet koskaan odottanut. Kiva.
A
Antonio

22-May-2015

Paras fetissiklubi Espanjassa

Euroopan paras. Euroopan ystävällisin klubi ja siisteys sekä parhaat juhlat ovat Open Mindissa.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.