Sauna Nieuwezijds

Sauna Nieuwezijds

Homosauna moderneilla mukavuuksilla.

Sauna Nieuwezijds

Sijainti-kuvake

Nieuwezijds Armsteeg 95, Amsterdam, Alankomaat, 1012

Sauna Nieuwezijds

Sauna Nieuwezijds on vakiintunut homosauna Amsterdamin keskustan sydämessä, jota johtaa sama johtoryhmä kuin Klubikirkko.

Isossa tilassa on turkkilainen sauna, höyrysauna, suomalainen sauna, 8 hengen poreallas, pimeä huone ja omat hytit. Saunasta saa tarvittaessa myös lisävarusteita, kuten pyyhkeitä.

Sauna Nieuwezijds tarjoaa ammattimaisia ​​hierontapalveluita myös ennakkoon varattuna ja saunan sisäänpääsyllä 8 € alennuksen.

Sauna on avoinna 7 päivää viikossa. Kaikki sisäänpääsy sisältää yhden ilmaisen juoman sisäänpääsyn yhteydessä (24.50 €), alle 26-vuotiaat miehet maksavat 16 € tai ma-keskiviikko 10 €.

Katso tarkemmat tiedot ja varaukset virallisilla saunasivuilla.

Ma:12:00 - 02:00

Ti:12:00 - 02:00

Ke:12:00 - 02:00

To:12:00 - 02:00

Pe:12:00 - 10:00

La:12:00 - 10:00

aurinko:12:00 - 02:00

Ominaisuudet:
bar
kahvila
Risteily
Pimeä huone
Ilmainen Wi-Fi
Internet-yhteys
Poreallas / kuuma allas
Viestikenttä
Rentouttavat mökit
Sauna
Höyrysauna
hinta Sauna Nieuwezijds
3.6
Yleisön ikäraja

Perustuu 235 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

Visit Website
K
Kevin M

20-Feb-2024

Ei hyvä karhuille

Olen käynyt tässä saunassa monta kertaa - se on pieni, mutta se on aina kiireinen, ja se on puhdas ja hyvin varusteltu. Toimintaa tapahtuu kaikkialla - höyrysauna-alue on erittäin suuri ja suosikkipaikkani. Suihkuissa on yksisuuntaiset lasit, joten kuivassa saunassa olevat tyypit voivat katsella suihkussa käymistä, mikä on mielestäni hauskaa. Paljon tiloja yksityisleikkejä ja ryhmäleikkejä varten pimeässä. Yleensä etsin vain muita kaltaisiani karhuja, eikä niitä ole täällä paljon, mutta minulla on muutaman kerran käynyt erittäin hyvä tuuri joidenkin erittäin kuuman vanhojen miesten kanssa. Henkilökunta on ystävällistä ja sisäänpääsy sisältää drinkin baarissa. Henkilökunta kutsui minut takaisin karhujen iltaan, johon osallistuinkin, mutta minusta tuntui, että olin ainoa karhu siellä, joka oli ikävä.
P
Paul S

28-Nov-2023

Ihanteellinen kaltaisilleni miehille

Olen 52-vuotias bi-mies ja käyn täällä niin usein kuin mahdollista. Pidän gloryhole-huoneesta. Oikea pimeä pimiö vieressä, isompi pimiö eniten. Mutta myös leikkihuoneet ja höyrysauna. Henkilökunta on ystävällistä ja kyllä, useimmat puhuvat englantia. Se on odotettavissa kansainvälisessä kaupungissa ja ympäristössä. Hinnat ovat hyvät ja niin on koko paikan siisteys. Olen hyvin avarakatseinen, se auttaa.

Y
Yara Jastr

30-Oct-2023

Super sauna, suosittelen!

Olin erittäin iloisesti yllättynyt ja minun on sanottava, että se on Berliinin Boilerin jälkeen toiseksi paras sauna, jossa olen käynyt Manner-Euroopassa. Suuri osallistujamäärä, siisteys, ystävällinen henkilökunta, monet rentoutumisalueet. Haluan ehdottomasti mennä takaisin.
d
dave

26-Nov-2022

täydellinen muukalainen

Tiistaina 22., noin klo 14:30 Minulla oli erittäin ihana kokemus pojan kanssa, luultavasti 20-vuotias, lyhyet tummat hiukset ja parta, hieman minua lyhyempi. Minulla on ollut monia yhteyksiä, mutta tämä erottui todella joukosta. Olit niin hellä ja meillä oli niin vahva kemia, toivottavasti löydän sinut uudelleen. Lähetä minulle viestillä oma arvostelusi, jos näet tämän joskus ❤️
R
Rich

17-Apr-2022

Ei mitään erityistä

Mikä pettymys. Pieni likainen eikä mitään erikoista.
F
Frank

27-Mar-2022

Vleeskeuring

Ei todellakaan ole minun juttuni. Ehkä tämä liittyi karhun päivään, mutta liian kiireinen. Henkilökunta ei puhu hollantia, enkä tuntenut oloani todella tervetulleeksi. Pieni elokuvahuone. Poreallas oli kunnossa, mutta kun se on niin kiireinen, kaikki istuvat toistensa päällä tai vastakkain. Kaikki huoneet ovat pimeitä ja olisi mukavaa, jos voisit vetäytyä huoneeseen, jotta voit myös maata hiljaa yksin tai seurassa. Eikä jos kävelet käytävien läpi ja sinua haputetaan välittömästi. Joten ei, et näe minua täällä enää.
o
o

1-Nov-2021

Sauna NZ, Amsterdam

Tämä sauna vanhenee ja vanhenee, kyllä.! Siellä työskentelevät ihmiset eivät ole ystävällisiä, ylimielisiä eivätkä ammattimaisia. Kävin 31.10.2021. Myöskään tämä sauna ei ole Euroopan paras sauna, älä odota sitä! Se on likainen, pieni ja yksinkertainen. Olen erittäin pahoillani, mutta tämä on ainoa GAY-sauna Amsterdamissa. Toivomme, että tulevaisuudessa Amsterdamin kaupungissa on muita paikkoja, joissa paikalliset ja vierailijat voivat löytää uusia jännittäviä paikkoja. Olen surullinen ja tunnen oloni epämukavaksi lopussa. Pyyhkeet ovat vanhoja, eikä niitä ole puhdistettu hyvin.
R
R

29-Mar-2020

Lempipaikkani

Olen käynyt muissa saunoissa eri maissa, mutta tämä on suosikkini!!! Henkilökunta on ystävällistä ja kohteliasta, ja laitos on puhdas. Suosittelen vain tuomaan omat varvastossut, koska niitä ei ole saatavilla. Muuten, NAUTTAN PAIKKASTA PALJON!!!
h
hamada

26-Feb-2020

apulaisjohtaja

Paikka on vaikuttava ja upea kaikissa merkityksissä, erottuva puhtaudesta ja jatkuvasta innokkuudesta hallita paikkaa säännöllistä seurantaa ja vierailijoiden turvaamista varten. Alankomaista on tullut maana minulle suosittu kohde, erityisesti tämä ainutlaatuinen ja viehättävä paikka.
M
Mark

5-Feb-2020

Minulla oli hauskaa

Kävin siellä sunnuntaina, ja yllätyksekseni minulla oli hauskaa. Saapui hieman myöhässä klo 7 ja oli erittäin kiireinen (talvi). Se on hyvin pieni paikka, täynnä sinä iltana (kuumia) miehiä kaiken ikäisistä (8-25+) ja ihonväreistä/kulttuureista. Olin iloisesti yllättynyt! Oli myös yllätys, että ihmiset, jotka vierailivat paikassa, olivat erittäin ystävällisiä / mukavia. Ei asennetta... Kyllä, koska se on pieni ja aika kiireinen, toisinaan lepohuoneita ei ole jätetty puhtaaksi aiempien kaverien toimesta, joten siivoan sen aina pyyhkeelläni ja toiminnan jälkeen saan puhtaan. Se on homosauna, ei neljä vuodenaikaa!! Juttelin eri ihmisten kanssa ja minulla oli hauskaa. Henkilökunta on luultavasti ok, en tietäisi, koska en mene homosaunaan sen henkilökunnan takia ;) Mene sinne vain hyvällä asenteella ja sinulla on varmasti hauskaa!
B
Bruce

19-Dec-2019

Parasta aikaa koskaan, uudestaan ​​ja uudestaan,

Tämä on ehdoton suosikkipaikkani Euroopassa. Vihdoinkin tyylikäs risteilypaikka, jossa on ystävällinen seksikäs henkilökunta ja paljon kuumia tyyppejä. Se on melkein aina melko kiireinen päivä ja yö.
R
Rich

19-Dec-2019

Paras sauna ikinä

Rakasta tätä paikkaa. Henkilökunta on söpöä ja ystävällistä. Hyvin harkittu tila. Suosikkisaunani Euroopassa!
M
Manly

30-Oct-2019

Puhdas, kiireinen, laadukas, laaja ikähaarukka.

Tilat ovat erinomaiset, paikka on erittäin puhdas, kyllä, jotkut asiakkaat käyttävät huonetta ja jättävät sen sotkuiseksi, mutta siivoojat ovat aktiivisia koko ajan. Baari tarjoaa jopa ruokaa. Kohtuulliset baarihinnat. Asiakkaita nuorista keski-ikäisiin. En tiedä onko tupakointihuone vielä olemassa remontin (19.) jälkeen. baarin henkilökunta ei ole ystävällistä ja näyttää joskus etsivän vastakkainasettelua asiakaskunnan kanssa.
C
Chris

22-Oct-2019

kun ei ole kilpailua...

Amsterdamin ainoana homosaunana olet joko sisällä tai et. Erittäin kallis. Ystävällinen henkilökunta. Pieni uima-allas, jonka keskellä on yksi kupliva lähde, jonka pääosin peittää vieressä istuva kaveri (jonka mielestä se on henkilökohtainen sauna). Vesi siis vain vähän aaltoilee. Se on ikävää, koska olen vahvassa vireessä. Ja kun stream pysähtyy, painikkeella, jonka pitäisi aloittaa se, on oma mieli. Yritä painaa sitä pitkiä minuutteja. Lopulta se alkaa... Ei tossuja, tuo omat. Höyryhuone on ok. Labyrintti vittuille joidenkin mökkien kanssa (luultavasti pääasiallinen syy Amsterdamissa on tarjota asiakkaille paskatilaa). Kaiken kaikkiaan ei vaikuttavaa. Jos haluat rentoutua lämpimässä porevesialtaassa homosaunassa, etkä mennä sinne seksiin, pysy poissa.
R
Ryan

12-Oct-2019

Suljettu loppukuun ajan

Uusia (ja toivottavasti jännittäviä) remontteja käynnissä ja suljettu lokakuun viimeiseen viikkoon asti. Odotan innolla uuden ja parannetun tilan näkemistä!
P
Pedro

11-Oct-2019

espanjalainen

Ei niin ystävällinen, hyvin pieni.
T
Tom

7-Oct-2019

Takaisin taas

Kävin täällä taas iltana, jolloin he suljettiin remontin vuoksi...Pidin hauskaa...enimmäkseen pimeässä huoneessa...olen vanhempi, joten pimeä huone ei syrji ikää...hahaha...taas paikka oli pakattu...kun lähdin sisään oli jono!!
T
T

5-Oct-2019

Kiva paikka

Olin juuri siellä perjantai-iltana, 5. lokakuuta. Se on modernia ja puhdasta, paitsi ehkä koppialueella, jossa kaverit pyyhkivät itsensä ja heittävät sen lattialle, mutta siellä oli jatkuvasti siivooja kiertämässä valaistulla luudalla ja roskalapalla ja nuoret kaverit ulos numeroidut vanhat kaverit 50-1! Paikkakin oli täynnä!
L
Lowerens

2-Sep-2019

Sauna NZ

Erittäin likainen joka paikassa viikonloppuisin. 6 baarimikkoa, mutta vain 1 siivooja ympärillä. Äärimmäisen kuuma paikoin mökit jne. Ilmastointi toimii erittäin huonosti, vaatii remontin. Epämukava 21 eurolla!
P
Pablo

10-Aug-2019

Ylpeys..

..Amsterdam: pieni, likainen sauna, jossa on enimmäkseen lihavia vanhuksia. Kaupunki ansaitsee parempaa.
R
RALPH

8-Jul-2019

MAHTAVAA

ERINOMAINEN SAUNA....MONIA IHMISIÄ......KALLIS HINTA....MONIA TOIMINTAA JA IKÄSTÄ.....HENKILÖSTÖ ERITTÄIN HYVÄ...RAKASIN KAIKKI AIKAT
C
Chong

6-Jul-2019

Bttmbob

Kävi torstaina ja perjantaina tällä viikolla, 4./5. heinäkuuta. Mitä voin sanoa, ei koskaan petä.
R
Ryan

29-Jun-2019

paras paikka tyydyttää toiveesi

Oli perjantai, kun kävin siellä noin klo 11 ensimmäistä kertaa gay-saunassa, sisällä se oli täynnä ihmisiä kaikkialla rentoutumisalueella, baarissa, saunassa ja ennen kaikkea pimeässä labyrintissa. Varmasti käännyn takaisin Amsterdamiin NZ Saunaan.
J
Joe

16-Jun-2019

Ei sitä mitä se oli ennen

Olen säännöllinen vierailija Amsterdamissa, olen tullut tähän paikkaan vähintään 3 vuotta. Valitettavasti voin sanoa, että tämä paikka on mennyt alamäkeen. Ensinnäkin asiakkaat ovat muuttuneet dramaattisesti, pari vuotta sitten tässä paikassa oli nuorempi joukko ja paremman näköinen. Viimeisellä vierailullani olin siellä 3 päivää peräkkäin: perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina, ja valitettavasti tämä paikka on täynnä vanhoja, ilkeitä kammottavia vanhoja miehiä. Ne harvat nuoremmat kaverit, jotka näet, ovat sellaisia, jotka todennäköisesti estät grindrissä. Alle 30-vuotiaita miehiä ei juurikaan ole. Luulen, että vanha joukko vain pelotti heidät pois; 100 kaverista ehkä 5 oli kunnollisia. Paikka on tulossa todella likaiseksi hyteissä ja lattioissa ja höyrysauna haisee ulosteilta ja kehon hajuilta. Paikka on likainen ja tämä paikka oli hieno paikka vuosia sitten. Henkilökunta on erittäin mukavaa, mutta heidän on todella siivottava paikka ja pestävä se ja desinfioitava.
M
Mark

21-Jun-2019

Fiksu

Menet kolme päivää peräkkäin paikkaan, josta et pidä. Kuulostaa fiksulta. Tämän täytyy olla väärennetty arvostelu.
P
Paul

10-Jun-2019

Aina hauskaa

Jopa parittomina päivinä ja kellonaikoina sieltä löytyy aina hyvää toimintaa. Pysähdyn aina, kun olen siellä työasioissa, joten käyn arkipäivisin iltapäivällä. Saavun sinne yleensä klo 2 ja pysyn klo 00 tai 6 asti. En ole koskaan katunut, että vietin aikaa ja rahaa siellä. Vaniljasta karkeaan.
m
moscardini

28-Apr-2019

Vanhat miehet, mutta...

Tila: Olimme tässä saunassa eräänä maaliskuun perjantaina (2019), klo 2-6. Sitten palasimme klo 10 mennäksemme ulos klo 2.30 yöllä. Lauantaina tulimme sisään klo 13 ja lähdimme klo 18. Löysimme saunan täynnä milloin tahansa. Lauantai-iltapäivällä kaksi naista (lesbopari) ja kaksi trans. Sijainti: Vain yksi raitiovaunupysäkki päärautatieasemalta. Muutaman askeleen päässä Cuckoo'sista ja Webistä. Asiakaskuntatyyppi: Amsterdamissa on niin paljon kauniita poikia, joita tapaat Grindrin ansiosta. Saunaan menevät kaikki, joilla Grindrillä ei ole mahdollisuutta: vanhat miehet (jopa yli 70-vuotiaat), lihavat miehet ja rumat miehet (joillakin on kuitenkin XL ja aktiivisia). Niillä harvoilla kauniilla miehillä (jotkut todella kauniita), jotka tulevat sisään, on kaksi mahdollisuutta. 1) Jos he löytävät toisen komean pojan, he voivat mennä mökkiin ja lukita itsensä sisään. 2) Jos he eivät löydä toista mukavaa kaveria, he voivat ottaa yhteyden Grindriin ja toivoa löytävänsä jonkun nopeasti. Rakenne: Kaunis ja erittäin tyylikäs. Se kehittyy kaikki yhteen kerrokseen, mutta on riittävän tilava. Siivous: Johtajat siivoavat huoneet kahden tunnin tauon aikana sulkupäivänä. Lisäksi päivän aikana he siirtyvät poistamaan roskat. Se ei ole tarpeeksi. Ihmisiä täynnä oleva sauna tulisi siivota vähintään kaksi kertaa päivässä. Hinnat: kalliita. Voit pyytää pääsylippua illalliselle ja paluumatkalle (maksat 1/4 normaalista sisäänpääsyhinnasta). Vinkki asiakkaille: Jos pidät mukavista tyypeistä, käytä Grindria, unohda sauna. Jos sen sijaan etsit XL-ominaisuuksia kiinnittämättä huomiota ulkonäköön, tämä on oikea paikka sinulle. Tuo tossut. Neuvoja esimiehille: Sen lisäksi, että sinun pitäisi puhdistaa sitä enemmän, sinun tulee antaa kaksi pyyhettä sisäänkäynnillä sen sijaan, että lataat toisen.
m
moscardini

13-Apr-2019

Isät ja isoisät

Tila: Olimme tässä saunassa eräänä maaliskuun perjantaina (2019), klo 2-6. Sitten palasimme samana päivänä klo 10, jotta lähdettiin ulos klo 2.30 yöllä. Lauantaina tulimme sisään klo 13 ja lähdimme klo 18. Löysimme saunan täynnä milloin tahansa. Lauantai-iltapäivällä kaksi naista (lesbopari) ja kaksi trans. Sijainti: Vain yksi raitiovaunupysäkki päärautatieasemalta. Muutaman askeleen päässä Cuckoo'sista ja Webistä. Asiakastyyppi: Amsterdamissa on niin paljon kauniita poikia, joita tapaat Grindrin ansiosta. Saunaan menevät kaikki, joilla Grindrillä ei ole mahdollisuutta: vanhat miehet (jopa yli 70-vuotiaat), lihavia miehiä ja rumia miehiä (osa kuitenkin XL). Niillä harvoilla kauniilla miehillä (jotkut todella kauniita), jotka tulevat sisään, on kaksi mahdollisuutta. 1) Jos he löytävät toisen komean pojan, he voivat mennä mökkiin ja lukita itsensä sisään. 2) Jos he eivät löydä toista mukavaa kaveria, he voivat ottaa yhteyden Grindriin ja toivoa löytävänsä jonkun nopeasti. Rakenne: Kaunis ja erittäin tyylikäs. Se kehittyy kaikki yhteen kerrokseen, mutta on riittävän tilava. Siivous: Esimiehet siivoavat huoneet kahden tunnin tauon aikana saunan ollessa suljettuna. Lisäksi päivän aikana he siirtyvät poistamaan roskat. Se ei ole tarpeeksi. Ihmisiä täynnä oleva sauna tulisi siivota vähintään kaksi kertaa päivässä. Hinnat: kalliita. Voit pyytää pääsylippua illalliselle ja paluumatkalle (maksat 1/4 normaalista sisäänpääsyhinnasta). Vinkki asiakkaille: Jos pidät mukavista pojista, käytä Grindria, unohda sauna. Jos toisaalta etsit XL-kokoa kiinnittämättä huomiota ulkonäköön, tämä on oikea paikka sinulle. Tuo tossut. Neuvoja esimiehille: Sen lisäksi, että sinun pitäisi puhdistaa sitä enemmän, sinun tulee antaa kaksi pyyhettä sisäänkäynnillä sen sijaan, että lataat toisen.
R
Rens

25-Mar-2019

Nauti

Perjantai meni sinne. Sisäänkäynnin tarjoilija --- erittäin ystävällinen --- toivottaa tervetulleeksi! 10 poreallas kiinni, koska joku paska sisällä, vakavasti, 10.30 höyrysauna kiinni, koska joku rikkoi nepparit sisällä, kuiva sauna haisee pahalle, ihmiset 45+ ja vanhemmat. Tupakointihuone sumussa tupakasta, tuhkakupit täynnä savukkeita. Myöhemmin loistoalueen puhdistus, tuoksuu vahvalta kemikaalilta. No, nauti siitä!
r
r

8-Mar-2019

Mr

Super. Ensimmäistä kertaa, huomenna taas.
T
Tobias

25-Feb-2019

Hieno sauna

Todella positiivinen yllätys! Erittäin mukava ilmapiiri ja rento. Ystävällinen henkilökunta, puhdas ja jotkut hotties. Ei niin iso, mutta saunassa on kaikki mitä tarvitset
P
Paul

11-Jan-2019

Ok Sauna

Kamala henkilökunta sisäänkäynnissä. Töykeä. Kurja. Ylimielinen. Ja kaiken kaikkiaan niin laskemisesta.
M
Manfred

9-Dec-2018

Mukavaa siellä

Moderni sauna, puhdas, mukava baarimies, iso risteilyalue. Vierailu on pakollinen jokaiselle homolle.
Y
Your

1-Dec-2018

Yksi parhaista

Mene Barcelonaan, Lontooseen, Yhdysvaltoihin tai Kanadaan ja useimmat saunat ovat paskaa. NZ-sauna ei ole iso, mutta tyylikäs ja hyvin harkittu. Siivoojat näyttävät tekevän parhaansa siivotakseen asiakkaiden aiheuttaman sotkun (roskakorit kaikkialla, kaverit!). Baarin henkilökunta on enimmäkseen erittäin ystävällistä muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Sisällä on aina tarpeeksi ihmisiä, joiden kanssa pitää hauskaa. Lounge on loistava paikka sosiaalisena lauantaina tai sunnuntaina!
Z
Zee

26-Nov-2018

Herra vanha pätkä

Upea iltapäivä, erittäin ystävällinen ja asiakkaat ovat minulle niin kysyttyjä.
H
Hou

25-Nov-2018

非常干净有趣的同志桑拿

Erittäin siisti ja hauska homosauna, joka kuukauden viimeinen lauantai on karhunpäivä. Jos pidät karhuista, voit katsoa.
F
Frank

17-Oct-2018

erittäin kuuma (myös kirjaimellisesti!) sauna

Sauna on kuumalla puolella; joskus melkein polttaa ihoa. Vierailijat eivät ole taipuvaisia ​​puhumaan paljoa tuntemattomille! Suihkut ovat lähes aina täynnä ylimääräistä vettä. Eilen puolet suihkuista oli jopa kiinni! Kerro WIMille, omistajalle, että hänen on todella korjattava tämä. Lisäksi tanko ei ole puhdistettu liian hyvin (johon laitat lasisi). Henkilökohtainen ei ole aina ystävällinen, antaa vaikutelman, että olet kyllästynyt paikkaan (!).
M
Matthijs

15-Nov-2018

Sauna NZ

Hei Frank, tämä on outo arvostelu, koska suihkumme eivät olleet kiinni tai tulvineet. Kuivasauna on aina max. 80 astetta, meillä ei koskaan ollut valituksia liian kuumasta. Baarin henkilökunta tekee parhaansa pitääkseen sen puhtaana. Voit aina pyytää heitä pyyhkimään sen puhtaaksi, jos se on tahmeaa/likaa, niin he tekevät sen.
M
Mark

20-Oct-2018

Muu mielipide

Oli siellä tänään. Jokainen suihku toimi hyvin. Lämpötila saunassa oli ok. Henkilökohtainen oli erittäin ystävällinen minulle, kuten aina.
C
Craig

28-Sep-2018

Biseksuaali jätkä

Tämä on todellakin yksi Euroopan parhaista miessaunoista. Erinomaiset tilat, hyvin sekalainen joukko ja puhdasta ei anteeksipyydettävää erotiikkaa ja ei asenneseksiä!
R
Rens

9-Sep-2018

Hei

Haluan kirjoittaa vähän saunasta, olen paikallinen kaveri Amsterdamista. Käyn siellä silloin tällöin ja pidän siitä edelleen. Mutta tietääksesi mitä siellä tapahtuu, sinun on mentävä. Saunatilanne pahenee ja pahenee, kyse on seksistä, enemmän kuin seksiklubista, mutta ei kylpylästä!!! Kondomit, likaiset hytit, huonekalusohvien vaurioituminen, kemikaalien haju lattioiden puhdistuksen jälkeen, wc, pimeys jne. Poliisit, ambulanssit, tappelut, nuoret pojat, vanhat miehet, vamma, turistit, juomat, rikkaruohon polttaminen tupakointialueella, huumeet, kaikki mitä voit löytää sieltä sen Amsterdamin, joten sanoisin, että jos haluat sen kokemuksen, mene sinne. Henkilökunta on hienoa, ei koskaan töykeää, mutta joka tapauksessa ylimielistä, äläkä kiinnitä huomiota, et tarvitse HENKILÖSTÖÄ! Kaiken ikäiset, kiireiset ja kiireiset, päivä kerrallaan. Se on seksiklubi! SAUNAN nimeen! Tervetuloa Amsterdamiin! Ps. Sieltä löytyy myös mukavia ihmisiä!
K
K

19-Aug-2018

Paras

Olen Lontoosta ja olen käynyt monissa saunoissa siellä ja myös ympäri maailmaa, ja tämä on ollut paras kokemukseni erinomaisten, siistien tilojen, ystävällisen henkilökunnan ja kuuman kansainvälisen asiakaskunnan kanssa, joka teki erittäin nautinnollisen ajan.
K
Krzysztof

7-Aug-2018

Mahtava paikka

Paras sauna missä olen ollut! Minulla oli muutama tunti aikaa ennen kotilentoani, joten päätin mennä saunaan. Oli sunnuntai keskipäivä juuri ennen avajaisia ​​ja sisäänpääsyä odotti pitkä jono. Sisältä erittäin siisti. Täynnä eri ikäisiä miehiä. Ja paljon toimintaa. Upea chillout-huone, erittäin siistit kuiva- ja höyrysaunat, valtava risteilyalue. Kondomeja ja liukuvoidetta löytyy kaikkialta. Paikka ione ON vierailla Amsterdamissa.
G
Gabriel

24-Apr-2018

OK

Se oli okei, ei niin hauskaa kuin luulin, ehkä se ei ollut viikonloppuna.
G
Gilles

25-Mar-2018

erinomainen sauna

Je suis passé samedi en journée. Beaucoup de monde, accueil sympa, sauna propre, restauration au top, de l'action partout...Je suis sorti bien fatigué :-) mais ravi.
A
AKL

18-Mar-2018

Upea paikka mennä

Hollantilaiset kaverit ovat mukavia ja heillä on useimmiten kauniita hyvän kokoisia työkaluja. Tämä paikka ei vain voi olla parempi. Kokemukseni on, että minulla oli hauskaa 15 kaverin kanssa yhdessä päivässä.
C
Chong

17-Mar-2018

Bttmbob

Kävin viikonloppuna joulukuussa, ja se oli erittäin miellyttävä. Baarimikot olivat ystävällisiä, samoin yleisö. Oli hauskaa 3 kaverin kanssa lauantaina ja 2 toisen kanssa sunnuntaina. Menee takaisin.
S
Sauna

20-Feb-2018

On käynyt paremmissa paikoissa!

Olen matkustanut useissa saunoissa ympäri maailmaa. Tämä paikka oli erittäin moderni, puhdas ja hyvännäköinen. Mutta se on täynnä kaiken ikäisiä yli 40-vuotiaita miehiä. En vastusta kypsien miesten saunassa käymistä, kaikkien pitää pitää hauskaa, mutta he eivät olleet edes kourallinen nuoria miehiä! Etsintäni jatkui tuntikausia, mutta ketään alle 30-vuotiasta ei näkynyt missään, ja kyllästyin ja lähdin 3 tunnin kuluttua! Ehkä nuoremmat miehet tulevat myöhään illalla, en tiedä... se oli päiväsaikaan sunnuntaina, kun olin siellä. Olen myös yllättynyt saadessani tietää, että tämä on Amsterdamin ainoa sauna :/ Perjantai-iltana minulla oli hauskempaa kirkon klubilla, suoraan sanottuna.
G
Gilles

26-Mar-2018

Sunnuntai vs lauantai

Olin siellä lauantaina ja sunnuntaina ja huomasin, että lauantaina oli todellakin enemmän nuoria. Mutta vaikka väkeä sunnuntaina olikin enemmän 40-50-vuotiaiden luokkaa, niin nuoria oli silti hyvä valikoima... :-)
K
Kyle

11-Feb-2018

Aasiasta rakkaudella

Täplikäs... Kuten Rupaul sanoo... Shanté you Stay...rakastan tätä saunaa... werk it...
A
Adriaan

6-Feb-2018

kirjanpito?

Oma kokemukseni noin 2 viikkoa sitten. Kun sisään astuu, saa napin kulutukseen, otin lasin olutta, Lähtiessäni tämä kaveri pyysi minua maksamaan 2.75 euroa. Oluen hintaa en kuitenkaan ollut koskaan kysynyt enkä juonutkaan. Tämä aiheutti erittäin epämiellyttävän keskustelun minun ja miehen välillä, joka antaa sinulle luvan lähteä paikasta. En tietenkään maksanut sellaisesta, jota en koskaan saanut. " Lopulta hän päästi minut menemään, mutta hän oli silti erittäin vihainen minulle.. Ja minulle ?? Olin hyvin järkyttynyt ja ajattelin mitä tehdä ensin, kun lopulta menen sinne uudelleen. Pitääkö minun hallita ensin hallintoa, joka on linkitetty kaapin numeroon??
J
Joe

11-Dec-2017

1 MAAN KUUMIMPISTA

Pakatkaa viikonlopun aikana, sisäänkäynnillä esitettävä henkilöllisyystodistus on kuitenkin tehty epäjohdonmukaisesti, mikä on yksi heidän uudistetuista teoistaan ​​saunassa heti remontin jälkeen. Uusien esikuntien kasvot näyttivät ystävällisemmiltä kuin viimeinen vierailuni täällä, minkä sen pitikin olla.
L
Latino4

2-Dec-2017

LÄHETTI KÄVELEMÄÄN HUSSIIN LAUKEAN TYYNTIIN

Jos menet italialaiseen ravintolaan tilaamaan sushia, olet vähän vihainen. Et vain tekisi sitä. Annan sinulle neuvon saunavierailujen suunnitteluun, olen käynyt useissa eri puolilla maailmaa ja tärkeintä on mennä kiireisenä tai tapahtuma-aikaan, kun kaupungissa järjestetään jotain suurta. Kävin tässä saunassa aiemmin pääsiäisviikonloppuna ja paikka oli niin täynnä kuumimpia tyyppejä, ettet voinut kuvitellakaan, kuinka hauskaa minulla oli. Vierailin klo 12 keskiyöstä neljään aamulla. Suosittelen ehdottomasti yhtä maailman parhaista saunoista! Älä anna kenenkään kertoa sinulle toisin. Mene lauantai-iltana tai sunnuntaina päiväsaikaan, niin näet.
I
Ian

1-Sep-2017

Jätä huomioimatta nartut, vinkuvat peikot ja mene

Teoksen de vastus on keskeinen oleskelutila, jossa on nahkatuoleja ja jonka toisessa päässä on baari ja toisella puolella viherhuonetyylinen tupakointihuone. Ystävällinen (enimmäkseen) baarin henkilökunta tarjoilee ruokaa ja juomia hieman viileän musiikin hiljaisessa sävelessä. Suosittelen johdolle, että he säätelevät musiikkia enemmän loungea/chilloutia kohti, kuten Deluxe Lounge Radio. Onneksi se ei ollut sitä kovaäänistä doof-musiikkia, jota jotkut homooperaattorit pitävät de rigueurina. Laitos on harkiten suunniteltu, rakennettu tiukkojen standardien mukaan ja puhdas ja hyvin hoidettu. Omistautunut siivooja juoksi siivoamassa poikien perässä. Nautin höyrystä, kylpylästä ja saunasta. Ehkä höyry ja suihkut voisivat olla asteen lämpimämpiä, mutta tämä on oman maun asia. Väestörakenne muuttui ajan myötä kypsemmillä ikääntyneillä aukioloaikoina ja nuoremmaksi yön edetessä. Jokaiselle jalalle oli saappaat ja asenteen puute, mikä johti hauskanpitoon minulle. Osallistumiseen sisältyi yksi juoma, joka voisi olla esimerkiksi gin tai tonic, mutta ei gin tonic. Tämä esimerkki teutonisesta tarkkuudesta vaikuttaa ilkeältä (ei sanailua), ja johdon tulisi tarkistaa se. Meistä ulkomaalaisista se näyttää oudolta. Paskaille, vinkuvalle peikolle, jotka kirjoittavat liian kielteisiä arvosteluja tuhotakseen yrityksen mainetta vain siksi, etteivät he ole huollettu, sanon, että hanki elämä. Te muut järkevät homot, menkää, nauttikaa, pitäkää hauskaa. Viisi tähteä minulta.
L
Luca

15-Aug-2017

Hullun pieni

Olin siellä maanantaina klo 5, enkä ole koskaan nähnyt tällaista vanhojen ihmisten kokoelmaa. Paikka oli hyvin pieni (vain kuiva sauna) ja liian täynnä poreallas. Ei höyrysaunaa eikä mitään muuta, joten mietin oliko kerros tai alue suljettu. Erittäin kallis. En ole koskaan nähnyt kenenkään puhdistavan mitään. Ehkä aika ei ollut hyvä saada kunnollisen näköisiä nuoria (alle 45-vuotiaita) asiakkaita. Asun Pariisissa ja voin sanoa, että siellä sauna kuten suncity on 10 parempi (sijainti ja joukko). En tiedä, paraniko sen jälkeen, koska lähdin 40 minuutin kuluttua.
G
Gilles

6-Jan-2018

Suncity todella?

No, olen Pariisissa melko usein ja olen kokeillut enemmän tai vähemmän kaikkia siellä olevia saunoja ja risteilyklubeja. Suncity on todellakin hyvin varusteltu, mutta joka kerta kun vietin siellä aikaa, se oli kuoliaaksi tylsää, kun ihmiset kävelivät ympäriinsä, katselivat tai esittelivät (oletettavasti) hyvin määriteltyä kehoaan ihailevalle maailmalle. Mutta ei toimintaa ollenkaan.
A
Alex

4-Sep-2017

Pysy Pariisissa

Henkilön, joka valittaa, että NZsauna ei ole niin hyvä kuin hänen Pariisin saunansa, täytyy vetää syvään henkeä ja ymmärtää, että yli 45-vuotiaat miehet vetoavat moniin kaikenikäisiin miehiin. Luojan kiitos meillä on saunoja, jotka eivät väistä miehiä iän perusteella. Jos voisimme vain lannistaa pariisilaista miestämme, meillä kaikilla olisi parempi aika. NZ-sauna on erinomainen. Joissain paikoissa hieman liian kirkas minun makuuni, mutta toisissa tarpeeksi tumma. Useimmat kaverit pitävät pimeästä. Vähemmän estävää. Valoa riittää monissa paikoissa, jotta voit tarkistaa täydellisyyden! Tule tänne. Et todennäköisesti tule pettymään.
W
Wesley

21-Jul-2017

Pettynyt remontin jälkeen.

Toivoin, että höyrysauna olisi ainakin yhtä hyvä tai parempi kuin se oli. Valitettavasti se on pahempi! Punaiset valot ovat liian kirkkaita ja ne ovat asettaneet tämän lava-alueen entisen mukavan, pimeän yksityisyyden likaisen alueen tilalle! Minulla oli kerran upea hetki siellä, mutta en aio tehdä sitä nyt kaikkien lavalla olevien näkyvissä! Kaikki, mitä nyt tapahtuu, on lähes kaikkien näkyvissä, missä voit nauttia höyrysaunasta etäältä ilman, että pimeällä alueella tapahtuva häiritsisi, tai voit mennä mukaan, mutta nyt kaikki on sisällä kasvosi, niin sanotusti. Niin pettynyt! :/
e
eric

12-Jul-2017

ERITTÄIN YKSIMMÄTTÖMÄN HENKILÖSTÖ

Menin sinne ilman oleskelulupaani osoittaakseni olevani alle 26-vuotias, ja henkilökunta oli ystävällistä minua kohtaan, kunnes johtajan henkilökunta tuli luokseni ja sanoi, että vain oleskelulupa voi todistaa iäni ja sanoi minulle, että minun on maksettava. koko maksu. Lyhyesti sanottuna johtajan henkilökunta oli erittäin epäkohteliasta, ja hänen kieltäytymisensä syyt eivät ole järkeviä.
J
Joe

28-Jun-2017

Remontoitu!!!!

Avattiin uudelleen 21. kesäkuuta 17. Vieraili muutama päivä remontin valmistuttua. On selvää, että korjaus tehtiin vain Whirlpoolissa, jossa käytettiin anturijärjestelmää painonapin sijaan toisen kierroksen vesivirtauksen palauttamiseksi ja se oli erittäin vaikea tehdä, sormenpää oli asetettava hellästi ja hitaasti. Ihmiset alkoivat menettää kärsivällisyyttä tekemällä sitä uudestaan ​​​​ja uudestaan, meiltä puuttuu rentoutumisen pointti, mutta ryhdyimme työskentelemään lujasti tämän järjestelmän parissa. Höyrysauna on valaistu punaisella valolla, joka varmasti antaa sinulle sensuellin tunteen ja enemmän, ja vain muutama rentoutumis-/leikkimökki on lisätty aivan porealtaan taakse, mutta ei silti pystynyt vastaamaan viikonlopun ruuhka-aikaan. Vierailu, jonka tein viime viikolla, oli täynnä huoneiden puutetta, sitten taas puuttuu hauskanpito, koska kaikki eivät nauti höyrymökistä, leikkimökkiä pitäisi olla enemmän. Etkö ole varma, onko ajatus henkilöllisyystodistuksen näyttämisestä sisäänkäynnillä johdonmukaisesti toteutettu, mutta se on loistava. Rotterdamin saunaketjun on tarkoitus avautua tämän vuoden puoliväliin mennessä ja toivottavasti pääsevät ajoissa takaamaan kohdetta kokeakseen kosketuksensa eron.
j
j

23-Jun-2017

Avaaminen uudelleen = meh

Olin innoissani uudelleen avaamisesta! Saavuin klo 7. WC-lattia edelleen tulvii suihkun vettä. (ja päinvastoin), mikä on liian ilkeää. (Käytä aina varvastossut!!) Ei wc-paperia kahdessa wc:ssä. Kaikista asioista, joita olisi voitu parantaa. He päättivät korvata normaalit suihkupäät sadesuihkupäihin. KUKA TÄTÄ KYSYY? Nyt saat märät hiukset, kun et halua märkiä hiuksia. Tupakkahuoneesta ei kuulunut ääntä, ja mikä pahempaa... ei ääntä risteilyalueella. Himmennysvalot on korvattu liian tummanpunaisilla himmenninvaloilla. (Vihje - jotkut meistä HALUAAVAT NÄHDÄ kenen kanssa leikitään!) Joissakin hyteissä valot eivät toimi ollenkaan!. Poreallasalue on paljaampi, joten siinä ei ole viihtyisyyttä. Valtavaa oleskelutilaa olisi pitänyt pienentää, jotta hyttejä olisi enemmän. Kukaan ei edelleenkään valvo huoneita SÄÄNNÖLLISESTI pitämään ne puhtaina ja poistamaan nukkuvia ihmisiä.
M
Max

8-May-2017

Tämäkin on suljettu

Wtf tämäkin on kiinni ehkä kesäkuuhun asti, joten jonkun haisevan savuisen risteilybaarin lisäksi kaupungissa ei tapahdu paljoa, se on perseestä
M
Max

8-May-2017

Tämä hänenkin on suljettuna ehkä kesäkuuhun asti

Tämäkin on suljettu, joten jonkun savuisen haisevan risteilyklubin ohella kaupungissa ei juuri nyt tapahdu, se on perseestä.
T
TGE

10-May-2017

Sauna Nieuwezijds

Ymmärrämme, että se on suljettu kuusi viikkoa noin toukokuun loppuun asti suurten remonttien vuoksi.
h
hiroshi

26-Apr-2017

oikein hyvä

Niin paljon ihmisiä ja erittäin mielenkiintoista.
J
J

10-Feb-2017

Hieno sauna

Maailmanluokan sauna. Kävin lauantaina klo 12-4 ja se oli erittäin kiireinen monien toimien kanssa. Laaja valikoima miehiä makuusi. Henkilökunta oli ystävällistä ja huomaavaista.
G
Gio

15-Jan-2017

Pieni, töykeä henkilökunta, mahdoton rentoutua

Amsterdam tarvitsee uuden saunan. Tämä paikka on aivan liian pieni eikä täytä Amsterdamin kaltaisen kaupungin tarpeita. Viikonloppuisin ympärivuorokautisena laitoksena heidän pitäisi pystyä tarjoamaan ihmisille tilaa pienten nokosten tekemiseen, tämä on myös osa saunaelämystä ja missä tahansa Saksan isossa saunassa se on sallittua, mutta ei täällä. Paikka EI ole sauna, se on pieni pimeä huone, siinä se. On kuitenkin kuuma. Koska se on AINOA "sauna" Amsterdamissa, antaa henkilökunnalle ja johdolle oikeuden väärinkäyttää asiakkaita oman harkintansa mukaan. 24 työntekijää pahoinpiteli minua suullisesti kahdesti, koska olin "nukkumassa" ja kun valitin johtajalle, hän sanoi, että olin vainoharhainen ja jos en pidä heidän säännöistään, tiedän missä ovi on. Et yksinkertaisesti sano tätä asiakkaille, se on mahdotonta hyväksyä, ja olen varma, että jos heillä olisi kilpailua, he eivät käyttäytyisi sillä tavalla. Jos sinulla on auto, mene Esseniin tai Kölniin, niin sinulla on todellinen saunakokemus, älä mene tähän paikkaan, ellei sinulla ole muuta vaihtoehtoa kuin jäädä Amsterdamiin.
T
Thomas

2-Nov-2016

Pieni leikki ja rentouttava hieronta

Vierailin Uudessa-Seelannissa vain kerran ensimmäisen Amsterdamin vierailuni aikana. Minun olisi pitänyt jäädä pidempään ja minun olisi pitänyt palata sinä yönä. Mahtava paikka. Ystävällinen henkilökunta. Puhdas (itse asiassa meidät karkotettiin höyrysaunasta suunniteltua siivousta varten, mikä oli hienoa). Rakastin saunaa ja yksisuuntaisia ​​peilejä. Miesten iät, koot ja muodot vaihtelivat, mikä oli "menu" kaikille. Tämä kuulostaa vanhemmilta, mutta juomalähde aivan saunan ulkopuolella oli erittäin kätevä. En ole risteilytyyppi, mutta risteilytilat olivat hauskoja ja mielenkiintoisia. Jos olisin ollut vähän seikkailunhaluisempi, olisin voinut saada vielä paremman kokemuksen tai ainakin päässyt pois. Baarialue on todella mukava. Mukava ja avoin. Istuin tervetuliaisjuomani kanssa ja juttelin vanhemman kaverin kanssa. Kaappialue on hyvin varusteltu ja lasejani lukuun ottamatta voisin silti löytää tieni. En tupakoi, joten tupakointialue vaikutti hyvältä paikalta pysähtyä "vetämään" (ei kuningatartyyppiä). PARAS osa vierailustani oli kuitenkin (ei-seksuaalinen) hierontani. Varasin hieronnan saapuessani ja jouduin odottamaan vain 1.5 tuntia... hieno aika nauttia Uuden-Seelannista. Mieheni oli fantastinen. Hän kysyi minulta, kuinka vahvan hieronnan halusin ja jätti minut hyvin rentoutuneeksi. Toisin kuin hieronnassa salongissa, hän antoi minulle lisätietoa hieronnan lopettamisesta... kuumasta kylpylästä ja saunasta lihasten rentouttamiseen... se toimi herkkuna. Hän jopa soitti CD:tä Maria Callasin aarioista ja jutteli kanssani (tarkoitus tässä on, että tämä oli kaikin puolin hieno kokemus). Kaiken kaikkiaan loistava paikka pysähtyä ja levätä ja pitää hauskaa. Tervehdys kauniille maitosuklaanahkaiselle miehelle, joka jutteli kanssani jonkin aikaa ennen lähtöä. Toivoin, että olisin voinut olla pidempään kanssasi.
J
Joe

29-Oct-2016

Yksi ja ainoa

Koska se on kaupungin ainoa ja ainoa sauna, jossa käyvät eniten homomatkailijat ja paikalliset. Kondomisäiliö, liukasteen annostelija ja pyyhepaperi ovat fiksu tapa hoitaa tällaista liiketoimintaa. Huippuaikoina yksityisiä huoneita ei ole juurikaan tarpeeksi - jotain, jota voitaisiin parantaa. Muuten 5* arvostelu olisi annettu. Strateginen sijainti takaa helpon pääsyn.
J
Joe

29-Oct-2016

Vain yksi

Amsterdamin ainoa ja ainoa sauna on tehnyt siitä erittäin kuuman risteilypaikan sellaisena kuin sen pitikin olla. strateginen sijainti aivan kaupungin ytimessä, jossa kaikki lähes laillista, kondomisäiliö, voiteluöljyn annostelija ja tarpeeksi pyyhkimisliina on aina fiksua, kun kyse on tällaisesta liiketoiminnasta. Huippuaikoina heillä on aina pula huoneista, mikä on yksi asia, jota voitaisiin parantaa, mutta toistaiseksi yksi suosikki laatuaan.
J
Jacek

7-Sep-2016

paras sauna :)

Olin monessa homosaunassa Euroopassa... Tämä sauna on paras, ei liian iso, mutta ei pienikään. Erittäin mukava henkilökunta, uusi, puhdas, ilmaiset kondomit ja liukuvoide. Paljon kaiken ikäisiä miehiä, paras paikka toimintaan Amsterdamissa. Paras perjantaina ja lauantaina iltapäivällä ja illalla.
L
L

3-Sep-2016

Uuden-Seelannin sauna

Hyvin vaikuttunut! Pääsin sinne ja chill out -alue oli melkein tyhjä, koska kaikki siellä olivat risteilyalueilla. Todella kiireinen ja oli torstaina klo 2. Tiedän, että kaikki tekevät tämän, mutta rehellisesti sanottuna todellinen sekoitus ikäryhmiä ja miehiä. Ja toimintaa kaikkialla! Ehdottomasti vierailun arvoinen kaverit! Minusta saunapinta-ala oli suuri. Mukava tupakointihuone, myös kaverit polttivat potin.
A
Asian

17-Jul-2016

Hollantilainen kosketus

Koska NZ on ainoa homosauna Amsterdamin suurkaupungissa, se pystyy edelleen helpottamaan asiakkaita, koska se on iso sauna, porealtaalta ja viihtyisästä kuivasaunasta, jonka avulla voit kurkistaa suihkuun lasiseinän läpi. Pääsymaksu sisältää yhden kierroksen juoman, joten on siistiä kokeilla. Kaiken kaikkiaan kokemus oli mukava, ehkä hieman vinkkiä, hopeiset isät tulevat ulos klo 6 jälkeen, joten jos te ette ole isätyyppisiä. LOL . Vaikka pyyhkeiden vaihto on epäjohdonmukaista, sai kerran ilmaiseksi, mutta seuraava on maksullinen. Älä kuitenkaan vaivaudu!
F
Febro

23-Jun-2016

Kuuma, puhdas ja paistettu

Mikä mukava yllätys, kuulin hyviä kommentteja Uudesta-Seelannista, mutta heiltä puuttuu luotto. Se on upeaa, ehkä olin uusi liha, mutta tapasin joitain kaikkien aikojen parhaista miehistä. Kuuma, mukava ja hyvin varustettu, mitä muuta voit pyytää?. Henkilökunta on erittäin mukavaa ja avuliasta, paikka on siistein ja parhaiten järjestetty, missä olen ollut. Ja usko minua, olen käynyt monessa.
M
Mark

15-Jun-2016

Erittäin ERITTÄIN KUUMA

Nautin täysin olostani NZ:ssä. Tavoitteenani oli pitää mahdollisimman paljon kiimainen hauskaa, enkä ollut pettynyt: Siellä oli kaikenlaisia ​​tyyppejä, eikä mitään asennetta, jonka voit kokea joissain tällaisissa paikoissa. Kun pääsin kirkkaasti valaistun pukeutumisalueen ohi ja joka kulman takana olevaan käytävien ja mahdollisuuksien labrynttiin, sain nautinnon useaan otteeseen. Se on sen arvoista ja erittäin suositeltavaa.
t
terje

23-May-2016

aina kuuma leikki

Todella mukava paikka kuumalle leikille, olen ollut siellä useita kertoja, viimeksi 20. toukokuuta. Mukavat risteily- ja leikkialueet, puhdas ja mukava henkilökunta.
R
Ray

14-Apr-2016

Ei hyvä, mutta ei vaihtoehtoja

Paikka on hieno, mutta se ei ole loistava verkkosivustona. Henkilökunta on mukavaa, mutta paikka sisällä ei ole niin hyvä kuin luulen.
G
Greg

28-Jan-2016

Rakastan sitä!

Oli siellä maanantaina, joten ei kovin tungosta, jotain tapahtui kuitenkin. Toisen kerran siellä, rakastan sekä "sauna"-osan järjestelyä kuin risteilyaluetta. Henkilökunta on myös hienoa! Menee sinne taas pian!
D
David

23-Nov-2015

Hauskaa

Paras homosauna, jossa olen käynyt. Meidän piti jonottaa päästäksemme sisään, mutta sisälle päästyämme paikka on täynnä kaiken ikäisiä ja kansallisuuksia. Tapasimme mukavia ihmisiä ja meillä oli hauskaa! Paikka oli erittäin siisti. Vietti 3 tuntia täällä, paljon nähtävää ja koettavaa! Hieman kallis, mutta saat ilmaisen juoman.
R
Rocco

2-Nov-2015

NZ: paikka olla!

Tällä välin olen käynyt Uudessa-Seelannissa useita kertoja ja joka kerta oli hienoa: ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka ja juomat ja kaikki niin puhdasta ja hyvin hoidettua. Joten joka kerta kun menen sinne, nautin höyrysaunasta, kuplakylvystä, hyvästä ruoasta ja juomasta ja ... elokuvasta! Upeita aikuisten elokuvia ja mahtavia mökkejä, joita voit vetäytyä kiihkeiden miesten kanssa kuumaa hauskanpitoa varten. Mitä muuta voin sanoa? Jatka samaan malliin kaverit!
j
jake

27-Oct-2015

puhdas, moderni, pieni

Vieraillut kahdesti, mukava ympäristö ja tilat, mutta ei toimintaa. Ehkä myöhäinen iltapäivä ei ole paras aika lähteä. Lähdin molemmilla kerroilla tylsyydestä. Yritetään uudelleen illalla. Kaipaan termosta.
J
Jean

13-Jul-2015

Hyvä sauna

Hyvä sauna. Sunnuntaina tungosta. Jouduimme odottamaan sisäänpääsyä. Sisällä sauna on puhdas (vaikka väkeä oli paljon). Toiminta höyrysaunassa, saunassa ja mökeissä. Ystävällinen henkilökunta. Vain yksi huone rentoutumiseen (baarin edessä). Kaikki mökit ovat hieman liian pimeitä.
J
Jamie

22-Apr-2015

Hauskoja hetkiä - pieni joukko

Amsterdamin kahdesta saunasta NZ on mukavampi ympäristö. Vieraillut kahdesti sen avaamisen jälkeen - molemmilla oli hauskaa, vaikka ei valtavasti muita asiakkaita - joten tarvitset onnea ja huolellista ajoitusta.
L
Lu

6-Apr-2015

Descriminatie

Ben er in de avond/nacht van goed vrijdag geweest, met mijn Nederlander beste friend, slecht service aan de bar, te lang wachten terwijl zij alleen maar bezig zijn met kletsen en steeds helpen wie ze wilenk s dove mij, mogelterlijj s majnterrocjk ook bij het verlaten van de sauna met mijn Nederlande beste friend, hebben zij mij 1 euro berekend voor een extra handdoek die ik gevraagd had, mijn beste friend zelfs 3 handdoeken gebruikt en niets hoefde te betalenge romaik, heefde te betalenge betalen, had ik beter niet moeten doen, ben erg onbeschoft beantwoord, dit weer mogelijk door mijn uiterlijk, toch bedankt NZ voor deze prachtig service.
F
Fulvio

10-Mar-2015

Lyhyt vierailu Amsterdamissa

Varasin tunnin Alessandron thai-hieronnan rentoutumaan matkastressistäni ja jatkoin saunalla, höyrysaunalla ja keskusteluilla loungebaarissa. Ainakin 2-3 poikaa minun makuuni, mutta en ollut kiimainen/risteilevä mieliala. Suosittelen menemään sinne arkisin klo 8-11.
B
Bruce

19-Oct-2014

hieno uusi paikka!

On hienoa, että vihdoinkin on tyylikäs, mukava ja risteilyinen paikka saada kivet pois! Rakasta loungea! Rakasta höyryhuonetta! Henkilökunta on söpöä ja erittäin ystävällistä, menen sinne uudestaan ​​​​ja uudestaan! Erittäin suositeltavaa!
A
Alex

18-Oct-2014

Alex

Upea paikka, erittäin tyylikäs, ystävällinen henkilökunta ja he tekevät parhaansa pitääkseen sen puhtaana (ihmiset tekevät tällaisen sotkun). Enemmän (hollantilaiset?) kaverit pelkäävät liikkua. Jos teet liikkeen, saat yleensä paljon hauskaa, jopa hiljaisena yönä (vanhemmat kaverit tulevat iltapäivällä).
Y
Youngest

27-Apr-2014

Koskettavan tuntuinen

Tilat ovat mukavammat kuin termos, mutta vähemmän runsaat, poikaystäväni ja minä vietimme yli tunnin yrittäessämme saada hieman yksityisyyttä koko ajan, kun joukko kavereita seurasi meitä koskettaen minua mahdollisuuksiensa mukaan. Olimme avoimia tekemään asioita muiden ihmisten kanssa, jos vain he olisivat käyttäneet ääntään sen sijaan, että olisivat vain painaneet semijään selkääni. Joten jos olet nuorin kaveri siellä tai vain tarpeeksi nuori saadaksesi alennuksen (23 vuotta tai alle), varaudu paljon huomiota, jotkut ovat vähemmän tervetulleita kuin toiset. Mutta loppujen lopuksi ehkä siitä on kyse. Arvioitu pelottava, mutta hauska/10
F
Febro

18-Feb-2016

Mahtava paikka

Mukavia, siistejä, ystävällisiä tyyppejä, kaikki hyvin.
F
Febro

18-Feb-2016

paikkoja etsiä yksityisyyttä

Jos menet poikaystäväsi kanssa homosaunaan etsimään yksityisyyttä, anteeksi rakas, mutta mielestäni sinulla on prioriteettisi hyvin sekoitettu. Pysy hotellissa, huoneistossa tai vuokraa oma paikkasi. Olet saanut minut nauramaan etsiessäsi yksityisyyttä paikassa, jossa kaverit menevät pitämään hauskaa. Sitten muut melkein pahoinpitelivät sinua, herää ja mene jumalan tähden ostoksille BF:n kanssa.
p
peter

8-Apr-2014

ole varuillasi

Se näyttää hyvältä, mutta märät lattiat ovat erittäin liukkaita. Myös höyrysaunassa.
D
Devon Jannon

22-Dec-2013

Ei ollut vaikuttunut

Kävin siellä viime yönä. Baarin takana oleva kaveri oli täynnä tatuointeja, haisi kiroukselta eikä todella ystävällinen. Oleskelualue liian pieni kiireisenä. Paljon vanhempia lihavia miehiä. Vaikka se on moderni, se on liian pieni, joten lähdin pettyneenä tunnin kuluttua.
M
Mark

30-Nov-2013

Esikatselu NZ

Mikä fantastisen tyylikäs ja ylellinen ympäristö Sauna NZ:ssä. Erittäin seksikäs ja ystävällinen henkilökunta. Luokka ja puhtaus ja paras höyrysauna Amsterdamissa. Ja tietysti hyvä arvo, pakollinen vierailijoille ja paikallisille.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.

Esitetyt hotellit