Thermas Sauna

Thermas Sauna

Kolme kerrosta märkää, höyryävää hauskaa.

Sauna Thermas

Sijainti-kuvake

Carrer de la Diputació 46, Barcelona, Espanja, 8015

Thermas Sauna
Huomenna: Alennettu sisäänpääsy - Joka keskiviikko

Suuri, hyvin hoidettu homosauna, jossa kaksi sisäuima-allasta, poreallas, sauna, höyrysauna ja rentoutumishuoneet. Avoinna 24 tuntia. 7 päivää viikossa. Vinkki: sijaitsee huomaamattomalla kadulla olettaen, että se on ensimmäinen kertasi ja olet hermostunut. 

Arkisin: 24 tuntia

Viikonloppu: 24 tuntia

Ominaisuudet:
kahvila
Pimeä huone
Kunto
Poreallas / kuuma allas
Sokkelo
Rentouttavat mökit
Sauna
Höyrysauna
Uima-allas
hinta Thermas Sauna
3.5
Yleisön ikäraja

Perustuu 146 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

5 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

Visit Website
S
Steven Morales

31-Mar-2024

Paras ympärillä

Tämä paikka on pakollinen helpon maksun saamiseen, mukavien kaverien mukavaan valikoimaan ja 50 eurolla se on sopimus, juomat ja illallinen tapaamasi henkilön kanssa maksaisivat enemmän eikä seksitakuuta. Tämä paikka alkoi järjestää tanssijuhlia, joten tarkista puhelimitse ennen kuin lähdet.
A
Aa Aa

4-Apr-2024

vastaaminen

Hei Steve, onko Madridissa vastaavia paikkoja, joissa se maksaa 50 €? Tai kenties muissa Euroopan kaupungeissa?
T
Tony Smith

22-Oct-2023

Baari kallis

Tilauksen yhteydessä ei ole baarihintalistaa, syötät vain numerosi tietokoneelle kuin maksat ennen lähtöä. Nähdään turistina, he veloittavat sinulta enemmän antamatta sinulle alv-kuittia.
I
Ian

27-Jul-2023

rakastan tätä paikkaa

Kuinka toivoisin, että samanlaisia ​​yrityksiä olisi muualla maailmassa. Aina kun olen BCN:ssä, vierailen varmasti Thermasissa. Rakastan juonittelua, flirttailua ja kuumia, kuumia miehiä. Minulla oli taas hauskaa kuten aina. Miehet ovat enimmäkseen ystävällisiä, kohteliaita ja söpöjä. Baari tarjoilee upeita juomia ja välipaloja. Nauttikaa siitä mitä se on, kaverit ja olkaa kiitollisia. Minun täytyy lentää puolen maailman ympäri ollakseni täällä.
S
Steven Morales

17-Aug-2023

Barcelonan suana

Kun olit siellä, mikä on yksityisen yrityksen keskimääräinen hinta näiden söpöjen kaverien kanssa? Olen vierailemassa ja haluaisin referenssin, miksi hyväksyä 200, kun sen saa kuusi 50, eikö niin. Kiitos
H
Hassan

9-Aug-2022

Hyvä Hyvä hauska

Tämä sauna on hyvä, jos tiedät mitä haluat. Täällä on paljon hyviä tyyppejä. He kiinnittävät sinuun huomiota ja ovat todella suloisia. Täältä löydät kaikki tyypit... Dominikaaninen, Lähi-idän, Euroopan, Australian ja monia monia muita! Kaverit muistavat kasvosi... Kävin kerran australialaisen ystäväni kanssa ja hän oli erittäin suosittu poikien keskuudessa! Luultavasti siksi, että hän on antelias, mutta he kohtelivat häntä niin kunnioittavasti. Hieno sauna!
B
Brian

7-Apr-2022

kyllä ​​.. vuokraa pojat

Rakastan tätä saunaa... yksi monista syistä, miksi otan Barcelonan mukaan Eurooppa-matkoilleni, pohjimmiltaan puhdas. Tapasin MONEITA seksikkäitä miehiä... ERITTÄIN tyydyttävää; hinta kohtuullinen.
H
H

19-Mar-2022

War vor Jahren dort!

Jokaisen tässä saunassa käyvän tulee myös tietää, että se on härkäsauna ja sitä he haluavat! Kun matkustan, minulla ei aina ole aikaa viettää tuntikausia mahdollisten kontaktien etsimiseen homobaareista. Hetero käy bordelleissa ja minä menen Thermasiin! Kuten sanoin, jos et halua, älä mene.
A
Alex

9-Feb-2022

rakasti siellä olemista ja hauskaa oli

saapuessani vastaanotto oli erittäin ystävällinen ja silmäniskulla hän ilmoitti minulle mukavalla tavallaan. kaverit ovat olleet erittäin ystävällisiä, erittäin kommunikatiivisia, myös erittäin komeita, mutta eivät ollenkaan töykeitä. Tunnelma oli rento ja kaikilla oli hauskaa ja hymyiltiin. Nautin saunasta, henkilökunnasta, kavereista ja tunnelmasta todella paljon ja lähdin iloisella tuulella.
E
E

20-Aug-2019

hauska

Kerran vannoin, etten koskaan astu jalkaan tällaiseen paikkaan. Mutta kuten monet muut ovat sanoneet, ei ole tämän kaltaista paikkaa, josta löytää hottie nopeasti ja nopeasti. Kaverit ovat aina mukavia ilman asennetta, ja kokemukseni on tähän mennessä ollut hieno. Parempi tulla tänne kuin tuhlata aikaasi Grindriin.
P
P

9-Aug-2019

Super hauskaa ja turvallista

En ole samaa mieltä joidenkin negatiivisten arvostelujen kanssa - tämän tyyppiselle saunalle "vuokrapoikien" kanssa se ei parane paljon turvallisuuden, kustannusten ja mukavuuksien suhteen. Se on periaatteessa puhdas - ja kyllä, he sallivat tupakoinnin tietyillä alueilla. Työssäkäyvät pojat ovat siellä tapaamassa maksavia asiakkaita – minusta he olivat miellyttäviä eivätkä liian aggressiivisia. Suurin osa pojista on kotoisin Brasiliasta, Kolumbiasta ja Venezuelasta, sekä espanjalaisia ​​ja itäeurooppalaisia. Perushinta on 50 euroa käteistä noin 30 min - tee selväksi etukäteen mitä haluat (google translate) ja pojat käyttävät aina kondomia. Ainoa neuvoni on olla varovainen rakennukseen saapuessasi / sieltä poistuessasi yöllä, koska alue voi olla epävakaa. Kaiken kaikkiaan helpoin paikka viettää aikaa vähimmällä vaivalla ja rahalla. Niille, jotka sanovat "en koskaan maksa seksistä" - kyllä, sinä maksat...vain eri tavalla. Jos olet aidalla - mene vain ....hyvää metsästystä. Sauna Thermas on aina ensimmäinen pysähdyspaikkani BCN:ssä
P
Peter

11-Aug-2019

Täysin samaa mieltä

Joo, "stop & shop" siellä aina uudestaan ​​- peukalot (ja jotain muuta) YLÖS!
A
Andy

3-Aug-2019

Minulla oli hieno vierailu (31. heinäkuuta 2019).

Tämä on hieno sauna ihanien nuorten miesten kanssa. Tilat ovat loistavat ja ilmapiiri oli mielestäni vieraanvarainen ja kunnioittava. En malta odottaa paluuta.
J
Jim

18-Mar-2019

Paras homosauna, jossa olen koskaan ollut

Paikka, jota en ole koskaan nähnyt, turvallinen, ystävällinen... Eikä mikään huono yllätys, kun maksat juomasi ennen lähtöä, hyvä palvelu.
m
max

14-Nov-2018

paras

Aina ilo mennä sinne ja pitää hauskaa kaikkien näiden upeiden miesten kanssa. Viileä asenne, joskus ystävällinen, usein kuuma...Kiitos näistä hymyilevistä, erityisesti brasilialaisista tai kolumbialaisista, paraguaylaisista kauniista miehistä. Et voi jättää sitä!
A
Andy

3-Aug-2019

Olen samaa mieltä

Olen erittäin samaa mieltä tästä arvostelusta. Loistava sauna kuumien nuorten tapaamiseen.
A
Antoine

29-Sep-2018

On est prevenus....

hän on todella kauniita... joten jos haluamme pitää hauskaa, voimme mennä - suosittelen. Diskreetti katu, huomaamaton sisäänkäynti.
R
Ramon

17-Aug-2018

Mukava vierailu

Mukava vierailu Thermassa. Mukavia tyyppejä, hyvät hinnat. Mukava iltapäivä ystävien kanssa. Turvallisuus, iso sauna.
P
Peter

11-Aug-2018

Excelente!

Torstai-iltapäivällä sauna oli täynnä. Turvakysymys 10. Se on melko puhdas ... poreallas laittoi kaverit eteesi, jotta voit katsella... Loistavaa
L
Luis

9-Aug-2018

Paratiisi

Tämä sauna on paratiisi. Tiedän muutamia ystäviä, jotka käyvät mieluummin tässä saunassa, koska he voivat nauttia siitä. Käyn joskus, pidän siitä, koska kaverit ovat mmmm. Erittäin puhdas ja henkilökunta on kunnossa. Suositteli sitä.
C
Carlos

10-Apr-2018

Fantastica..

Experiencia fantástica, los cambios, Nuevo seguridad. Chicos muy guapoa.
j
john

26-Jan-2018

Hyvä sauna

Olen vieraillut Sauna Thermasissa ja sen vastineessa Madridissa monta kertaa viimeisen 5 vuoden aikana. Ihanat pojat avulias henkilökunta siistit tilat ja hyvät saunat, palaan pian taas.
P
Peter

28-Jan-2018

paras euroopassa

"minä myös" hahaha!!!
I
Ian

19-Sep-2017

Hieno konsepti, hyvin toteutettu

Jotkut kuningattaret eivät voi olla positiivisia, ja kuinka parempi olisi olla negatiivinen kuin kuvailla saunaa "likaiseksi?". Kuinka köyhä yrittäjä voi puolustautua tätä vastaan? Ottaen huomioon täysin vastakkaiset arvostelut, minulla oli vaikeuksia päättää, menenkö vai ei. Lopulta päätin mennä ja päättää itse. Olen iloinen, että tein. Selvitetään pari asiaa. Ensinnäkin olin vaikuttunut siitä, kuinka puhdas Thermas on, etenkin verrattuna espanjalaisiin saunoihin, joissa olen käynyt. Muotoilu on ehkä hieman konservatiivinen, mutta se on tilava, hyvin tuuletettu ja valotasot ovat hyvät. Tilat ovat erittäin hyvät. Ovella oleva herrasmies kysyi minulta, olinko ollut aiemmin, ja huomautti nopeasti, että olet joko vuokrapoika tai asiakas. Vuokrapoikia on kaikkialta, Panamasta, Venezuelasta, Egyptistä, Brasiliasta jne.; jne. Useimmiten ne ovat erittäin houkuttelevia ja viehättäviä. Kuten mistä tahansa löydät, on luultavasti pari, josta haluaisit pysyä poissa, mutta yleisesti ottaen ilmapiiri on kuuma ja seksikäs. Tapasin uskomattoman komean brasilialaisen, joka 50 eurolla tarjosi mielellään rennon täyden palvelun. Hän oli tarpeeksi upea ja viehättävä esitelläkseen äidillesi. Sauna Thermas on mahdollisesti ainutlaatuinen tuomassa vuokrapojat ja asiakkaat yhteen. Se tekee sen turvallisessa, puhtaassa ja kutsuvassa ympäristössä ja tarjoaa näin paljon kaivattua palvelua. Ei, se ei ole kaikille, mutta se auttoi minua. Erittäin suositeltavaa.
J
John

1-Jul-2018

Rehellinen arvostelu

Oma kokemukseni aivan! Erittäin kuumat kaverit siistissä paikassa, jossa on paljon mukavuuksia ja AINA kuumaa toimintaa saatavilla. Se ei ehkä ole kaikille.
A
Aussie

28-Aug-2017

Upeita tyyppejä täällä

Tämä paikka oli hämmästyttävä - 50 € ja miesten laatu oli aivan uskomatonta. Niin paljon herkkuja ja jokaiselle jotakin. Topit, alaosat ja monipuoliset. Suurin osa niistä on erittäin makeita. Jos vierailet, tapaa kaverit nimeltä Ahmed, Dani ja Fabio! Ne ovat laadukkaita ja erittäin makeita!
T
Tony

19-Aug-2017

Hieno paikka saada miehiä

Minulla oli äskettäin muutama viikko Barcelonassa (heinäkuu 2017) ja vierailin Thermas-saunassa - puhdas paikka, avulias henkilökunta ja mahtavia tyyppejä. Se sanoi, että se ei ollut täydellinen, mutta olen tarpeeksi vanha, jotta minulla on realistiset odotukset. Olen kypsä valkoinen mies ja kaverit siellä olivat aina kunnioittavia ja tarjosivat erinomaista palvelua - yksi negatiivinen kokemus (lihaksikas brasilialainen kaveri halusi lisärahaa tapahtuman jälkeen) - muut miehet fantastinen - poikkeuksellinen kaveri Marcos kaunis hymy kaunis kroppa. Minulla oli onni, että sain olla useamman kuin yhden istunnon hänen kanssaan. Kun olin lähdössä joka päivä, henkilökunta tilasi minulle taksin ja varmisti, että se saapui ja että olin turvassa lähteä paikalta. Yksi pieni valitus kaverit polttavat tupakkaa miehen yksityishuoneen tasolla ja usein siitä tuli hyvin savuista. Kahvila ja baari hyvä palvelu kohtuulliset hinnat, puhdas kylpylä, poreallas, saunatilat ja yksityiset huoneet siivottiin säännöllisesti. Palaan takaisin.
A
Andy

15-Jul-2017

Todella hyvä

Minulla oli hauskaa. Hyvät tilat, puhdas ja henkilökunta olivat kunnossa.
L
Lou

15-Aug-2017

Myydään ominaisuus?

Oliko se myyntiominaisuus????
m
max

14-Feb-2017

Mitä etsin

Kävin kolmannen kerran Thermasissa ja löysin juuri sen, mitä etsin: kauniita miehiä, erittäin seksikkäitä, ja minulla oli erittäin hauskaa kahden heistä, kuuman brasilialaisen kanssa. Varmasti hyvä paikka elää haaveillesi. Olen asiakas ja suosittelen.
T
Tony

19-Aug-2017

Olen samaa mieltä

Minulla oli hämmästyttävä aika.
A
Andy

15-Jul-2017

Olen samaa mieltä

Hyvin paljon samaa mieltä
B
Ben

17-Sep-2016

Täydellinen kuumille vuokrapojille

Olen vieraillut Thermasissa aina kun olen ollut Barcelonassa muutaman viime vuoden aikana. Olen aina havainnut, että henkilökunta on "riittävän ystävällistä" ja paikka "riittävän puhdas". Ja olen tuntenut oloni täysin turvalliseksi. Vuokrapoikien valikoima on ollut suuri ja aivan mahtava! Mielestäni iltapäivällä ja alkuillalla on enemmän valinnanvaraa kuin myöhemmin. Jotkut kaverit ovat töykeämpiä kuin toiset, mutta kaikki ovat olleet yhtä ystävällisiä ja kunnioittavia minua kohtaan kuin minä olen ollut heille - myös silloin, kun olen sanonut ei kiitos - ja ehkä selittänyt millaista kaveria etsin. Muutaman kerran olen antanut töykeälle kaverille 20 tai 30 euroa pitämään seuraani, kunnes unelmieni pala ilmestyi - ja se on toiminut melko hyvin! Jokainen mökkikokemus ei ole ollut täydellinen taivas - mutta muutamat ovat itse asiassa antaneet erittäin nautinnollisia hetkiä muistettaviksi ja ruokittavaksi useiden vuosien ajan! Olen varma, että useimmat vuokrapojat ovat heteroita, mutta monet heistä ovat tehneet valtavasti vaivaa miellyttääkseen... jolle annan yleensä 20 ylimääräistä tippiä 50:n päälle, olen aina samaa mieltä etukäteen. Pääsymaksu (16 tai 17 euroa on kohtuullinen, kun ottaa huomioon, että mökkien käyttö on ilmaista ja juomat edullisia - myös ostaessasi sellaisen uudelle "ystävälle". Peukut (ja enemmän) ylös Thermaille :-)
A
Andy

16-Jul-2017

Täysin samaa mieltä

Sovittu. Hieno arvostelu.
j
john

14-Aug-2016

englantilainen isä

Termos on aivan mahtava. Löydät aina valikoiman miehiä ja kyllä, monet ovat Itä-Euroopasta tai Etelä-Amerikasta, mutta he ovat mukavia, nuoria ja saatavilla. En halua selata Internetiä, kun voin tavata kaverit henkilökohtaisesti, ja minun on maksettava vain 50 euroa. Suomalainen sauna ja turkkilainen huone ovat molemmat melko hyviä. Siellä on baari ja voit saada yksinkertaista ruokaa, mutta en ole siellä syömässä illallista! Jos haluat pitää hauskaa hyvällä hinnalla, käy täällä.
c
carl

21-Jun-2016

Seksikäs paikka

OK KAJAT KÄIN TÄSSÄ SAUNASSA 18...SAUNA ON MITÄ ODOTIN. MAKSAIN RAHANI SAADAKSEEN SISÄÄN. VASTAANOTTOKAUPPA OLI YSTÄVÄLLINEN JA PUHUI HIEMAN ENGLANTIA. OLIN TIEDOT TÄSTÄ SAUNASTA VUOKRAA POJAN PARATIISISTA, MUTTA VASTAANOTTOKAUPPU EI SELITTÄNYT SITÄ MINULLE.. MINUT MINUUTTIA SEN JÄLKEEN MINUN OLI PYYHE YMPÄRISTÖNÄ MINUA LÄHESTI TÄMÄ KIVAA VAALEANAHOINEN N.TONICELETH TALLINGUSCYMUSCYLETH. KERROI MINULLE NIMENSÄ JA MITÄ HÄN OLLISI, ERITTÄIN KUVAA YSTÄVÄLLINEN KAUPPA. SANOIN EI, HALUAN VAIN KATSELLA YMPÄRISTÖN ENSIN, JOTEN MENIN SAUNAAN SAUNAAN SAUNAA MUKAAN MUKAAN BRASILIASTA ITÄ-EUROOPPASTA. SUURIMMAT KAIKKI ERITTÄIN YSTÄVÄLLISIÄ JA HYVÄN NÄYTTÖ KIINNOILLA VARHOILLA. MINÄ OLEN AKTIIVINEN KAUPPA, MUTTA LÖYDIN, ETTÄ useimmat miehet OLI MYÖS AKTIIVISIA. LÄHESTY MINUA HÄNEN KUVAN NÄYTTÖÖN Söpö Brasilialainen. HÄN YRITTI HÄNEN HÄNEN PÖYNTIÄ YRITTÄÄN SAADA MINUA KÄYTÖSSÄ HÄNEN KANSSA, MITÄ MINÄ LOPUSIN TEIN, SILLÄ LÖYDIN HÄNTÄ SELÖNÄ SEKSIKSIÄ JA KIVANA. MEIDÄMME HYVÄÄ AJATTA MÖHÄSSÄ HINTAAN JA HÄNESTÄ ON PASSIIVINEN, MIKÄ SOLI MINULLE HYVÄÄ. JÄLKEEN NÄYTTYIME YHDESSÄ, HÄN OLI KUVIA, HÄ ANTOI MINULLE NUMERONSA. VIIMEIN HIEMAN PIDEMME NAUTISEN JÄLKEEN JA LÖYSIN LISÄÄ KUVAN NÄYTTÖÄ LIHAKSISIA KAVEJA. ITÄ-EUROOPPALAINEN PARISTÖ SOLEMPI MONIPUOLISIA ALKOI JUTTAA MINUN KANSSAni, MOLEMPI OLI HYVÄN NÄYTTÖINEN JA PIDÄN HEISTÄ molemmista. HE HALUAISIVAT KOLME, MUTTA MENIN JO TÄMÄN BRASILIAKSEN KANSSA JA KÄYTETIN RAHANI. MENEN TAAS. HYVÄ TERMASSAUNA.
M
Michael

27-Sep-2015

Euroopan paras sauna

Olen ollut täällä monta kertaa ja palaan 5. lokakuuta 1 viikon ajaksi. Paikka on aina erittäin puhdas, henkilökunta ystävällistä ja pojat erittäin kuumia ja kohteliaita. Joten odotan innolla vierailuani. Arvostan tätä Euroopan parhaaksi saunaksi!
P
Peter

23-Sep-2015

Hieno sauna

... Erittäin ystävällinen vastaanotto ja kohtelias henkilökunta. Vuokrapojat ovat upeita ja vastustamattomia. Sauna sellaisenaan siisti, huollettu. Henkilökunnan pitäisi olla parempi englanniksi, se oli ainoa asia, jota ehdottaisin parannusksi.
D
David

7-Jul-2015

Upea kokemus - hauska, turvallinen ja helppo

Vierailin tänään ensimmäistä kertaa, ja se oli hienoa. Meni pariksi ja siellä oli luultavasti 20-30 "kaveria", joiden kanssa viettää aikaa. Kaikki olivat kuumia, puhtaita ja kohteliaita. He eivät olleet töykeitä, ja oli helppoa viettää aikaa niiden kavereiden kanssa, joita halusimme. Se oli yleensä 50 euroa per kaveri (hieman enemmän, koska meitä oli 2). Hyvä sekoitus miehiä joka makuun. Se oli erittäin puhdasta ja tuntui erittäin turvalliselta. Siellä oli heikko savun ja ruukun haju, mutta ei läheskään niin paha kuin jotkut näistä arvosteluista antavat ymmärtää. Vastaanotto oli myös hyödyllinen. Ne 2 kaveria, joiden kanssa seurustelimme, olivat molemmat "anteliaisia" aikanaan ja olivat molemmat intohimoisia ja innostuneita, vaikka he olivat melkein varmasti suoraviivaisia. Ensikertalaisina tällaiseen paikkaan pidimme sen hienona kokemuksena ja tulemme varmasti takaisin.
L
Lorrie

25-May-2015

Thermas ja kaverit ovat loistavia

Täysin samaa mieltä kanssasi Justin, on ollut monta kertaa. Baarikaverit ovat fantastisia, David jne. Vastaanotto myös loistava. Vuokralaiset tarjoavat kaivattua palvelua, ja heitä tulee kehua ja kunnioittaa. Tekisitkö sen? Heidän täytyy ansaita. Yleensä he ovat kunnollisia rehellisiä ihmisiä. Neuvottele ensin, erässä on aina yksi huono muna. Voit myös mennä vastaanottoon, jos sinulla on ongelmia. Hyvin tehty kaverit. Jatka samaan malliin, tämä maailma tarvitsee lisää kaltaisiasi ihmisiä saamaan meidät kaikki läpi sotkusta. Lorrie Zimbabwe PS miksi mennä poikaystäväsi kanssa?
P
Pedro

5-May-2015

Minulla oli hauskaa

Olen ollut siellä useita kertoja. Olen myös nuori hyvännäköinen kaveri ja nautin kuuman miehen palkkaamisesta, toivoisin, että vuokralle olisi vanhempia miehiä. Kaiken kaikkiaan kokemus on hauska. tilat ovat siistejä ja vietteleviä. Erittäin helppo kiihtyä kaikkien näiden kaverien kanssa. Olen samaa mieltä siitä, että parasta on neuvotella ajasta heidän kanssaan ja olla heille rehellinen, he arvostavat sitä. Miten tahansa suosittelen sitä (on mukavaa mennä paikkaan, jonka tiedät, että et tuhlaa aikaasi ja rahaasi). Muut homosaunat voivat olla tylsiä ja täynnä asennetta, inhoan kävellä ympäriinsä ja aiheuttaa sitten kotiin lastaus (jos tiedät mitä tarkoitan) Peukku ylös. Thermas on hauskaa!!!
J
Jamie

22-Apr-2015

Sopii maksulliseen huvitteluun

Saat mitä odotat Thermoksesta. Maksullinen huvi. Työssäkäyvät kaverit ovat yleensä hyvässä kunnossa ja riittävän ystävällisiä. On tärkeää sopia hinnasta täysin ennen kuin aloitat mitään. Kuten "Jusin" sanoi aiemmin, luulen, että aina voi olla huonoja omenoita, mutta kokemukseni ovat aina olleet tarpeeksi hyviä.
M
Michael

7-Mar-2015

Hyvä paikka pelata maksua vastaan

Tänä iltapäivänä olin ensimmäistä kertaa Thermasissa tietäen hyvin, mitä minua odotti. Sisäänkäynnissä minulle kerrottiin, että Thermas on saattajasauna. Joten kenenkään ei tarvitse täällä sanoa, että hän oli yllättynyt. Olin siellä noin kaksi tuntia. Paikalla oli noin 25 kaveria ja lähes sama määrä asiakkaita. Kaverit ovat noin 60 % latinolaisia, 20 % Afrikasta ja 20 % Itä-Euroopasta. Jotkut heistä kauniita, jotkut keskinkertaisia, kuten oikeassa elämässä. He kysyivät olenko kiinnostunut, hyväksyivät myös "Ei". Puolen tunnin risteilyn jälkeen otin vastaan ​​brasilialaisen kaverin tarjouksen. Ei todellakaan kuumin runko, mutta mahtavalla paketilla. Yksi tunti 50 euroa, normaalihinta täällä. Mukavan hieronnan ja mahtavan istunnon jälkeen lopetimme jo puolen tunnin aikoihin. Mutta se oli ok. Joten Thermas oli vierailun arvoinen. Kun et ole liian ujo leikkimään escort-miesten kanssa, löydät sieltä kaiken mitä haluat. Tunnelma on ok. Häiritsevää on vain savu ja rikkaruoho tietyissä kulmissa. Mutta oikeita saunaistuntoja varten sinun on mentävä muualle.
A
Alan

27-Feb-2015

Yksi suosikkipaikoistani

Olen käynyt Thermassa noin neljä tai viisi kertaa vuodessa viimeisen kahdenkymmenen vuoden ajan. Minulla ei ole koskaan ollut ongelmia. Paljon seksikkäitä poikia, enimmäkseen heteroita, jotka haluavat ansaita rahaa. Yleensä maksaa noin 40, joskus 50 euroa. Sitä ei kaipaa, mutta mitä sitten. Tapasin todella ihania, seksikkäitä miehiä vuosien varrella. Paljon eteläamerikkalaisia ​​ja itäeurooppalaisia. Taivas.
T
TGE

30-Jan-2015

Paras kokemus Barcelonassa

Upea kokemus. Vieraillut kolme kertaa viimeisimmän vierailun aikana BCN:ssä. Yli 80% miehistä on kauniita ja heidän hinnat ovat erittäin kohtuulliset. Maksoin 50 euroa huvista ja hieronnasta. Huoneet ovat siistejä ja riittävän mukavia. Saunan pääsymaksu sisältää neljä kondomia, kaksi pyyhettä ja tossut. Suositeltava.
J
Josh

4-Dec-2014

Saat sen, mitä maksat

Säännöllisenä vieraana BCN:ssä voin sanoa, että se on suosikkipaikkani kaupungissa. Tiedät mitä tavoittelet ja saat mitä haluat. kaupallinen? Joo. Hyvää, helppoa hauskaa? Joo. Voisi sanoa, että se on vähän kuin ero yksityisen tai julkisen terveydenhuollon välillä. Maksa saadaksesi mitä haluat, milloin haluat, valitsemasi "konsultin" kanssa. Tai viettele tuntikausia saadaksesi vähemmän tyydyttävän kokemuksen.
J
Jusin

18-Oct-2014

Voisi olla hauskaa

Kyllä, aivan kuten toinen kaveri sanoo, osu tai missaa. Olen käynyt Thermasissa monta kertaa aiemmin, luulen, että jotkut aiemmista arvosteluistani ovat edelleen jossain. Olen samaa mieltä, että jotkut vuokrapojat pilaavat sen monille hyville kavereille, jotka tarjoavat erinomaista palvelua. Joten jos et tunne olosi mukavaksi miehen kanssa, noudata vaistoasi ja etsi joku muu. Voimme juuria nämä huonot omenat vain, jos kukaan ei maksa niistä. Muuten oli hyvä paikka. Luv pojat!!!!
H
Hotman

8-May-2014

Huono ja hyvä kokemus

Tulin 7 klo 2014. Monet vuokraavat poikia. Minulla oli huono kokemus bulgarialaisista (hän ​​sanoi olevansa Alex). Hinnasta neuvoteltuaan menimme huoneeseen, ja 20.00 minuutin kuluttua hän kysyi minulta vihaisena. Emme ole vielä lopettaneet, mutta annoin hänelle rahat ja hän yritti nolata minua. Viime vuonna minulla oli sama huono kokemus. Mutta kaikki kaverit eivät ole sellaisia. On myös erittäin mukavia, kohteliaita ja rehellisiä miehiä. Minulla on siis hyviä ja huonoja kokemuksia, Vinkkejä: neuvottele alussa selkeästi ja etsi hyvä tyyppi.
D
Dave

16-Jan-2014

Mahtavaa... ei hätää

Tein tutkimusta ja siellä oli melko hyviä arvosteluja, joita kompensoivat todella huonot ja ilkeät arvostelut tästä saunasta. Kävin saunassa tammikuussa 2014. Vastaanotto mahtava. Keskipäivä niin hiljaista. Löysin vuokrapojan, joka oli espanja ja hyvä englanti. Ostettu 1h hintaan 100euroa. Se oli täysin puhdas, hauska, ystävällinen ja mahtava. Sain juuri mitä halusin ja ostin huoneen hintaan 10 euroa/siivous, TV n super. Kaikki toimi hyvin, hyvä hinta-laatusuhde, puhdas päivitetty klubi ja ei paineita. Olin huolissani huonojen arvostelujen perusteella, mutta joko ne olivat vanhoja tai heillä oli vain erilainen kokemus. Toivon saavani Viagraa ja saada lisää ennen kuin palaan Seattleen. Vau.. ei hätää täällä.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.