Superparatiisiranta Mykonos

Super Paradise -ranta

Super Paradise Beach

Sijainti-kuvake

mykonos, Kreikka

Superparatiisiranta Mykonos

Vuosia sitten Super Paradise oli lähes yksinomaan homojen ranta. Nykyään ranta on erittäin suosittu sekä homojen että heteroiden auringonottajien ja rantakerhoilijoiden keskuudessa. Siellä on varmasti vilkas tunnelma ja se on kiireinen joka päivä kesällä.

Rannan oikea puoli (jos olet merelle päin) on homoisin osa, lähellä Jackie O' Beach Club. Vasemmalla olevaa aluetta hallitsee Super Paradise Club. Tästä tulee juhlapaikka joka ilta noin klo 4:sta myöhään. Keskellä on Pink Beach, tyylikäs samppanjabaari, ravintola ja rantaklubi.

Vuokrattavissa on aurinkotuoleja ja -varjoja, ja saatavilla on 'at seat' -palvelu, joka tarjoaa (kalleita) juomia ja kevyitä välipaloja. Kuten Elia, Super Paradise on kiireinen lounasaikaan.

Kuinka päästä Super Paradise Beachille


a) Aja. Suuntaa Mykonoksen kaupungista lentokentän ohi. Ranta on viitoitettu. Viimeiset 2 km alas rannalle ovat erittäin jyrkkiä. Ilmainen pysäköintimahdollisuus.
b) Ota bussi Mykonoksen kaupungin päälinja-autoasemalta Platis Gialosiin tai Ornokseen. Ota sitten vesitaksilla Super Paradiseen.
Lue lisää: Vesitaksit Mykonosissa.

Ominaisuudet:
bar
Ranta
Musiikki
ravintola
hinta Super Paradise -ranta
3.3
Yleisön ikäraja

Perustuu 6 ääntä

J
Jos

17-May-2022

Naurettava

E 120,00 2 solariumista kauden alussa ja E 120,00 muut rivit. Mihin se hauskuus jää tuollaisilla hinnoilla.
A
Andy

20-Jun-2019

Mukava ranta ja hyvät tilat

Plussat: mukavat lepotuolit 40 € kahdelle, luonnonkaunis hiekkaranta, vaikkakin hieman kivinen. Boardwalk saatavilla. Hyvät tilat, jotka ovat luultavasti parhaiten kehittyneitä, Jacquie Osin rinnalla, sekalaista joukkoa, mutta ei niin paljon homoja kuin Elia. Vesiskootterit, banaaniveneet, varjoliitomahdollisuudet rannalla. Hieronta saatavilla rannalla Miinukset: pieni mutkainen tie, joka on jyrkkä kohti rantaa. Varo töykeää pysäköintiavustajaa, jonka 2 € (max) tippi kattaa koko päivän pysäköinnin (tietoja ei ole laajalti saatavilla). jyrkkä pudotus vedessä 5 metrin säteellä rantaviivasta
N
Neil

1-Jun-2016

Mahtava paikka.

Oliko siellä 5... Hienoa, yöpyimme Jackie-O:n alueella. Palvelu oli hienoa. Verkkosivusto sanoo, että voit kävellä sinne paratiisirannalta... NO Way! Menimme bussilla paratiisirannalle ja sitten jouduimme ottamaan taksin superparadisebeachille. Hinta oli 25 euroa suuntaansa. Tunsimme, että se oli sen arvoista.
S
Scott

27-May-2016

Scott

Älä vuokraa aurinkotuolia Jackie O:lta (oikealla rannalla). Se on 20 euroa/kpl!! Pinky Beachillä, joka on kirjaimellisesti 2 metriä vieressä, saat eturivin hintaan 29 euroa kahdella tuolilla tai toiselle riville 19 eurolla (jälleen kahdella tuolilla). Pinkyllä ​​oli myös painikepalvelu (joten ei ärsyttävää tarjoilijahenkilökuntaa kävelemässä ylös ja alas koko päivän). Se on sekalainen joukko, joten sinun ei tarvitse olla homoalue (toisin kuin Elia-rannalla, jossa sillä on vähän enemmän merkitystä). Tämä on pikkukiviranta, jossa on upea vesi, vaikka se on meluisa verrattuna Eliaan. Veden jäätyminen toukokuun lopulla.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.