Brighton

Brighton Gay Beach

Brightonin ranta on muuttunut viimeisen vuosikymmenen aikana, ja se on nyt yksi kaupungin tyylikkäimmistä osista.

Viktoriaanisista merenrantakaareista, aikoinaan hylätyistä tyhjistä tiloista, on tullut trendikkäitä baareja, kahviloita, ravintoloita ja klubeja. Päällystys ja uusi valaistus ovat tehneet rannasta houkuttelevamman ja turvallisemman niin päivällä kuin yölläkin.

Merenrannalle on asennettu veistoksia paikallisilta taiteilijoilta, kuten Afloat (tunnetaan myös paikallisesti nimellä "vihreä donitsi"), Passacaglia (rannalta nouseva jättimäinen rauta-aalto) ja Kiss Wall on tanssiaiset.

Monet pienemmistä kaarista ovat nykyään taiteilijoiden työhuoneita, ja Kalastuskorttelissa, jossa on ilmainen Kalastusmuseo, kalastajat myyvät tuoretta kalaa. Ellipse on luonnollinen areena, jossa järjestetään ulkoilmatapahtumia, kuten Samba-kilpailuja, katuteatteria ja musiikkiesityksiä.

Itse ranta on enimmäkseen kivikkoinen ja tasainen hiekkaranta, joka näkyy vain laskuveden aikaan. Jonkinlainen rantamatto ja rantakengät ovat suositeltavaa. Merivesi on puhdasta ja sille on myönnetty laadusta Euroopan sininen lippu. 


Näin suurella homoväestöllä aiot löytää homojen auringonottajia pitkin rantaa, mutta virallinen nudistiosasto on yleensä suosituin.

Brighton Gay Beach

Official Nudist Beach
Sijainti-kuvake

lähellä Brighton Marinaa, Brighton, Yhdistynyt kuningaskunta

Näytä kartalla
3.1
Yleisön ikäraja

Perustuu 67 ääntä

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

Joo. Brightonissa on virallinen nudistiranta. Itse asiassa se on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan saavutettavimmista ja suosituimmista nudistirannoista - erityisesti homoyhteisön keskuudessa.

Muista, että ranta on kiviä ja kiviä, joten ota varvastossut mukaan veden ääreen.

Kesäkuukausina on mahdollista kulkea Volks Electric Railwayä Brighton Pier -laiturilta Black Rock -asemalle, josta on vain 5 minuutin kävelymatka (takaisin Brightoniin) nudistirannalle.
Ominaisuudet:
Ranta

Viimeksi päivitetty: 1-Feb-2024

  Dukes Mound
  Sijainti-kuvake

  Brighton, Yhdistynyt kuningaskunta

  Näytä kartalla
  3.6
  Yleisön ikäraja

  Perustuu 8 ääntä

  Aivan nudistirannan takaa löytyy Brightonin ensi-iltaristeilyalue. Tämä ei ole ranta - lol. Dukes Mound on kätevästi 15/20 jalkaa korkeiden pensaiden piilossa. Se on pitkään hyväksytty risteilyalueeksi. Se on myös yksi vilkkaimmista risteilyalueista Isossa-Britanniassa sekä yöllä että päivällä.

  Siellä on melko pimeää - ilmeisistä syistä - joten pidä järkeäsi. Kävele alas esplanadilla ja katso mitä löydät. Siellä on myös temppelialue, joka voi olla myös melko kiireinen.
  Ominaisuudet:
  Risteily

  Viimeksi päivitetty: 9-Oct-2023

  Onko meillä jotain vikaa?

  Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.