Gay Brighton · Palvelut

Gay Brighton · Palvelut

Kokoelmamme homoomisteisista yrityksistä ja LGBT-ystävällisistä palveluntarjoajista Brightonissa.

Gay Brighton · Palvelut

Airhost For You
Sijainti-kuvake

28 Gloucester Rd, Brighton, Yhdistynyt kuningaskunta

Näytä kartalla
Airhost For You on luksusluokan lyhytaikaisen oleskelun asiantuntija Brightonissa ja sen ulkopuolella.

Vuodesta 2015 lähtien Airhost For You on huolehtinut suuresta määrästä upeita, täysin kalustettuja ja täysin varustettuja kiinteistöjä eri puolilla kaupunkia. Odota poikkeuksellista lyhytaikaista oleskelua kauniisti suunnitelluissa luksusasunnoissa Brighton & Hovessa.

Ryhmä on osallistava ja ystävällinen, ja sillä on vahvat siteet paikalliseen yhteisöön. He asuvat, työskentelevät ja leikkivät Brightonissa, joten heillä on erinomaiset mahdollisuudet vastata kaikkiin oleskeluasi koskeviin kysymyksiisi. Poistu heidän Brightonin keskustan myymälään, joka on valmiina tukemaan sinua 7 päivää viikossa.

Varaa Airbnb-majoitussi suoraan Airhostin kautta saadaksesi parhaat hinnat ja henkilökohtaista palvelua. Tarjoaa kaikkea studiohuoneistoista merenrantataloihin, joissa voi majoittua yli 20 vierasta. Jos sinulla on erityisiä vaatimuksia esimerkiksi lemmikki- tai perheystävälliselle paikalle, pysäköintipaikalle, merinäköalalle tai kaupungin keskustan sijainnille, kerro heille, niin he voivat majoittaa sinut.

Suoravaraus säästää rahaa! 10 %:n alennus kaikista kohteista, kun varaat Airhostin kautta – ja saat täysin henkilökohtaisen Airbnb-kokemuksen heidän paikalliselta tiimiltään.
Ominaisuudet:
majoitus
Aamiaismajoitukset
majatalot
paikallinen

Viimeksi päivitetty: 8-Aug-2023

Ash & Plumb
Sijainti-kuvake

Brighton, Yhdistynyt kuningaskunta

5
Yleisön ikäraja

Perustuu 2 ääntä

Ash & Plumbin loi designduo Barnaby Ash & Dru Plumb, joka syntyi halusta kunnioittaa luonnostaan ​​kestäviä materiaaleja luoden ainutlaatuisia ja toimivia teoksia, jotka puhaltavat elämää heidän asuttuihinsa asuintiloihin.

Yhä massatuotetussa kulttuurissa Brightonilainen kaksikko on päättänyt kulkea eri polkua; kunnioittaen perinteistä käsityötä modernissa kontekstissa he toteuttavat klassisesti muotoiltuja kappaleita, jotka antavat materiaalin luonnollisen kauneuden loistaa.

Koska sekä räätälöityjä että settejä on ostettavissa verkosta, kaksikko on sitoutunut kestävään kehitykseen puisten kodintuotteiden, kestävien kodin tuotteiden ja lahjojen, käsintehtyjen kodin tuotteiden, eettisten sisustusten, puisten asusteiden ja puisten koristeiden valikoimassaan.

Viimeksi päivitetty: 4-Aug-2023

Supreme Ironing
Sijainti-kuvake

Brighton, Yhdistynyt kuningaskunta

3.5
Yleisön ikäraja

Perustuu 2 ääntä

Jos olet Brighton & Hovessa ja tarvitset vaatteesi näyttävän tahrattomalta, ota yhteyttä Supreme Ironingiin.

Ne tarjoavat ilmaisen noudon ja toimituksen. Jos lähetät heille pussin rypistyneitä vaatteita, he lähettävät ne takaisin sinulle puristettuina, ripustimissa ja huippukunnossa.

Tutustu heidän verkkosivustoonsa, lähetä sähköpostia tai soita.
Ominaisuudet:
Kuivapesu
Ilmainen nouto/toimitus
Silitys

Viimeksi päivitetty: 7-Aug-2023

Prowler Brighton
Sijainti-kuvake

112-113 St James Street, Brighton, Yhdistynyt kuningaskunta

Näytä kartalla
2.9
Yleisön ikäraja

Perustuu 49 ääntä

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

Yhden Ison-Britannian suurimpiin erikoistuneiden homojen vähittäiskauppiaiden Brightonin haara. Prowler myy lehtiä, aikuisten leluja, turvatarvikkeita ja paljon muuta.

Saatavilla myös verkko-ostos – katso heidän verkkosivuiltaan ostaaksesi välittömästi!
Ominaisuudet:
Kauppa

Viimeksi päivitetty: 21-Nov-2023

The Rainbow Hub
Sijainti-kuvake

93 St James's St, Brighton, Yhdistynyt kuningaskunta

Näytä kartalla
4.5
Yleisön ikäraja

Perustuu 2 ääntä

Rainbow Hub on LGBT+-ihmisten yhteyspiste Brightonissa. Se sijaitsee Saint James Streetillä Brightonin homoalueen sydämessä.

Se toimii vapaaehtoisvoimin. Voit hakea tuomitsemattomia tietoja tai ohjeita. He voivat ohjata sinut moniin kumppaniorganisaatioihinsa lisätuen saamiseksi.
Ominaisuudet:
lgbt+ tukikeskus

Arkipäivä: ma: 12 - 00. ti: 6 - 3 ke: 00 - 8 to 12 - 00

Viikonloppu: pe: 12–00 la: 8–12 Su: Suljettu

Viimeksi päivitetty: 8-Aug-2023

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.