Brightonin homohierontakylpylät

Brightonin homohierontakylpylät

Haluatko rentoutua koulutetun, ammattitaitoisen terapeutin kädessä? Katso kokoelma Brightonin parhaista homohierontakylpylöistä.

Brightonin homohierontakylpylät

Skin Map
Sijainti-kuvake

lähellä Brightonin asemaa, Brighton, Yhdistynyt kuningaskunta

3.3
Yleisön ikäraja

Perustuu 6 ääntä

Skin Map tarjoaa aistillisia hierontoja ja valmennusta kaikille sukupuolille ja seksuaalisuuksille Brightonissa, Isossa-Britanniassa.

James Skin Map Brightonissa on koulutettu ja pätevä ammattilainen, ja mikä tärkeintä, intohimoinen työssään. Kuka tahansa voi hyötyä aistillisesta hieronnasta, sillä James käyttää yhdistelmää tekniikoita ja teorioita.

Niille, jotka haluavat neljän käden sekasukupuolisen kokemuksen, Jamesin työtoveri Bella on käytettävissä parantamaan hierontaasi. Hän on biseksuaali, puhuu hyvin ja tarjoaa joitain BDSM-tekniikoita erikoisalakseen.

Jos etsit likaista viikonloppua Brightonissa, miksi et tulisi kumppanin tai ystävän kanssa ilman lisäkustannuksia? Opi tekniikoita, joilla voit miellyttää toisiamme paremmin, kun James opettaa sinua.

Olipa kyseessä yksin tai kumppanin kanssa, tarjolla on laaja valikoima hierontahoitoja, työpajoja ja valmennusistuntoja, jotka räätälöidään sinun tarpeidesi, toiveidesi ja fantasioiden mukaan. Skin Map sijaitsee Brightonissa, noin 15 minuutin päässä keskusasemalta. 

Avoin kaikille LGBTQ+ -yhteisön jäsenille ja kaikille sukupuolille. Hemmottele itseäsi, lisää itseluottamustasi, tutki fantasioitasi tai ylitä henkilökohtaiset esteet.

Lähin asema: Brightonin asema

Ominaisuudet:
BDSM
valmennus
pariskunnille / yksittäisille hieronnat
Viestikenttä
aistillisia hierontoja
Tantrinen hieronta
työpajat

Viimeksi päivitetty: 11-Jun-2024

Deep Calm Massage
Sijainti-kuvake

lähellä Brighton Marinaa, Brighton, Yhdistynyt kuningaskunta

Näytä kartalla
3.5
Yleisön ikäraja

Perustuu 154 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

Brightonissa asuva James ja Antonio tarjoavat valikoiman hienovaraisia ​​miesten hierontapalveluita. Hoitotyylejä ovat ruotsalainen, syväkudos, aistillinen ja kuumakivi.

Molemmat ovat täysin ITEC-päteviä terapeutteja, ja heillä on oma terapiahuone, jossa on modernit, puhtaat suihkutilat.
Ominaisuudet:
Viestikenttä

Viimeksi päivitetty: 12-Jun-2024

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.