Dubai

Dubain homoystävälliset baarit

Vaikka Dubaissa ei ole omistettuja homobaareja, on joitain homoystävällisiä yöpaikkoja, joihin kannattaa tutustua

Dubaissa ei ole homobaareja, kuten olet ehkä olettanut. Siinä on kuitenkin maanalainen homoskene, joka keskittyy yksityisjuhliin. Siitä huolimatta, on olemassa useita homoystävällisiä baareja. Muista vain, että julkiset kiintymyksenosoitukset ovat huonoja Dubaissa sekä homo- että heteropareille.

Dubain homoystävälliset baarit

Level 43 Sky Lounge
Sijainti-kuvake

Taso 43, Sheratonin neljä pistettä - Sheikh Zayed Rd, Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Näytä kartalla
2.9
Yleisön ikäraja

Perustuu 10 ääntä

Vaikka se ei ole homobaari – niitä ei ole, se on Dubai – Level 43 Sky Lounge on hyvin länsimainen juomakokemus. Sijaitsee Four Points by Sheraton Sheikh Zayed Roadilla, ja sinua tervehditään panoraamanäkymillä Dubaihin. Cocktaillista on erinomainen. Suurin osa juomista ja henkilökunnasta on kansainvälistä.
Ominaisuudet:
bar

Viimeksi päivitetty: 28-Jan-2024

Bar 44
Sijainti-kuvake

Grosvenor House Dubai, Al Emreef Street, Dubai, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Näytä kartalla
3.2
Yleisön ikäraja

Perustuu 6 ääntä

Grosvenor-hotellin 44. kerroksessa sijaitseva Bar 44 on erittäin tyylikäs. Se on sellainen paikka, jossa vähän vaivaa. Jotkut hyvin pukeutuneet Instagram-ihmiset juovat täällä. Bar 44:stä on 360 asteen näkymät Persianlahdelle, Dubain horisonttiin ja Palm Jumeirahille. Se on lyömättömällä paikalla ja se on homoystävällinen.
Ominaisuudet:
bar

Viimeksi päivitetty: 11-Mar-2024

Uusimmat Dubai Hotelli tarjoukset

Upeita tarjouksia, upeita hotelleja

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.