Dubai

Gay Travel Dubaissa

Onko homomatkailijoiden turvallista mennä Dubaihin?

Nimeni on Jaike ja kuulun Travel Concierge -tiimiin osoitteessa Out Of Office, Travel Gaysisaryritys. Poikaystäväni ja minä kävimme äskettäin uskomattomalla (ja melko silmiä avaavalla) matkalla Dubaihin, ja olen innoissani voidessani jakaa kokemukseni.

LGBT-matkailijana olen aina ollut hieman ristiriidassa ajatuksen kanssa vierailla Dubaissa. Homous on laitonta Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, ja maa on tunnettu erittäin konservatiivisista näkemyksistään melkein kaikesta. Julkinen kiintymyksen osoittaminen on valtava ei (olipa sitten homo tai hetero), ja homoseksuaalinen toiminta voi johtaa kuolemanrangaistukseen. Arabiemiirikunnissa on myös erittäin tiukat rajoitukset pukeutumiselle, alkoholille ja avioliiton ulkopuoliselle seksille. Näistä huolimatta vähän takaiskuja, Dubai on aina ollut korkealla tehtävälistallani.

Dubai elää muutosten aikaa. Emiraatin valtava rikkaus johtui öljystä, mutta öljy ei kestä ikuisesti. Muutaman viime vuoden aikana hallitseva perhe on tehnyt paljon saadakseen Dubain kartalle suurena turistikohteena. Yhdistyneet arabiemiirikunnat on rikkaiden ja lumoavien leikkipaikka. Kadut ovat vuorattu Ferrarilla ja ostoskeskukset ovat täynnä huimaavaa valikoimaa luksusliikkeitä. Se vetää ihmisiä, jotka haluavat olla rikkaiden joukossa. Chancerit ja sosiaaliset kiipeilijät, jotka haluavat kokeilla onneaan demimondien joukossa. Vähän kuin Ian Flemingin romaani, mutta vähemmän vakoilua.

Emiraatissa on kyse ylellisyydestä, ja ne rikkovat ennätyksiä kaikissa luokissa. Maailman korkein rakennus. Tarkistaa. Maailman ylellisimmät hotellit. Tarkistaa. Maailman muotoinen keinotekoisten saarten saaristo. Tarkistaa. Dubaissa on tällä hetkellä käytössä 30,000 24 rakennusnosturia, mikä on noin XNUMX % kaikista maailman nostureista! Se on hyvin pitkälti spektaakkelin yhteiskunta. Se on paikka, jossa sinun pitäisi käydä kerran elämässä: vastaavaa ei ole missään muualla maailmassa.

Dubaissa asuu paljon homoja – erityisesti matkustamohenkilöstöä. Siellä sijaitsevan Emiratesin ja läheisessä Abu Dhabissa sijaitsevan Etihadin maanalainen kohtaus on todella kukoistava, vaikkakin harkintakyky on ensiarvoisen tärkeää. Lue lisää: Gayn matkustamohenkilökunnan salaisuudet Lähi-idästä.

Homomatkailu Dubaissa

 

Sää Dubaissa

 

Puhutaan säästä. Arabiemiirikunnat on yksi maailman kuumimmista ja kuivimmista maista, ja Dubaissa on keskimäärin viisi sadepäivää vuodessa. VIISI! En usko, että näin yhtäkään pilveä koko viikon aikana, ja lämpötila pysyi tasaisena 38 °C:ssa (100 °F) päivällä ja yöllä. Nämä tuskalliset olosuhteet eivät todellakaan sovi kaikille, mutta minulle ne sopisivat täydellisesti. Kadut ovat autioina klo 10–4, koska on liian kuuma tehdä mitään. Pysy lähellä uima-allasta, niin voit hyvin. Pidä Aperol Spritziä tasaisena, niin voit vielä paremmin.

Dubai

 

Missä yöpyä

 

Asuin uskomattomassa Nikki Beach Resort and Spassa, enkä ole lakannut puhumasta siitä sen jälkeen. Viiden tähden lomakeskus tarjoaa viileän Miami Beachin tunnelman, ja se sijaitsee erinomaisella paikalla kaukana keskustan hälinästä. Valittavana on valikoima upeita huoneita ja huviloita (joissakin on oma uima-allas), ja yksi Dubain parhaista yksityisistä rannoista. Kaiken lisäksi lifestyle-kiinteistö tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät Arabianlahdelle ja kunnioitusta herättävään kaupungin horisonttiin.

Lomakeskus on jaettu kahteen osaan - superjäähdytettyyn hotelliin ja erittäin eksklusiiviseen rantaklubiin. Rantaklubi on Dubain eliittien säännöllinen jäsen, ja siellä käyvät maailmankuulut DJ:t, julkkikset ja seuralaiset. Jos olet hotellin vieraana, pääset rantaklubille ilmaiseksi. Älä kuitenkaan huoli, hotelli on vain varattujen vieraiden käytettävissä, ja se on rauhan tyyssija.

Jos sinusta tuntuu boujee, suosittelen vahvasti äyriäisten surffilautaa ja pulloa Domia - tietysti uima-altaan vieressä olevaan cabanaan. Jos olet hieman hillitty, tarjolla on valikoima rentoja ruokailumahdollisuuksia ja baareja.

Jos haluat todellisen kerran elämässä -elämyksen, katso legendaarista burj al Arab. Burj Al Arab pitää itseään maailman ainoana seitsemän tähden hotellina, ja se saa Liberacen näyttämään hillityltä. Hotelli koostuu 202 kaksikerroksisesta sviitistä, joista kaikista on laajat näkymät lahdelle.

Dubai

 

Saapuminen Dubaihin

 

Dubaihin on uskomattoman helppo päästä. Emirates tarjoaa suoria lentoja 161 kohteeseen 85 maassa, ja useimmat suuret lentoyhtiöt tarjoavat omia palvelujaan. On luultavasti vaikeampaa löytää suurta lentokenttää, jolla ei ole suoraa reittiä. Lontoosta Dubaihin kestää noin 6 tuntia, kun taas New Yorkista Dubaihin kestää noin 14 tuntia.

Jaike

 

Dubai ja Malediivit

 

Jos haluat yhdistää kaupunkiloman hieman rentoutumiseen, et todellakaan voi voittaa Malediivit. Malediivit tihkuu paratiisia, ja se on vain lyhyen 4.5 tunnin lentomatkan päässä Dubaista. Suosittelen lähtemään aikaisin aamulla lennolle, sillä olet Overwater Bungalowissasi hyvissä ajoin auringonlaskun cocktaileja varten.

Asuin äskettäin Sun Siyam Iru Fushissa, joka tarjoaa yhden kattavimmista all-inclusive-paketeista. Saarella on 14 baaria ja ravintolaa, valtava balilaistyylinen kylpylä, uskomattomat rantapalvelut ja jopa kuntosali - ilmeisesti. Saarella on yksi Intian valtameren parhaista taloriutoista, jossa on runsaasti trooppisia kaloja, riuttahaita, rauskuja ja paljon muuta. Muista ottaa koko kasvot peittävä snorkkeli mukaan, se oli parasta mitä olen koskaan ostanut. Yhdistäminen Dubai ja Malediivit tekee siitä ihanteellisen kahden keskuksen matkareitin.

Homopari Dubaissa

 

Oletko valmis suunnittelemaan?

 

myyty? Anna meidän hämmästyttävä Concierge-tiimin soitto, ja viedään sinut seuraavaan koneeseen paratiisiin. Voit soittaa meille numeroon 020 7157 1570 tai ilmaiseen yhdysvaltalaiseen numeroomme 1-888-489-8383.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Dubaissa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Dubain matkoja ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Dubai matkaasi vartenHanki opas