Gay Dubain yöelämä

Gayn matkustamohenkilökunnan salaisuudet Lähi-idästä

Millaista on olla homojen matkustamohenkilöstö Dubaissa?

Tiedämme, että matkustamomiehistö elää hauskaa elämää, mutta kuinka hauskaa on asua homoina matkustamomiehistönä Dubaissa Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, homoina Abu Dhabissa tai homona Qatarissa? Puhuimme jonkun kanssa, joka tietää tarkalleen, millaista se on. Suojelemme hänen henkilöllisyyttään ilmeisistä syistä.

 

Mikä houkutteli sinut matkustamomiehistön rooliin?

 

Yliopistosta valmistuttuani halusin matkustaa ympäri maailmaa. Minua viehätti lentomatkailun glamouri ja pidin ajatuksesta pukeutua älykkääseen univormuun, majoittua ylellisissä 5* lomakeskuksissa ja myös työskennellä monien muiden homomiesten kanssa.

 

Millainen koulutus oli?

 

Hauskaa, intensiivistä ja kovaa työtä. Saat koulutusta ja pätevyyttä kaikkeen vauvojen synnyttämisestä matkustajien käsiraudoihin.

 

Olivatko siis kaikki miespuoliset matkustamohenkilöstö homoja?

 

Sanoisin, että 70% homoja ja 30% heteroita. Suurimmassa lentokoneessa piti olla vähintään 20 matkustamomiehistöä, ja he kaikki olisivat useista maista, mikä teki siitä erittäin kosmopoliittisen. Jokaisella lennolla työskentelet eri miehistön kanssa, jotta tapaisit ja työskentelet aina täysin uusien ihmisten kanssa. Kummallista kyllä, se, oliko miespuolinen miehistö homo vai ei, näytti riippuvan siitä, mistä maasta he olivat kotoisin – länsimaista tulleet olivat melkein aina homoja.

Rakastin tavata muita (yleensä erittäin hyvännäköisiä) homoja ja kuulla heidän tarinoitaan – monet heistä olivat maista, joissa heitä ei hyväksytty sellaisiksi kuin he ovat, ja piti tätä työtä loistavana tapana paeta. Monet heistä eivät edes ajattele kertovansa omalle perheelleen hylätyksi tulemisen pelosta. Heidän tarinoidensa kuuleminen sai minut kiitolliseksi siitä, että olin kotoisin erittäin LGBT-ystävällisestä maasta, ja se toimi jatkuvana muistutuksena siitä, kuinka onnekas olen.

 

Millaisiin kohteisiin lensit?

 

Olen vieraillut yli 100 maassa. Maanantaina voisin käydä ostoksilla Pariisissa, keskiviikkona safarilla Afrikassa ja illalla New Yorkissa lauantaina.

 

Vaikuttaa siltä, ​​että olet matkustanut joihinkin kohteisiin, jotka eivät olleet kovin LGBT-ystävällisiä.

 

VPN-verkkojen ansiosta, jotka auttavat sinua liikkumaan verkkorajoitusten ja palomuurien ympärillä, homotreffisovellukset olisivat täynnä miehiä jokaisessa maassa, jossa vierailin. Epäilemättä kasvokuvia sisältävien profiilien määrä oli verrannollinen LGBT-ihmisten hyväksyntään kyseisessä maassa, sillä joissakin maissa ei ollut yhtään kasvokuvaa esillä.

Gay-mökkimiehistö

 

Vietit paljon aikaa Dubaissa. Onko sinun koskaan pitänyt pelata sitä suoraan?

 

Sinun täytyy vain arvioida se jokaisesta paikasta saamasi tunnelman perusteella. Lentokenttien maahanmuuton ja turvallisuuden kautta on aina järkevää lieventää sitä kuitenkin. Lähes kaikissa paikoissa, kun olet kiertueella tai palkkaat kuljettajan, he haluavat sinun tuntevan olosi tervetulleeksi ja viihdyttävät hauskaa, joten en koskaan törmännyt ongelmiin. Loppujen lopuksi suurin osa näistä matkoista sisälsi minun hankkivani oman vaivalla ansaitun käteiseni maksaakseni niistä!

 

Oletko mile high clubin jäsen?

 

Ei vielä. Monien matkustamomiehistöyhteisön ulkopuolella olevien ihmisten tietämätön on kahden vierekkäisen wc:n välinen salainen ovi, jonka voit avata ja luoda yhden suuren huoneen.

Todella pitkillä lennoilla saisimme mahdollisuuden sammua. Lentokoneissa olisi mukavat kerrossängyt piilossa matkustajien ulottuvilta joko lastiruumassa tai ylhäällä koneen katossa, jossa vetäisit verhon ja saat täydellisen yksityisyyden.

Vaikka seurustelu muiden miehistön jäsenten kanssa oli potkuttava rikos, niin se ehdottomasti tapahtui. Itse asiassa jokaisen sängyn päälle oli asennettu jopa kaksi hätähappinaamaria siltä varalta, että joutuisit vahingossa kahdessa kerrossänkyyn.

 

Kun olit Lähi-idässä, kenen kanssa asut?

 

Kun saavuin ensimmäisen kerran, asuin kahden heteromiehen kanssa, jotka olivat Ukrainasta ja Egyptistä. Ei ole yllätys, että en tuntenut oloni mukavaksi pohtiessani homouden aihetta heidän kanssaan, mutta olen melko varma, että he tiesivät. Kohtasin joitain silmiinpistäviä kulttuurieroja, jotka eivät liity homoisuuteen. Entinen egyptiläinen kotikaverini ei antanut minun puhua tyttöystävänsä kanssa, koska olin toinen mies.

Muutaman kuukauden kuluttua muutin kahden tytön luo. Koska olimme vastakkaista sukupuolta emmekä olleet naimisissa, tämä oli teknisesti laitonta, mutta niin kauan kuin meillä ei ollut ongelmia (ei meluvalituksia jne.), oli normaalia, että kaikki sulkivat silmänsä.

 

Kerro meille homoudesta ja Lähi-idässä asumisesta. Millaista on olla homojen matkustamohenkilöstö Lähi-idässä?

 

Olen asunut Ibizalla ja Lontoossa ja vieraillut useissa Lähi-idän maissa. Dubai on yksi esimerkki kaupungista, jossa oli suhteellisen vakiintunut homoelämä. Se oli maanalainen, eikä sitä koskaan mainostettu, joten sinun piti tuntea oikeat ihmiset, mutta tämä loi mukavan yhteisöllisyyden tunteen – ajattele koko päivän homojahtijuhlia ja koko yön allasjuhlia Palmilla. Arabikulttuurissa miehet ja naiset eivät yleensä sekoitu kovin paljon, joten tämä tarkoitti usein, että löydät vain miesten yökerhoja, jotka toimivat varjolla niille meistä, jotka halusivat tavata muita miehiä.

Kun olit treffeillä, niin kauan kuin olit hyvin pukeutunut ja saavuit hienolla autolla, kukaan ei räpäyttänyt silmäluomia. Lentoyhtiön majoituksessa oli paljon vain homojuhlia. Jokaisessa rakennuksessa oli tiukka turvallisuus, joten illalla piti aina ottaa mukaan yrityksen henkilöllisyystodistus siltä varalta, että joutui toisen matkustamohenkilökunnan majoitukseen.

Homopari Dubaissa

 

Onko Dubaissa homoklubeja ja juhlia?

 

Ehdottomasti. Poliisi sulki monet järjestetyt tapahtumat, mutta mielestäni tämä johtui enemmänkin väkijoukon melutasosta ja meluisuudesta kuin siitä, että kyseessä oli selvästi homoklubi, koska alkoholi on laitonta Dubaissa. Kaikenlainen julkinen läheisyyden osoittaminen kahden ihmisen välillä riippumatta siitä, olivatko he homoja vai heteroita, oli suuri ei-ei. Tämä tarkoitti, että kaikki tapahtui suljettujen ovien takana. Halloweenina jotkut ihmiset jopa pääsivät eroon vedosta!

Ja jos olisit homoklubilla Dubaissa, homoseksuaaliset Dubain taksinkuljettajat olisivat usein niitä, jotka odottavat ulkona hakemaan sinut – molemmissa aivoissa!

Saatat joskus todella yllättyä ihmisten määrästä, jotka puhuivat avoimesti homoudesta. Muistan kerran matkustaneeni Lähi-idästä homoprideen Madridiin. Lähdössä yksi paikallinen maahanmuuttomies rävähti minulle ja käski "nauttikaa juhlista!". Se oli todella odottamatonta!

 

Entä Dubain poliisi, joka kohdistuu homoihin?

 

Monissa Lähi-idän kaupungeissa liikkui typeriä huhuja, että "peitepoliisi" nappasi homoja ja houkutteli heitä tapaamaan homotreffisovellusten kautta. Kaikista futuristisista pilvenpiirtäjistä huolimatta Dubai on selvästi jäljessä esimerkiksi Euroopasta ihmisoikeuksien ja työlainsäädännön suhteen. Tätä silmällä pitäen en olisi koskaan halunnut joutua lain väärälle puolelle enkä ollut varma, etten asettaisi itseäni kompromisseihin.

Huomaa, että monet miespuoliset suorat työntekijät pitävät kädestä kävellessään kadulla. Heille se oli täysin normaali merkki toveruudesta, mutta aluksi länsimaisena pidin tätä täysin oudolta. Brittiläisenä matkustamohenkilöstönä oletettiin heti, että olisin homo, ja niin kauan kuin näytökset olivat suljettujen ovien takana, kukaan ei välittänyt.

 

Entä kytkennät?

 

Lentäessä Lontooseen siellä oli usein hotelleja, jotka olivat lähes yksinomaan täynnä matkustamomiehistöä, koska se on sellainen keskus. Joten kuvittele noin sata miehistöä yhdessä hotellissa ja voit tehdä omat johtopäätöksesi.

 

Mikä oli suosikkikohteesi ja miksi?

 

Rakastan kaikkein syrjäisimpiä, satunnaisia ​​kohteita, joissa useimmat ihmiset eivät ole käyneet. Olen vieraillut useimmissa paikoissa Afrikassa ja jopa yöpynyt Khartumissa, Sudanissa. Ilmeisiä suosikkeja ovat Miami, Toronto ja Seychellit, joilla kaikilla on ehdoton wow-tekijä.

 

Onko vinkkejä jet lagin hoitamiseen?

 

Syö runsaasti kasviksia, liiku ja raitista ilmaa.

 

Mikä on tärkein asia, jonka olet oppinut?

 

Stereotypiat ovat usein totta, mutta sinun ei pitäisi koskaan tuomita ketään tämän tai maansa hallituksen toimien tai uskomusten perusteella. Se, että he ovat kotoisin maasta, jossa LGBT-ihmisiä vainotaan, ei tarkoita, ettet voisi ystävystyä ja nauttia siitä, mitä heidän maansa tarjoaa.

Lue lisää: Olla homo Dubaissa ja Abu Dhabissa, Homomatkailu Dubaissa.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Dubaissa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Dubain matkoja ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Dubai matkaasi vartenHanki opas