Berliini - Wild Days, Wilder Nights

Berliini - Wild Days, Wilder Nights

Kaikki Berliinistä kuulemasi tarinat ovat luultavasti totta!

Berliiniä pidetään yhtenä maailman parhaista paikoista asua ja kaupunki on nykyään monikulttuuristen kokemusten keskus, monimuotoisuuden ja persoonallisuuden kollaasi.

Villit päivät ja vielä hurjemmat yöt tekevät Berliinistä loistavan kaupungin homomatkailijoille.

Mene vihreäksi

Berliini arvostaa vihreää. Kävellessäsi näet puita joka kadulla. On puistoja ja järviä, joissa voit uida alasti ilmaiseksi kuumina kesäkuukausina.

Tiergarten on kaupungin keskustan suurin viheralue. Voit kokea FKK-kokemuksesi tai vain ajaa pyörällä puistossa, mutta älä uskalla grillata.

Muut puistot, kuten Volkspark Friedrichshain, ovat grillitacosi paratiisi, mutta alastomuus ei ole yhtä tervetullutta.

Berliiniläiset rakastavat pelata pingistä ja lentopalloa kesäisin, ja Greisdreieck-puistot tarjoavat paljon urheilualueita lenkkeilystä luistelemiseen.

Go-green-filosofia ei koske vain Berliinin puistoja – se koskee myös ruokaa ja elämäntapaa. Vuokraa pyörä tai tee pyöräretki ja nauti liikkumisen vapaudesta kaupungissa.

Kokeile monia herkullisia kasvissyöjiä (ja vegaani!) ravintoloihin, vaikka et olisi sitoutunut siihen elämäntapaan. Bioruokaa ja kansainvälistä ruokaa on kaikkialla, mutta niille, jotka pitävät rasvaisesta hampurilaisista ja ei niin terveellisestä välipalasta, vaihtoehtoja on rajattomasti. (Olen osittain Berlin Burger Internationall Neuköllnissä)

Queer Berliini

Berliini ei ole queer siksi, että se olisi homoystävällinen tai suvaitsevainen, vaan siksi, että jokainen täällä on erilainen ja tervetullut.

Tietysti on satunnaisia ​​suvaitsemattomia ihmisiä, mutta olet todennäköisesti tarpeeksi cool jättääksesi heidät huomiotta. Voit kokea alaston saunan (Höyrykattila on paikka olla viikonloppuisin) ja melkein alasti tanssilattia (mikä tekee joistakin klubeista todella, todella suosittuja).

Homoseikkailuja varten klubit ja baarit sopivat kaikenlaisiin asenteisiin, fetisseihin tai muuhun. Jos haluat cocktaileja ja perjantai-illan hauskanpitoa, vieraile hafen lähellä Nollendorfplatzia. Karvainen yö? Entä baari Ruusut, Kreuzberg, jonka klaustrofobinen tila on keinotekoisesti laajennettu peileillä. Kokeile pimeää ja mutkikasta Laboratorio or Tomin baari.

Tanssiminen Berliinissä on helppoa. Schwuz, klubi, joka on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin, isännöi temaattisia iltoja, kuten indie- ja brittipop-musiikille omistettu London Calling (joka kuukauden ensimmäinen perjantai). Muut puolueet ovat satunnaisia, kuten äskettäiset brasilialaiset homo-illat nimeltä Beitola tai juutalais-homo-bileet Meschugge.

Unohda harmaat pilvet

Berliinin viileyttä uhkaa vain kauhea sää, joka tässä kaupungissa on silloin tällöin. Onneksi sinulla on monia vaihtoehtoja nauttia kylmemmistä kuukausista.

Museot, galleriat ja näyttelyt ovat aina täynnä luovuutta ja kulttuurista vuorovaikutusta. Suuret tapahtumat, kuten "valokuvakuukausi", sisältävät paljon ilmaista toimintaa useissa riippumattomissa gallerioissa. Elokuvafestivaalit, kuten Berlinale tai Pornfilmfestival, ovat toinen syy vierailla kaupungissa, ja jotkut elokuvateatterit, kuten Kino International, isännöivät viikoittain homoelokuvailtoja (Mongay).

Rakastua

Kuten täällä sanotaan, Berliini on köyhä, mutta seksikäs. Vieraile Berliinissä vain viikonlopuksi, ja kuka tietää – saatat vain rakastua siihen etkä voi lähteä. Saadaksesi todella maistaa Berliiniä, muista tutustua lähiöihin ja löytää pieniä paikallisia kummituksia, jotka tekevät Berliinistä niin erityisen. Kolme hipsterisintä ja vaihtoehtoisinta kansainvälistä aluetta ovat Kreuzberg, Prenzlauer Berg ja Neuköln.

kirjailijasta

Berliinissä Travel Gay Eurooppa-avustaja Adam Groffman on maailmanmatkaaja ja itsenäinen hipsteri. Hän käsittelee kaupunkikohteita ympäri maailmaa kirjoittaen festivaaleista, yöelämästä ja homomatkailusta henkilökohtaisessa matkablogissaan, Adamin matkat ja on toimittaja Homomatkaoppaani. Kun hän ei ole ulkona tutustumassa tyylikkäimpiin baareihin ja klubeihin, hän yleensä nauttii uuden kaupungin paikallisesta taide- ja kulttuurielämästä. Löydät hänet useimmiten Twitteristä osoitteessa @travelsofadam tai Instagram - sano terveisiä!

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Berliinissä

Selaa valikoimaa kumppaneidemme Berliinin matkoja ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Berlin matkaasi vartenHanki opas