New Orleans

Mardi Gras New Orleansissa

Koe yksi Amerikan törkeimmistä festivaaleista

New Orleans on yksi jännittävimmistä kaupungeista Etelä-Amerikassa. Se on myös yksi parhaista kohteista homomatkailijoille. New Orleansin homobaarit ovat runsaat. Se on rappeutunut kaupunki ja sillä on suuri taideelämä. New Orleans on voodoo-, jazz- ja (väitetysti) kummittelemien rakennusten koti. Anne Rice asetti vampyyriromaaninsa tänne syystä.

New Orleansin tunnetuin tapahtuma on tietysti Mardi Gras. Se on töykeää ja raivostuttavaa. Näet kohtauksia Bourbon Streetillä. Tässä on oppaamme Mardi Grasiin New Orleansissa, joka on yksi leiriläisistä asioista, joita näet Amerikassa.

New Orleans

Mitä Mardi Gras tarkoittaa New Orleansissa?

Mardi Gras juontaa juurensa pakanallisiin hedelmällisyysrituaaleihin. Sen juuret voidaan jäljittää antiikin roomalaisille festivaaleille, kuten Saturnalia ja Lupercalia. Myöhemmin se sai kristillisen muutoksen. Mardi Gras on paaston alkusoitto. Luovumme paastona, joten Mardi Gras on hemmottelua.

New Orleansin kulttuurilla on vahva ranskalainen vaikutus. Mardi on ranskaksi tiistaina ja gras tarkoittaa käytännössä rasvaa. Lihava tiistai on tuhkakeskiviikkoa edeltävä tiistai ja se on Mardi Grasin viimeinen ilta.

New Orleans

Milloin on Mardi Gras New Orleansissa?

Avajaisilta on 12. yö. Rasvatiistai on kaksi viikkoa myöhemmin. Turistit eivät todennäköisesti vieraile koko Mardi Grasin kahden viikon ajan. Suosituin aika kokea Mardi Gras New Orleansissa on viikonloppu ennen rasvaista tiistaita. Se on tällä hetkellä kiireisintä ja hotellit ovat täynnä. Ennakkovaraus on erittäin suositeltavaa. Voit käydä aikaisemmin ja katsoa paraatit ennen rasvaista tiistaita. New Orleans on edelleen kiireinen, mutta ei aivan yhtä täynnä väkijoukkoja.

New Orleans

Mitkä ovat parhaat paraatit ja juhlat Mardi Grasissa New Orleansissa?

On niin monia paraatteja ja juhlia, joita kannattaa tarkistaa. Jos vierailet jossakin suurimmista viikonloppuna, sinun on päästävä sinne aikaisin löytääksesi hyvän paikan. Paraatteja on noin 80.

Rexin tekee vakiintunut krewe. Se perustettiin 19-luvulla. Rex pitää Mardi Grasin klassisen hengen elossa New Orleansissa. Tämä on väistämätön. Sinun kannattaa myös tutustua Thothiin, isoon kreween, jolla on noin 50 kelluketta ja 1,600 XNUMX ratsastajaa. Asiat hajotetaan seuraavasti: Endymion on suurin krewe, Orpheus esteettisesti juhlittu ja Bacchus historiallisin.

On suositeltavaa tehdä paraatisuunnitelma. Tapahtuu niin paljon, ja joihinkin tapahtumiin tulee väkijoukkoja.

Mardi Gras New Orleans

Pitääkö minun pukeutua asuun Mardi Grasiin New Orleansissa?

Se ei ole pakollista, mutta suositeltavaa. Kuten Anna Wintour sanoo: "Emme sanele, me odotamme." Voit esiintyä tavallisissa vaatteissa, missä tunnet itsesi mukavimmalta. Huomaa kuitenkin Wintourin nalkuttava ääni päässäsi! Jos olet valmis, pukeudu upeasti, pukeudu törkeästi. Se on Mardi Gras.

New Orleans

Varo ranskalaista korttelia

Paraaatit eivät tapahdu ranskalaisessa korttelissa, mutta juhlat ovat. Se on ehdottomasti vain aikuisille. Juhla voi käydä erittäin riehakkaaksi ranskalaisessa korttelissa. Sensuuret sanomalehdet käsittelevät usein näitä kaupunginosia Mardi Grasin aikana, mikä saattaa antaa festivaaleille huonon maineen. Jos haluat riehakkaat juhlat, suuntaa ranskalaiseen kortteliin ja katso se.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat New Orleansissa

Selaa valikoimaa retkiä New Orleansissa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in New Orleans matkaasi vartenHanki opas