Fort Lauderdalen homolomat

Fort Lauderdalen parhaat homorannat

Löydä Fort Lauderdalen hiekkarantaviivan parhaat puolet

Fort Lauderdale on vaikuttava kaupunki itsessään, mutta mikä tekee tästä homokulttuurin keskuksesta niin erityisen, on sen vaikuttava 23 mailia rantoja. Fort Lauderdalen rannat ovat Floridan ja Yhdysvaltojen parhaita, ja ne voittivat säännöllisesti palkintoja ja isännöivät joitain maan suosituimmista lomakohteista sekä uskomatonta silmänruokaa!

Alueen rannikkomaisemassa on paljon monimuotoisuutta, ja homomatkailijat voivat nauttia runsaista rantaympäristöistä karuista metsäpoukamista ulottuviin koskemattoman valkoisen hiekan kaistaleisiin. Fort Lauderdalen rannat ovat myös vilkkaan aktiviteetin paikkoja, joissa on erilaisia ​​vesiurheilulajeja, ulkoilua ja viihdettä jokaiselle matkailijalle.

Tässä on yhteenveto Fort Lauderdalen parhaista homorannoista ja niistä, jotka ovat kosketuksen päässä kaupungista.

Homorannat Fort Lauderdale

Sebastian Streetin ranta

PARAS GAY-RANTA: Sebastian Street Beach on yksi Yhdysvaltojen suosituimmista rannoista homomatkailijoiden keskuudessa, jotka kerääntyvät rannalle nauttimaan ympärivuotisesta auringonpaisteesta, pehmeästä valkoisesta hiekasta ja paikallisesta homoyhteisöstä. Fort Lauderdalen sydämessä ja vain muutaman askeleen päässä Las Olas Boulevardilta sijaitseva ranta on lomakohteiden ja hotellien reunustama, joten se on usein kiireistä ruuhkakuukausina.

Rannan gay-osa löytyy Sebastian- ja Castillo-katujen väliltä, ​​ja sinne pääsee helposti kävelemällä Sebastian Streetiä, joka on Fort Lauderdalen homojen yöelämän ja -yhteisön tärkein keskus, jonka varrella on monia kaupungin suosituimmista ja tyylikkäimmistä baareista. aurinkoinen bulevardi.

Sebastian Street Beach on myös joukossamme kärjessä Floridan parhaat homorannat.

Haulover Park Beach

PARHAAT VAATTEET - VALINNAINEN RANTA: Jos vaatteet eivät ole sinun juttusi, harkitse matkaa Haulover Park Beachille. Tämä upean ja biologisesti monimuotoisen Haulover Parkin rannikolla sijaitseva ranta on valinnainen, joten vierailijat ovat tervetulleita ottamaan aurinkoa, kävellä ja uida alasti. Toisin kuin useimmat nudistirannat, Haulover Park Beach ei ole piilossa tai syrjässä, vaan se on perheystävällinen sijainti, joka tarjoaa sekä pukeutuneita että alastomia alueita, joten se on yksi parhaista homorannoista.

Ranta on myös suosittu paikka Fort Lauderdalen homoseksuaalisten paikallisten ja turistien keskuudessa, jotka tulevat rentoutumaan ja ottamaan aurinkoa lumoavien sinisten vesien äärellä. Haulover Park Beach on sekoitus seesteisyyttä ja hauskanpitoa, ja vierailijat pelaavat usein frisbeetä koskemattomilla hiekoilla. Siellä järjestetään myös viikoittainen food truck -festivaali, jossa voi maistella monenlaisia ​​ruokia.

Homorannat Fort Lauderdale

Terramar Streetin ranta

Hiljaisempi GAY-RANTA: Terramar Street Beach on vain muutaman minuutin päässä Sebastian Street Beachiltä, ​​mutta se vaatii pienempiä väkijoukkoja. Toinen suosittu kohde homomatkailijoiden ja paikallisten keskuudessa, ranta on yhtä kaunis ja lumoava kuin mikä tahansa muu Floridassa, vaikkakin hieman hiljaisempi.

Vaikka ranta ei ole erityisesti homokeskeinen, on tavallista löytää huomattava homoväestö, joka nauttii lämpimistä matalista vesistä ja auringon suutelemasta hiekasta, jotka tekevät Terramar Street Beachistä niin erityisen. Ranta on täydellinen gay-matkailijoille, jotka haluavat rentoutua mukavalla rannalla lähellä olevien aaltojen lempeässä äänessä.

Northeast 18th Street Beach

GAY-RANTA Risteilylle: Sebastian Streetiä pienempi ja varmasti hiljaisempi Northeast 18th Street Beach voi olla vaikea löytää, mutta kun se sijaitsee, se on vierailun arvoinen. Fort Lauderdalen tärkein homojen risteilyranta ja aivan yhtä luonnonkaunis Northeast 18th Street Beach on suosittu kohde paikallisille homoseksuaaleille, jotka etsivät hauskaa ja yhteyttä loivalla hiekkarannalla.

Vierailijat voivat usein löytää homoja, jotka etsivät risteilymahdollisuuksia rannan syrjäisemmiltä alueilta, joten jos se on se, mitä haluat, muista pitää silmällä.

Homorannat Fort Lauderdale

Fort Lauderdale Beach

SUOSITTUIN RANTA: Fort Lauderdale Beach sijaitsee vain kilometrin päässä Las Olas Boulevardilta ja tarjoaa joitain kaupungin tyylikkäimmistä ja tasoimmista ravintoloista ja baareista. Fort Lauderdale Beach on vilkasta toimintaa. Kivetty rantakatu ja palkittu aaltomuuri ulottuvat 7 mailin pituiselle rannalle, jonka välissä on lukuisia lomakohteita ja hotelleja. Ranta on yksi suosituimmista turistien keskuudessa, ja se on täysin hengenpelastajien suojattu kesäkuukausina. Fort Lauderdale Beachin koskematon valkoinen hiekka on täydellinen paikka rentoutua kaupunkiin tutustuen vietetyn päivän jälkeen.

Jos rentoutuminen ei ole sinun juttusi, tarjolla on myös erilaisia ​​vesiurheilulajeja ja ulkoilua, kuten veneilyä, purjelautailua, vesihiihtoa ja rullaluistelua. Fort Lauderdale Beachillä on todella jokaiselle jotakin.

Danian ranta

SUOJAINEN RANTA: Hiljaisempi, vihreämpi ja karumpi kuin monet sen naapuripaikat, Dania Beach on siivu rauhaa ja hiljaisuutta usein äänekkäässä ja vilkkaassa Floridan osassa. Dania Beach on yksi vähiten tungosta Fort Lauderdalen rannoista, ja se on suosittu paikallisten ja kalastajien keskuudessa, jotka haluavat paeta turistiansa-alueilta.

Reunustava metsä on mehukas ja täynnä mutkaisia ​​polkuja ja polkuja, joista suurimmassa osassa voi pyöräillä tai patikoida, ja lähistöllä on lukuisia polkupyöränvuokrauskeskuksia. Dania Beach Pier on yksi Fort Lauderdalen parhaista paikoista saada tuoreita ja valmistettuja mereneläviä, ja vieraat voivat nauttia ateriansa ihaillen upeita näkymiä merelle.

Penkki

Hollywoodin ranta

PARAS RANTA FORT LAUDERDALEN ULKOPUOLELLA: Hollywood on hiljaa kätkeytyneenä Fort Lauderdalen ja Miamin kosmopoliittisten keskusten väliin, ja tämä hiljaisempi paikka auringonpaisteessa Floridassa on kuuluisa kauniista rannastaan. Hollywood Beach tunnetaan 2.5 mailin pituisesta rantakadusta, joka ulottuu pitkin rannikkoa ja erottaa monet hotellit, jotka ulottuvat sen pituudelta merestä. Alue on täynnä lomakohteita, hotelleja, ravintoloita ja baareja, joten vierailijoille ei ole pulaa viihteestä.

Vilkkaalla kävelykadulla on suuri osa koiranulkoilurantaa ja vesipuisto. Alueella on runsaasti hotelleja ja majataloja, ja Hollywood Beach on täydellinen kohde päiväretkelle tai pidemmälle oleskelulle.

Katso oppaamme kaupungin muista nähtävyyksistä parasta tekemistä Fort Lauderdalessa.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Fort Lauderdalen parhaat retket

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Fort Lauderdalen retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Fort Lauderdale matkaasi vartenHanki opas