Fort Lauderdalen homolomat

Tekemistä Fort Lauderdalessa

Fort Lauderdalen parasta nähtävää ja koettavaa

Hiekkarantojen, trooppisen ilmaston ja kukoistavan homoalueensa ansiosta Fort Lauderdale on nopeasti kehittynyt Floridan homopääkaupungiksi, ja tämä jännittävä ja kaunis sijainti on täynnä mahdollisuuksia tutkimiseen ja viihteeseen.

Kaupungin tärkein homoalue on Wilton Manors, monipuolinen ja eloisa kaupunginosa, joka kattaa useita kortteleita ja jossa on lukuisia homobaareja ja -klubeja. Jopa Wilton Manorsin hallitus on suurelta osin LGBT+ ja alueella on todella ystävällinen ja vieraanvarainen ilmapiiri.

Lesbopari ja lapset Fort Lauderdalessa

Fort Lauderdalen veneretkiä

Usein "Amerikan Venetsiana" kutsutussa Fort Lauderdalessa on ainutlaatuinen ja laaja ranta, ja yksi parhaista tavoista nauttia kaupungin tarjonnasta on veneellä. Kaupungissa on tarjolla lukuisia veneretkiä, joista jokainen tarjoaa ainutlaatuisen kurkistuksen elämään auringonpaisteessa.

Niillä, jotka haluavat tutustua kaupunkiin veneellä, on mahdollisuus kurkistaa rikkaiden ja kuuluisien rantapuutarhoihin, tarkkailla alueen kauniita rannikkomaisemia ja havaita villieläimiä mukavasti ilmastoidusta risteilyaluksesta. Retket vaihtelevat korkeaoktaanisista pikaveneajeluista lempeisiin jokiristeilyihin, mikä tarkoittaa, että jokaiselle homomatkaajalle löytyy jotakin.

Fort Lauderdalessa nähtävää ja tehtävää

Las Olas -bulevardi

Las Olas Boulevardia voitaisiin pitää Fort Lauderdalen sykkivänä sydämenä. Kaunis puiden reunustama katu on kaupungin tärkein ostos-, ruokailu- ja viihdealue, ja siellä on 250,000 XNUMX neliöjalkaa kauppa- ja ruokailutilaa. Las Olasissa on huolellisesti kuratoitu sekoitus paikallisia, kansallisia ja kansainvälisiä brändejä, jotka takaavat vierailijoille jännittävän ostokokemuksen.

Illan tullessa bulevardi on elossa paikallisten ja turistien vilinästä, joka nauttii alueen monista ulkoilmaruokailu- ja juomamahdollisuuksista, ihaillen Floridian auringon viimeisiä säteitä ennen kuin suuntaat johonkin alueen monista baareista ja klubeista. Kaikki homomatkailijat viettävät epäilemättä aikaa tällä vilkkaalla ja vilkkaalla kaupungin alueella, eikä sitä ehdottomasti pidä hukata.

Fort Lauderdalessa nähtävää ja tehtävää

Fort Lauderdalen homokohtaus

Wilton Manorsin kaupunginosa on yksi maan tunnetuimmista ja vaikuttavimmista homoalueista, joten siellä on, ei yllättäen, laaja valikoima vaihtoehtoja. homobaareja ja seurat. Fort Lauderdalesta löytyy useita gay-yöelämäkierroksia, joiden avulla matkustajat voivat kokea kaupungin parhaat ja kirkkaimmat yöelämän paikat asiantuntevan ja hyvät yhteydet omaavan homoseksuaalisen paikallisen kanssa.

Hunters on suuri homoklubi, joka sijaitsee Wilton Manorsin sydämessä ja sisältää suuren tanssilattian, oleskelutilan ja ulkoparvekkeen. Klubi isännöi säännöllisesti tapahtumia, kuten kabareea, maalaisiltoja ja drag-esityksiä. Hunters on ylpeä osallistavasta ja ystävällisestä eetuksestaan ​​ja asettaa etusijalle yksilöllisen eron ja monimuotoisuuden.

FATVkylä

Kaupungin entisellä varasto- ja pakkausalueella sijaitseva FATVillage on uudistumis- ja innovaatioohjelma, joka on kehitetty voittoa tavoittelemattomana pyrkimyksenä lisätä alueen taiteellista ja luovaa tuottoa. Neljän korttelin kaupunginosa on kompakti, mutta tunnelma on energinen ja mahdollisuus, monet vanhoista varastoista ovat nyt nousevien taiteilijoiden vuokralla, omituisia kahviloita ja monikäyttöisiä tiloja.

Alueella järjestetään lukuisia kokeellisia tapahtumia ympäri vuoden, ja ruokailumahdollisuudet ovat fantastiset. Erilaiset keittiöt ja paletit edistävät FATVillagen kasvavaa identiteettiä yhtenä Fort Lauderdalen parhaista ruokapaikoista.

meri

Fort Lauderdalen rannat

Deerfield Beach sijaitsee hieman Boca Ratonin pohjoispuolella ja on tunnettu viileästä ja rennosta ilmapiiristä. Alue on vähemmän kiireinen kuin jotkin läheiset rannat, ja se on suosittu paikallisten kalastajien keskuudessa. Heidän voi usein nähdä nostamassa arvokkaita saaliitaan rantaan. Deerfield Beach on myös merkittävä runsaasta ravintoloiden ja kahviloiden valikoimastaan.

Pompano Beach on 18 haaksirikon kotipaikka matkailijoille, jotka haluavat tutkia veden alle piilotettuja salaperäisiä rakenteita. Vierailijat voivat snorklata tai käydä sukelluskursseilla trooppisilla vesillä, ja alue on myös erittäin suosittu taitavien sukeltajien keskuudessa. Veneitä voi vuokrata useista vuokrauspisteistä, ja ne ovat täydellinen tapa tutustua lahteen.

Jos haluat sukeltaa syvemmälle kaupungin rantavaihtoehtoihin, lue yhteenveto aiheesta Fort Lauderdalen parhaat homorannat.

Fort Lauderdalessa nähtävää ja tehtävää

Stonewallin kansallismuseo ja arkisto

Vuonna 1974 avaamisestaan ​​lähtien Stonewall National Museum and Archives on toiminut Yhdysvaltojen suurimmana kirjastona ja arkistona, joka on omistettu LGBT+:n historialle, vapautumiselle ja yksilöille. Museo houkuttelee 8,000 XNUMX kävijää vuodessa, ja siellä on pyörivä kokoelma näyttelyitä ja installaatioita, mukaan lukien Billy Porterin punaiset saappaat Broadwayn Kinky Bootsista, alkuperäinen print Alfred Kinseyn seksitutkimuksesta ja puvut ikonisesta Queer as Folkista.

Arkistossa on vaikuttava kokoelma pukuja, papereita ja digitaalisia esineitä, jotka edustavat maan LGBT+-väestön myrskyisää ja iloista historiaa. Maailman AIDS-museo sijaitsee myös lähellä, ja vierailijoita suositellaan tutustumaan molempiin keskuksiin.

Bonettin talo

Bonnet House

Bonnet House sijaitsee 35 hehtaarin kokoisella alueella rauhallisesti kaukana Fort Lauderdalen rannan hälinästä. Bonnet House on upea 20-luvun alun kartano, joka oli aikoinaan taiteilijoiden Frederic ja Evelyn Barlettin koti. Nykyään museona toimiva Bonnet House tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden astua ajassa taaksepäin aikakauteen, jolloin hoidetut puutarhat ja karibialainen vanhan Floridan arkkitehtuuri hallitsivat osavaltiota.

Vaikka kiinteistö itsessään on kaunis aikakauden arkkitehtuurin mestariteos, Bonnet Housessa on myös vaikuttava pysyvä kokoelma taideteoksia, jotka on kerännyt Frederic Barlett, aikoinaan erittäin vaikutusvaltainen hahmo Yhdysvaltain taidemaailmassa. Vierailijat voivat nauttia laajasta ympäristöstä, jossa on monenlaista kasvistoa ja eläimistöä, kuten flamingoja, riikinkukkoja ja apinoita.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Fort Lauderdalen parhaat retket

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Fort Lauderdalen retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Fort Lauderdale matkaasi vartenHanki opas