Alfaman alue

Tekemistä Lissabonissa

Tutustu Euroopan nousevaan kaupunkilomakohteeseen

Lissabon on noussut yhdeksi Euroopan jännittävimmistä kaupungeista. Se houkuttelee vuosittain noin 3 miljoonaa turistia. Nyt on paras aika nähdä se, koska se on muuttumassa. Lissabon on edelleen paljon edullisempi kuin useimmat suuret Euroopan pääkaupungit. Voit nauttia hyvästä elämästä paljon halvemmalla. Voit syödä alkoholillisen kolmen ruokalajin aterian etkä pelkää laskun saapumista.

Lissabonin musiikkielämää on juhlittu pitkään. Tuntien viettäminen unenomaisessa Fado-klubissa on oikea tapa. Lissabonissa on todella boheemi tunnelma. Löydät myös erinomaisen kulinaarisen kohtauksen. Lissabon oli aikoinaan merivaltakunnan pääkaupunki, ja siellä on monia historiallisia rakennuksia, kuten maurilaisia ​​raunioita ja renessanssipalatseja.

- homokohtaus Lissabonissa on myös tutustumisen arvoinen. Suurin osa Lissabonin homobaareista on keskittynyt kahden kaupunginosan ympärille. Tässä ovat Lissabonin kohokohdat.

Belémin torni

 

Belémin torni

 

Tämä on väistämätön matkailukohde Lissabonissa. Se kohoaa meren rannalla ja on luultavasti kaupungin ikonisin rakennelma. Sen läheisyys valtamerelle kuvastaa Portugalin merenkulun historiaa ja sen keskeistä roolia uuden maailman löytämisessä. Lissabon oli taloudellinen voimatekijä 15- ja 16-luvuilla sen ulkomaille laajentumisen jälkeen.

Belém Tower on ainutlaatuinen sekoitus maurilaisia, romaanisia ja goottilaisia ​​vaikutteita. Kävele ympäriinsä ja etsi jotain lähistöltä juomaa varten.

Alfaman alue

 

Alfaman alue

 

Alfama on Lissabonin vanhin osa. Tämän osan Lissabonista perustivat Pohjois-Afrikan maurit. Se koostuu mutkaisista mukulakivikatuista. Alfamassa on viehättävä vanhan maailman tunnelma. Se sijaitsi alun perin kaupungin porttien ulkopuolella ja sitä pidettiin köyhänä kaupunginosana. Lissabonin laajentuessa se säilytti maineensa köyhänä alueena. Viime vuosina se on noussut dynaamiseksi osaksi Lissabonia, mutta se on säilyttänyt omat ainutlaatuiset ominaisuutensa.

Jotkut Lissabonin tärkeimmistä rakennuksista löytyvät Alfamasta, mukaan lukien Se-katedraali ja Castelo de Sao Jorge. Näytä Alfamassa ja kävele. Löydät paljon kahviloita ja ravintoloita tutkittavaksi. Se on myös yksi parhaista paikoista löytää fado-musiikkia Lissabonissa.

Alfaman alue

 

Aja raitiovaunulla nro 28

 

Tämä kuuluisa raitiovaunureitti kulkee Alfaman läpi matkalla São Jorgen linnaan. Tämä raitiovaunureitti kulkee joidenkin Lissabonin jännittävimpien alueiden läpi. Nämä raitiovaunut ovat peräisin 1930-luvulta. Kun he ajavat Lissabonin mutkaisilla kaduilla, voi tuntua siltä, ​​että matkustat ajassa taaksepäin. Yksi parhaista tavoista tutustua Lissaboniin on hypätä raitiovaunun 28 kyytiin.

Sintran ja Cascaisin LGBT-päiväretki Lissabonista

 

Päiväretki Sintraan

 

Sintra on viehättävä lomakaupunki, johon pääsee 40 minuutin junamatkan päässä Lissabonista. Se on täynnä pastellivärisiä rakennuksia, palatseja ja maurilaisen linnan jäänteitä. Se oli aikoinaan kuninkaallinen pyhäkkö Sintra-vuorten juurella. Ympäröivien kukkuloiden varjostama syrjäinen sijainti teki siitä ihanteellisen Portugalin eliittille. Löydät joitain Portugalin viehättävimmistä rakennuksista Sintrasta. Jos vietät muutaman päivän tai enemmän Lissabonissa, päiväretki Sintraan on pakollinen.

Lissabon

 

Tutustu Lissabonin homoelämään

 

Lissabon on Portugalin homopääkaupunki. Suurin osa Gay-baareja ja -klubeja Lissabonissa löytyy Bairro Alton ja Príncipe Realin alueilta. TR3S Lisboa on yksi Lissabonin suosituimmista homobaareista. Se sijaitsee aivan Principe Realin alueen sydämessä. Jos haluat viettää illan, löydät monia homoklubeja, joista valita.

Late Birds Lisbon – Gay Urban Resort on suosittu hotellivalinta – se on yksi varatuimmista eurooppalaisista hotelleista Travel Gay.

Lissabon

 

Baixa

 

Baixa on Lissabonin sydän. Se on täynnä aukioita, pitkiä katuja ja monia kauppoja. Se on kaupungin tärkein kaupallinen keskus. Pombalin markiisi rakensi Baixan kuuluisasti uudelleen 18-luvun puolivälissä. Se tuhoutui tuhoisassa maanjäristyksessä vuonna 1755. Markiisi romutti mutkittelevat keskiaikaiset kadut ja rakensi Baixan uudelleen jauhamiskuvion avulla. Se teki Lissabonista paljon nykyaikaisemman, ja se on säilyttänyt saman ulkoasun tähän päivään asti.

Tämä on minne mennä, jos etsit huippuluokan putiikkeja Lissabonista. Baixan pääkeskus on Praca do Comerico. Se johtaa Tejo-joen rannoille.

Lissabon

 

Fado

 

Portugalin musiikkiperintö on suurelta osin Fadon määrittelemä. Portugalin kansallismusiikki on melankolista, dramaattista ja hyvin omaleimaista. Madonna toi äskettäin tyyliin laajempaa huomiota jakautuneella Madame X -albumillaan, joka nauhoitettiin sen jälkeen, kun hän muutti Lissaboniin.

Voit havaita, että Lissabonin Fado on turistimaisempi tai autenttinen ympäristö. Monissa ravintoloissa voit kuunnella live-fadoa, jota soitetaan myöhemmin.

Club de Fado on isännöinyt monia suuria fado-taiteilijoita vuosien varrella - hyvä valinta, mutta turistimaisempi. Alfaman mutkaisilla kaduilla löydät Mesa de Fradesin - perinteisemmän laitoksen. Se on rakennettu entiseen kappeliin, ja sen seinillä on monia alkuperäisiä seinämaalauksia. Se on yksi suosikkipaikoistamme kuunnella fado-musiikkia Lissabonissa.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Lissabonissa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Lissabonin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Lissabon matkaasi vartenHanki opas